2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yapma yaaaa
sorarim pazartesi sorayim ama yarin aramaya cekinirim
alllah korusun ya

ama sen diosan bir bildigin vardir en deneyimli sensin malum

bu konuyla ilgili bi bilgim yok canım,
siteden bi ara istersen muhakkak bulursun aradığın bilgileri,
Allah kolaylaştırsın, herşeyde var bi hayır üzülme..

aynı fikirdeyim adamın iştahını kaçırmaya niyetim yok :)) birde mümkünse eski cezbedici halimle hatırlasın ficıdımı koca göbüşümle değil
kız erken kalktık zaten şöförün salaklığı burası küçük yer oldugundan araba kalkacagı zaman şöför arıyo, aradı geliyorum dedi aşağı indik bekle bekle araba filan yok 10 dk sonra tekrar aradık adam unutmuş yola çıkmış bayada yol gitmiş artık dönemem dedi hastaneye yetişmemiz lazım falan dedim banamısın demedi , bizde ortada kalınca eşimle birbirimize bakıp halimize güldük baktık yapacak bişy yok eve geldik süslenmiş halimizle yataga girdik uyuduk yarın pazar gitsem alışveriş yapamam her yer kapalı olur haftaya gidecem o yüzden bende hatta direk doğum raporunu almaya gidip hepsini birden çıkaracam artık :))
plesenta yaşlanması nasıl oluyo ki :26: sorsaydın canım bi doktora keşke ne kadar erken doğma ihtimali var filan diye
benimkisi hareket ettiginde oluyor simdi kucuk danam tum icimi kapladigindan bir yerleri ile baski yapiyor itiriyor orami burami ay simdi yapti ama tarif edemiyorum
aşağılara doğru vurdugu içindir canım o önemli bişy oldugunu sanmıyorum arada bendede oluyo aşağı taraf vurursa acıtıyo bile :)

iyiyiz canımmm sennn

walla sen bilirsin, ben önemsemedim ve doğum sancısı çıktı,
ondan sonra anladımki bu işin şakası yok

allah korusun ya mutlaka soracagim tesekkurler

ıyıyızz cnm bızdee kızımlaa yorucu bı gunden sonraa evde yatıyoruzzz:)hallettık odayıdaaa esımle kavga ede edeeeeeee:))::)

bu isler kavgasiz olmuyor zaten nereden hallettin cocuk kalbimi
ne zaman gelecekmisss

ne zaman gelecekmisss

ayyy yaaa adam herseye hemen tamam dıyo hıc pazarlık yapmadannn.. kucuk besını sıfonyerını bıde duvar kagıdını ordan aldık cnmmm.. dolabım vardı beyaz onada susler aldık offf valla batıcaz yakında heeeeee:):))))

kizlar ben geldim.. iyiyim diye haber vereyim dedim. meraklanmayin. Sizi cok seviyorum ii geceler tatliskolar:)

aaa gidiyomusun kızz
ce eee deyip kaç hadi

ayy kız alemsin:))))
şoförmü unutmuş :)))))))))))))
haha hayyyyyyyyyyyy
şöferrrrr şöferrrrr hay körolmayası şöferrrrr
boşver sen bu fıcıdla da güzelsindir:)))
sankim erkekler çokmu muhteşemm

ne zaman gelecekmisss

bişey değil efenimmm ne demekkkk

cnm selammm ayy bız senınle aynı gundeyızzzzz:):)) 28nde baslıyor deılmı calısabılır rapouruuumuz

dimi ben hamile halimlede güzelim hıh şimdi teklif bile etmiyo ama herif yanıma yaklaşmayı, ben yanaşsamda popoyu dönüp yatıyo bebeği bahane ediyo bi kere bozum oldum dahada yapmam zaten paşa gönlü bilir doğumdan sonra kiloları ışık hızıyla verip seksi fıcıdıma geri döndüğümde nasılsa koşacak peşimden ben o zaman sorarım ona etrafımda mart kedileri gibi döndürmezsem sorma körolmayası şöferin azizliğine uğradık :) hevesimiz kursağımda kaldı

cnm selammm ayy bız senınle aynı gundeyızzzzz:):)) 28nde baslıyor deılmı calısabılır rapouruuumuz

evet canım 28 inde raporu almaya gidecem :)) aynı günmü doğurcaz acaba normalmi sezeryanmı düşünüyosun canım

allah korusun bebıslerımız erken gelmesse aynı gunlerde gelır heralde meleklerr....
cnm ben normal dusunuyorumm ama sonucta doktorum sezeryan dıyebılır cunku normal le ugrasmak ıstemeyebılır gıbıme gelıyorrr:)
sadece epıduralmı dıye onu bılmıyorum bazen uyusmuyomus felan tamamen tekrar anestesı yapıyolarmıs ondan korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…