ay daha köyüymüş seninki ik tane birden uffff ya ben çok sık yıkamadım sürekli kirlendi falan bide cidden belimi çok ağrıttı ama artık yazda geliyo hergün yıkamak şart balkondan içeri girmem kocamda pek yapmaz ben yapcam yani yazık banaaaaaa
Kocacim yarin aksam ustu 5-6 gibi burada olacak kismetse
az kaldi insaallahh
kızlar ben çıkıyorum yemek fln yapiyim belki eşim erken gelir ıspartaya gidebiliriz herkeze iyi hafta sonları kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüz
Ayy ama cok dikkatli olman lazim. Suda ayagin falan kaymasin Allah korusun. bence tek basinayken yikama. kocani bekle. o varken yika. yok yok, aslinda bence hic ama hic yikama.. kapiciniz yok mu?, kadin gelip 5 dakikada yikasin hergun?
şimdi vakit geçmez size ayrı kalınca daha çok kıymetini anlıyoruz demi daha çok aşk yaşıyoryuz
yaparım galiba ya kapıcıyı hergn çağıramam yazın hergün yıkarsam bi kova suyla gider pislik şimdiki kışın isi çamuru o zordu aslında ona çağırabilirdim
ya kızlar ben yeni kan ilacına başladım 3 gün oldu ama afedersnz tuvaletden çıkamıyorum sizdede böyle oldumu
GECTI O ZAMAN.. Ellerine saglik volveron hanim. Burda olsaydin sana bir yorgunluk kahvesi yapardim.
ben kullanmadigim icin bilemiyorum
ahh bi bilsen nasıl ihtiyacım var sıcak bir dostun elleriyle hazırladığı kahveye sözde kendi memleketimdeym ama yanlız hissediyorum
neden kullanmıyosun bende kullanmadım hiçde geçen doktorda nefes nefese kalınca doktor bana kızdı kan ilacını kullanmıyosun demi dedi bende evet dedim içmem gerekiyomuş o zaman halsizlik yorgunluk nefes darlığı falan geçecekmiş
ah canim benim. yalnizligin ne demek oldugunu bilirim ben..
Bir fincan kahve ictin say bnim ellerimden, yaninda da sevdigin tatlidan bir parca.. :):90:
offf ne güzel olur ya yedim içtim kAbul ediyorum teşekkürederim
afiyet olsun tatlim.. ben namaza ve yemege gidiyorum. burda ikindi oldu. sen de uzan dinlen istersen arkadasim. dua edicem herkese ..
kızlar bebk salıncağı alıcam hangisi kullanışlı olur dersiniz Eki Görüntüle 178565 Eki Görüntüle 178564
canım ben mavili olandan aldım oğlum 2 yaşına girdi ve hala kullanıyor mavi olanı tavsiye ederim.
bakalım artık ya kullanışlı olması daha önemli zaten bebekkende rahat kullanabildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?