canım bunu bilmek için 10 tane doğurmaya gerek yok biraz mantık yürütürsen anlarsın zaten
kimseler yok yaw hafta sonu diye herkes dinlenmedemi acep :44:
ben de kucaga ve sallamaya aliskin bir bebek olsun istemiyorum. ablamin ilk bebeginde 2 sene salladik bebisi. cunku saolsun kayinvalidesi bir kez carsafla salladi bebegi, ondan sonra bana misin demedi.. koltuklari birlestirip bile salincak yapiyordu zavalli kiz cagiz bebis aglayinca, aksi halde susmuyordu...
şuan kocama sınır oldum kalkıp bogazına yapısıp öldüresim geliyo
şuan kocama sınır oldum kalkıp bogazına yapısıp öldüresim geliyo
selammm canım .!.:Ay harika soylemissin... Gercekten ev isleri ile ilgilensinler, bebis anneye kalsin.. boyle bir kampanya baslatmak lazimm
Tovbe estagfirullah!!! o nasil soz arkadasim!!!
aaaaa ne oldu kızzz Allah iyiliğini versin
şeytanlara kışt de
yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu simdi öldürsem yeri değilmi
yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu simdi öldürsem yeri değilmigebertecem şimdi gidip
ne oldu kız naptın kocan :)şuan kocama sınır oldum kalkıp bogazına yapısıp öldüresim geliyo
ohh havada güzeldi bugün çok iyi etmişsiniz, baya hızlısınız yalnızbazı şeyler mantık yürüterek olmuyor canım maalesef,
yaşayarak oluyor,bilmem anlatabildimmi
anlattıklarım sana yanlış gelebilir ama ben yaşadım ve bundan merak eden arkadaşlar faydalanabilir,
bende bu amaçla yazıyorum zaten
çokk teşekkürler ipekçim çok iyi geldi serdar ortaçı çok severim..
pikniğe gidip geldik şimşek hızıyla
çocuklar eğlendi, bizimde havamız değişti,
ohh sefam olsunnn
selammm
canım, bir bebeğe büyürken ne kadar az kişi karışırsa o bebeğin huyları o kadar iyi oluyor,
sallamaymış, yok emziği bala bandırmakmış hepsini babane-anane veya etraftakiler alıştırıyor,
bebeğinizin huyu değişmesin istiyosanız bakımına fazla karıştırmayın, ev işleriyle ilgilensinler ama bebek anneyle kalsın
şimdiden laf arasında çaktırmadan söyle sen en iyisi bugün tv de bi pedagog konuşuyodu bebeği bir kez dahi sallamamak lazımmış anneye sonra sıkıntı yaratmaması için bizde öle yaparız hem yorulmayızda filan de ne bilim uydur bişylerkesinlikle canim alistirma. ben de hic alisitrmayi dusunmuyorum. umarim ablamin kayinvalidesi gibi, benimki de bebek aglayinca kucagina alip sallamaya baslamaz. uff ne zor buyuklere birsey diyememek..
.................
sekerim, O sozu saka da olsa agzina alma.. Anladim korkmussun da.. cik cik cik.. soyleme oyle.. git kocacigina saril, tebrik et takimini.. heyecanini paylas adamcagizin:)
sekerim, O sozu saka da olsa agzina alma.. Anladim korkmussun da.. cik cik cik.. soyleme oyle.. git kocacigina saril, tebrik et takimini.. heyecanini paylas adamcagizin:)
amannnn boşver sende şimdi akşam akşam escoll
herşeye uysan bela, la havle çek otur allasen akşam akşam yaa
banane bacım ben bu korkutmayı onun yanına bırakmam benden bebegımızden dahamı onemlı ya ne oluyo sankı balkan zaferı kazandık evı bırbıne kattı :95::95:
ne oldu kız naptın kocan :)
ohh havada güzeldi bugün çok iyi etmişsiniz, baya hızlısınız yalnızben hala evde pinekliyorum :)
şimdiden laf arasında çaktırmadan söyle sen en iyisi bugün tv de bi pedagog konuşuyodu bebeği bir kez dahi sallamamak lazımmış anneye sonra sıkıntı yaratmaması için bizde öle yaparız hem yorulmayızda filan de ne bilim uydur bişylerkırmadan söylemiş olursun
hoşgeldin meleğim, hoşgeldin prensesim, yada üzerine bebekle ilgili güzel iki cümle altına hoşgeldin yaşam kaynağım gibi ...düşünüyorum ben
bizimkinin de bu gece yarisi barcelona- real madrid maci var. keske burda olsaydi da beraber izleseydik...canim uzakta.. ama yarin geliyor insallah
aaaaaaaaa bu kadının sinirlerini almışlar ayolll
kıssss bizede ver bu işin ilmini valla bende sinirlenmem sinirlenmem
ama tepem atarsa varya....
ne oldu kız naptın kocan :)
ohh havada güzeldi bugün çok iyi etmişsiniz, baya hızlısınız yalnızben hala evde pinekliyorum :)
şimdiden laf arasında çaktırmadan söyle sen en iyisi bugün tv de bi pedagog konuşuyodu bebeği bir kez dahi sallamamak lazımmış anneye sonra sıkıntı yaratmaması için bizde öle yaparız hem yorulmayızda filan de ne bilim uydur bişylerkırmadan söylemiş olursun
hoşgeldin meleğim, hoşgeldin prensesim, yada üzerine bebekle ilgili güzel iki cümle altına hoşgeldin yaşam kaynağım gibi ...düşünüyorum ben
banane bacım ben bu korkutmayı onun yanına bırakmam benden bebegımızden dahamı onemlı ya ne oluyo sankı balkan zaferı kazandık evı bırbıne kattı :95::95:
yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu sımdı yavas yavas sakınlestım az sızle konustumda yoksa o sınırle tava tencere bırakmazdım valla:95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?