2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım arkadaşım ne güzel konuşuyosunuz valla..bana bu sözleriniz de hep destek oldu..ben hep sey diye dua ettim allahım hayatı ameliyathaneler de gececekse, cocuklugunu yaşayamayacaksa, yüzüü gülmeyecekse hiç yaşamasın cünkü buna ben de dayanamam..ama ufak bi operasyonla iyileşecekse hayırlısını ver allahım dedim..allahtan tek dilegim bu..cok saol canım..senin kızın da direndi bak düşük yaparsın demelerine ragmen.. oyüzden allahtan ümit kesilmez dedigin gibi..allah herşeyin hayırlısını versin..

amin ezgicim..ben de hep güzel haberlerinizi alayım..umarım benim gecen haftaki durumum son sıkıcı durumumuz olurda bi daha burda böle şeyler konuşmayız...sen de kendine cok iyi bak.öptüm..

amanınnnn biz 27. haftada dr teyzesiyle bu fotoyu alana kadar neler çektik, cihaza vuruyo, elleriyle yüzünü kapatıyo, sonra açıyo tam fotoyu çekecekken eceee deyip geri kapatıyo, resmen dalga geçti bizimle, en son bunu yakaladık, dr bu ne kadar inatçı bi kız dedi yüz ifadesinden de üffffff yaaaa dediğini anlayabiliyoruz
hepsi inatçı bizim bu mayıs haziran bebelerinin :))) bakın doğumdan sonra neler yapacaklar bize

Eklentiler

• $20032011052.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 22

canım okadar önemli dediğin şey drlar 2 fotogrf verip resmen gönderiyorlar girdiğimizde nasıldı şunu doğurrtum bunu doğurrtum bu zor doğurdu bu kolay film izletiyorlar en son gittiğimde amiyon sıvısının durumunu sormasam hiç bakmayacak ki normalin altındaymış hiç güvenim kalmadı

çok geçmiş olsun haberlerini almıştık kordonsentezin temiz çıkmasına çok sevindim gerçekten. Bağırsak problemide doğumdan sonra çözülebilecek bişeydir eminim. Çok çok daha sağlıklı olucak kuzucuk..

amin ezgicim..ben de hep güzel haberlerinizi alayım..umarım benim gecen haftaki durumum son sıkıcı durumumuz olurda bi daha burda böle şeyler konuşmayız...sen de kendine cok iyi bak.öptüm..

inşallah herşey gönlünce olur ve dediğin gibi yaşanılan en sıkıcı durum olarak kalır... yavrularımız zamanında ve sağlıkla gelirler evlerine...

Boşver sen kötüleri aklına getirme...İyi olacak efe bey..
Hem bak ne anlatacam kafan dağılsın...Benimki keseyi inceltmiş tepikleye tepikleye..C.tesi doktora gittim acile akşam..Dediler suyun erken gelebilir, doğum olabilir..Daha küçücük falan die çok moralim bozulmuştu..Şimdi diyorum bu kudurukla nasıl başa çıkacağım ben...Hiç korkmuyorum ama, gününü bekleyecek sıpacım biliyorum...Eziyet ediyor annesine o kadar...
Seninki de biraz nazlı....
Ama dediğin gibi, özel bebekler onlar...Ve bunun farkındalar...Bize çektiriyorlar şimdiden....

Kuzucum yaa...İnat hepsi de bunların gerçektennn...
Ayy, herkesin bebişleri gördükçe bende heveslendim..Kızımı mı eklesem ne yapsam...

canım efe o kadar güçlü ki böbrek sıkıntısını aştı çok şükür bunu da aşacaksınız ve inşallah yüzünüz hep gülecek Allahın izniyle mücadeleci bir bebek bizim efemiz inşallah bu sorunu daha doğmadan haledecek minik kuzummm

aynen canım yaa..işte bazı doktorlar bence saglıklı dogum yapabilecek hatta evde dogurabilecek hamileler için..extra bi durum oldugunu anlamıyolar kafaları basmıyo basmadıgı gibi görmüyolar bile..cünkü daha önce böle bişeyle karşılaşmadıgı için ve araştırmadıgı için herşey ona normal gözüküyo..aynen benim de hiç güvenim kalmadı..ama sen öle düşünme benim durumumdan dolayı da ön yargın oluştu biraz doktora karşı ama benimki cok az rastlanır bi durum..sen atillaya da devam et arada bi sorun olursa mutlaka görür zaten.ama hiçbi sorun olmuycak buna inan...ama içine sinmeyecek bi durum olursa namık hocayı cok cok tavsiye ederim..ama dedigim gibi evhamlanma..benimki 5000de bir kişinin başına gelen bişey cok nadir yani kadın 5000kişiyi muayene etmemiştir ki nerden bilsin:)

