2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok korkma daha cok var 6 hafta en az tatlım bendede oyle oluyo zamanında gelsınler annesı

ya ben 37. haftaya kadr çalışacam yaa 36 da gelirmiş hemde işteyken ayyy... neyseki sağlık müdürlüğündeyim bi sürü ebe var odayı kapatır dogurturlarmış

geçmiş olsun ne diyelim.
badana işleri için mi rapor aldın?

Çatı kontrolü bana da olmayacak sezeryan olacağı için...

anaaam yırrtıık desene o ne öyle çatı kontrolü ıyyyy adı bile fena.

ohh super valla ben uyuyamıyorum bır turlu sankı kalk anne neyatıyosun dıyo kafamı yastıga koyayım ne tarafı donsem otarafı tekmelıyo anlamadım bende :))

benimkinin de o huyu var yattığım tarafı tekmelio.
ama uyuyorum valla napıyım.

en son dra gittiğimde kafası yukardaydı ayakları mı kafası mı bilmiyorum

zaten sürekli dönüyorlar. belki benim kafası dediğim totosudur.

günaydın. iş yapmadan da olmuyor canım. adamlar yapma bırak demeyi biliyo. ee kim yapacak. mecburen ucundan kıyısından yapıyor insan.

günaydın, hadi gözünaydın.

sinle günümüz aynı benimepüdüral olucak.bi daha ki kontrolde günü belirleriz ama ben mayıs 20-25 arası olur diyorum.hayırlısıı tabii..ama çok zorlanıyorum artık..

mayıs 20 erken oluyor. 38. hafta 24 mayısda bitiyor. azıcık daha büyüsün veletler.

channelciiiiyyymm gecmisler olsun :))) herseyin ayri havali raporun bile )

fmg cim demin yazamadim kalsiyum ve magnezyum saysesinde hic kabizz diilim cok sukur

UOTE=JUSE;18744363]herkese günaydın kızlar geçmiş olsun ege.ya bende 2-3 gündür çok ağırlaştm ya(((ağrılarım arttı.özellikle kasıklarım belim sırtım çok fena.sürekli uzanmaya çalışıyorum ama çok ağrıyo kasıklarım.bıçaklar saplanıyo bazen:-(((hayırlısıyla şu mayıs 15 i bi bulsamm diyorum....[/QUOTE]

''annem hemen şimdi dışarıya çıkmaya çalıştığımı hissediyor.''
çizelgende böyle yazıyor :)))))))
bak senin söylediklerinle aynı.

geri zekalı ya burdaki inanlar salagın biri durmuş bana fadik diyo tepemi zıplattı bende dedim benim adım fatma ona göre sinir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…