2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde acısı sonradan çıktı zaten biraz yattım sonra düzeldi napiyim artık gözüme batıyo silmesem zaten birtek girişteki 2 tane halı var onları sildim

ya canım yazık değil mi sana halı falan siliyosun!!!!vallahi kızıyorum yaa.halı yıkama çağır olmadı.ya da b..k götürsün ev boşver.1 ay pis kalsın nolcekkk..

dikkat edin kendinize yavv.eşleriniz yardımcı değilse de bırakın kalsın işler.bi yemek yapın yeter yavv:-(((

Merve, bodrumun kordonsentez sonucu iyi çıkmış....
Sen de inşallah çok güzel haberlerle gelirsin kontrolden canım....Burak beyin iyi haberlerini alıp seviniriz bugün..

canım benim..inşallahhh...sonrada arkadaş olcaklar bizim bahcede futbol macı yapcaklar alptugla..adı kesin dimi degişti mi? oglumun ilk arkadaşı olcak senin oglun.. ayy cok duygulandım gene..

ayyy yerim kıs seni çok seviyorum seniiii evet alptuğ olacak efenin arkadaşı ayyy futbol oynayacaklar senin vazoları kıracaklar bizden habersiz denize kaçacaklar işimiz var bizim bu keratalarla

hoşgeldinnnn.... gideceksin demi hastaneye? bende geçtiğimiz haftasonu gidecektim. dr um izinliymiş, bi daha ki haftaya kaldı

Ohh çok sevindimm canım... İnşallah doğumdan sonra da "hiçbir problemimiz kalmadı kızlar" yazan mesajlarını alırız burdan...
Hepimizin hamileliği kapalı kutu aslında bakma sen, doktorların kafası dolu, neye bakıyorlar neye bakmıyorlar bilmiyoruz. Allah'a emante geliyor kuzularımız.. onlar gelmeyi seçti, aile olarak bizleri seçti.. Vardır bir bildikleri..

canım Mervecim..iyiyim cok şükür..biraz toparladım kendimi..oglumun ölüm fermanını vermek zorunda kalmadık şimdilik..22 nisanda kontrolüm var bagırsakların durumu ne halde bilmiyoruz..ayy allah razı olsun..ben de cok okudum cok dualar etttim..sadece kendim için degil tüm hamileler için dualar ettim..zemzem suları içtim, şifa duaları okudum, kendimi okutttum, kurşun bile döktürdüm..allahım yardım etsin diye..cünkü insan ona sıgınmaktan başka elinden hiçbişey gelmiyo..cok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için..bana yaptıgınız her dua size de dönsün inşllahh..

Merve, bodrumun kordonsentez sonucu iyi çıkmış....
Sen de inşallah çok güzel haberlerle gelirsin kontrolden canım....Burak beyin iyi haberlerini alıp seviniriz bugün..
iyi maşallah canım yaa inşallah bende güzel haberler getiririm :)))
hoşgeldinnnn.... gideceksin demi hastaneye? bende geçtiğimiz haftasonu gidecektim. dr um izinliymiş, bi daha ki haftaya kaldı

gidicem eğer eşim işini erken bitirirse bakalım canım... gidersin sende haftaya...

bodrum çok çok geçmiş olsun.dualarım seninleydi.umarım son bekleddiğin de iyi çıkar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.kucağımızı boş bırakmasın...

amin canım yeter ki siz iyi olun tek yürek olduk inan sizin için... inşllah sağ salim doğurcksın inanıyorum ben

kesinlikle cilekcim..bazen de diyorum şanslıyım aslında bu durumu hamileyken ögrenmekle..cünkü eger ögrenmeseydim bodrumda normal dogum yapmayı düşünüyodum..fakat şimdi cocuk cerrahı olan bi hastane de yapıcam hazırlıklı olmuş olucam..herşey de bi hayır dedikleri bu olsa gerek..ama kimseye süpriz cıkarmasın allah son anda..zaten saglıklı dogduktan sonrada bi sürü sıkıntıları cıkabiliyo..allah beterinden korusun..allah kimseye ne cocuguna ne de ailesinden birine saglık sorunu vermesin..cok zormuş cok...hastalara da şifa versin..saglıgımın degerini anladım..10 günde hayata bakış acım degişti valla..

