2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kentin anestezisi süper, hiç bir bakımdan olumsuz düşünülmeyecek bir hastane,
yenidoğan küvezi bile var, bu yıl doğumlar 4-5 milyar olmasaydı yine orda yapardım,
bence hiç düşünme duygu gözün kapalı git..

cnm ben epidurale güvendim taaa ki doktorum tavsiye etmeyene kdar... korkuyorum ama önce doktoruma sorucam ona göre... ama ne yalan diyim hiç kendimi hazırlamadım normale...

valla açıkçası ben hep kendimi geçici bi acı diye telkin ediyorum. Eğer dayanılmıcak bişey olsa insanlar zamanında 8 - 10 çocuk yapmazdı.. acı çekicem geçicek işte.. Allah kuvvetini verir onun.. Hiç korkma bence..

bazı dr larında işine geliyo tabi + para almak

bence de katılıyorum arkadaşım zamanın da millet 8 10 taneyi nasıl doğurmuş o zaman epidural mi vardı herkez evde doğuruyodu bence de hiç korkmaya gerek yok

dr ordan fazla prim alıyodur da ondan,
bazen dr lar işine geldiği gibi söylüyorlar herşeyi,
git gözlerinle gör,
benim küçük kız erken doğum riski taşıyodu,
dr um riske atamayız böyle bi doğumu ancak kent halledebilir,
sonra izmirde kuvöz bulamayız demişti,
baksana bodrum arkadaşımız bile taa nerelerden kente geldi,
o kadar özel hastane varken yada araştırma hast.neden kent???

ama o 100 kişiden 1 i bizden biri de olabilir sen, ben veya burdakilerden biri hiç belli olmaz kendini o 100 kişiden 1 i ben değilimdir diye kandırmamak lazım bence

walla tercih sizin arkadaşım, bu iş bu kadar düşünülcek bişi olsa pirpirikli dr lar epidural hayatta yaptırmazdı, haa şunuda söyliim ben geçen haziranda spinal anesteziyle bi ameliyat geçirdim..ki..
spinalde daha derin uyuşturuyolar, bu işlemi 3 kez yaşamış biri kendini kandırmıyosa, epiduralsiz doğurun ne diyimki

bence de katılıyorum arkadaşım zamanın da millet 8 10 taneyi nasıl doğurmuş o zaman epidural mi vardı herkez evde doğuruyodu bence de hiç korkmaya gerek yok

valla yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Hani isteğe bağlı sezeryan olana da karşı değilim epiduralli normal doğumada. Herkesin acı sınırı farklıdır. ben acı çekerim dışardan gören anlamaz bile. dayanırım öyle yada böyle. Ama herkes dayanamaz. adı üstünde normal doğum bende bunu en normal haliyle yaşamak istiyorum.. ama niyeyse çok acaip gözlerle bakıyo çevrem bana :) kocam bile psikopat falan diyo :)

bazı dr larında işine geliyo tabi + para almak

ne alaka canım, o + parayı hastane alıyor zaten, sen doğum ücretini veriyosun dr a
hani 10 tane doğurmuş gibi konuşuyosunuz

niye yanlış anlayalım duygucum tabii senin içinden o geliyo yap ve için rahatlasın,
benim tek fobim vardı oda doğumdu buyüzden tercih ettim ve pişman olacak hiçbişey yaşamadım çok şükür

iyi olmaya çalışıyorum canım biraz üşütmüşüm burnum akıyor sabah da cırcır olmuşum ayıptr söylemesi ama şuan iyiyim biraz sen nasılsın?

ayyy canım çok geçmiş olsun cırcır için en iyisi mu diye düşünüyorum benim alfabenin son harfi basmıyo :))bide iyiy,i şükür haftaya bugüne kontrol var bakalım hayırlısıyla akşam çantamı haırladım hastane için.

valla herkezin fikri kendine kim nasıl istiyosa öyle doğursun benim kimseyi zorladığım fln yok ben sadece epidurale karşıyım o kadar şimdiki devirde dr lar girmiyo bile doğuma bazı yerlerde öğrencileri sokuyolar doğuma sonra da olanlar oluyo tabi

cesaret verdin canim, saol..

canım bunu bilmek için 10 tane doğurmaya gerek yok biraz mantık yürütürsen anlarsın zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…