2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben magnezyumu icmeyince bayaa agrim oluyor birde hep kabizdim beni duzenledi sagolsun :)

bende her gün içiyorum içmesem dediğin gibi ağrılarım kramplarım kimbilir nasıl olur içtiğim halde var

ağrıları engelliyorsa bende her gün içiyim o zaman.

görüşürüz

bilsem biraz babamı kınardım kimi kınadım bilmiyorum ki

aman hepsi aynı model be canım. hiç yorma kafanı.

Hosbulduk canım sen nasılsın ..... Tarih belli olunca daha bir netleşiyor herşey deiğilmi banadadiyorum doktora tarih ver,bosver diyor sancın suyun gelirse hemen geliyorsun yarım satte alıyoruz diyor tarih vermiyor(((

evet heyecanla bekliyorum. ameliyathaneden randevu alınıyomuş.
inşallah bekler bizimki o tarihi

cok saol kuzucum...dedigin gibi inanmak ve güclü olmak cok önemli..senin de yaptıgın gibi..inşlahha evet oglum dayandı herşeye ragmen o beni bırakmadı..ben de onu bırakmıycam bundan sonra..daha da özel oldu benim için artık..kıymetini daha da cok anladım..inşllahh hepimiz bebegi saglıkla dünyaya gelip saglıklı bi hayat sürecekler kuzucum...allah hepimizin yardımcısı olsun..saolun dularınız ve iyi niyetleriniz için..hepinizin cok üzüldügünü biliyorum..bundan sonra hiçbi anne üzülmesin inşallahh..

kramplar icin ozellikle veriyorlar ve erken dogum riskini azaltiyormus
doktorun verdigse ic bencede
bence tadi igrenc

taşınma işini erteledin mi bodrum

taşınamadım delimavi yaa..eve olan hevesim de kalmadı inan..bi kaç bişey daha yapılcaktı onları da erteledik..zaten bodrumda kalmadım pek o olay olduktan sonra ailem yanlız bırakmak istemedi ondan ilgilenemedik..işte izmire gidip geldikten sonra yerleşiriz herhalde canım..

doğru canım ii oldu annenlerle olduğun bu dönemde ev işi hallolur gider efe sağlıklı olsunda izmirden güzel haberlerle inşallah gelirsin ondan sonra her iş kolay

Gör bak herşey çok güzel olacak bundan sonra...Genetik rahatsızlığı olsaydı, onu geçirmek mümkün değildi ama, bak herşey yolunda...Diğer problemler de geçecek...Dediğin gibi özel bi bebek o...Ama çok dirençli ve çok kuvvetli....Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelicek inşallah...Sen de oğluna sarılıp eski günleri biraz hüzünle ama, sonu iyi olduğu için yüzünde tebessümle hatırlayacaksın...

Allah bebeğinin mutlu günlerini göstersin sana canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dualarımız günlerdir seninle ve bebeğinle oldu, inş. tüm sıkıntıların üstesinden gelirsiniz. güçlü ol demek isterim ama zor biliyorum... en güzel haberlerini almak dileğiyle... kendine çok iyi bak...

ya su cızelgeyı bende yapamadım sayfayı actım sımdı ama nerden ne yapıcam bılmıyorum yapınca buraya nası eklıcem onuda bılmıyorum bı ayrıntılı anlatsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...elerinden-2011-subat-annelerine-oneriler.html burada anlatmışlar bakın isterseniz, yapamayan olursa biz yapalım...

amın canım saol bu fotografı alabılmek ıcın 1 haftada 3 kere gıttık doktora kıcını donuyodu doktor ınat ettı

hadi yaa benim sıpada öyle bi göstermedi yüzünü dr um hep çok inat bu diyo bide kıpır kıpır yerinde duramıyo geçen hafta ebe bile kalp sesini duyamamıştı tekme sesinden son anda yakaladı kalp sesini

kızlar bi de kontrolleriniz de doktorunuza sorular sorun lütfen..böbreklerine baktınız mı, bagırsaklarına baktınız mı, midesine baktınız mı, amniyo sıvısının durumu nedir vs. gibi sadece kafa bacak ölçümlerini degil iç organlarını da tekrar bakmalarını saglayın..cogu önemseyerek baksada bazısı es gecebiliyo bazı önemli noktaları..mesela benim burdaki doktorum danacık olacak bu cocuk diyodu hep..2 hafta ilerdeydi oglum ama megersem cocugumun bagırsak tıkanıklıgı oldugu için karnı şişiyormuş karnı şiş olunca da abdobinal ölçümlerine göre cocugun kilosu da iri gözüküyor..yani lütfen doktorunuza soru sorarsanız o daha ciddiye alabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…