- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
allah korusun bebıslerımız erken gelmesse aynı gunlerde gelır heralde meleklerr....
cnm ben normal dusunuyorumm ama sonucta doktorum sezeryan dıyebılır cunku normal le ugrasmak ıstemeyebılır gıbıme gelıyorrr:)
sadece epıduralmı dıye onu bılmıyorum bazen uyusmuyomus felan tamamen tekrar anestesı yapıyolarmıs ondan korkuyorummm
evet ürkütücü ama doğum sancısını tüm şiddetiyle yaşayacagını düşünmek daha ürkütücü geliyor bana, Allah korusun felç olma riski var dediğin gibi o riski düşünmek bile istemiyorum benepidural de 1000 de bir de olsa 100 de bir de olsa , sakat kalma olasılığı var.. bunu bilmek çok ürkütücü diil migerçi genel anestezide de risk var narkoz alınıo kolay bişi diil..
Allaha emanetiz arkadaşlar..Meleklerimize sağ salim kavuşalım inşallaaah amiiiiiiiiiin !!
evet ürkütücü ama doğum sancısını tüm şiddetiyle yaşayacagını düşünmek daha ürkütücü geliyor bana, Allah korusun felç olma riski var dediğin gibi o riski düşünmek bile istemiyorum ben
görmedim kız ne cevap verdin hangi sayfada söylede bakim
2011 Annelerinin kilo takiplerinde
oyle bir bolum mu var?
bu arada ben yine dayanmadim geldim:)
evet ya malesef var öyle bi riski epiduralin doktor o alanda uzman olmazsa tehlikeli iyi araştırmak lazım o yüzden aneztezistifelcmii
kız ben giriyorum sen çıkıyosun ben çıkıyorum sen giriyosun bi denk gelemedik he :)) bakıyorum hemen canım2011 Annelerinin kilo takiplerinde
oyle bir bolum mu var?
bu arada ben yine dayanmadim geldim:)
evet ya malesef var öyle bi riski epiduralin doktor o alanda uzman olmazsa tehlikeli iyi araştırmak lazım o yüzden aneztezisti
kız ben giriyorum sen çıkıyosun ben çıkıyorum sen giriyosun bi denk gelemedik he :)) bakıyorum hemen canım
var tabi olmazmı :) gir haziran anneleri bölümüne bak neler var orda
ayyy yaaa adam herseye hemen tamam dıyo hıc pazarlık yapmadannn.. kucuk besını sıfonyerını bıde duvar kagıdını ordan aldık cnmmm.. dolabım vardı beyaz onada susler aldık offf valla batıcaz yakında heeeeee:):))))
aynen bende doğum sonrası en az 10 kilo versem şöyle incecik olsam eski bedenime dönsembakayim canim. Ben de internette, dogum sonrasi bakim ile ilgili birseyler arastiriyordum yabanci sitelerden. Uff yapacak cok sey var. kilo verip, fit olmak icin sabirsizlaniyorum
okudum canım ama sen benim yazdıgım cevabı okuma :)) furursun beni mazallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/414373-2011-haziran-annelerinin-kilo-takipi-9.html
en son yazdığım msjı diorum da yakamozzz hanıma
link bu şekerim bak.
ayy ne güzel bi doğum olmuş maşallahdarısı bana sancı adet sancısından çok şiddetli oluyomu canım yoksa normal adet sancısı gibi filanmı son yarım saatteki sancı bağırcak kadar varmıydı hani filmlerde kadınlar yorganı filan ısırıyo dayanılmıycak kadar sancı çekiyo aklımda hep öyle yer etmiş benimde bide bebek doğarken çok ağrı oluyomu yoksa sancı aynen devammı ediyo çok soru sordum biliyorum ama merak ettiğim çok şey var çok teşekkürler canım anlattığın için
maashallah harika bir dogum olmus. Inshallah bize de nasip olur.
Merve'nin alttaki sorularina ben de katiliyorum. son anlarda hissettigin agri nasil bir agriydi?
Bir de "EPIDURAL TAKILDI/TAKILIYDI" vs demissin. bu epidural denilen sey, takilan birsey mi? yoksa enjekte edilen bir sey mi? nasil 1 sey?
aynen bende doğum sonrası en az 10 kilo versem şöyle incecik olsam eski bedenime dönsemaaah ah bi yandanda ya veremezsem kalırsa kilolar diyorum ( hamilelik öncesi vermem gereken 5 kiloda vardı bunlarda eklendi ) çabucak gitse bari kilolar
okudum canım ama sen benim yazdıgım cevabı okuma :)) furursun beni mazallahay napim 5 kiloda olsa 3 kiloda olsa insanın canı sıkılıyo ama, kilo aldıgını yavaştan dahada şiştiğini düşünmek can sıkıcı
birce sen türkçe öğretmeni misin kitap özeti lazımda bana nerden bulabilirimmm
Channel merhaba canım, bebeğinin ciicleri hayırlı uğurlu olsun canım.. Sen valla oda yapmış kadar oldun zaten.. ciddi masraf olmuştur.. Ne güzel işte kocan her istediğini alıyor daha ne istiyorsun.. Tekrar güle güle kullan canım.. Bende 2 gündür yatmaktan sıkıldım.. Bugünde bavulumu hazırladım artık. Sende yap bakalım hazırlıklarını, az kaldı arkadaşım.. Kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?