2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay korkuyorum ben ya şu doğum anı bi an önce gelsin geçsin inşallah çok ağrım olmaz yinede çok saol canım bilgilendirdiğin için sizde olmasanız kimden öğrenecem bilmiyorum

hadi ya 2 ayda gidiyomu cidden o kadar kilo bilmiyodum bak bunu emzirmedenmi kaynaklanıyor canım ? ay ne güzel moralim yerine geldi demek kısa zamanda formumuza kavuşabilecez sezeryen normal doğum farkediyomu canım kilo vermeye etkisi varmı? çünkü ablam sezeryen oldu 8-9 ay sonra gitti onun kiloları oda egzersizle diyetle ...İnşallah onun gibi olmam

oykum bızım ıstekıler hepsı dıyokıı: hamılelıkte kılo alınmıuo emzırırken cok alınıyooo dogrumudurrr:)

Ben iyiyim canım, bebeğinde herşeyi hazır nerdeyse, bebek şekerleri, kapı süsü bile hazır.. Sanki en acilleri oymuş gibi onları da yaptık.. Neyse hayırlısı bakalım, bekler inşallah, zaten fazla da hareket etmiyorum sorun olmaz herhalde.. Az kaldı zaten 36 olsa yeter bence rahatlarım o zaman..

Aferin eşine valla, benimki pek o kadar cömert değildi ama ne oldu anlayamadım, bana doğum hediyemi şimdiden aldı, Aslı ya da doğum hediyesi Wii aldı bugün, inanamadın, ikincş çocuk bozdu benim kocamı da Biizden haberler bunlar canım... İyi geceler..

yaa fıstık sen zaten hıccc kılo almadınmkıııııııııııııııı ne takıyorsun kıloyuuuuuuuuuuuuuuuu:)):):):

farketmez cnım ya kardeşimin ödevi vardi bana patladı:)bir tane buldum bi tane kaldı kitap özetleri diye yazdım google ye karıştırıyorum sayfaları

oykum bızım ıstekıler hepsı dıyokıı: hamılelıkte kılo alınmıuo emzırırken cok alınıyooo dogrumudurrr:)

benim arkadaşlarımdan da bunu diyen çok var. eski ev arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı, doğumdan sonra iştahım daha çok açılır diyor. 10 kilo gitmiş doğumda, 5ini geri almış:))

valla ben sezeryan oldum, normalde daha da çabuk gider herhalde.. Yapı meselesi bence, ama sütüm çoktu bebekte iyi emdi.. Ondan olabilir..

Valla onlar ters olmuş bence, emzirirken çok yemişlerdir onun için.. Birde herkesin hormonları farklı çalışıyor herhalde. ama emzirme döneminde çok alanlar genelde hamilelikte çok az kilo alanlar galiba, yeni en azından benim gördüklerim öyleydi..

farketmez cnım ya kardeşimin ödevi vardi bana patladı:)bir tane buldum bi tane kaldı kitap özetleri diye yazdım google ye karıştırıyorum sayfaları

uyanığa bak okusun özetlesin, uğraşma sen:)))) türkçeöğretmeniyim sitesine baktım şimdi e kitap diye bir bölüm var, orda var özetler. gerçi google.a kitap özetleri yazınca da çıkıyor bir sürü şey.

yaa fıstık sen zaten hıccc kılo almadınmkıııııııııııııııı ne takıyorsun kıloyuuuuuuuuuuuuuuuu:)):):):

ay deme öyle almam mı hamilelik olarak düşünmüyorum ben doğum sonrası bana kalacak kilolar olarak düşünüyorum :))ben duramam öyle kiloyla göbekle filan ondan takılıyo kafama ister istemez neyse veririz heralde ya olmadı diyet egzersiz bi şekilde veririm

Vay be bunun bile kolayını bulmuşlar veletlere bak

ooo ne diyorsun, ödevler direkt çıktı şeklinde geliyor artık, indirdiklerini yazmaya bile üşeniyorlar. yüz kere uyarıyorum kendiniz yazın diye:)) biz ansiklopedileri karıştırır, birleştirir hazırlardık ödevleri:))

Uykum geldi benim kızlar, size iyi geceler.. Kiloyu takmayın sakın ya, anne olmak o kadar muhteşem birşey ki göbeklide olsan kendini iyi hisseder insan bence.. Bebekleri kucağınıza aldığınızda onun için herşeye değeceğini görürsünüz de, bu kilo muhabbetlerinin ne kadar anlamsız olduğunu o zaman anlarsınız.. Veeee birde her zaman Allah a sağlıklı evlat versin diye dua etmek lazım kilo milo fasa fiso.. Ben çocuğumda herhangi bir sağlıklsız durum olmasındansa 150 kilo olmayı tercih ederim şahsen...

İyi geceler dedikten sonra 1 sayfa yazdım yine çenem düştü

saol canımm teşekkürler ..bu arada iznin nasıl geçiyor

iznimi dün aldım. benim perşembe ve cumam boştu normalde, pazartesi anlayacağım izinde olduğumu:)) bu hafta yorucu geçecek galiba. okullar arası futbol turnuvaları vardı, eşim belini sakatlamış bu akşam. bütün akşam acildeydik(( bu hafta kalkamaz sanırım, onunla ilgileneceğim artık...

çok geçmiş olsun ya bu futbol sevdaları yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…