2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evvetttttttt royalistten sonra poyrazıda kaybettik

bak royalistin kocesi geldi artıkın sesi çıkmıyoo

kaçan kovalanır kızım bu kadar erimeyin kocaların karşısında aaaa

Sevibade, iyi yasa emi:)
Nasil guldum nasil guldum inanamazsin yazdiklairni okuyunca..
Oyle vallahi, dun aksamustu kocacik geldi, benim forumda ses kesildiiiiiiiiiiiii

merveee kız hastaneye mi gidiyon hadi inş güzel haberlerle gelirsin canım bende cuma günü gidicem inş günler geçmiyo yaaa

eşimin bankada işi uzun sürmüş canım gelsin gidicez de heralde sana yetişemeyiz ( 2500 gram mı yokk kızz 1900 gram olsa şükredicem inşallah dediğin gibi olurda beni şaşırtır karnım boşuna yırtılmadı hoş büyümüştür bebişim zaten bi dönüyo artık dönerken çok canım yanıyo, hazne daraldı rahat dönemeyince olan bana oluyor

Son düzenleme:
merveee kız hastaneye mi gidiyon hadi inş güzel haberlerle gelirsin canım bende cuma günü gidicem inş günler geçmiyo yaaa

merve sen dr a gitmedinmi bugün

gidicem Allah izin verirse şekerler... bi de resim çektiricez stüdyoda hatıra kalsın diye, e malum söylemiştim bilen bilir bugun evlilik yıl dönümüz eşimle :123: kocccaa 365 günü devirdik

şaşkın yazdıgı rakama bak hele

Büyümüştür büyümüştür annesi...Gör bak 2000 altı bi performans beklemiyorum ben burak beyden...
Kocaman olmuş haberleriyle geleceksin inşallah...Sağlıklı sıhhatli olsun da, kilosu önemli değil tabi...
Benimki de bi tekme atıyo mubarek midemi delecek...Sıpalar şimdiden analarını dövmeye başladılar...

gidicem Allah izin verirse şekerler... bi de resim çektiricez stüdyoda hatıra kalsın diye, e malum söylemiştim bilen bilir bugun evlilik yıl dönümüz eşimle :123: kocccaa 365 günü devirdik

O 365 günün içine bi de bebiş sığdırdınızzz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık....

ayyy ne mutlu sizeee
bizim daha çok var ama benim doğumgünüme az kaldı

kizlar bu sabah sanki karnimdaki tombisligin biraz asagi dogru kaymis oldugunu farkettim. Sanki mide kismim onceki kadar sisko deilmis gibi geldi. hayrolsun ...????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…