2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bunu bilmek için 10 tane doğurmaya gerek yok biraz mantık yürütürsen anlarsın zaten

bazı şeyler mantık yürüterek olmuyor canım maalesef,
yaşayarak oluyor,bilmem anlatabildimmi
anlattıklarım sana yanlış gelebilir ama ben yaşadım ve bundan merak eden arkadaşlar faydalanabilir,
bende bu amaçla yazıyorum zaten

çokk teşekkürler ipekçim çok iyi geldi serdar ortaçı çok severim..

kimseler yok yaw hafta sonu diye herkes dinlenmedemi acep :44:

pikniğe gidip geldik şimşek hızıyla
çocuklar eğlendi, bizimde havamız değişti,
ohh sefam olsunnn

selammm
canım, bir bebeğe büyürken ne kadar az kişi karışırsa o bebeğin huyları o kadar iyi oluyor,
sallamaymış, yok emziği bala bandırmakmış hepsini babane-anane veya etraftakiler alıştırıyor,
bebeğinizin huyu değişmesin istiyosanız bakımına fazla karıştırmayın, ev işleriyle ilgilensinler ama bebek anneyle kalsın

aaaaa ne oldu kızzz Allah iyiliğini versin
şeytanlara kışt de

yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu simdi öldürsem yeri değilmi gebertecem şimdi gidip

yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu simdi öldürsem yeri değilmi

sekerim, O sozu saka da olsa agzina alma.. Anladim korkmussun da.. cik cik cik.. soyleme oyle.. git kocacigina saril, tebrik et takimini.. heyecanini paylas adamcagizin:)

yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu simdi öldürsem yeri değilmi gebertecem şimdi gidip

amannnn boşver sende şimdi akşam akşam escoll
herşeye uysan bela, la havle çek otur allasen akşam akşam yaa

şuan kocama sınır oldum kalkıp bogazına yapısıp öldüresim geliyo
ne oldu kız naptın kocan :)
ohh havada güzeldi bugün çok iyi etmişsiniz, baya hızlısınız yalnız ben hala evde pinekliyorum :)
kesinlikle canim alistirma. ben de hic alisitrmayi dusunmuyorum. umarim ablamin kayinvalidesi gibi, benimki de bebek aglayinca kucagina alip sallamaya baslamaz. uff ne zor buyuklere birsey diyememek..
şimdiden laf arasında çaktırmadan söyle sen en iyisi bugün tv de bi pedagog konuşuyodu bebeği bir kez dahi sallamamak lazımmış anneye sonra sıkıntı yaratmaması için bizde öle yaparız hem yorulmayızda filan de ne bilim uydur bişyler kırmadan söylemiş olursun
.................

hoşgeldin meleğim, hoşgeldin prensesim, yada üzerine bebekle ilgili güzel iki cümle altına hoşgeldin yaşam kaynağım gibi ...düşünüyorum ben

sekerim, O sozu saka da olsa agzina alma.. Anladim korkmussun da.. cik cik cik.. soyleme oyle.. git kocacigina saril, tebrik et takimini.. heyecanini paylas adamcagizin:)

banane bacım ben bu korkutmayı onun yanına bırakmam benden bebegımızden dahamı onemlı ya ne oluyo sankı balkan zaferı kazandık evı bırbıne kattı :95::95:

aaaaaaaaa bu kadının sinirlerini almışlar ayolll
kıssss bizede ver bu işin ilmini valla bende sinirlenmem sinirlenmem
ama tepem atarsa varya....

banane bacım ben bu korkutmayı onun yanına bırakmam benden bebegımızden dahamı onemlı ya ne oluyo sankı balkan zaferı kazandık evı bırbıne kattı :95::95:

bizimkinin de bu gece yarisi barcelona- real madrid maci var. keske burda olsaydi da beraber izleseydik...canim uzakta.. ama yarin geliyor insallah

yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu sımdı yavas yavas sakınlestım az sızle konustumda yoksa o sınırle tava tencere bırakmazdım valla:95::95:

bizimkinin de bu gece yarisi barcelona- real madrid maci var. keske burda olsaydi da beraber izleseydik...canim uzakta.. ama yarin geliyor insallah

senınkı yanında degıl dıye boyle dıyosunn bacım anladım sımdı ozlem var ıcnıde

cabul gelır ınsallah

Son düzenleme:
aaaaaaaaa bu kadının sinirlerini almışlar ayolll
kıssss bizede ver bu işin ilmini valla bende sinirlenmem sinirlenmem
ama tepem atarsa varya....

hahaha cnaim benim yaa guldurdun beni:)
ya durum su..
evde tek basina tuttuklari takimin macini izleyen adamcagizlara cok acirim ben.. heyecanini paylasacak kimsecikleri yoktur. kendi baslarina tepinirler. bir de tepinince, eslerden annelerden azar yerler, sevincleri kursaginda kalir..
paylasmak lazim paylasmak :)

piknik yeri yakın Allahtan,
adamceğizin başına ekşidim piknikte piknikkk diye,
kalktık hop diye hazırlandık ve gittik,
hayat zaten yeterince hızlı değilmi yakamozcum

amannnn sende akşam akşam ağzının tadını bozma,
yarın pazar eşin yataken tam son ses oyun havaların aç tepesinde oyna
böylece intikamını almış olursun
nası fikir ama he he heeeeee :)))))))))

Ayy kizlar, tuhaf birseyler oluyo karnimda son 3-4 dakikadan beri. bebis anormal hareketler yapiyor..uuufffff bu ne boyleeeee.. bir saga bir sola.. aciyooooo

kız herşeye sinirlenme öyle bebişe yazık, uyarırsın bi daha yapmaz adamcağız heyecana gelmiştir bi anda korkacağını düşünememiştir düşünse yaparmı hiç :) kızacağına naz yap seninle ilgilensin şimdi kızsan araya soğukluk girecek tavır yapacak sesler yükselecek hiç gerek yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…