2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamozcum sen hepsını gerı verırsın hııııııııııııçç suphemmmmmmmmm yokkk:)

çok geçmiş olsun ya bu futbol sevdaları yok mu

sağol canım. sorma ya nasıl bir sevda ben de anlamadım. halı sahada kaç saat kıvranmış, ambulans falan gelmiş, yanındaki arkadaşla konuşuyorum telefonda, yandan bağırıyor fenerin maçına baksın diye. acilde de kıvranırken bile 11e kadar eve gitmemiz lazım maç var diyordu. çakacaktım bir tane:))

ona şüphem yok eminim en güzel duygudur anne olmak senden ve aşık oldugun adamdan bir bebeğinin olması onu ilk defa kucaklamak ama kilo farklı o farklı canım hem anne olayım hem zayıf olayım ne var ki

geçmiş olsun canım dinlensin bencede bel ağrısı bile ayakta kalınca artıyor belini incitmişse ayakta durmasın iyileşince acısını çıkarırsın nasılsa :)) ne güzel ya erkenden izne ayrıldın aramızda bi gün var ama benim izin ayın 28 inde normal doğumun zararları

sağol canım. çok feci beli, ayakta durmayı bırak yatarken dönemiyor bile. ambulans iğne yapmış, acilde serumla güçlü bir ağrı kesici verdiler ama çok kötü yazık.

evet izin iyi oldu. kendi doktorum kongredeymiş, mardinde arada bir gittiğim doktordan aldım. önce sezaryandan vazgeçersen zor durumda kalırsın falan dedi. ben çekincelerimi falan söyleyince haklısın dedi verdi sağolsun:))

oo kötü incitmiş desene, inşallah çabuk iyileşir bi süre dinlenmesi iyi gelir , izne keşke bende ayrılabilsem ama 38 de doğmazsa sonra sorun olacak o yüzden alamıyorum raporu henüz o kadar zorlanmıyorum ama çok ayakta durunca belim ağrımaya başlıyor, bir buçuk haftam kaldı benimde sonra öğleye kadar yatıp sabah erken kalkmalarımın acısını çıkarıcam

bir sitede buldum bu bilgiyi;

Ortalama 14.5 kilo alınan gebeliklerde;
Kan:1.5 kilo
Meme:1 kilo
Uterus:1 kilo
Fetus:3.5 kilo
Plesenta:1 kilo
Amniotik sıvı:1 kilo
Yağproteinvs:3.5 kilo
Su:2 kilo

Fazla kiloların doğumdan sonra yerleşeceği korkusuyla gebelik sırasında aldığınız kilolardan dolayı endişeye kapılabilirsiniz. Ne var ki bu konuda yapılan çalışmalar doğumdan hemen sonra ortalama yaklaşık 4 kg’ ın kaldığını ve bebeğinizin doğumundan 6 hafta sonra yalnızca 2 kg fazlanızın olduğunu gösteriyor.

Sağlık profesyonelinizin kilo almayla ilgili önerilerini izlerseniz aldığınız bütün kiloları 8 ay içinde sağlıklı verme şansınız vardır.

diyor sitede inşallah öyle olur ...

Ben hiç iyi değilimm dün düştümm canımm çok yandıı ayağa kaldımda bir süre başım döndü gözlerim acıdı ve karnım acıdı evde kimsede yokdu dok. gidemedim korktum bir an ama bilmiyorumm ölüyorum sandım o an

geçmiş olsun canım.bişi yoktur umarım.yarın bi doktora git derim.tehlikeli aylardayız.

38de doğum yapmazsan hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi bana doktor. riske atma bence de, az kaldı zaten.

Ayyyy, Allah korumus seni canim. Inshallah iyisindir simdi!! Okuyunca mesajini cok uzuldum inan. Nolur hepimiz daha dikkat edelim.. Artik daha yavas ve dikkatli hareket etmemiz gerekiyor. Tekrar cok gecmis olsun. Simdi nasil oldugunu haber ver mutlaka, merakta birakma bizi canim

çok çok geçmiş olsun ya evde tek kalmaman lazım doktora gitseydin keşke merak eetik bak inş iyisindir

çok çok geçmiş olsun canımm dkkat et ya (59:

çok çok geçmiş olsun bence doktora git canım ne olur ne olmaz allah korusunnn minnoşlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…