benimde öğleden sonra kontorl.inş.kilo almıştır yaa:26:
bu erkekler sıkma canını akşama bişey yokmuş gibi davranacak diyorsan da sende üstüne gitme canım kendi canımızı sıktığımızla kalıyoruz boşviiirrrrherife dün hava biraz kötüydü iş kıyafetlerini yıkadım ama kurutamamıştım evin önünde bide olay çıktı komşulrdan bizim yan taraftaki ateş yakmış ortalık duman içinde allahtan sermemişim çamaşırları hepsi simsiyah olurdu. akşam oldu kurutmayı çalıştırdım sabaha çıkartırım diye meğersem onunda su tankeri dolmuş bitirme yapmamış sabah da baktım yarıda kalmış eee neymiş ben ne giycem şimdi sanki hiç kıyafeti yokmuş gibi sivil git sanki hiç sivil gitmedin işe onun kasırgası oldu sabah sabah
karakan canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsinSelam Kızlar
nasılsınız ,bugün akşam yine nst gireceğim ,doktora gideceğim.birazdan banyoya girerim yavaş yavaş
Egem hasta olmuş sun kuzucuğunla çok geçmiş olsun .
Kuzu panikleme canım ya benim rahim tamamen açık dikiş tutuyorda doktor 38 kadar dayanacak inşaallah diyor umit veriyor senin kesen ikşnciyi bile barındırıp doğurtur:))))))))
Fatma benimde üst dudağım ikiye ayrılmış ağzımı açamıyordum.
Çilek maaşallah bebişine baya büyümüş şimdiden sonra hızlada artacak .....
slm kızlar... nasılsınız? sakin bugün burası hayırdır,?
bazen adamlarında damarı tutuyo benimkşde yapar arada bir geçenlerde bizde de oldu
Canım inşallah nst de sancı mancı çıkmaz senin de...
Ya sorma, o kadar kötüydü ki sanki o an doğuracağım zannettim..Sonra doktorumla konuşunca rahatladım ama, öyle kolay kolay patlayan bişey değil o dedi...Rahatım şimdi..Kız ikincide gözüm yok, şu sıpa gününü beklesin yeter...
ben magnezyumu icmeyince bayaa agrim oluyor birde hep kabizdim beni duzenledi sagolsun :)
bu erkekler sıkma canını akşama bişey yokmuş gibi davranacak diyorsan da sende üstüne gitme canım kendi canımızı sıktığımızla kalıyoruz boşviiirrrr
karakan canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
Ya canım haklısın panik yapıyorlarda sen doktoruna güven hayırlısı banada dedi çocuk dikişte rahim açık korkma dedi ama suyunda gelebilir hazır ol ama ben 38 yapacam inşaallah dedi demeden demeye fark var inşaallah kuzu bebekleri alalım hayırlısıyla ben artı takmıyprum haftasında olmuş olmamış Allah bilir Allah sağsalim doğsunda erken yada geç.....
benimde öğleden sonra kontorl.inş.kilo almıştır yaa:26:
Selam Kızlar
nasılsınız ,bugün akşam yine nst gireceğim ,doktora gideceğim.birazdan banyoya girerim yavaş yavaş
Egem hasta olmuş sun kuzucuğunla çok geçmiş olsun .
Kuzu panikleme canım ya benim rahim tamamen açık dikiş tutuyorda doktor 38 kadar dayanacak inşaallah diyor umit veriyor senin kesen ikşnciyi bile barındırıp doğurtur:))))))))
Fatma benimde üst dudağım ikiye ayrılmış ağzımı açamıyordum.
Çilek maaşallah bebişine baya büyümüş şimdiden sonra hızlada artacak .....
slm kızlar... nasılsınız? sakin bugün burası hayırdır,?
ayyy sabah sabah neye uğradığımı şaşırdım yaaa uyuz nolucak akşam gelsin biliyorum ben ona napıcamı akşam nede olsa hiçbişey olmamış gibi davranıcak süründürücem valla
kolay ve sorunsuz bir doğum olur inşallah canım aramızda tarihi belli en erken sensin herhalde haberlerini alırız tecrübelerini paylaşırsın bizimle bodrumun kordonsentez normal çıkmış çok şükür 22sinde kontrolleri var inşallah bağırsaklarındaki problemde çözülür inşallah sıkıntılarından bir an önce kurtulur
aay maşallah çok şükür inşallah bağırsak sorunu da olmaz bu sıkıntıları geride kalır bodrumun ....karakan ve yaren sizlerde güzel haberlerle gelin inşallahAyyy, çok sevindim yaa..Çok üzülmüştüm, kordonsentez normalse bu herhalde genetik hastalık yok demek falan oluyor...İnşallah bağırsaklar da düzelecek, inanıyorum ben yaa...İnşallah sağlıklı haberlerini duyacağız..Çok sevindim, çok....
bizde hep oluyo dün halıyı siliyorum adamın umrunda bile değil yaaa sen bırak ben yaparım demesi gerekirken akşam amcamlara gittik orda konu açıldı söyledim dedim halıları sildim dedim herkez kızınca tabi sesi çıkmadı beyfendinin bu hafta dr gittiğimde dicem ama bütün şikayetlerimi sayıcam nedeolsa yat dicek bana o zaman görürüm ben onu
selam kızlarsorunlar tam olarak giderileedi ama bugün denemek istedim girebildim inşallah artık girebilirim
geçmişi okumam mümkün değil tabi
umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyi olmya çalışıyoruz iki gündür korkutuyor benim sıpa sanki erkn gelecek gibi ama gelmemesi için bol bol dua ediyorum daha evim odası tam hazır değil
hatta çantamı bile hazırlamadım henüz
ama mayıs 15 e kadar bitrmeye karar verdim herşeyimi
neyse şimdlik bu kadar bizden haberler
arada girebilirim tekrar umarım hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
kesin öyle davranır. :))))
bunlar nasıl aynı model oluyo şaşıyorum yaaa.
almıştır annesi. sen merak etme.
selam hoşgeldin canım.
evet sakiniz biraz bugün :)
kesin öyle davranır. :))))
bunlar nasıl aynı model oluyo şaşıyorum yaaa.
inşallah kurtulsun sıkıntılarından. allah yardımcısı olsun.
tarih belli. benim için dua edersiniz.
aay maşallah çok şükür inşallah bağırsak sorunu da olmaz bu sıkıntıları geride kalır bodrumun ....karakan ve yaren sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
anaaam kız nasıl sildin halıyı ben sırt ağrısından bi şey yapamıyorum
hoşbuldum cnm saol iyiyim bendehoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
benimde acısı sonradan çıktı zaten biraz yattım sonra düzeldi napiyim artık gözüme batıyo silmesem zaten birtek girişteki 2 tane halı var onları sildim
hoşbuldum cnm saol iyiyim bende
kuzuuuuuuu çok geçmiş olsunnnnn canımmm... inş. vaktini bekler öykü hanım...
anamm, halıları nasıl sildin kız...
Ben c.tesi gündüz cam sildim de sırf mutfağın, o bile zor geldi....
anam benim çizelge resmi son 2. ye geçmiş
ya ben kendımı o cılegde dıgınız seye nasıleklıycem bacım bıde nerde o ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?