koca göbek pırtt diye fırlar gecelikten
adamın içinden gelirmi bilmem yanee
şahsen bozum olmamak içünnn
heç bu halimnenn niyetim bile yok walla
kıyamammm
yarın git kızz sendee
akşamdan hazırla herşeyini sabahada telefonunu kur,
alarm çalar çalmaz yüzünü yıkayın fırlayın evden
ayy hiç üşenmem gezmek deyince,
bütün hafta moral olur sanada hep aynı şeyler, aynı ev
çık evden havan değişsin
walla bana bıçak değil kılıç girmiş gibi oluyo ipekçim
zira hem sağ göğsümün altı ve mukabilinde sağ sırtım ağrıyo ve delirtiyo o ağrı beni...
walla dediğin durumu hiç yaşamadım bilemiyorum zinkerbelcim,
ama bunu ihmal etme ve dr unu ara sor,
makata genelde bebek doğum kanalına girince baskı olur diye biliyorum ben,
sen muhakkak bu konuyu irdele...
kızlar ben de haziran 2-3 gibi bkliyodum normalde bebişimi
şu an 33 haftalık dokr plesantan yaşlanmış erken doğum olabilir dedi.
acaba kaç haftaya kadar sürer hamilelik
böyle bi durumla karşılaşan var mı
kızlarrr nabersınızzz
kızlarrr nabersınızzz
yapma yaaaa
sorarim pazartesi sorayim ama yarin aramaya cekinirim
alllah korusun ya
ama sen diosan bir bildigin vardir en deneyimli sensin malum
huuuu hosgeldiiinnnn iyiyizz. seen
aynı fikirdeyim adamın iştahını kaçırmaya niyetim yok :)) birde mümkünse eski cezbedici halimle hatırlasın ficıdımı koca göbüşümle değilkoca göbek pırtt diye fırlar gecelikten
adamın içinden gelirmi bilmem yanee
şahsen bozum olmamak içünnn
heç bu halimnenn niyetim bile yok walla
kıyamammm
yarın git kızz sendee
akşamdan hazırla herşeyini sabahada telefonunu kur,
alarm çalar çalmaz yüzünü yıkayın fırlayın evden
ayy hiç üşenmem gezmek deyince,
bütün hafta moral olur sanada hep aynı şeyler, aynı ev
çık evden havan değişsin
walla bana bıçak değil kılıç girmiş gibi oluyo ipekçim
zira hem sağ göğsümün altı ve mukabilinde sağ sırtım ağrıyo ve delirtiyo o ağrı beni...
walla dediğin durumu hiç yaşamadım bilemiyorum zinkerbelcim,
ama bunu ihmal etme ve dr unu ara sor,
makata genelde bebek doğum kanalına girince baskı olur diye biliyorum ben,
sen muhakkak bu konuyu irdele...
plesenta yaşlanması nasıl oluyo ki :26: sorsaydın canım bi doktora keşke ne kadar erken doğma ihtimali var filan diyekızlar ben de haziran 2-3 gibi bkliyodum normalde bebişimi
aşağılara doğru vurdugu içindir canım o önemli bişy oldugunu sanmıyorum arada bendede oluyo aşağı taraf vurursa acıtıyo bile :)benimkisi hareket ettiginde oluyor simdi kucuk danam tum icimi kapladigindan bir yerleri ile baski yapiyor itiriyor orami burami ay simdi yapti ama tarif edemiyorum
kızlar ben de haziran 2-3 gibi bkliyodum normalde bebişimi
iyiyiz canımmm sennn
walla sen bilirsin, ben önemsemedim ve doğum sancısı çıktı,
ondan sonra anladımki bu işin şakası yok
ıyıyızz cnm bızdee kızımlaa yorucu bı gunden sonraa evde yatıyoruzzz:)hallettık odayıdaaa esımle kavga ede edeeeeeee:))::)
allah korusun ya mutlaka soracagim tesekkurler
bu isler kavgasiz olmuyor zaten nereden hallettin cocuk kalbimi
ne zaman gelecekmisss
kizlar ben geldim.. iyiyim diye haber vereyim dedim.meraklanmayin. Sizi cok seviyorum ii geceler tatliskolar:)
