aaaaaaaaaaaay bu çocuk çıkıcak mı ne yaaa sabahtan beri 2 defadır off canımı çok yaktı yaaa uffffffffffff
ooo desene senlık var super olmus valla benım ablam gelıcek yanıma oda bır hafta kalıp gıdıcek kaynanam zaten gelmez kaldıkmı kocamla ben bas basa oda ıse gıder ben evde bebıkle debelen dur ıste
benım doktor hıc nts fılan bahsetmıyo bı tek catı kontrolun var okadar dedı ben onuda yaptırmam dedım bensezeryandan baskasını olmam dedım senın gıbısını ılk kez gordum dıyo doktor :))))))))))99
Allaha emanet zuzumm, olmaz hiçbir şey, sen bol bol dinlen, ayakta kalma sakın.. egzersiz falan da yapma
ben kaçıyorum kızlar bu arada çok yoğun burası
gelirim yine
aaaaaaaaaaaay bu çocuk çıkıcak mı ne yaaa sabahtan beri 2 defadır off canımı çok yaktı yaaa uffffffffffff
Ben geçen kontrolde sordum doktoruma nstye bağlanacam mı diye.Bi dahaki sefere dedi...
Nst sancıyı gösteriyo ama, doğum olacaksa engellemiyo ki...Bi de 20 dakika sürüyormuş, doktorum bende panik atak olduğunu biliyor..Seni sadece son ay bağlayacağız dedi...
Doktor mu çok rahat, ben mi çok güveniyorum bilmiyorum ama, 2 kere falan girecekmişim ben toplamda nst ye..
evett çalışmak herzaman daha iyi.
kız ben dün hep uyudum. gündüzleri çok güzel uyuyorum.
evet bizimkilerde gelir. yanlız bırakmazlar artık son zamanlar ya.
30 mayıs canım hayırlısı bakalım. dua edersiniz benim için.
dıkkat et kendıne yorma fazla az kalk yuru hareket edınce durur
gunaydnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
ben lumbago hastası olmusum 1 hafta raporluyummm:):):):):)
1 hafta rapor lazımdı kuzende ordan almısss::)))
lumbagoo da bel hastalıgıymısss cok guldumm buda ne hastalıgı dıyeeeeeeeeeeeee
3-4 gündür eşim iş yapıyor evde şok oldu, ya hiç bulaşık bitmiyor, hiç çöp bitmiyor diyip duruyor.. Akşama kadar da yemek hazırla kaldır.. Adam dedi ki ya bu ne Sevgi evde hiç iş bitmiyormuş.. Valla kadınlar kesinlikle çalışmamalı.. Çok zormuş ev işi diyor... Bende dedim neyseki anladın, sabahtan akşama oturuyoruz sanıyorsunuz ama işte iş bitmiyor..
Ben geçen kontrolde sordum doktoruma nstye bağlanacam mı diye.Bi dahaki sefere dedi...
Nst sancıyı gösteriyo ama, doğum olacaksa engellemiyo ki...Bi de 20 dakika sürüyormuş, doktorum bende panik atak olduğunu biliyor..Seni sadece son ay bağlayacağız dedi...
Doktor mu çok rahat, ben mi çok güveniyorum bilmiyorum ama, 2 kere falan girecekmişim ben toplamda nst ye..
hadi kolay gelsin sana.
benimki de kafayı çıkaracak gibi itiyor karnımı dışarıya doğru. çok acıyo.
37.de bağlıyacakmış beni de. zaten 38 dolunca doğurucam.
Çalışmıyor olsam şimdi gelecek de hatun...
Çalışıyorum diye gelemiyor...Annem cümbüşlü bi hatundur, ben de iyi olursam gezeriz bol bol...Bi de kaç aydır görmedim çok özledim...
Çatı kontrolü bana da olmayacak sezeryan olacağı için...
anlık gelip gidiyo yaa ...canım yandı ama
annesı ben burdayım ve artık tamamıyle bır ınsanım bekle bakalım ben gelıyorum dıyo sana mesaj verıyo :)))
gunaydnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
ben lumbago hastası olmusum 1 hafta raporluyummm:):):):):)
1 hafta rapor lazımdı kuzende ordan almısss::)))
lumbagoo da bel hastalıgıymısss cok guldumm buda ne hastalıgı dıyeeeeeeeeeeeee
evett çalışmak herzaman daha iyi.
Kız ben dün hep uyudum. Gündüzleri çok güzel uyuyorum.
Evet bizimkilerde gelir. Yanlız bırakmazlar artık son zamanlar ya.
30 mayıs canım hayırlısı bakalım. Dua edersiniz benim için.
annesi kurban olsun ........... ama böle bi heyecan basıo panikliyorum yaaa..yaa bide işteyken gelirmiş Allah korusun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?