ayyyEki Görüntüle 178588 Eki Görüntüle 178589 Eki Görüntüle 178590 Eki Görüntüle 178591 Eki Görüntüle 178592 kızcemın odası dedıgım gıbı pembelı felan dusunmedım ılerısı ıcın begenecekmısınız bakalımm suan kabası bıttı daha duvar suslerı avızesi donencesı var anca temızlıyebıldım mınık kelebegımın odasını
ayyy
masallahhhhh
saglikla dogsun icini doldursunn))
Eki Görüntüle 178588 Eki Görüntüle 178589 Eki Görüntüle 178590 Eki Görüntüle 178591 Eki Görüntüle 178592 kızcemın odası dedıgım gıbı pembelı felan dusunmedım ılerısı ıcın begenecekmısınız bakalımm suan kabası bıttı daha duvar suslerı avızesi donencesı var anca temızlıyebıldım mınık kelebegımın odasını
netden baktım çingene salıncağına bilmiyodum öyle bişey olduunu yeni gördüm ama genelde bebekler öyle sever demi şimdi kafam daha çok karıştı omu iyi bebek salıncağımı bilemedim
bu konu ile sormak istediklerim oldukca mesaj atabilirim size deil mi?
:)
iyi sayılır canım çok fazla çalışmamıştım sınırdayım pazartesi açıklanacakmış umarım iyi gelir :26:yakamoz sınavın nasıl geçti???
hep beraber doğururuz artık :))benimde hemen hemen o günlere denk geliyor kızlar:)
ya keşke bende gidebilsem, bikini için gidemiyorum ben utancımdanağda manikür pediküre gittimmm temizlendimmmm rahat ettttimmm.. darısı doğum öncesi temizliğe..
canım biraz bahsedermisin epidural doğumdan sancın ne zaman başladı kaç saat sürdü kaç cm açılmadan sonra epidural yaptılar sancıda belirgin bi azalma oldumu rahat bir doğummu sence ...soracak çok soru var ...:44:epidural normal doğum yaptım,çok memnun kaldım,tavsiyeederim..
canım anlatsan ya biraz epidural doğumu netten araştırıyorum doktorda tavsiye ediyo ama yaşamış birinden duymak daha iyi olur :)) zasa ya sordugum sorular senin içinde geçerli çok zor oluyomu doğum? sancıyı baya hissediyomusun? açılmayı geciktiriyomu epidural ıkınma neden zorlaşıyor ki epiduralde :26: birde şimdi sancı geldi doktora gittik ( özel hastanede doğum yapacam) hemen doğumhaneye alıp orda saatlerce bekletiyolarmı yoksa odana yerleşip doğum anı mı doğumhaneye alıyolar?o yazdıkları yan etki belki 100 kişide 1 kişide görülebilir,
eğer eskileri artılarıdan fazla olsaydı emin olun bunu iç bi dr uygulamazdı,
ya doğru söylüyorsunda, şimdi böyle bi nimet var işte, niye yararlanmayasın,
Allah çıkarandan razı olsun
hastanede düşünmeni anlayamıyorum, git çınarlıyı gez kente koşa koşa gidersin,
kıyas bile edilemez,
hem özel sigortan varmış suit oda tut keyfini sür, dr işine geldiği gibi konuşuyo işte
aynennn 2 defa yaptım ben hemde, bişi olacak olsa bana olurdu
canım bnim dükkan ew altlı üstlüydü o yüzden elektrikliye gerek duymadım hep emzireceğim için.. Lansinohun manuel pompasını aldım 15,20 dakikada 2 biberon doldurup bırakıyodum dolu olduğu zamnlar.. Bi eyre falan gidince annem biberonla weriodu..arkadaşlar süt sağma makinası alan varmı hangi marka tavsiye edersinix???
güzel günlerde kullanın çok şeker olmuş.. Yalnız biliosun dimi o beşik korumalıkları iç tarafa takılıyo.. Bebik parmaklıklara kafasını falan çarppmasın dieEki Görüntüle 178588 Eki Görüntüle 178589 Eki Görüntüle 178590 Eki Görüntüle 178591 Eki Görüntüle 178592 kızcemın odası dedıgım gıbı pembelı felan dusunmedım ılerısı ıcın begenecekmısınız bakalımm suan kabası bıttı daha duvar suslerı avızesi donencesı var anca temızlıyebıldım mınık kelebegımın odasını
sallamaya alıştırmayın bnce.. Ne salancağı kız şimdidencanım bebekken en uygun olanı çingene beşiği yada salıncağı deniliyor onlar bu oğlumdada onu kullanıca sonra buna geçeri
ya kızlar ben yeni kan ilacına başladım 3 gün oldu ama afedersnz tuvaletden çıkamıyorum sizdede böyle oldumu
bebeklik için sarısı kullanışlı.. Bende diğerinden war yani mawi olanın tentelisi..kızlar bebk salıncağı alıcam hangisi kullanışlı olur dersiniz Eki Görüntüle 178565 Eki Görüntüle 178564
canım bnim dükkan ew altlı üstlüydü o yüzden elektrikliye gerek duymadım hep emzireceğim için.. Lansinohun manuel pompasını aldım 15,20 dakikada 2 biberon doldurup bırakıyodum dolu olduğu zamnlar.. Bi eyre falan gidince annem biberonla weriodu..
bu defada onu kullanacağım eğer gerek duyarsam elektrikli kiralamayı düşünüyorum bakıcam nasıl uyguna geliosa.. (ikisinede wermeyi planlıyorum da)
güzel günlerde kullanın çok şeker olmuş.. Yalnız biliosun dimi o beşik korumalıkları iç tarafa takılıyo.. Bebik parmaklıklara kafasını falan çarppmasın die
sallamaya alıştırmayın bnce.. Ne salancağı kız şimdiden
emzirip atın beşiğine kendi uyumayı öğrensin benimkızım 4,5 ay öyleydi sonra annem sağolsun bi alıştırdı şimdi hep ayağımda sallıyorum sıkıcı bi durum wallahi ilerisi için
Eki Görüntüle 178588 Eki Görüntüle 178589 Eki Görüntüle 178590 Eki Görüntüle 178591 Eki Görüntüle 178592 kızcemın odası dedıgım gıbı pembelı felan dusunmedım ılerısı ıcın begenecekmısınız bakalımm suan kabası bıttı daha duvar suslerı avızesi donencesı var anca temızlıyebıldım mınık kelebegımın odasını
kımse yokmu ya millet nerdesınız
ben burdayım şekerim ama çok yorgunum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?