2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

makineyle fln alırım artık yaaa napalım mecbur alıcam

makina daha çok canını yakmıyomu? bende batıkta yaptı gerçi.. ben hep sir yaptırıyorum.. çarşamba gittiydim en son. Allahtan gitmişin dün doktor alttan muayne etti. Hiç aklıma gelmezdi valla.. Rezillik :)

artık yormayın kendinizi fırsat buldukça ayakları uzatıp oturun,uyuyunn,dinlenin..bişi olmaaz diyip uzanmayın yukarlara bugünlerimizi arıcaz doğumdan snra uykusuz geceler bizi bekler

ben de bir dogumu bir de dogum sonrasi uykusuzlugu cok dusunuyorum. uykusuz kalmaya dayanamam ben yaaa

makina daha çok canını yakmıyomu? bende batıkta yaptı gerçi.. ben hep sir yaptırıyorum.. çarşamba gittiydim en son. Allahtan gitmişin dün doktor alttan muayne etti. Hiç aklıma gelmezdi valla.. Rezillik :)

benim tenim çok hassas ama yapıcam artık acısada acımasa da daha beni alttan muane etmedi hiç

benim tenim çok hassas ama yapıcam artık acısada acımasa da daha beni alttan muane etmedi hiç

bende acil gittim de bide alttan ultrasonla bakalım dedi. Yoksa benide daha önce hiç alttan muayne etmediydi. tenin hassassa makineyede hiç bulaşma istersen bence onun acısı daha fazla sire göre.. bide insan kendi yapınca daha zor oluyo :)

ablam dogum sonrasi yirmi gune kadar jilet tavsiye etti. 20 gun gecince agdaya baslarsin yeniden dedi. aci cekmek istemiyorum hic hakikaten. makine de cok fena acitiyor yahu..

valla bende enson düğünümde yapmıştım makineyle acil durumlarda jilet kullandım ama şimdi yine ya makineyle yada ağdayla yaparım bilmiyorum

evet acısı çok ama bakalım belli olmaz belkide kuaföre fln giderim kendim yapmam

slmmm nasılsınız kızlar ben temizlik yaptım çok yorulmadım ama üstüne balkonla uğraşınca bel ağrısından duramıyorum mahvoldum ama napıym başka kime yaptırabilirim mecbur ben yaptım turşuydu bi kışın pisliğiydi derken baya vaktimi aldı neyseki bitirdim ben böyleyim siz nasılsınız

Hosgeldin canim. Anlasilan kendini cok ama cok yormussun. Ev hanimligi boyle maalesef. Ama bizim de artik dinlenmemiz gerekiyor. Ben gunduz cok hareket edince, gece heryerim agriyor.
Bugun iyiyim hamdolsun. Hava superdi bugun. yaz gibi.. disari cikmak istiyordum ama tek cikamiyorum. kayinvalidem nereye istersen gidelim dedi. ama baktim kadin oksuruyor ve uykusuz, onu da yormak istemedim. ben de balkonda gunes banyosu yaptim azicik..

kolay gelsin canım balkonlar la başımız belada benim de 2 tane balkonum var yıka yıka bitmez kiri tozu bende öğlen yıkamıştım şimdi bi baktım yine kirlenmiş yaptırcak kimse de yok dedğin gibi allahtan eşim balkonları fln yıkıyoda diğerlerini ben zaten yapıyorum ev fazla dağılmıyo zaten. benden de böyle işte aynı yani

hoşbulduk canım ya malesef çok yordum ama napalım ...hava güzel olupda çıkamamak daha kötü ya burda kötü yağmur yok ama baya bulutlu ee kocan geldimi kavuştumu sevenler birbirine

ay daha köyüymüş seninki ik tane birden uffff ya ben çok sık yıkamadım sürekli kirlendi falan bide cidden belimi çok ağrıttı ama artık yazda geliyo hergün yıkamak şart balkondan içeri girmem kocamda pek yapmaz ben yapcam yani yazık banaaaaaa

kızlar ben çıkıyorum yemek fln yapiyim belki eşim erken gelir ıspartaya gidebiliriz herkeze iyi hafta sonları kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…