aynı fikirdeyim adamın iştahını kaçırmaya niyetim yok :)) birde mümkünse eski cezbedici halimle hatırlasın ficıdımı koca göbüşümle değil
kız erken kalktık zaten şöförün salaklığı burası küçük yer oldugundan araba kalkacagı zaman şöför arıyo, aradı geliyorum dedi aşağı indik bekle bekle araba filan yok 10 dk sonra tekrar aradık adam unutmuş yola çıkmış bayada yol gitmiş artık dönemem dedihastaneye yetişmemiz lazım falan dedim banamısın demedi , bizde ortada kalınca eşimle birbirimize bakıp halimize güldük baktık yapacak bişy yok eve geldik süslenmiş halimizle yataga girdik uyuduk yarın pazar gitsem alışveriş yapamam her yer kapalı olur haftaya gidecem o yüzden bende hatta direk doğum raporunu almaya gidip hepsini birden çıkaracam artık :))
plesenta yaşlanması nasıl oluyo ki :26: sorsaydın canım bi doktora keşke ne kadar erken doğma ihtimali var filan diye
aşağılara doğru vurdugu içindir canım o önemli bişy oldugunu sanmıyorum arada bendede oluyo aşağı taraf vurursa acıtıyo bile :)
allah korusun ya mutlaka soracagim tesekkurler
bu isler kavgasiz olmuyor zaten nereden hallettin cocuk kalbimi
ne zaman gelecekmisss
aynı fikirdeyim adamın iştahını kaçırmaya niyetim yok :)) birde mümkünse eski cezbedici halimle hatırlasın ficıdımı koca göbüşümle değil
kız erken kalktık zaten şöförün salaklığı burası küçük yer oldugundan araba kalkacagı zaman şöför arıyo, aradı geliyorum dedi aşağı indik bekle bekle araba filan yok 10 dk sonra tekrar aradık adam unutmuş yola çıkmış bayada yol gitmiş artık dönemem dedihastaneye yetişmemiz lazım falan dedim banamısın demedi , bizde ortada kalınca eşimle birbirimize bakıp halimize güldük baktık yapacak bişy yok eve geldik süslenmiş halimizle yataga girdik uyuduk yarın pazar gitsem alışveriş yapamam her yer kapalı olur haftaya gidecem o yüzden bende hatta direk doğum raporunu almaya gidip hepsini birden çıkaracam artık :))
plesenta yaşlanması nasıl oluyo ki :26: sorsaydın canım bi doktora keşke ne kadar erken doğma ihtimali var filan diye
aşağılara doğru vurdugu içindir canım o önemli bişy oldugunu sanmıyorum arada bendede oluyo aşağı taraf vurursa acıtıyo bile :)
dimi ben hamile halimlede güzelim hıhaaa gidiyomusun kızz
ce eee deyip kaç hadi
ayy kız alemsin:))))
şoförmü unutmuş :)))))))))))))
haha hayyyyyyyyyyyy
şöferrrrr şöferrrrr hay körolmayası şöferrrrr
boşver sen bu fıcıdla da güzelsindir:)))
sankim erkekler çokmu muhteşemm
bişey değil efenimmm ne demekkkk
cnm selammm ayy bız senınle aynı gundeyızzzzz:):)) 28nde baslıyor deılmı calısabılır rapouruuumuz
dimi ben hamile halimlede güzelim hıhşimdi teklif bile etmiyo ama herif yanıma yaklaşmayı, ben yanaşsamda popoyu dönüp yatıyo bebeği bahane ediyo bi kere bozum oldum dahada yapmam zaten paşa gönlü bilir doğumdan sonra kiloları ışık hızıyla verip seksi fıcıdıma geri döndüğümde nasılsa koşacak peşimden ben o zaman sorarım ona etrafımda mart kedileri gibi döndürmezsem sorma körolmayası şöferin azizliğine uğradık :) hevesimiz kursağımda kaldı
evet canım 28 inde raporu almaya gidecem :)) aynı günmü doğurcaz acabanormalmi sezeryanmı düşünüyosun canım
herkes gitti benmi geldim yoksa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?