Gör bak herşey çok güzel olacak bundan sonra...Genetik rahatsızlığı olsaydı, onu geçirmek mümkün değildi ama, bak herşey yolunda...Diğer problemler de geçecek...Dediğin gibi özel bi bebek o...Ama çok dirençli ve çok kuvvetli....Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelicek inşallah...Sen de oğluna sarılıp eski günleri biraz hüzünle ama, sonu iyi olduğu için yüzünde tebessümle hatırlayacaksın...
Allah bebeğinin mutlu günlerini göstersin sana canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dualarımız günlerdir seninle ve bebeğinle oldu, inş. tüm sıkıntıların üstesinden gelirsiniz. güçlü ol demek isterim ama zor biliyorum... en güzel haberlerini almak dileğiyle... kendine çok iyi bak...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...elerinden-2011-subat-annelerine-oneriler.html burada anlatmışlar bakın isterseniz, yapamayan olursa biz yapalım...
kızlar bi de kontrolleriniz de doktorunuza sorular sorun lütfen..böbreklerine baktınız mı, bagırsaklarına baktınız mı, midesine baktınız mı, amniyo sıvısının durumu nedir vs. gibi sadece kafa bacak ölçümlerini degil iç organlarını da tekrar bakmalarını saglayın..cogu önemseyerek baksada bazısı es gecebiliyo bazı önemli noktaları..mesela benim burdaki doktorum danacık olacak bu cocuk diyodu hep..2 hafta ilerdeydi oglum ama megersem cocugumun bagırsak tıkanıklıgı oldugu için karnı şişiyormuşkarnı şiş olunca da abdobinal ölçümlerine göre cocugun kilosu da iri gözüküyor..yani lütfen doktorunuza soru sorarsanız o daha ciddiye alabilir..
canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
amin ezgicim..ben de hep güzel haberlerinizi alayım..umarım benim gecen haftaki durumum son sıkıcı durumumuz olurda bi daha burda böle şeyler konuşmayız...sen de kendine cok iyi bak.öptüm..
amin canım arkadaşım ne güzel konuşuyosunuz valla..bana bu sözleriniz de hep destek oldu..ben hep sey diye dua ettim allahım hayatı ameliyathaneler de gececekse, cocuklugunu yaşayamayacaksa, yüzüü gülmeyecekse hiç yaşamasın cünkü buna ben de dayanamam..ama ufak bi operasyonla iyileşecekse hayırlısını ver allahım dedim..allahtan tek dilegim bu..cok saol canım..senin kızın da direndi bak düşük yaparsın demelerine ragmen.. oyüzden allahtan ümit kesilmez dedigin gibi..allah herşeyin hayırlısını versin..
amanınnnn biz 27. haftada dr teyzesiyle bu fotoyu alana kadar neler çektik, cihaza vuruyo, elleriyle yüzünü kapatıyo, sonra açıyo tam fotoyu çekecekken eceee deyip geri kapatıyo, resmen dalga geçti bizimle, en son bunu yakaladık, dr bu ne kadar inatçı bi kız dediyüz ifadesinden de üffffff yaaaa dediğini anlayabiliyoruz
hepsi inatçı bizim bu mayıs haziran bebelerinin :))) bakın doğumdan sonra neler yapacaklar bize
canım okadar önemli dediğin şey drlar 2 fotogrf verip resmen gönderiyorlar girdiğimizde nasıldı şunu doğurrtum bunu doğurrtum bu zor doğurdu bu kolay film izletiyorlar en son gittiğimde amiyon sıvısının durumunu sormasam hiç bakmayacak ki normalin altındaymış hiç güvenim kalmadı
Kuzucum yaa...İnat hepsi de bunların gerçektennn...
Ayy, herkesin bebişleri gördükçe bende heveslendim..Kızımı mı eklesem ne yapsam...
Boşver sen kötüleri aklına getirme...İyi olacak efe bey..
Hem bak ne anlatacam kafan dağılsın...Benimki keseyi inceltmiş tepikleye tepikleye..C.tesi doktora gittim acile akşam..Dediler suyun erken gelebilir, doğum olabilir..Daha küçücük falan die çok moralim bozulmuştu..Şimdi diyorum bu kudurukla nasıl başa çıkacağım ben...Hiç korkmuyorum ama, gününü bekleyecek sıpacım biliyorum...Eziyet ediyor annesine o kadar...
Seninki de biraz nazlı....
Ama dediğin gibi, özel bebekler onlar...Ve bunun farkındalar...Bize çektiriyorlar şimdiden....
aynen canım yaa..işte bazı doktorlar bence saglıklı dogum yapabilecek hatta evde dogurabilecek hamileler için..extra bi durum oldugunu anlamıyolar kafaları basmıyo basmadıgı gibi görmüyolar bile..cünkü daha önce böle bişeyle karşılaşmadıgı için ve araştırmadıgı için herşey ona normal gözüküyo..aynen benim de hiç güvenim kalmadı..ama sen öle düşünme benim durumumdan dolayı da ön yargın oluştu biraz doktora karşı ama benimki cok az rastlanır bi durum..sen atillaya da devam et arada bi sorun olursa mutlaka görür zaten.ama hiçbi sorun olmuycak buna inan...ama içine sinmeyecek bi durum olursa namık hocayı cok cok tavsiye ederim..ama dedigim gibi evhamlanma..benimki 5000de bir kişinin başına gelen bişey cok nadir yani kadın 5000kişiyi muayene etmemiştir ki nerden bilsin:)
ya hadi yaa..nasıl inceltmiş yaa..ne kadar güclü bi kız bak..allahım yarabbim dedigin gibi dogduklarında cekcegimiz var..aman allah korusun biraz daha dursun prenses içerde..34üncü haftadan sonra yaşama sansları daha da artıyor..allah korusun dogmasın daha beklesin..dogunca iki tokat atıcam ben zaten benimkine..öpmüycem hemen bi tokatla kendine gelcek o bagırsakları da acılıvercek
canım efe o kadar güçlü ki böbrek sıkıntısını aştı çok şükür bunu da aşacaksınız ve inşallah yüzünüz hep gülecek Allahın izniyle mücadeleci bir bebek bizim efemiz inşallah bu sorunu daha doğmadan haledecek minik kuzummm
ya hadi yaa..nasıl inceltmiş yaa..ne kadar güclü bi kız bak..allahım yarabbim dedigin gibi dogduklarında cekcegimiz var..aman allah korusun biraz daha dursun prenses içerde..34üncü haftadan sonra yaşama sansları daha da artıyor..allah korusun dogmasın daha beklesin..dogunca iki tokat atıcam ben zaten benimkine..öpmüycem hemen bi tokatla kendine gelcek o bagırsakları da acılıvercek
canım benim..inşallahhh...sonrada arkadaş olcaklar bizim bahcede futbol macı yapcaklar alptugla..adı kesin dimi degişti mi? oglumun ilk arkadaşı olcak senin oglun..ayy cok duygulandım gene..
bende benimkinin pipisini kescem kanatıp duruyor bi yerleri
aynen canım da canını emanet ediyosun bunlara bi sorun varsa göremedikten sonra niye gidelim ki fotograf almaya sadece vallal namık hocadan randevu almayı çok isterim ama doluymuş sanırım bana 28ine akadr dolu demişlerdi ama çok isterim etkilendim canım gerçekten ama önyargı değil yani başkasından duyup aa bu dr kötüymüş değil ki olay birlikte girdik odaya kontrole ama Allahtan izmir gibi şansımız var ve bırakmadık oraya gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?