10 haziran erkek canım
Ay nekadar tatlı çıkmış maaşallah heke dudakları
ben magnezyumu icmeyince bayaa agrim oluyor birde hep kabizdim beni duzenledi sagolsun :)
bende her gün içiyorum içmesem dediğin gibi ağrılarım kramplarım kimbilir nasıl olur içtiğim halde var
selam kızlarsorunlar tam olarak giderileedi ama bugün denemek istedim girebildim inşallah artık girebilirim
geçmişi okumam mümkün değil tabi
umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyi olmya çalışıyoruz iki gündür korkutuyor benim sıpa sanki erkn gelecek gibi ama gelmemesi için bol bol dua ediyorum daha evim odası tam hazır değil
hatta çantamı bile hazırlamadım henüz
ama mayıs 15 e kadar bitrmeye karar verdim herşeyimi
neyse şimdlik bu kadar bizden haberler
arada girebilirim tekrar umarım hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
bilsem biraz babamı kınardım kimi kınadım bilmiyorum ki
Hosbulduk canım sen nasılsın ..... Tarih belli olunca daha bir netleşiyor herşey deiğilmi banadadiyorum doktora tarih ver,bosver diyor sancın suyun gelirse hemen geliyorsun yarım satte alıyoruz diyor tarih vermiyor(((
Canım genetik bi rahatsızlığı yokmuş yaa, inşallah bağırsak problemleri de geçer...
Sonuçta hastalık insanlar için ve geçiyor...Bi şekilde iyi olacak efe bey, hiç merak etme...O kadar çok sevindim ki haberi duyunca...Ama biliyordum zaten ben efe den güzel haberler geleceğini...O benim memleketimin havasını kokladı, sağ salim doğacak inşallah....
İnşallah 22 nisanda da çok güzel haberlerle geleceksin...Sen inan bebeğine, bak ne kadar kuvvetli nasıl da direniyor...Hiçbişey yiyemedim ne demek ama, bundan sonra o 10 günlük sürenin beslenmesini de yapacaksın ki, efe bey tosun gibi olsun, güçlü kuvvetli gelsin dünyaya...
İnan çok sevindim canım yaa...
ağrıları engelliyorsa bende her gün içiyim o zaman.
görüşürüz
aman hepsi aynı model be canım. hiç yorma kafanı.
evet heyecanla bekliyorum. ameliyathaneden randevu alınıyomuş.
inşallah bekler bizimki o tarihi
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz sonra
taşınma işini erteledin mi bodrum
http://lbdf.lilypie.com/wjGap3.png
canım bunu kopyala kendi profilindeki çizelge yazan yere tıkla yapştır
Tosunum yaaa, maşallah ne kadar belli yüzü...
Allah nazardan saklasın...
taşınamadım delimavi yaa..eve olan hevesim de kalmadı inan..bi kaç bişey daha yapılcaktı onları da erteledik..zaten bodrumda kalmadım pek o olay olduktan sonra ailem yanlız bırakmak istemedi ondan ilgilenemedik..işte izmire gidip geldikten sonra yerleşiriz herhalde canım..
cok saol kuzucum...dedigin gibi inanmak ve güclü olmak cok önemli..senin de yaptıgın gibi..inşlahha evet oglum dayandı herşeye ragmen o beni bırakmadı..ben de onu bırakmıycam bundan sonra..daha da özel oldu benim için artık..kıymetini daha da cok anladım..inşllahh hepimiz bebegi saglıkla dünyaya gelip saglıklı bi hayat sürecekler kuzucum...allah hepimizin yardımcısı olsun..saolun dularınız ve iyi niyetleriniz için..hepinizin cok üzüldügünü biliyorum..bundan sonra hiçbi anne üzülmesin inşallahh..
Allah bebeğinin mutlu günlerini göstersin sana canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dualarımız günlerdir seninle ve bebeğinle oldu, inş. tüm sıkıntıların üstesinden gelirsiniz. güçlü ol demek isterim ama zor biliyorum... en güzel haberlerini almak dileğiyle... kendine çok iyi bak...canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...elerinden-2011-subat-annelerine-oneriler.html burada anlatmışlar bakın isterseniz, yapamayan olursa biz yapalım...ya su cızelgeyı bende yapamadım sayfayı actım sımdı ama nerden ne yapıcam bılmıyorum yapınca buraya nası eklıcem onuda bılmıyorum bı ayrıntılı anlatsanız
amın canım saol bu fotografı alabılmek ıcın 1 haftada 3 kere gıttık doktora kıcını donuyodu doktor ınat ettı
amın canım saol bu fotografı alabılmek ıcın 1 haftada 3 kere gıttık doktora kıcını donuyodu doktor ınat ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?