2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu erkekler sıkma canını akşama bişey yokmuş gibi davranacak diyorsan da sende üstüne gitme canım kendi canımızı sıktığımızla kalıyoruz boşviiirrrr
karakan canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
slm kızlar... nasılsınız? sakin bugün burası hayırdır,?

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

bazen adamlarında damarı tutuyo benimkşde yapar arada bir geçenlerde bizde de oldu

bizde hep oluyo dün halıyı siliyorum adamın umrunda bile değil yaaa sen bırak ben yaparım demesi gerekirken akşam amcamlara gittik orda konu açıldı söyledim dedim halıları sildim dedim herkez kızınca tabi sesi çıkmadı beyfendinin bu hafta dr gittiğimde dicem ama bütün şikayetlerimi sayıcam nedeolsa yat dicek bana o zaman görürüm ben onu

Ya canım haklısın panik yapıyorlarda sen doktoruna güven hayırlısı banada dedi çocuk dikişte rahim açık korkma dedi ama suyunda gelebilir hazır ol ama ben 38 yapacam inşaallah dedi demeden demeye fark var inşaallah kuzu bebekleri alalım hayırlısıyla ben artı takmıyprum haftasında olmuş olmamış Allah bilir Allah sağsalim doğsunda erken yada geç.....

selam kızlarsorunlar tam olarak giderileedi ama bugün denemek istedim girebildim inşallah artık girebilirim
geçmişi okumam mümkün değil tabi
umarım hepiniz iyisinizdir

biz iyi olmya çalışıyoruz iki gündür korkutuyor benim sıpa sanki erkn gelecek gibi ama gelmemesi için bol bol dua ediyorum daha evim odası tam hazır değil
hatta çantamı bile hazırlamadım henüz
ama mayıs 15 e kadar bitrmeye karar verdim herşeyimi

neyse şimdlik bu kadar bizden haberler
arada girebilirim tekrar umarım hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın

İnşallah canım bugün muayene etmez herhal nst randevusu dediler zaten etmesin her hafta her hafta ;canım bodrumada çok sevindim inşaallah diğer sonuclarda tez elden güzel çıkarda rahatlar inşaallah

Evet sağ salim doğsunlar da, haftasından biraz erken de olsa ben de çok sorun etmeyeceğim..
Zaten ben de erken doğmuşum...
Gör bak sen de 38 olacaksın az kaldı zaten, bol bol yatıp dinleneceğiz zaten bu aralar dinlenip sıpalara hazırlanmamız lazım...

benimde öğleden sonra kontorl.inş.kilo almıştır yaa:26:

almıştır annesi. sen merak etme.

selam hoşgeldin canım.

slm kızlar... nasılsınız? sakin bugün burası hayırdır,?

evet sakiniz biraz bugün :)

ayyy sabah sabah neye uğradığımı şaşırdım yaaa uyuz nolucak akşam gelsin biliyorum ben ona napıcamı akşam nede olsa hiçbişey olmamış gibi davranıcak süründürücem valla

kesin öyle davranır. :))))
bunlar nasıl aynı model oluyo şaşıyorum yaaa.

inşallah kurtulsun sıkıntılarından. allah yardımcısı olsun.

tarih belli. benim için dua edersiniz.

aay maşallah çok şükür inşallah bağırsak sorunu da olmaz bu sıkıntıları geride kalır bodrumun ....karakan ve yaren sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah

anaaam kız nasıl sildin halıyı ben sırt ağrısından bi şey yapamıyorum

Canım gelmez erken inşallah...Niye öyle düşündün ki, çok mu tekmeliyor...
Gel artık özledik seni...Bugün girebildiğin göre girersin hep inşallah artık nete de bol bol yazışırız...
Valla ben de savsaklıyordum ama, hafta sonu ayarladım herşeyi...Artık doğumu bekliyoruz, ne olur ne olmaz diye hazırla sen de bence...

Hosbulduk canım sen nasılsın ..... Tarih belli olunca daha bir netleşiyor herşey deiğilmi banadadiyorum doktora tarih ver,bosver diyor sancın suyun gelirse hemen geliyorsun yarım satte alıyoruz diyor tarih vermiyor(((

benimde acısı sonradan çıktı zaten biraz yattım sonra düzeldi napiyim artık gözüme batıyo silmesem zaten birtek girişteki 2 tane halı var onları sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…