tabiki canım her yerde yaptırılcak bişey değil zaten. Ama tercih edersem burdaki hastanelere bu konuda güvenebilirim. yaklaşık 16 senedir bunu yapan anestezi uzmanları var çünkü. yerine göre değişir heralde..
cnm ben epidurale güvendim taaa ki doktorum tavsiye etmeyene kdar... korkuyorum ama önce doktoruma sorucam ona göre... ama ne yalan diyim hiç kendimi hazırlamadım normale...
bazı kadınlar doğumda ıkınmadıkları için tavsiye etmiyodur,
dr larında işi zor ne yapsın haklılar,
banada dr um biraz hissedeceksin demişti bende söz veriyorum ıkınıcam diyerek ikinci dozu almıştım büyük kızımda..
hiç bi problemde yaşamadım 10 dakikada doğurdum..
valla açıkçası ben hep kendimi geçici bi acı diye telkin ediyorum. Eğer dayanılmıcak bişey olsa insanlar zamanında 8 - 10 çocuk yapmazdı.. acı çekicem geçicek işte.. Allah kuvvetini verir onun.. Hiç korkma bence..
slm kızlarrr iyi hafta sonları bırazdan odamız gelıyoooooooo
kuzucum öyle diyosunda doktor öyle bi konuşuyoki karşısında tutulup kalıyorum. Kentte sanki bişi varmışta söylemiyomuş gibi. kent olur ama olmasa daha iyi diyo. e o zamanda benim içime kurt düşüyo.. bi gidip göremedim şu çınarlıyı zaten. Kocam bu haftada götürmedi poligonu tercih etti sağolsun..
ama o 100 kişiden 1 i bizden biri de olabilir sen, ben veya burdakilerden biri hiç belli olmaz kendini o 100 kişiden 1 i ben değilimdir diye kandırmamak lazım bence
bence de katılıyorum arkadaşım zamanın da millet 8 10 taneyi nasıl doğurmuş o zaman epidural mi vardı herkez evde doğuruyodu bence de hiç korkmaya gerek yok
ağda manikür pediküre gittimmm temizlendimmmm rahat ettttimmm.. darısı doğum öncesi temizliğe..
yaa kızlar bu bikini bölgesini nasıl yapıcaz ağda işini kara kara düşünüyorum yaaa
bazı dr larında işine geliyo tabi + para almak
valla yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Hani isteğe bağlı sezeryan olana da karşı değilim epiduralli normal doğumada. Herkesin acı sınırı farklıdır. ben acı çekerim dışardan gören anlamaz bile. dayanırım öyle yada böyle. Ama herkes dayanamaz. adı üstünde normal doğum bende bunu en normal haliyle yaşamak istiyorum.. ama niyeyse çok acaip gözlerle bakıyo çevrem bana :) kocam bile psikopat falan diyo :)
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz üşütmüşüm burnum akıyor sabah da cırcır olmuşum ayıptr söylemesiama şuan iyiyim biraz sen nasılsın?
dr ordan fazla prim alıyodur da ondan,
bazen dr lar işine geldiği gibi söylüyorlar herşeyi,
git gözlerinle gör,
benim küçük kız erken doğum riski taşıyodu,
dr um riske atamayız böyle bi doğumu ancak kent halledebilir,
sonra izmirde kuvöz bulamayız demişti,
baksana bodrum arkadaşımız bile taa nerelerden kente geldi,
o kadar özel hastane varken yada araştırma hast.neden kent???
walla tercih sizin arkadaşım, bu iş bu kadar düşünülcek bişi olsa pirpirikli dr lar epidural hayatta yaptırmazdı, haa şunuda söyliim ben geçen haziranda spinal anesteziyle bi ameliyat geçirdim..ki..
spinalde daha derin uyuşturuyolar, bu işlemi 3 kez yaşamış biri kendini kandırmıyosa, epiduralsiz doğurun ne diyimki
epidural normal doğumda uyuşma olmuyor sadece ağrıda birazcık azalma oluyor,acı hissediyorsun ama dayanılmıcak gibi değil,anestezi uzmanının işinin ehli olması gerek,benim doktorum bana hiç sormadı epidurali,istersindimi dedi,benzaten istiyordum denedik,iyikide denemişim,normal prenses doğumu resmen,ilk bebeğimdi,2. olursa yine aynı olucak inş.ne baş,ne bel ağrısı oldu,doğumdan hemen sonra ayaklandım,duşumu aldım,bebeğimi rahatça emzirip ona rahatça kendim baktım,normal doğum zaten çok mükemmel bişey hele epiduralli oluncaa dahada güzelleşiyor.
ne alaka canım, o + parayı hastane alıyor zaten, sen doğum ücretini veriyosun dr a
hani 10 tane doğurmuş gibi konuşuyosunuz
niye yanlış anlayalım duygucum tabii senin içinden o geliyo yap ve için rahatlasın,
benim tek fobim vardı oda doğumdu buyüzden tercih ettim ve pişman olacak hiçbişey yaşamadım çok şükür
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın
öpüldünüz
Ben bu yasima kadar hep sir agda yaptiriyordum. ama gecen hafta baktim kollarda bacaklarda bile cok aci cektim,agladim, bebis benim kasilmalarimdan bir saga bir sola zipliyor... bikiniyi yaptiramadim valla.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın
öpüldünüz
epidural normal doğum yaptım,çok memnun kaldım,tavsiyeederim..
vallaha ben 5 haftam var diye düşünüyorum.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?