2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu bende özledm buraları ama pc kafayı yedi çoğu zaman açmıyor forumu
erken geleceğini düşnüyorum çünkü iki gündür harektleri çok canımı acıtıyor inşallah vaktini bekler
bende haftaya kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem artık odasına
sonrada yavaş yavaş evin temizliği felan yapılır ancak olur herhalde
neyse şimdi çıkmam lazım yazamazsam merak etmyin
görüşmek üzere

canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..

hoşgeldin bende daha kendim için hiç bi şey almadım hazırlamadım bebişin eksikleri bitmek üzere
kıyafetlerini bu hafta yıkayıp ütülücem duvar kağıtları yapıldı odası 10 gün içinde geliyo ...inşallah bütün bebeler vaktinde sağlıkla gelsin

Çok sevindim canım bundan sonrada hiçbişey olmuyacak Allahın izniyle hem şimdi hemde doğduktan sonra sen gönlünü ferah tut ,,ben altı aylıkken zature olmusum iyileşmez demiş doktorlar ölür babam ambulanstutup istanbula götürmüş bişey olmaz diye inançla bir ay hastanede yatmışım iyişelmişim ogündür bugün hiç doktorla işim olmadı allahA şükür sen çok yıprandın bugünden sonra bebeğini ve kendini sevindir...

Canım genetik bi rahatsızlığı yokmuş yaa, inşallah bağırsak problemleri de geçer...
Sonuçta hastalık insanlar için ve geçiyor...Bi şekilde iyi olacak efe bey, hiç merak etme...O kadar çok sevindim ki haberi duyunca...Ama biliyordum zaten ben efe den güzel haberler geleceğini...O benim memleketimin havasını kokladı, sağ salim doğacak inşallah....
İnşallah 22 nisanda da çok güzel haberlerle geleceksin...Sen inan bebeğine, bak ne kadar kuvvetli nasıl da direniyor...Hiçbişey yiyemedim ne demek ama, bundan sonra o 10 günlük sürenin beslenmesini de yapacaksın ki, efe bey tosun gibi olsun, güçlü kuvvetli gelsin dünyaya...
İnan çok sevindim canım yaa...

canim oncelikle gozun aydin demek istiyorum
dualarimiz hep seninle beraber
allah in izni ile bebegini kucagina al saglikla sihhatle beraber
aldigin guzel haberlerin devami gelsin insalllaaahhhh

allah bebeğine sağılık versin canım inşallah düşündüğün gibi sorunlar yaşamazsınız

amin canım amin..evet inanmak en önemlisi..cok yıprattım cocugum da mahvoldu on gündür..bundan sonra normal hamileligime devam edicem. cünkü erken falan alınması durumun da cok iyi beslenmiş olması lazım..dedigin gibi allahtan ümir kesilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…