2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fıkır super tuttum bu fıkrı yapayım yarında az ıcım sogusun :)))

Ayy kizlar, tuhaf birseyler oluyo karnimda son 3-4 dakikadan beri. bebis anormal hareketler yapiyor..uuufffff bu ne boyleeeee.. bir saga bir sola.. aciyooooo

korkma tatlım az derın nefes al sankı bebege ıgne batırıslarda ondan kasıyo gıbı dımı banada oldu bı kas kere cok tedırgın oldum bır kac dakıkaya kadar gecer panık olma sen sakın oll

hele bı tavır yapsın acarım gobegımı tukur oglum babaya derım bak yermı bana o tavırrr

kız sen şimdi evde çocuk yok böle diyosun...
onlar bizle herşeyi paylaşıyolarmı a bacım???
daha yeni evlisin yeni testi suyu soğuk tutarmış,
bizim kocamla her huyumuz, zevklerimiz aynı,
ama arada yolum yolum yolasım gelmiyor değil hani

şimdi oturuyorum kardes ama ıntıkamım acı olacak benyarın onun burnundan getırırım evelallah bunu yanına bırakmam

şekil 1 a) yukarıya bak önerimi yazmıştım
nasıl fikir ama he he heee

bizimkinin de bu gece yarisi barcelona- real madrid maci var. keske burda olsaydi da beraber izleseydik...canim uzakta.. ama yarin geliyor insallah

anlaşıldıııııııııııııııııııııı
kocesini özlemiş kadınnnn
ahh canım kıyamam

git bi su iç kızzzz
damağını kaldır kıyamam çok korkmuş,
bu erkekler çocuktan beter herzaman diyorum

senınkı yanında degıl dıye boyle dıyosunn bacım anladım sımdı ozlem var ıcnıde

cabul gelır ınsallah

tam üstüne bastın ayağını kaldır

kızzzz tv de maççç var diyoo maççç
adamın naz caz görecek halimi var ayoll
kırmızı geceliğini giyse dönüp bakmaz şu heyecanla ,
hoşşş gerçi bu göbeklerle nasıl oluruz ki kırmızı gecelikle

hele bı tavır yapsın acarım gobegımı tukur oglum babaya derım bak yermı bana o tavırrr
ha şöyle :)) benim kızda babaya kıcık galiba karnımda tepiniyo resmen dışardan belli oluyo hareketleri bi sağa bi sola vuruyo babası bi heyecanla elini koyuyo hissedecem diye elini koydugu anda duruyo bi daha kıpırdamıyo bebek kaç defadır öyle oluyo artık tekmeliyo dediğimde banane bana hissettirmiyo diyip dokunmuyo oda bugün yine aynı şey oldu o dokununca durdu hemen bi dahada kıpırdamadı artık eşim baba sıcaklığını hissediyor ondan duruyor diyo oda öyle teselli ediyor kendini napsın
ne güzel değişiklik olmuştur, bizde çıkacaktık bugün ama dağ başında olunca sabah şehir dışına giden tek bir arabayıda kaçırınca hazırlandıgımız boşa gitti, üzerimizi değiştirip geri uyumak hafta sonunuda böylece evde geçirmek zorunda kaldık

Son düzenleme:

oda guzel :))))

gecelik her zaman işe yarar kurtlar vadisinde bile sırf kıcıklığına denemişliğim vardır yalnız hamileyken yararmı bilmem, pek cezbedici olmaz galiba 2 ay sonraya ertelemek lazım o işi

Son düzenleme:
bana da arada bi incecik bıçak girip çıkıo gibi oluo berbat bi his korku verio insana.. normal ama bunlar heralde :18::18::18::18::18::18::18:

kizlar iyi aksamlarrrr
birsey sorucaktim
bazen bebek hareket ederken ayiptir demesi makatimda baski hissediyorum ve gun icinde 'oram' sizliyor normal midir

ben yapıyorum o dediğini hehe heee :))))))))
canımı sıkdımı kocemm açıyorum koca göbeğimi tükür kızım babaya:)))
oda seviyo mıncıklıyo canım kıyamam :)))

kizlar ben cikiyorum, dinleneyim biraz. noldu anlamadim..

biraz dinlende gel kısss özleriz seniii
bak daha muhabbetin en güzel yerinde gidiyon,
daha karpuz kesecektik:)))
sakın karpuz aşermeyin gebeşler:))))

zavallıcıklar kendilerini böle teselli ediyolar ne yapsın adamceğizler cık cık cık

kizlar iyi aksamlarrrr
birsey sorucaktim
bazen bebek hareket ederken ayiptir demesi makatimda baski hissediyorum ve gun icinde 'oram' sizliyor normal midir

bende sızlama değilde aşağıya baskı hissi oluyo arada genelde uyandıgım zamanlar oluyo ama bendeki tuvalet ihtiyacının olmasından kaynaklanıyo :)) idrar torbası dolunca bebekde yukardan vurunca aşağıya baskı yapıyo seninki belli zamanlardamı oluyo bi düşün bakim el birliğiyle bulalım sebebini

Son düzenleme:
gecelik her zaman işe yarar kurtlar vadisinde bile sırf kıcıklığına denemişliğim vardır yalnız hamileyken yararmı bilmem, pek cezbedici olmaz galiba 2 ay sonraya ertelemek lazım o işi

koca göbek pırtt diye fırlar gecelikten
adamın içinden gelirmi bilmem yanee
şahsen bozum olmamak içünnn
heç bu halimnenn niyetim bile yok walla

kıyamammm
yarın git kızz sendee
akşamdan hazırla herşeyini sabahada telefonunu kur,
alarm çalar çalmaz yüzünü yıkayın fırlayın evden
ayy hiç üşenmem gezmek deyince,
bütün hafta moral olur sanada hep aynı şeyler, aynı ev
çık evden havan değişsin

bana da arada bi incecik bıçak girip çıkıo gibi oluo berbat bi his korku verio insana.. normal ama bunlar heralde :18::18::18::18::18::18::18:

walla bana bıçak değil kılıç girmiş gibi oluyo ipekçim
zira hem sağ göğsümün altı ve mukabilinde sağ sırtım ağrıyo ve delirtiyo o ağrı beni...

kizlar iyi aksamlarrrr
birsey sorucaktim

walla dediğin durumu hiç yaşamadım bilemiyorum zinkerbelcim,
ama bunu ihmal etme ve dr unu ara sor,
makata genelde bebek doğum kanalına girince baskı olur diye biliyorum ben,
sen muhakkak bu konuyu irdele...

kızlar ben de haziran 2-3 gibi bkliyodum normalde bebişimi
şu an 33 haftalık dokr plesantan yaşlanmış erken doğum olabilir dedi.
acaba kaç haftaya kadar sürer hamilelik
böyle bi durumla karşılaşan var mı

benimkisi hareket ettiginde oluyor simdi kucuk danam tum icimi kapladigindan bir yerleri ile baski yapiyor itiriyor orami burami ay simdi yapti ama tarif edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…