- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ay korkuyorum ben yasağolun kızlar inşallah sizlerde güzel,rahat doğum yaşarsınızz,şimdi yakamozcum ağrı eşiğine bağlı bağırıp bağırmaman ama bence bağırarak enerjiharcamayın sakın,bağırırsanız ıkınmanız güçlenmezz,evet son anında fazla bir ağrı hissediyorsunuzz,tam bebeğin kafası çıkacakken ama kafası çıktıkdan sonra resmen kuşş olup uçuyorsunuz,yeniden doğuyorsunuz,adet ağrısı yaşayan biri değilim ama kıyaslanamaz daha şiddetli,ama kısa sürüyor ve size dinlenme molaları veriyor,tanrı öyle yaratmışkiii..royalistepidural beline bir iğne yardımıyla takılıyor ordan ince bir hortum uzatılıp omzundan geçiriliyor,sana ordan hem sancı hem ağrı kesici bir anda veriliyor,takılması çok zor değil,uygun pozisyonda durdukdan sonra(kedi gibi)basit ve ağrısız bir işlem.rica ederim kızlaryardımcı olduysam sevinirim,bana özelden ulaşabilirsiniz sormak için,burdan sizi takip edemeyebilirim,hızlı ilerliyor sayfanız:)bebekleriniz gelsin bakalım bukadar hızlı ilerlermi:))sevgiyle kalın..
Yakamoz kızım ne 5 kilosu doğumdan sonra ilk 1-2 ayda en az 12-13 kilo gidiyor... Takma kiloyu sen kafana... 16 kilo alırsan tamamı zaten gidiyor.. Gitmeyenlerinki çok yediklerinden kaynaklanır, merak etme sen. Çok az almakta iyi değil erken doğum riski yaratıyor..
oykum bızım ıstekıler hepsı dıyokıı: hamılelıkte kılo alınmıuo emzırırken cok alınıyooo dogrumudurrr:)Yakamoz kızım ne 5 kilosu doğumdan sonra ilk 1-2 ayda en az 12-13 kilo gidiyor... Takma kiloyu sen kafana... 16 kilo alırsan tamamı zaten gidiyor.. Gitmeyenlerinki çok yediklerinden kaynaklanır, merak etme sen. Çok az almakta iyi değil erken doğum riski yaratıyor..
aaa cnmmm nasılsın bı sıkıntı yok dımı yatmak dısında???? ay oykum cantanda hazır desenee ne guzelll ya ınsallah mıra hanım onları gıymek ıcın bıraZ daha beklerrr......
saol cnmmm ama ınan oda yapmıs kadar masraf ettım ama ınsallah ıyı bısı cıkar ortayaa.....
saolsun ıyıdır kocam benım gıbı delıyı cekıyor ıste:)):)))
yaa fıstık sen zaten hıccc kılo almadınmkıııııııııııııııı ne takıyorsun kıloyuuuuuuuuuuuuuuuu:)):):):ay korkuyorum ben yaşu doğum anı bi an önce gelsin geçsin inşallah çok ağrım olmaz yinede çok saol canım bilgilendirdiğin için sizde olmasanız kimden öğrenecem bilmiyorum
hadi ya2 ayda gidiyomu cidden o kadar kilo bilmiyodum bak bunu emzirmedenmi kaynaklanıyor canım ? ay ne güzel moralim yerine geldi demek kısa zamanda formumuza kavuşabilecez sezeryen normal doğum farkediyomu canım kilo vermeye etkisi varmı? çünkü ablam sezeryen oldu 8-9 ay sonra gitti onun kiloları oda egzersizle diyetle ...İnşallah onun gibi olmam
evet canım türkçe öğretmeniyim. netten hiç kitap özeti aramadım ama türkçeöğretmeniyim ve dersimiztürkçe sitelerini kullanıyorum dökümanlar için, olabilir bu sitelerde. hangi kitabın özeti lazımdı?
oykum bızım ıstekıler hepsı dıyokıı: hamılelıkte kılo alınmıuo emzırırken cok alınıyooo dogrumudurrr:)
ay korkuyorum ben yaşu doğum anı bi an önce gelsin geçsin inşallah çok ağrım olmaz yinede çok saol canım bilgilendirdiğin için sizde olmasanız kimden öğrenecem bilmiyorum
hadi ya2 ayda gidiyomu cidden o kadar kilo bilmiyodum bak bunu emzirmedenmi kaynaklanıyor canım ? ay ne güzel moralim yerine geldi demek kısa zamanda formumuza kavuşabilecez sezeryen normal doğum farkediyomu canım kilo vermeye etkisi varmı? çünkü ablam sezeryen oldu 8-9 ay sonra gitti onun kiloları oda egzersizle diyetle ...İnşallah onun gibi olmam
oykum bızım ıstekıler hepsı dıyokıı: hamılelıkte kılo alınmıuo emzırırken cok alınıyooo dogrumudurrr:)
farketmez cnım ya kardeşimin ödevi vardi bana patladı:)bir tane buldum bi tane kaldı kitap özetleri diye yazdım google ye karıştırıyorum sayfaları
uyanığa bak okusun özetlesin, uğraşma sen:)))) türkçeöğretmeniyim sitesine baktım şimdi e kitap diye bir bölüm var, orda var özetler. gerçi google.a kitap özetleri yazınca da çıkıyor bir sürü şey.
yaa fıstık sen zaten hıccc kılo almadınmkıııııııııııııııı ne takıyorsun kıloyuuuuuuuuuuuuuuuu:)):):):
Vay be bunun bile kolayını bulmuşlar veletlere bak
uyanığa bak okusun özetlesin, uğraşma sen:)))) türkçeöğretmeniyim sitesine baktım şimdi e kitap diye bir bölüm var, orda var özetler. gerçi google.a kitap özetleri yazınca da çıkıyor bir sürü şey.
iyi geceler... yarin gorusuruz insaallah..
saol canımm teşekkürler ..bu arada iznin nasıl geçiyor
iznimi dün aldım. benim perşembe ve cumam boştu normalde, pazartesi anlayacağım izinde olduğumu:)) bu hafta yorucu geçecek galiba. okullar arası futbol turnuvaları vardı, eşim belini sakatlamış bu akşam. bütün akşam acildeydik(( bu hafta kalkamaz sanırım, onunla ilgileneceğim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?