bebegin hareketini makatta hissetmezmisiz ondan endiselendi uff allaha emanet
arkadaşlar canım çok sıtkın ya evde oturmaktan sıkıldım
ben beni bildim bileli çalışıyodum şimdi evde otur otur patlayacam 6 aydır evdeyım artık daralıyorum
darisi hepimizin kuzularinin basinaaa
sezeryan olursam 7 haftaaaas kaldiiiiiiiiioleyyyyyyyyyyy
uf ya benimde üst dudağım ortadan ikiye çatladı yaa sızlıyo
hep yatiyor musun.. seninkiler ikizdi dimi
allah yardimcin olsun canim
benimde arada oluyor canım. ama doktoruma söylemedim. çünkü adet olduğumda da öyle sancım olur benim. eee adet sancısı normal diyolar
benim için normal oluyor bu ağrı ozaman :)))))))
sen de korkma. kabızlığın yok dimi?
zordur evde oturmak allah sabır versin.
bepanthen merhem varsa sür canım çok iyi gelir.
yok tatlım ıkız degıldıde bıraz zordu ısım ondan ayrıldım ıs yerınden ama ev hayatına alısmakta zormus bı cocuk 3 aylık olsun gerı baslıycam ıse boyle olmuyo daralıyorum
herkese günaydın kızlar geçmiş olsun ege.ya bende 2-3 gündür çok ağırlaştm ya(((ağrılarım arttı.özellikle kasıklarım belim sırtım çok fena.sürekli uzanmaya çalışıyorum ama çok ağrıyo kasıklarım.bıçaklar saplanıyo bazen:-(((hayırlısıyla şu mayıs 15 i bi bulsamm diyorum....
yok tatlım ıkız degıldıde bıraz zordu ısım ondan ayrıldım ıs yerınden ama ev hayatına alısmakta zormus bı cocuk 3 aylık olsun gerı baslıycam ıse boyle olmuyo daralıyorum
aynen oyle sagol tatlım
Çalışmaya alışan insan evde duramıyor...
Sıkma canını canım ya..
Artık nst zamanımın geldi zaten, kontrollerde büyük ihtimal nst ye bağlanacağız hepimiz..Bişey olmaz merak etme...Kasılmalar olması normalmiş...Benim de çok oluyor..
herkese günaydın kızlar geçmiş olsun ege.ya bende 2-3 gündür çok ağırlaştm ya(((ağrılarım arttı.özellikle kasıklarım belim sırtım çok fena.sürekli uzanmaya çalışıyorum ama çok ağrıyo kasıklarım.bıçaklar saplanıyo bazen:-(((hayırlısıyla şu mayıs 15 i bi bulsamm diyorum....
ev işleri beni bekler ben işlerimi toparlasam iyi olur görüşürüz
ev işleri beni bekler ben işlerimi toparlasam iyi olur görüşürüz
Çalışmaya alışan insan evde duramıyor...
çocuk doğduktan sonra sıkılacak vaktin olmaz :)
valla banada oyle dıyolar ınsallah tatlım allah hepımızın kucagına kavusturur ınsallah
ben izine çıkınca doğuma kadar naapıcağımı düşünüyorum. sıkılıcam evde. hep uyurum artık.
çocuk doğduktan sonra sıkılacak vaktin olmaz :)
ben izine çıkınca doğuma kadar naapıcağımı düşünüyorum. sıkılıcam evde. hep uyurum artık.
bebegin hareketini makatta hissetmezmisiz ondan endiselendi uff allaha emanet
Ben 30.haftadan itibaren her hafta bağlanıyorum, kontrollerimde her hafta zaten.. Onun için her hafta bağlıyorlar, bende diyorum bu kadara ne gerek var..
Ya arkadaşım benimde çok kasıklarım falan ağrımaya başladı, hayırdır inişallah diyorum.. Normalmiş galiba, ben ilk kızımda hiç yaşamadım ama bunda böyle oldum.. Ben de ayakta kalamaz oldum, belim çok ağrıyor..
Benim annem gelecek kardeşimle...
Kesin cümbüş olur, sıkılmaya vakit olmaz..
Ben geçen kontrolde sordum doktoruma nstye bağlanacam mı diye.Bi dahaki sefere dedi...
Nst sancıyı gösteriyo ama, doğum olacaksa engellemiyo ki...Bi de 20 dakika sürüyormuş, doktorum bende panik atak olduğunu biliyor..Seni sadece son ay bağlayacağız dedi...
Doktor mu çok rahat, ben mi çok güveniyorum bilmiyorum ama, 2 kere falan girecekmişim ben toplamda nst ye..
bıde sabah kocayı susle pusle parfumle ıse gonder sen evde canını dınle dur calısınca ınsan kafasını dagıtıyo cıdden ıyı gelıyo hayırlısla rabbım nasıp ederde bebeklerımızı kucagımıza alınca herseyı unuturuz ama dogumdan 3 ay sonra benım ıse baslamam lazım yoksa cıldırırm aman bacım bence calısmak daha ıyı her zaman
bızım gıbı sabah aksam nette vakıt gecırırsın uyunmuyor guzelım ne gece ne gunduz uyunmuyor cunku uyutmuyor
Benim annem gelecek kardeşimle...
Kesin cümbüş olur, sıkılmaya vakit olmaz..
fmg senin doğum tarihin belli mi???tabi sezeryansan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?