merhaba kizlar ,,
Ben geldiimmmmmmmm
merhaba kizlar ,,
Ben geldiimmmmmmmm
merhaba kizlar ,,
Ben geldiimmmmmmmm
hoşgeldin canımm
evvetttttttt royalistten sonra poyrazıda kaybettik
bak royalistin kocesi geldi artıkın sesi çıkmıyoo
kaçan kovalanır kızım bu kadar erimeyin kocaların karşısında aaaa
hoşgeldin canımm
merhaba kizlar ,,
Ben geldiimmmmmmmm
hoşgeldiniz kızlarrrr ... ben de çıkıyorum biraz uzanıcam. görüşmek üzerebizz geldik ufff çok yoruldum...
Sevibade, iyi yasa emi:)
Nasil guldum nasil guldum inanamazsin yazdiklairni okuyunca..
Oyle vallahi, dun aksamustu kocacik geldi, benim forumda ses kesildiiiiiiiiiiiii
Merveee,
kız ister misin bu kontrolde burak bey 2500 kilo olmuş olsun....Tosun paşa olmuş olsun....
İnşallah çok güzel haberler getirirsin canım...Kaçta gidicen doktora, ben çıkmadan yetişirsin inşallah, seviniriz güzel haberlere....
merveee kız hastaneye mi gidiyon hadi inş güzel haberlerle gelirsin canım bende cuma günü gidicem inş günler geçmiyo yaaa
merve sen dr a gitmedinmi bugün
eşimin bankada işi uzun sürmüş canım gelsin gidicez de heralde sana yetişemeyiz( 2500 gram mı yokk kızz 19000 gram olsa şükredicem inşallah dediğin gibi olurda beni şaşırtır karnım boşuna yırtılmadı hoş büyümüştür bebişim zaten bi dönüyo artık dönerken çok canım yanıyo, hazne daraldı rahat dönemeyince olan bana oluyor
bizz geldik ufff çok yoruldum...
eşimin bankada işi uzun sürmüş canım gelsin gidicez de heralde sana yetişemeyiz( 2500 gram mı yokk kızz 19000 gram olsa şükredicem inşallah dediğin gibi olurda beni şaşırtır karnım boşuna yırtılmadı hoş büyümüştür bebişim zaten bi dönüyo artık dönerken çok canım yanıyo, hazne daraldı rahat dönemeyince olan bana oluyor
Anammm, siz akşamları kuduruyorsunuz herhalde forumda...Biz neler kaçırıyoruz da, haberimiz yokmuş...
gidicem Allah izin verirse şekerler... bi de resim çektiricez stüdyoda hatıra kalsın diye, e malum söylemiştim bilen bilir bugun evlilik yıl dönümüz eşimle :123: kocccaa 365 günü devirdik
gidicem Allah izin verirse şekerler... bi de resim çektiricez stüdyoda hatıra kalsın diye, e malum söylemiştim bilen bilir bugun evlilik yıl dönümüz eşimle :123: kocccaa 365 günü devirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?