2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ama cok dikkatli olman lazim. Suda ayagin falan kaymasin Allah korusun. bence tek basinayken yikama. kocani bekle. o varken yika. yok yok, aslinda bence hic ama hic yikama.. kapiciniz yok mu?, kadin gelip 5 dakikada yikasin hergun?

Ayy ama cok dikkatli olman lazim. Suda ayagin falan kaymasin Allah korusun. bence tek basinayken yikama. kocani bekle. o varken yika. yok yok, aslinda bence hic ama hic yikama.. kapiciniz yok mu?, kadin gelip 5 dakikada yikasin hergun?

yaparım galiba ya kapıcıyı hergn çağıramam yazın hergün yıkarsam bi kova suyla gider pislik şimdiki kışın isi çamuru o zordu aslında ona çağırabilirdim

o yazdiklarinin hepsi var bende... muhtemelen doktorum bu hafta verir diye dusunuyorum.

netden baktım çingene salıncağına bilmiyodum öyle bişey olduunu yeni gördüm ama genelde bebekler öyle sever demi şimdi kafam daha çok karıştı omu iyi bebek salıncağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…