2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızcemın odası dedıgım gıbı pembelı felan dusunmedım ılerısı ıcın begenecekmısınız bakalımm suan kabası bıttı daha duvar suslerı avızesi donencesı var anca temızlıyebıldım mınık kelebegımın odasını

Son düzenleme:
netden baktım çingene salıncağına bilmiyodum öyle bişey olduunu yeni gördüm ama genelde bebekler öyle sever demi şimdi kafam daha çok karıştı omu iyi bebek salıncağımı bilemedim

ilkdoğduğundanitibaren çingene salıncağında sallandı o küçük gelince o söylediğim mavi renkli salıncağa geçtik tercih senin.

bu konu ile sormak istediklerim oldukca mesaj atabilirim size deil mi?
:)

tabiki canım benim nedemek,her konuda sorabilirisn.

bu arada arkadaşlarsalıncak çingene beşiği tarzı şeyler almayın,ben almadım özellikle kızımıda sallamaya alıştırmadım hiç,çok gerekirse alırsınız.nacizane fikrim

arkadaşım her bebek farklı ve büyük çoğunluğu sallanarak uyuyor anne karnında hareket ettiği süre boyunca uyuyo bi neamnn uyumaya başladığımıda hareketleniyo öyle değilmi bu alışkanlık doğduktan sonrada dvm ediyo ve ayağımda sallamatansa ben çingene salıncağını tercih ederim.

yakamoz sınavın nasıl geçti???
iyi sayılır canım çok fazla çalışmamıştım sınırdayım pazartesi açıklanacakmış umarım iyi gelir :26:
benimde hemen hemen o günlere denk geliyor kızlar:)
hep beraber doğururuz artık :))
ağda manikür pediküre gittimmm temizlendimmmm rahat ettttimmm.. darısı doğum öncesi temizliğe..
ya keşke bende gidebilsem, bikini için gidemiyorum ben utancımdan
epidural normal doğum yaptım,çok memnun kaldım,tavsiyeederim..
canım biraz bahsedermisin epidural doğumdan sancın ne zaman başladı kaç saat sürdü kaç cm açılmadan sonra epidural yaptılar sancıda belirgin bi azalma oldumu rahat bir doğummu sence ...soracak çok soru var ...:44:
canım anlatsan ya biraz epidural doğumu netten araştırıyorum doktorda tavsiye ediyo ama yaşamış birinden duymak daha iyi olur :)) zasa ya sordugum sorular senin içinde geçerli çok zor oluyomu doğum? sancıyı baya hissediyomusun? açılmayı geciktiriyomu epidural ıkınma neden zorlaşıyor ki epiduralde :26: birde şimdi sancı geldi doktora gittik ( özel hastanede doğum yapacam) hemen doğumhaneye alıp orda saatlerce bekletiyolarmı yoksa odana yerleşip doğum anı mı doğumhaneye alıyolar?

açtım dinliyorummmmmmmmm

arkadaşlar süt sağma makinası alan varmı hangi marka tavsiye edersinix???
canım bnim dükkan ew altlı üstlüydü o yüzden elektrikliye gerek duymadım hep emzireceğim için.. Lansinohun manuel pompasını aldım 15,20 dakikada 2 biberon doldurup bırakıyodum dolu olduğu zamnlar.. Bi eyre falan gidince annem biberonla weriodu..
bu defada onu kullanacağım eğer gerek duyarsam elektrikli kiralamayı düşünüyorum bakıcam nasıl uyguna geliosa.. (ikisinede wermeyi planlıyorum da)

güzel günlerde kullanın çok şeker olmuş.. Yalnız biliosun dimi o beşik korumalıkları iç tarafa takılıyo.. Bebik parmaklıklara kafasını falan çarppmasın die

canım bebekken en uygun olanı çingene beşiği yada salıncağı deniliyor onlar bu oğlumdada onu kullanıca sonra buna geçeri
sallamaya alıştırmayın bnce.. Ne salancağı kız şimdiden
emzirip atın beşiğine kendi uyumayı öğrensin benimkızım 4,5 ay öyleydi sonra annem sağolsun bi alıştırdı şimdi hep ayağımda sallıyorum sıkıcı bi durum wallahi ilerisi için

ya kızlar ben yeni kan ilacına başladım 3 gün oldu ama afedersnz tuvaletden çıkamıyorum sizdede böyle oldumu

kızlar bebk salıncağı alıcam hangisi kullanışlı olur dersiniz Eki Görüntüle 178565 Eki Görüntüle 178564
bebeklik için sarısı kullanışlı.. Bende diğerinden war yani mawi olanın tentelisi..
kızım 13 aylık we gayet kullanışlı arada bi canı isterse sallıyorum yada o bebeğini koyup sallıyo:) daha 1 sene daha sallanır sanırım

selam kızlarrr... nasılsınız? bugün beşik aldık, iki hafta sonra gelecek inşallah... çok yoruldum iki dolaşmaya. Esracım yoksun ama oda takımın çok hoş, uzun süre kullanabilirsiniz, niyetinize de uygun:):)

simal06, canım rüyamda güya sen benim amcamın kızıymışsın:):) çok ilginçti, bir sürü muhabbet ediyorduk

canım benim sütüm pek gelmiyo o açıdan süt sağma makinasıyla artar diye düşünüyorum.sallama konusunda doğunca bidaha görüşelim emin olun mecbur kalıyosunu ben emik almamıştım biberon almamıştım ama şimdi onlar olmadan dışarı çıkmıyo:90:

çok güzelmiş canım ağlamadan uslu uslu büyüsün inşallah içinde hayırlı olsun, bende bugün bakıp siparişini verecektim odamızın sabahın köründe kalktık ama siirt arabasını kaçırdıgımız için gidemedik şehir dışına, dağ başında başka arabada yok kaldık öyle yatalım bari dedik geri uyuduk haftaya kaldı artık doğum raporunu almaya gittiğimde hepsini toptan çıkarırım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…