- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
selam kızlarrrrrrrrrrr :79::92::92:
selam kızlar nasılsınızz??
delimavi bodrumdan haber varmı???
merve cim ben tefriciyeyi okudum canım slm bu arada
biraz hastayım onun haricinde iim canımm... diğer kızları bilmiyorum ccp yazmıyorlarsen nasılsn?
kızlar şaka maka az kaldı yaaaa
ben çok uzanıyorum son zamanlarda yukarılara yaaaartık yormayın kendinizi fırsat buldukça ayakları uzatıp oturun,uyuyunn,dinlenin..bişi olmaaz diyip uzanmayın yukarlarabugünlerimizi arıcaz doğumdan snra uykusuz geceler bizi bekler
biraz hastayım onun haricinde iim canımm... diğer kızları bilmiyorum ccp yazmıyorlarsen nasılsn?
selam kızlar nasılsınızz??
delimavi bodrumdan haber varmı???
artık yormayın kendinizi fırsat buldukça ayakları uzatıp oturun,uyuyunn,dinlenin..bişi olmaaz diyip uzanmayın yukarlarabugünlerimizi arıcaz doğumdan snra uykusuz geceler bizi bekler
ben çok uzanıyorum son zamanlarda yukarılara yaaadikkatli olmak lazm aslındaa, bi de yatakta çok geriliyorum karnım kasılıyor ardından ama farkında olmadan uykumda oluyor genelde...
canım dünden yazmıştım kordonsentez sonuçları normal çıkmış çok şükür 22sinde gelecek haberleri de ii olur inşallah şu bağırsak problemini de atlatırlarsa inşallah
herkese selammmm
daha şimdi bütün evi temizledim canım
uzanmakta lafmı..
duyguuu ne haber niye epidural istemiyosun doğumda, çok rahat bi yan etkiside yok
ayy Allah korusun iyi yapmışsın gitmişsin de canım için rahatlamıştır... benimde dün gece baya kasıldı karnım... sırt üstü uzanmış tv izlerken çok hareket etti karnıma baya vurdu döndü döndüğünü hissettim zorlandı mı noldu dönerken ayağa kalktığımda iki büklüm yürüdüm karnım tuta tuta sonra tekrar yan yattımm... oluyor ya ağırlaştık artık canım... sevindim bişey çıkmadığına...geçmiş olsun canım.. bende dün gece hastaneye gittim malesef..karnım çok sertleşmişti artık canım acımaya başlayınca bide nefesimde kesilince bi gidelim dedik. hemen doktorum geldi zaten sağolsun ntsye bağladılar bişi çıkmadı. ultrasonla suyuma baktı o mu çoğalmış acaba birden diye oda normal çıktı sonra bide alttan açılma varmı diye baktı oda yok.. bide idrar tahlili yapalım dedi enfeksiyon mu var diye hemen bi tahlil yaptılar ondada bişi çıkmadı çok şükür. neden olduğu bulunamadı yani. ama en azından içim rahatladı doğurmuyorum diye :) karnım hala sert ama psikolojim rahat en azından :)
valla bende uzanıyorum benim dolaplar biraz yüksek çünkü ama ani hareket yapmıyorum uzanırken fln yavaşca yapıyorum işimi
geçmiş olsun canım.. bende dün gece hastaneye gittim malesef..karnım çok sertleşmişti artık canım acımaya başlayınca bide nefesimde kesilince bi gidelim dedik. hemen doktorum geldi zaten sağolsun ntsye bağladılar bişi çıkmadı. ultrasonla suyuma baktı o mu çoğalmış acaba birden diye oda normal çıktı sonra bide alttan açılma varmı diye baktı oda yok.. bide idrar tahlili yapalım dedi enfeksiyon mu var diye hemen bi tahlil yaptılar ondada bişi çıkmadı çok şükür. neden olduğu bulunamadı yani. ama en azından içim rahatladı doğurmuyorum diye :) karnım hala sert ama psikolojim rahat en azından :)
canım dünden yazmıştım kordonsentez sonuçları normal çıkmış çok şükür 22sinde gelecek haberleri de ii olur inşallah şu bağırsak problemini de atlatırlarsa inşallah
merve canım hoşgeldin nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?