ya ben kendımı o cılegde dıgınız seye nasıleklıycem bacım bıde nerde o ben yapamadım
bebeğin doğum tarihi ve cinsiyeti nedir canım?
selam kızlarsorunlar tam olarak giderileedi ama bugün denemek istedim girebildim inşallah artık girebilirim
geçmişi okumam mümkün değil tabi
umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyi olmya çalışıyoruz iki gündür korkutuyor benim sıpa sanki erkn gelecek gibi ama gelmemesi için bol bol dua ediyorum daha evim odası tam hazır değil
hatta çantamı bile hazırlamadım henüz
ama mayıs 15 e kadar bitrmeye karar verdim herşeyimi
neyse şimdlik bu kadar bizden haberler
arada girebilirim tekrar umarım hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
ya su cızelgeyı bende yapamadım sayfayı actım sımdı ama nerden ne yapıcam bılmıyorum yapınca buraya nası eklıcem onuda bılmıyorum bı ayrıntılı anlatsanız
canım sen bana bebeğin cinsiyetini ve bebeğin doğum tarihini söyle ben yapiim
canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
bodrum hoşgeldin canım evde misin?
canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
evdeyim canım..yarın falan görüşmek isterim seninle..turgutreise de gelebilirim belki..müsaitmisin??
allah bebeğine sağılık versin canım inşallah düşündüğün gibi sorunlar yaşamazsınızcanım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
Çok sevindim canım bundan sonrada hiçbişey olmuyacak Allahın izniyle hem şimdi hemde doğduktan sonra sen gönlünü ferah tut ,,ben altı aylıkken zature olmusum iyileşmez demiş doktorlar ölür babam ambulanstutup istanbula götürmüş bişey olmaz diye inançla bir ay hastanede yatmışım iyişelmişim ogündür bugün hiç doktorla işim olmadı allahA şükür sen çok yıprandın bugünden sonra bebeğini ve kendini sevindir...
allah bebeğine sağılık versin canım inşallah düşündüğün gibi sorunlar yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?