benimde acısı sonradan çıktı zaten biraz yattım sonra düzeldi napiyim artık gözüme batıyo silmesem zaten birtek girişteki 2 tane halı var onları sildim
selam kızlar daha hastaneye gidemedik malesef eşimi bekliyorum... Bodrum nasıl oldun canm? bugun tefriciye duasını yapıcam sana da dua edicem hepimiz okuduk hemen hemen... inşallah iyisindir, geçmişe bakamadım çünkü..
canım benim..inşallahhh...sonrada arkadaş olcaklar bizim bahcede futbol macı yapcaklar alptugla..adı kesin dimi degişti mi? oglumun ilk arkadaşı olcak senin oglun..ayy cok duygulandım gene..
selam kızlar daha hastaneye gidemedik malesef eşimi bekliyorum... Bodrum nasıl oldun canm? bugun tefriciye duasını yapıcam sana da dua edicem hepimiz okuduk hemen hemen... inşallah iyisindir, geçmişe bakamadım çünkü..
canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
iyi maşallah canım yaa inşallah bende güzel haberler getiririm :)))Merve, bodrumun kordonsentez sonucu iyi çıkmış....
Sen de inşallah çok güzel haberlerle gelirsin kontrolden canım....Burak beyin iyi haberlerini alıp seviniriz bugün..
hoşgeldinnnn.... gideceksin demi hastaneye? bende geçtiğimiz haftasonu gidecektim. dr um izinliymiş, bi daha ki haftaya kaldı
amin canım arkadaşım ne güzel konuşuyosunuz valla..bana bu sözleriniz de hep destek oldu..ben hep sey diye dua ettim allahım hayatı ameliyathaneler de gececekse, cocuklugunu yaşayamayacaksa, yüzüü gülmeyecekse hiç yaşamasın cünkü buna ben de dayanamam..ama ufak bi operasyonla iyileşecekse hayırlısını ver allahım dedim..allahtan tek dilegim bu..cok saol canım..senin kızın da direndi bak düşük yaparsın demelerine ragmen.. Oyüzden allahtan ümit kesilmez dedigin gibi..allah herşeyin hayırlısını versin..
canım Mervecim..iyiyim cok şükür..biraz toparladım kendimi..oglumun ölüm fermanını vermek zorunda kalmadık şimdilik..22 nisanda kontrolüm var bagırsakların durumu ne halde bilmiyoruz..ayy allah razı olsun..ben de cok okudum cok dualar etttim..sadece kendim için degil tüm hamileler için dualar ettim..zemzem suları içtim, şifa duaları okudum, kendimi okutttum, kurşun bile döktürdüm..allahım yardım etsin diye..cünkü insan ona sıgınmaktan başka elinden hiçbişey gelmiyo..cok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için..bana yaptıgınız her dua size de dönsün inşllahh..
Ohh çok sevindimm canım... İnşallah doğumdan sonra da "hiçbir problemimiz kalmadı kızlar" yazan mesajlarını alırız burdan...
Hepimizin hamileliği kapalı kutu aslında bakma sen, doktorların kafası dolu, neye bakıyorlar neye bakmıyorlar bilmiyoruz. Allah'a emante geliyor kuzularımız.. onlar gelmeyi seçti, aile olarak bizleri seçti.. Vardır bir bildikleri..
bodrum çok çok geçmiş olsun.dualarım seninleydi.umarım son bekleddiğin de iyi çıkar.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.kucağımızı boş bırakmasın...
amin canım yeter ki siz iyi olun tek yürek olduk inan sizin için... inşllah sağ salim doğurcksın inanıyorum ben
Ben izmire tatile geldiğimde ben de geleceğim sizi ziyarete...
Benim tekmeci öykü futbol maçında sizinkileri tekmeleyip duracak...Görün bak herşey çok güzel olacak....
ayyy yerim kıs seni çok seviyorum seniiii evet alptuğ olacak efenin arkadaşı ayyy futbol oynayacaklar senin vazoları kıracaklar bizden habersiz denize kaçacaklar işimiz var bizim bu keratalarla
kesinlikle cilekcim..bazen de diyorum şanslıyım aslında bu durumu hamileyken ögrenmekle..cünkü eger ögrenmeseydim bodrumda normal dogum yapmayı düşünüyodum..fakat şimdi cocuk cerrahı olan bi hastane de yapıcam hazırlıklı olmuş olucam..herşey de bi hayır dedikleri bu olsa gerek..ama kimseye süpriz cıkarmasın allah son anda..zaten saglıklı dogduktan sonrada bi sürü sıkıntıları cıkabiliyo..allah beterinden korusun..allah kimseye ne cocuguna ne de ailesinden birine saglık sorunu vermesin..cok zormuş cok...hastalara da şifa versin..saglıgımın degerini anladım..10 günde hayata bakış acım degişti valla..
ya canım yazık değil mi sana halı falan siliyosun!!!!vallahi kızıyorum yaa.halı yıkama çağır olmadı.ya da b..k götürsün ev boşver.1 ay pis kalsın nolcekkk..
dikkat edin kendinize yavv.eşleriniz yardımcı değilse de bırakın kalsın işler.bi yemek yapın yeter yavv:-(((
yaaaa eşim burda diil iş için yurtdışında.. ailem bende kalıo.. kızlar Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın... evliliğe alışıp sonrada aileyle zaman geçirmek zor gelio insana.. bende mi bi anormallik var yaaa böle düşündüm için bile kendimi kötü hissediorum
Ben izmire tatile geldiğimde ben de geleceğim sizi ziyarete...
Benim tekmeci öykü futbol maçında sizinkileri tekmeleyip duracak...Görün bak herşey çok güzel olacak....
aglıycam gene valla..ben de cok seviyorum seni canım benim...aman bütün vazoları kırsınlar umrum degil..dünya malında gözüm kalmadı
bide kızlar erken dogum riski falan olanlar olur bişey olur söyle bi şey daha ögrendim..mesela benim diger doktor 6.5 aylıkken işte hemen alalım falan dedi ya yoksa cocuk pazartesiye cıkmaz demişti..o anda akciger ignesi aldırdı hemen..akcigerleri acılsın diye o igne yapılıyormuş ama onun da gecerlilik süresi 1 haftaymış..yani igne yapıldıgında 1 gün sonra ya da 1 hafta sonra cocuk dünyaya geldiginde akcigerleri acılmış oluyomuş..neyse işte biz yaptırmadık cünkü bi de şey dedi bu igne bi defa yapılabilir ikinci defa yapıldıgında cocuk da beyin kanamasına neden oluyor dedi..allah tabiki böle bi durumla karşılaştırmasın ama yapılması gerektigini falan söylerse doktorunuz ani bişey olur..bunu da sorun lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?