piknik yeri yakın Allahtan,
adamceğizin başına ekşidim piknikte piknikkk diye,
kalktık hop diye hazırlandık ve gittik,
hayat zaten yeterince hızlı değilmi yakamozcum
amannnn sende akşam akşam ağzının tadını bozma,
yarın pazar eşin yataken tam son ses oyun havaların aç tepesinde oyna
böylece intikamını almış olursun
nası fikir ama he he heeeeee :)))))))))
Ayy kizlar, tuhaf birseyler oluyo karnimda son 3-4 dakikadan beri. bebis anormal hareketler yapiyor..uuufffff bu ne boyleeeee.. bir saga bir sola.. aciyooooo
cok harika bir fikir.. ben de oyle dusunuyorum:) inshaallah anlar..
kız herşeye sinirlenme öyle bebişe yazık, uyarırsın bi daha yapmaz adamcağız heyecana gelmiştir bi anda korkacağını düşünememiştir düşünse yaparmı hiç :) kızacağına naz yap seninle ilgilensin şimdi kızsan araya soğukluk girecek tavır yapacak sesler yükselecek hiç gerek yok dimi
kizlar ben cikiyorum, dinleneyim biraz. noldu anlamadim..
hahaha cnaim benim yaa guldurdun beni:)
ya durum su..
evde tek basina tuttuklari takimin macini izleyen adamcagizlara cok acirim ben.. heyecanini paylasacak kimsecikleri yoktur. kendi baslarina tepinirler. bir de tepinince, eslerden annelerden azar yerler, sevincleri kursaginda kalir..
paylasmak lazim paylasmak :)
şimdi oturuyorum kardes ama ıntıkamım acı olacak benyarın onun burnundan getırırım evelallah bunu yanına bırakmam
bizimkinin de bu gece yarisi barcelona- real madrid maci var. keske burda olsaydi da beraber izleseydik...canim uzakta.. ama yarin geliyor insallah
yahuu saşma sapan bir fener maçı yüzünden durduk yerde ggol atınca bi bağırdı aklım cıktı sankı korktum fena korktum bebekte korktu sımdı yavas yavas sakınlestım az sızle konustumda yoksa o sınırle tava tencere bırakmazdım valla:95::95:
senınkı yanında degıl dıye boyle dıyosunn bacım anladım sımdı ozlem var ıcnıde
cabul gelır ınsallah
kız herşeye sinirlenme öyle bebişe yazık, uyarırsın bi daha yapmaz adamcağız heyecana gelmiştir bi anda korkacağını düşünememiştir düşünse yaparmı hiç :) kızacağına naz yap seninle ilgilensin şimdi kızsan araya soğukluk girecek tavır yapacak sesler yükselecek hiç gerek yok dimi
hele bı tavır yapsın acarım gobegımı tukur oglum babaya derım bak yermı bana o tavırrr
ne güzel değişiklik olmuştur, bizde çıkacaktık bugün ama dağ başında olunca sabah şehir dışına giden tek bir arabayıda kaçırınca hazırlandıgımız boşa gitti, üzerimizi değiştirip geri uyumak hafta sonunuda böylece evde geçirmek zorunda kaldıkpiknik yeri yakın Allahtan,
adamceğizin başına ekşidim piknikte piknikkk diye,
kalktık hop diye hazırlandık ve gittik,
hayat zaten yeterince hızlı değilmi yakamozcum
amannnn sende akşam akşam ağzının tadını bozma,
yarın pazar eşin yataken tam son ses oyun havaların aç tepesinde oyna
böylece intikamını almış olursun
nası fikir ama he he heeeeee :)))))))))
ha şöyle :)) benim kızda babaya kıcık galiba karnımda tepiniyo resmen dışardan belli oluyo hareketleri bi sağa bi sola vuruyo babası bi heyecanla elini koyuyo hissedecem diye elini koydugu anda duruyo bi daha kıpırdamıyo bebek kaç defadır öyle oluyo artık tekmeliyo dediğimde banane bana hissettirmiyo diyip dokunmuyo oda bugün yine aynı şey oldu o dokununca durdu hemen bi dahada kıpırdamadı artık eşim baba sıcaklığını hissediyor ondan duruyor diyo oda öyle teselli ediyor kendini napsın
kız sen şimdi evde çocuk yok böle diyosun...