bodrum çok çok geçmiş olsun.dualarım seninleydi.umarım son bekleddiğin de iyi çıkar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.kucağımızı boş bırakmasın...

biliyorum hepiniz cok dua ettiniz..saolun varolun..ben de durmadan dua ettim sadece kendim için degil herkes için..cok saol canım..allah hepimizi sadece dogumda degil dogumdan sonrada bebeklerimizin acısını yaşatmasın..

amin canım yeter ki siz iyi olun tek yürek olduk inan sizin için... inşllah sağ salim doğurcksın inanıyorum ben

amin amin..hepimiz inşlahha...

ayyy yerim kıs seni çok seviyorum seniiii evet alptuğ olacak efenin arkadaşı ayyy futbol oynayacaklar senin vazoları kıracaklar bizden habersiz denize kaçacaklar işimiz var bizim bu keratalarla

aglıycam gene valla..ben de cok seviyorum seni canım benim...aman bütün vazoları kırsınlar umrum degil..dünya malında gözüm kalmadı

Allah tüm hastalara şifa versin.. bize ve evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin canım çok haklısın, sağlıktan gerisi boş.. oğlunun küçük bir problemi var sadece, doğar doğmaz çözülecek Allah'ın izniyle.. Sen çok güçlüsün zaten, daha da güç versin Allah sana ve tüm annelere..
şimdi sağlıklı doğar sonra nelerle karşılacağımızı bilemeyiz dediğin gibi..

bide kızlar erken dogum riski falan olanlar olur bişey olur söyle bi şey daha ögrendim..mesela benim diger doktor 6.5 aylıkken işte hemen alalım falan dedi ya yoksa cocuk pazartesiye cıkmaz demişti..o anda akciger ignesi aldırdı hemen..akcigerleri acılsın diye o igne yapılıyormuş ama onun da gecerlilik süresi 1 haftaymış..yani igne yapıldıgında 1 gün sonra ya da 1 hafta sonra cocuk dünyaya geldiginde akcigerleri acılmış oluyomuş..neyse işte biz yaptırmadık cünkü bi de şey dedi bu igne bi defa yapılabilir ikinci defa yapıldıgında cocuk da beyin kanamasına neden oluyor dedi..allah tabiki böle bi durumla karşılaştırmasın ama yapılması gerektigini falan söylerse doktorunuz ani bişey olur..bunu da sorun lütfen..

aman canım napiyim yaa zaten girişteki 2 tane halı çokta büyük değil. zaten önümüzdeki ay vericem halı yıkamacıya, yapmasam hergün herifle bağrışmaktan bıktım demin aradı kurudumu kıyafetlerim diyo hala kıyafet derdinde yani hiç beni soran yok bundan sonra bende söylicem nasıl o beni annemlere şikayet ediyosa bende onu şikayet edicem kaynanama görsün bakalım noluyo

Yok sen de anormallik.. Gercek bu.. Ben de evimden veya esimden ayrilinca, hemen ozluyorum. Maashallah bunlar iyi bir evlilige sahip oldugumuza isaret:)

Ben izmire tatile geldiğimde ben de geleceğim sizi ziyarete...
Benim tekmeci öykü futbol maçında sizinkileri tekmeleyip duracak...Görün bak herşey çok güzel olacak....

aglıycam gene valla..ben de cok seviyorum seni canım benim...aman bütün vazoları kırsınlar umrum degil..dünya malında gözüm kalmadı

ağlamak yok artık bodrum bundan sonra Allahın izniyle güleceğiz duygusal hamilem benim:)))

Bunu benim doktor da söyledi..Ben panikleyip aradığımda korkma bu saatten sonra bişey olmaz, ben yokken olur da suyun gelirse, beni ara hemen ben seni başka bi doktora yönlendireceğim, mutlaka akciğer iğnesi yaptır, zaten 2 kilo olmuştur seninki ciğerleri açılırsa sorun olmaz dedi...Gerçekten de çok önemli şeyler var bilmediğimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…