bızden kımse gırmemıs daha nıye yoruldun ev temızlıgımı canım
biliyosun kaç gündür temizlik var bitmek bilmeyen yorgunluk bugünde devam yemek yaptım belim kopuyodu.diz kapaklarım ağırıyo...ya bebişin bugün battaniyeside geldi çok güzel
hadı hayırlı olsun tatlım gule gule kullansın kızımız sekerım
yaptığım nefis yemekleri yeme zamanı geldi esocum görüş yine öptüm:)))
yok walla benim bi kzıım war 13,5aylık we hiç sallamadım 5 ay gerekte olmadı.. Annem alıştırdı sağolsun..canım benim sütüm pek gelmiyo o açıdan süt sağma makinasıyla artar diye düşünüyorum.sallama konusunda doğunca bidaha görüşelim emin olun mecbur kalıyosunu ben emik almamıştım biberon almamıştım ama şimdi onlar olmadan dışarı çıkmıyo:90:
yok walla benim bi kzıım war 13,5aylık we hiç sallamadım 5 ay gerekte olmadı.. Annem alıştırdı sağolsun..
alıştırmamak için ne yapmak lazım anlat ki bizde yapalım :)) bebeği emzirip yatagına koyunca aglayınca kucagımıza almıycazmı ? alıncada alışacak nasıl alıştırıyoruz canım kendi kendine uyumaya ? bende hiç istemiyorum kucağa alışsın kendi kendine uyuyan çok ağlamayan mızmız olmayan bi bebek olur inşallah
aldığın kilodan şikayetçi insan bak bakalım ne cvp vermişim sana
iyi sayılır canım çok fazla çalışmamıştım sınırdayım pazartesi açıklanacakmış umarım iyi gelir :26:
hep beraber doğururuz artık :))
ya keşke bende gidebilsem, bikini için gidemiyorum ben utancımdan
canım biraz bahsedermisin epidural doğumdan sancın ne zaman başladı kaç saat sürdü kaç cm açılmadan sonra epidural yaptılar sancıda belirgin bi azalma oldumu rahat bir doğummu sence ...soracak çok soru var ...:44:
canım anlatsan ya biraz epidural doğumu netten araştırıyorum doktorda tavsiye ediyo ama yaşamış birinden duymak daha iyi olur :)) zasa ya sordugum sorular senin içinde geçerli çok zor oluyomu doğum? sancıyı baya hissediyomusun? açılmayı geciktiriyomu epidural ıkınma neden zorlaşıyor ki epiduralde :26: birde şimdi sancı geldi doktora gittik ( özel hastanede doğum yapacam) hemen doğumhaneye alıp orda saatlerce bekletiyolarmı yoksa odana yerleşip doğum anı mı doğumhaneye alıyolar?
açtım dinliyorummmmmmmmm
canım ben 40+0 yanii tam beklenen günümde evde nişan gelmesiyle gittim hastaneye,hiç sancım falan yoktu,sadece iççamaşırımda çok az pempeleşme gördüm,o gün çok gezmiştim,evde iş falan yapmıştım sanrım ondan dedim çünkü sancılı olur diyordum,neyse doktorumu aradım hemen gel dedi,gittik kontrol etti 4cm açılma olmuş dedi,bu gece gelicek bebeğin dedi,hastaneye yatıralım seni dedi,saat 7de eve geldik eşyalarımı topladık,9 da doğum odasına alındım,5cmdi orda,hemen epidural takıldı,ilk önceaçılma iyi ilerledi,sonradan yavaşladı,ben odada geziniyordum,epidural vardı ama uyuşma olmuyor herşey yapıyorsun,neyse saat 00:30 oldu benim açılmam 7cmdi,saat 04:26 da kızım dünyaya geldi,gece yarısındn sonraki sancılarda ağrıhissettim ama öyle bağırıcak dayanılmıcak kadar değildi,eşimle ablamla,fotoğrafçımızla sohbet ede ede geçti,ama son yarım saat ağrılı bir süreç oldu,ıkınmada sorun yaşamadım,çünkü doğuma yakın dr epiduralin dozunu azalttı,ve ben 2 defa ıkındım meleğim kucağımdaydı..çok güzel anlardı,unutulmucak kadar güzeldi,eşim doğuma benimle girdi,onundesteğide büyükdü,çok güç aldım ondan.iştee böyleee..:2:
canım ben 40+0 yanii tam beklenen günümde evde nişan gelmesiyle gittim hastaneye,hiç sancım falan yoktu,sadece iççamaşırımda çok az pempeleşme gördüm,o gün çok gezmiştim,evde iş falan yapmıştım sanrım ondan dedim çünkü sancılı olur diyordum,neyse doktorumu aradım hemen gel dedi,gittik kontrol etti 4cm açılma olmuş dedi,bu gece gelicek bebeğin dedi,hastaneye yatıralım seni dedi,saat 7de eve geldik eşyalarımı topladık,9 da doğum odasına alındım,5cmdi orda,hemen epidural takıldı,ilk önceaçılma iyi ilerledi,sonradan yavaşladı,ben odada geziniyordum,epidural vardı ama uyuşma olmuyor herşey yapıyorsun,neyse saat 00:30 oldu benim açılmam 7cmdi,saat 04:26 da kızım dünyaya geldi,gece yarısındn sonraki sancılarda ağrıhissettim ama öyle bağırıcak dayanılmıcak kadar değildi,eşimle ablamla,fotoğrafçımızla sohbet ede ede geçti,ama son yarım saat ağrılı bir süreç oldu,ıkınmada sorun yaşamadım,çünkü doğuma yakın dr epiduralin dozunu azalttı,ve ben 2 defa ıkındım meleğim kucağımdaydı..çok güzel anlardı,unutulmucak kadar güzeldi,eşim doğuma benimle girdi,onundesteğide büyükdü,çok güç aldım ondan.iştee böyleee..:2:
alıştırmamak için ne yapmak lazım anlat ki bizde yapalım :)) bebeği emzirip yatagına koyunca aglayınca kucagımıza almıycazmı ? alıncada alışacak nasıl alıştırıyoruz canım kendi kendine uyumaya ? bende hiç istemiyorum kucağa alışsın kendi kendine uyuyan çok ağlamayan mızmız olmayan bi bebek olur inşallah
ben de kucaga ve sallamaya aliskin bir bebek olsun istemiyorum. ablamin ilk bebeginde 2 sene salladik bebisi. cunku saolsun kayinvalidesi bir kez carsafla salladi bebegi, ondan sonra bana misin demedi.. koltuklari birlestirip bile salincak yapiyordu zavalli kiz cagiz bebis aglayinca, aksi halde susmuyordu...
Eki Görüntüle 178588 Eki Görüntüle 178589 Eki Görüntüle 178590 Eki Görüntüle 178591 Eki Görüntüle 178592 kızcemın odası dedıgım gıbı pembelı felan dusunmedım ılerısı ıcın begenecekmısınız bakalımm suan kabası bıttı daha duvar suslerı avızesi donencesı var anca temızlıyebıldım mınık kelebegımın odasını
evet ya ben bide sonradan işe başlıycam tekrar bebiş öyle kucak ister uyumazsa sabaha kadar onu sallamayla geçer sabahta uyumadan zombi gibi giderim artık işebi süre sonra sorun olur o tempoya dayanamaz uyuklarım o yüzden alıştırmamam lazım
bebek sekerleının uzerıne nasıl bı yazalım sizde fıkırlerımız nelerdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?