''annem hemen şimdi dışarıya çıkmaya çalıştığımı hissediyor.''
çizelgende böyle yazıyor :)))))))
bak senin söylediklerinle aynı.
sağol canım doğum tarihin mi belli oldu sezeryana mı karar verildi
geri zekalı ya burdaki inanlar salagın biri durmuş bana fadik diyo tepemi zıplattı bende dedim benim adım fatma ona göre sinir şeyler
iyi diyelim iyi olsun biraz sinirliyiz o kadar
günaydın canım sağol
vay beeeeee nasılda biliyo kerata
evet sezeryan olacak. 30 mayısta doğuruyorum canım. bir aksilik olmazsa tabi.
bodrumdan haber var mı?
en sinir olduğum şey. döv fatma
ayaklar sürekli kaburgada dimi başları aşağıda artık az kaldı canım dayan:)
hayırdır kime sinirlendiniz
salak şey şimdide bişey diyom cvp vermiyo küsmüş herhalde... çokda tın yaaa
herife dün hava biraz kötüydü iş kıyafetlerini yıkadım ama kurutamamıştım evin önünde bide olay çıktı komşulrdan bizim yan taraftaki ateş yakmış ortalık duman içinde allahtan sermemişim çamaşırları hepsi simsiyah olurdu. akşam oldu kurutmayı çalıştırdım sabaha çıkartırım diye meğersem onunda su tankeri dolmuş bitirme yapmamış sabah da baktım yarıda kalmış eee neymiş ben ne giycem şimdi sanki hiç kıyafeti yokmuş gibi sivil git sanki hiç sivil gitmedin işe onun kasırgası oldu sabah sabah
boşver mervee
anam tam benim kocamın tripleri. takma bacım.
evet sezeryan olacak. 30 mayısta doğuruyorum canım. bir aksilik olmazsa tabi.
bodrumdan haber var mı?
en sinir olduğum şey. döv fatma
benimde öğleden sonra kontorl.inş.kilo almıştır yaa:26:
boşver mervee
amaaaan çok önemliydi konuşmasın denyo.
anam tam benim kocamın tripleri. takma bacım.
herife dün hava biraz kötüydü iş kıyafetlerini yıkadım ama kurutamamıştım evin önünde bide olay çıktı komşulrdan bizim yan taraftaki ateş yakmış ortalık duman içinde allahtan sermemişim çamaşırları hepsi simsiyah olurdu. akşam oldu kurutmayı çalıştırdım sabaha çıkartırım diye meğersem onunda su tankeri dolmuş bitirme yapmamış sabah da baktım yarıda kalmış eee neymiş ben ne giycem şimdi sanki hiç kıyafeti yokmuş gibi sivil git sanki hiç sivil gitmedin işe onun kasırgası oldu sabah sabah
Selam Kızlar
nasılsınız ,bugün akşam yine nst gireceğim ,doktora gideceğim.birazdan banyoya girerim yavaş yavaş
Egem hasta olmuş sun kuzucuğunla çok geçmiş olsun .
Kuzu panikleme canım ya benim rahim tamamen açık dikiş tutuyorda doktor 38 kadar dayanacak inşaallah diyor umit veriyor senin kesen ikşnciyi bile barındırıp doğurtur:))))))))
Fatma benimde üst dudağım ikiye ayrılmış ağzımı açamıyordum.
Çilek maaşallah bebişine baya büyümüş şimdiden sonra hızlada artacak .....
kolay ve sorunsuz bir doğum olur inşallah canım aramızda tarihi belli en erken sensin herhalde haberlerini alırız tecrübelerini paylaşırsın bizimle bodrumun kordonsentez normal çıkmış çok şükür 22sinde kontrolleri var inşallah bağırsaklarındaki problemde çözülür inşallah sıkıntılarından bir an önce kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?