onlar bizle herşeyi paylaşıyolarmı a bacım???
daha yeni evlisin yeni testi suyu soğuk tutarmış,
bizim kocamla her huyumuz, zevklerimiz aynı,
ama arada yolum yolum yolasım gelmiyor değil hani
şekil 1 a) yukarıya bak önerimi yazmıştım
nasıl fikir ama he he heee
anlaşıldıııııııııııııııııııııı
kocesini özlemiş kadınnnn
ahh canım kıyamam
git bi su iç kızzzz
damağını kaldır kıyamam çok korkmuş,
bu erkekler çocuktan beterherzaman diyorum
tam üstüne bastın ayağını kaldır
kızzzz tv de maççç var diyoo maççç
adamın naz caz görecek halimi var ayoll
kırmızı geceliğini giyse dönüp bakmaz şu heyecanla,
hoşşş gerçi bu göbeklerle nasıl oluruz ki kırmızı gecelikle
hele bı tavır yapsın acarım gobegımı tukur oglum babaya derım bak yermı bana o tavırrr
fıkır super tuttum bu fıkrı yapayım yarında az ıcım sogusun :)))
yap kızzzzzz öle herşeye kavga edersen denizli horozlarını geçersiniz,
eğer sen benim diğer parlak fikirleri uygularken görsen gülmekten ölürsün,
işyerindekiler bile hayran bizekahkahalarım taaa telefondan duyuluyomuş,
amannn boşverrr iki günlük dünya, gırgır yap gitsin
korkma tatlım az derın nefes al sankı bebege ıgne batırıslarda ondan kasıyo gıbı dımı banada oldu bı kas kere cok tedırgın oldum bır kac dakıkaya kadar gecer panık olma sen sakın oll
kizlar ben cikiyorum, dinleneyim biraz. noldu anlamadim..
ha şöyle :)) benim kızda babaya kıcık galiba karnımda tepiniyo resmen dışardan belli oluyo hareketleri bi sağa bi sola vuruyo babası bi heyecanla elini koyuyo hissedecem diye elini koydugu anda duruyo bi daha kıpırdamıyo bebek kaç defadır öyle oluyo artık tekmeliyo dediğimde banane bana hissettirmiyo diyip dokunmuyo oda bugün yine aynı şey oldu o dokununca durdu hemen bi dahada kıpırdamadı artık eşim baba sıcaklığını hissediyor ondan duruyor diyo oda öyle teselli ediyor kendini napsın
kizlar iyi aksamlarrrr
birsey sorucaktim
bazen bebek hareket ederken ayiptir demesi makatimda baski hissediyorum ve gun icinde 'oram'sizliyor normal midir
kizlar iyi aksamlarrrr
birsey sorucaktim
bazen bebek hareket ederken ayiptir demesi makatimda baski hissediyorum ve gun icinde 'oram'sizliyor normal midir
gecelik her zaman işe yarar kurtlar vadisinde bilesırf kıcıklığına denemişliğim vardır yalnız hamileyken yararmı bilmem, pek cezbedici olmaz galiba 2 ay sonraya ertelemek lazım o işi
ne güzel değişiklik olmuştur, bizde çıkacaktık bugün ama dağ başında olunca sabah şehir dışına giden tek bir arabayıda kaçırınca hazırlandıgımız boşa gitti, üzerimizi değiştirip geri uyumak hafta sonunuda böylece evde geçirmek zorunda kaldık
bana da arada bi incecik bıçak girip çıkıo gibi oluo berbat bi his korku verio insana.. normal ama bunlar heralde :18::18::18::18::18::18::18:
kizlar iyi aksamlarrrr
birsey sorucaktim
bende sızlama değilde aşağıya baskı hissi oluyo arada genelde uyandıgım zamanlar oluyo ama bendeki tuvalet ihtiyacının olmasından kaynaklanıyo :)) idrar torbası dolunca bebekde yukardan vurunca aşağıya baskı yapıyoseninki belli zamanlardamı oluyo bi düşün bakim el birliğiyle bulalım sebebini
ayy icim gidiyo oyle uzun uzun hickirinca yoruluyor diye
ya. gobegimi tasiyamiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?