2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

artık yormayın kendinizi fırsat buldukça ayakları uzatıp oturun,uyuyunn,dinlenin..bişi olmaaz diyip uzanmayın yukarlara bugünlerimizi arıcaz doğumdan snra uykusuz geceler bizi bekler

artık yormayın kendinizi fırsat buldukça ayakları uzatıp oturun,uyuyunn,dinlenin..bişi olmaaz diyip uzanmayın yukarlara bugünlerimizi arıcaz doğumdan snra uykusuz geceler bizi bekler
ben çok uzanıyorum son zamanlarda yukarılara yaaa dikkatli olmak lazm aslındaa, bi de yatakta çok geriliyorum karnım kasılıyor ardından ama farkında olmadan uykumda oluyor genelde...

biraz hastayım onun haricinde iim canımm... diğer kızları bilmiyorum ccp yazmıyorlar sen nasılsn?

geçmiş olsun canım.. bende dün gece hastaneye gittim malesef.. karnım çok sertleşmişti artık canım acımaya başlayınca bide nefesimde kesilince bi gidelim dedik. hemen doktorum geldi zaten sağolsun ntsye bağladılar bişi çıkmadı. ultrasonla suyuma baktı o mu çoğalmış acaba birden diye oda normal çıktı sonra bide alttan açılma varmı diye baktı oda yok.. bide idrar tahlili yapalım dedi enfeksiyon mu var diye hemen bi tahlil yaptılar ondada bişi çıkmadı çok şükür. neden olduğu bulunamadı yani. ama en azından içim rahatladı doğurmuyorum diye :) karnım hala sert ama psikolojim rahat en azından :)

herkese selammmm

daha şimdi bütün evi temizledim canım
uzanmakta lafmı..

duyguuu ne haber niye epidural istemiyosun doğumda, çok rahat bi yan etkiside yok

ben çok uzanıyorum son zamanlarda yukarılara yaaa dikkatli olmak lazm aslındaa, bi de yatakta çok geriliyorum karnım kasılıyor ardından ama farkında olmadan uykumda oluyor genelde...

valla bende uzanıyorum benim dolaplar biraz yüksek çünkü ama ani hareket yapmıyorum uzanırken fln yavaşca yapıyorum işimi

canım dünden yazmıştım kordonsentez sonuçları normal çıkmış çok şükür 22sinde gelecek haberleri de ii olur inşallah şu bağırsak problemini de atlatırlarsa inşallah

dün yoktum görmemişim o yüzden. kordonsenteze çok sevindim ya bağırsaklarındada problem olmaz inşallah sağlıklı sıhatli doğar sıpacık...

herkese selammmm

daha şimdi bütün evi temizledim canım
uzanmakta lafmı..

duyguuu ne haber niye epidural istemiyosun doğumda, çok rahat bi yan etkiside yok

ya ne biliyim ben acısınıda yaşamak istiyorum ondan istemiyorum canım ya epidural.. millet psikopat gözüyle bakıyoda canım çok yancak olsada geçici bişey nasıl olsa diye istemiyorum...

ayy Allah korusun iyi yapmışsın gitmişsin de canım için rahatlamıştır... benimde dün gece baya kasıldı karnım... sırt üstü uzanmış tv izlerken çok hareket etti karnıma baya vurdu döndü döndüğünü hissettim zorlandı mı noldu dönerken ayağa kalktığımda iki büklüm yürüdüm karnım tuta tuta sonra tekrar yan yattımm... oluyor ya ağırlaştık artık canım... sevindim bişey çıkmadığına...
valla bende uzanıyorum benim dolaplar biraz yüksek çünkü ama ani hareket yapmıyorum uzanırken fln yavaşca yapıyorum işimi

aman dikkat etmek lazım yaa

yorgunluktan oluyo o canım,
sende ben gibisin hep temizlik iş, biz salmadıkça kendimizi daha başımıza çoook şeyler gelir,
bende bağlandım nst ye salı günü,
bugünde iyiyim diye iş yaptım gene şu anda sağ kaburgam müthiş ağrıyo

canım dünden yazmıştım kordonsentez sonuçları normal çıkmış çok şükür 22sinde gelecek haberleri de ii olur inşallah şu bağırsak problemini de atlatırlarsa inşallah

aman iyi yarabbim şükürler olsun,
kötü bi haber alcaz diye öyle korkuyodum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…