2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooo desene senlık var super olmus valla benım ablam gelıcek yanıma oda bır hafta kalıp gıdıcek kaynanam zaten gelmez kaldıkmı kocamla ben bas basa oda ıse gıder ben evde bebıkle debelen dur ıste

Çalışmıyor olsam şimdi gelecek de hatun...
Çalışıyorum diye gelemiyor...Annem cümbüşlü bi hatundur, ben de iyi olursam gezeriz bol bol...Bi de kaç aydır görmedim çok özledim...

Allaha emanet zuzumm, olmaz hiçbir şey, sen bol bol dinlen, ayakta kalma sakın.. egzersiz falan da yapma

ben kaçıyorum kızlar bu arada çok yoğun burası
gelirim yine

hadi kolay gelsin sana.

aaaaaaaaaaaay bu çocuk çıkıcak mı ne yaaa sabahtan beri 2 defadır off canımı çok yaktı yaaa uffffffffffff

benimki de kafayı çıkaracak gibi itiyor karnımı dışarıya doğru. çok acıyo.

37.de bağlıyacakmış beni de. zaten 38 dolunca doğurucam.

ohh super valla ben uyuyamıyorum bır turlu sankı kalk anne neyatıyosun dıyo kafamı yastıga koyayım ne tarafı donsem otarafı tekmelıyo anlamadım bende :))

O neymiş diyecektim ki, okudum yazmışsın...
Hastalığın da afilliymiş haaa.....
Biz yine de geçmiş olsun diyelim..

evişi hiç bitmiyo ki kolay değil tabi topladığın gibi kalmıyo hiç bi zaman

Bence çok gereksiz zaten ben ilk kızımdada son aylarda falan girdim zaten normal doğum beklediğim için baktılar.. Bence şu andaki çok gereksiz tamammen ticari gibi geliyor.. Sonuçta zaten sezeryan olcaksın ne gerek var ki.. Zaten sancın olsa nolcak zaten sancı gelince anlar gidersin doktora.. Bence çok gereksiz ve çok sıkıcı bir işlem.. Zaten ben sırtüstü duramam hiç.. Canım çıkıyor..

hadi kolay gelsin sana.

benimki de kafayı çıkaracak gibi itiyor karnımı dışarıya doğru. çok acıyo.

37.de bağlıyacakmış beni de. zaten 38 dolunca doğurucam.

en son dra gittiğimde kafası yukardaydı ayakları mı kafası mı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmıyor olsam şimdi gelecek de hatun...
Çalışıyorum diye gelemiyor...Annem cümbüşlü bi hatundur, ben de iyi olursam gezeriz bol bol...Bi de kaç aydır görmedim çok özledim...

Çatı kontrolü bana da olmayacak sezeryan olacağı için...

ohh ohh ıyı ıste vakıt guzel gecer canım valla benım bı ablam var baskada kımsem yok oda 4 erkek var basında hatta 5 en fazla 1 hafta kalabılıyo sonrası alıcam sazı elıme kendım calıp kendım soylıycem

annesı ben burdayım ve artık tamamıyle bır ınsanım bekle bakalım ben gelıyorum dıyo sana mesaj verıyo :)))

annesi kurban olsun ........... ama böle bi heyecan basıo panikliyorum yaaa..yaa bide işteyken gelirmiş Allah korusun yaaa

Burası çok yoğunlaştı kızlar...
Şimdi çıkıyorum, malum ne kadar çalışabileceğim belli değil..Öykü hanımın sürpriz yapmaması lazım...
Yetiştirebildiğim kadar yetiştireyim işleri...

Yine de geçmiş olsun canım.. :))))) neyse bir hastalık ismi öğrenmiş olduk bakalım.. Ben çıkayım bari çok yorgun hissediyorum kendimi uyuyamadım gece.. İğnemi de yapmayı unutmuşum moralim bozuldu, 2 saat geç yaptım..Birşey olmaz inşallah.. Size iyi günler , sonra yine girerim.. byeee

günaydın arkadaşlarrr mutlu haftalarrr
ben yine kurtlandım sabah sabah, toz aldım bi de evi süpürdüm...akşam kocem kesecek beni...kesin kavga çıkacak...tamam o da haklı ama anam ööle evde hiç iş yapmadan da oturamıyorum kusura bakmasın...zatan başka yapılcak bi iş de yok, dinlenirim işte...
benim bu hafta kontrolüm cuma...doktorcum her fırsatta bebeği ne kadar içerde tutabilirsek o kadar iyi deyip duruyo...kendimi sezaryen fikrine iyice alıştırsam iyi olacak galiba çünkü acaip korkuyorum...

Allahtan hepimze zamanında ve hayırlı doğumlar diliyorum efenim...
bu arada nisan ayında kış geldi resmen...bu ay da doğalgaz faturası sağlam gelecek, hayallerim yıkıldı

günaydınn güzel haftalar herkezee
ben cuma günü kontrole gitmiştim zeynep kamile ultrason ve nst istedi dr..
çok şükür herşey normal ve bundan sonra kontroller 2 hafta 1 e düştü her gittiğimde nst ye giricekmişim

sinle günümüz aynı benimepüdüral olucak.bi daha ki kontrolde günü belirleriz ama ben mayıs 20-25 arası olur diyorum.hayırlısıı tabii..ama çok zorlanıyorum artık..

ayyyy inşallah olur bu yaaa haydi eller havaya benim gibi sizde sevinin

Memur Sen 4. Olağan kurulunda Konuşma yapan Başbakan ERDOĞAN Sözleşmeli Personeli Kadroya Geçirecegini Söyledi.

Hakim ve Savcılarda olduğu gibi belli bir süre mecburi hizmet olacagını söyleyen Başbakan: Mecburi hizmetini tamamlayanların kadroya geçirilecegi sözünü verdi.

Bizler sözleşmeli olayını da bir yerde istihdam için bir adım atalım diye bu süreci başlattık. Fakat burada da bir sıkıntının olduğunu görüyoruz. Genç öğretmen, sağlık personelinin bölgede 5 yıl gibi veya daha fazla kalması, bunlar da ayrı bir sıkıntı. Fakat bir adımı
da atmamız lazım, o da şudur; yani nasıl ki bir polis, bir asker, bir yargı mensubu gittiği zaman o bölgelerde belli bir süre hiçbir şarta bağlı olarak, o süre içinde görevini yapıyorsa bu şekilde orada görevini yapacak şekilde bir hazırlığı arkadaşlarımız yapıyor.

Bu hazırlığı, yapıp bitirdikten sonra biz süratle şu anda çıkardığımız kanun hükmündeki kararnameye eğer girebilirse onun da çalışmasını yapıyorlar, bu kararname içinde, aksi takdirde kanunla olması gerekiyorsa o önümüzdeki döneme kalacak. Böylece inşallah sözleşmelilerle ilgili kadro yolunu açmış olacağız.

Temenni ederim ki, KHK ile eğer bu hallolabilirse hemen süratle onu halledip, Bakanlar Kurulu kararımızla bunu çıkarmış olacağız

ayyy lafta kalmaz inş. hadi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…