Kuzucum yaa...İnat hepsi de bunların gerçektennn...
Ayy, herkesin bebişleri gördükçe bende heveslendim..Kızımı mı eklesem ne yapsam...

evlat ne kadar başka , ne kadar ayrıcalıklı, ne kadar herkesten herşeyden farklı bişeymiş... yerini nasılda hiçbişey tutmazmış,,, ne anne ne baba ne koca... şu fotoğrafına bakıpta iç çektiğim her an yerini kimselerin, maddi manevi hiçbirşeyin tutamayacağını hissetmek Annlere bahşedilen en mubarek his,duygu olsa gerek...!!!

Son düzenleme:

ya hadi yaa..nasıl inceltmiş yaa..ne kadar güclü bi kız bak..allahım yarabbim dedigin gibi dogduklarında cekcegimiz var..aman allah korusun biraz daha dursun prenses içerde..34üncü haftadan sonra yaşama sansları daha da artıyor..allah korusun dogmasın daha beklesin..dogunca iki tokat atıcam ben zaten benimkine..öpmüycem hemen bi tokatla kendine gelcek o bagırsakları da acılıvercek

aynen canım da canını emanet ediyosun bunlara bi sorun varsa göremedikten sonra niye gidelim ki fotograf almaya sadece vallal namık hocadan randevu almayı çok isterim ama doluymuş sanırım bana 28ine akadr dolu demişlerdi ama çok isterim etkilendim canım gerçekten ama önyargı değil yani başkasından duyup aa bu dr kötüymüş değil ki olay birlikte girdik odaya kontrole ama Allahtan izmir gibi şansımız var ve bırakmadık oraya gitmeyi

At annesi, o kadar üzdü senii....
Ben de benimkinin güdük burnunu sıktıracağım, bi ağlatacağım aklı başına gelsin hatunun...
Bekleyecek, beklemese ne yapacak, doktorum öyle kolay kolay patlamaz dedi, 1 ayı bulur en az dedi, o zaman da zaten 36 haftalık olacak...

canım benim..inşallahhh...sonrada arkadaş olcaklar bizim bahcede futbol macı yapcaklar alptugla..adı kesin dimi degişti mi? oglumun ilk arkadaşı olcak senin oglun.. ayy cok duygulandım gene..

bende benimkinin pipisini kescem kanatıp duruyor bi yerleri

canım benim..inşallahhh...sonrada arkadaş olcaklar bizim bahcede futbol macı yapcaklar alptugla..adı kesin dimi degişti mi? oglumun ilk arkadaşı olcak senin oglun.. ayy cok duygulandım gene..

Ben izmire tatile geldiğimde ben de geleceğim sizi ziyarete...
Benim tekmeci öykü futbol maçında sizinkileri tekmeleyip duracak...Görün bak herşey çok güzel olacak....

selam kızlar daha hastaneye gidemedik malesef eşimi bekliyorum... Bodrum nasıl oldun canm? bugun tefriciye duasını yapıcam sana da dua edicem hepimiz okuduk hemen hemen... inşallah iyisindir, geçmişe bakamadım çünkü..

kesinlike birebir sahidimsin..şaka gibi..evet allahtan izmire devam etmişiz akıllık etmişiz işte herşeyde bi hayır vardır dedikleri..namık hocadan randevu almak evet biraz zor..genellikle de riskli gebelikleri öne alıyor..allah bi sıkıntı vermesin canım yaa içini ferah tut bişey olmaz.dedim ya cokaz rastlanır bi durum işte..o kadın anca fotograf cekmesini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…