ay deme öyle almam mı hamilelik olarak düşünmüyorum ben doğum sonrası bana kalacak kilolar olarak düşünüyorum :))ben duramam öyle kiloyla göbekle filan ondan takılıyo kafama ister istemezneyse veririz heralde ya olmadı diyet egzersiz bi şekilde veririm
çok geçmiş olsun ya bu futbol sevdaları yok mu
ona şüphem yok eminim en güzel duygudur anne olmak senden ve aşık oldugun adamdan bir bebeğinin olması onu ilk defa kucaklamakUykum geldi benim kızlar, size iyi geceler.. Kiloyu takmayın sakın ya, anne olmak o kadar muhteşem birşey ki göbeklide olsan kendini iyi hisseder insan bence.. Bebekleri kucağınıza aldığınızda onun için herşeye değeceğini görürsünüz de, bu kilo muhabbetlerinin ne kadar anlamsız olduğunu o zaman anlarsınız.. Veeee birde her zaman Allah a sağlıklı evlat versin diye dua etmek lazım kilo milo fasa fiso.. Ben çocuğumda herhangi bir sağlıklsız durum olmasındansa 150 kilo olmayı tercih ederim şahsen...
İyi geceler dedikten sonra 1 sayfa yazdım yine çenem düştü
iznimi dün aldım. benim perşembe ve cumam boştu normalde, pazartesi anlayacağım izinde olduğumu:)) bu hafta yorucu geçecek galiba. okullar arası futbol turnuvaları vardı, eşim belini sakatlamış bu akşam. bütün akşam acildeydik(( bu hafta kalkamaz sanırım, onunla ilgileneceğim artık...
geçmiş olsun canım dinlensin bencede bel ağrısı bile ayakta kalınca artıyor belini incitmişse ayakta durmasın iyileşince acısını çıkarırsın nasılsa :)) ne güzel ya erkenden izne ayrıldın aramızda bi gün var ama benim izin ayın 28 indenormal doğumun zararları
sağol canım. çok feci beli, ayakta durmayı bırak yatarken dönemiyor bile. ambulans iğne yapmış, acilde serumla güçlü bir ağrı kesici verdiler ama çok kötü yazık.
evet izin iyi oldu. kendi doktorum kongredeymiş, mardinde arada bir gittiğim doktordan aldım. önce sezaryandan vazgeçersen zor durumda kalırsın falan dedi. ben çekincelerimi falan söyleyince haklısın dedi verdi sağolsun:))
Ben hiç iyi değilimm dün düştümm canımm çok yandıı ayağa kaldımda bir süre başım döndü gözlerim acıdı ve karnım acıdı evde kimsede yokdu dok. gidemedim korktum bir an ama bilmiyorumm ölüyorum sandım o an
oo kötü incitmiş desene, inşallah çabuk iyileşir bi süre dinlenmesi iyi gelir , izne keşke bende ayrılabilsem ama 38 de doğmazsa sonra sorun olacak o yüzden alamıyorum raporuhenüz o kadar zorlanmıyorum ama çok ayakta durunca belim ağrımaya başlıyor, bir buçuk haftam kaldı benimde sonra öğleye kadar yatıp sabah erken kalkmalarımın acısını çıkarıcam
Ben hiç iyi değilimm dün düştümm canımm çok yandıı ayağa kaldımda bir süre başım döndü gözlerim acıdı ve karnım acıdı evde kimsede yokdu dok. gidemedim korktum bir an ama bilmiyorumm ölüyorum sandım o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?