bebekler doğana kadar böyle idare edecez artık :)) doğduktan sonra 40 gün lohusalık dönemi var bide sonra heriflerin halini düşünemiyorum aç kurt gibi atlarlar heraldeolsun kocacıma her şekilde aşığım ben evin içinde bile elimi bırakmaz öpmeden işe gitmez 2 yıldır geç kalsa bile uyuyo olsam bile öper öyle gider bana sormadan bişy yapmaz herşeyi paylaşır günde kaç defa arar bişy yapacak olsam yaptırmaz kendi yapar sen yorulma diye bu adam sevilmezmi
kuduruyorz kuzu sorma 10 dan sonra bizim kuduruk saatlerimiz
kizlar bu sabah sanki karnimdaki tombisligin biraz asagi dogru kaymis oldugunu farkettim. Sanki mide kismim onceki kadar sisko deilmis gibi geldi. hayrolsun ...????
Allah nazardan saklasin canim.. Sev tabi boyle kocayi, saril kocaman. Rabbim eksikliklerini gostermesin. 8 gun ayri kaldim ama gel de bana sor
kızlar herkese selamm
geçmişi okuyamadım herkes nsl iyimi bebişler nsl ne haberler var
bizi soracak olursanız haftasonumuz çok güzel geçti
ama ptesi herzamanki gibi youn başladı
bu arada bu akşam görüş günümüz yaşşşasınn
peyensesimizi görcezz
ıyıkıde olmus ıste bak anne oluyosun bu arada kızlar sız hamıle kalır kalmaz ılsıkıyı kestınızmı ne zamandan berı tık yok sızd emerak etıım :)=))
amin canımmm sağolO 365 günün içine bi de bebiş sığdırdınızzz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık....
inşallah bakıcaz işte :)) vuruyorlar kızz çok fena aman vursunlar kurban olurum ben onların o vuran ayaklarına :))Büyümüştür büyümüştür annesi...Gör bak 2000 altı bi performans beklemiyorum ben burak beyden...
Kocaman olmuş haberleriyle geleceksin inşallah...Sağlıklı sıhhatli olsun da, kilosu önemli değil tabi...
Benimki de bi tekme atıyo mubarek midemi delecek...Sıpalar şimdiden analarını dövmeye başladılar...
sağol canımmayyy ne mutlu sizeee
bizim daha çok var ama benim doğumgünüme az kaldı
Bende olacam ki tam kuduracaz yaaa...
İşte bende net yok, hoş olsa da eşimden fırsat bulup giremem ki evde...
Ege hasta olmuş...
bodrumun bebişinin kordonsentez sonuçları iyi çıkmış...
Merve bugün doktora gidecek...
Benim kese incelmiş, öykü hanım delip çıkacak yakındaaa...
Haberler bunlar herkes iyi...İnşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...
hamile kalir kalmaz iliskiyi kesmek mi??
Hayir tabiki.. 6. aya kadar devam ettik. ama sonrasinda artik biraktik. tadinda birakmak en iisi. ama lohusaligi da hesaplayinca, temmuza kadar birsey yok.. cok uzun zaman:26:
Ege hasta olmuş...
bodrumun bebişinin kordonsentez sonuçları iyi çıkmış...
Merve bugün doktora gidecek...
Benim kese incelmiş, öykü hanım delip çıkacak yakındaaa...
Haberler bunlar herkes iyi...İnşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...
Bebiş pozisyon değiştirmiştir belki....
Benim de aşağı doğru iniyor ama karnım, hissediyorum....Önceden otururken sorun yoktu, şimdi uzun süre oturunca karnımın alt kısmı ağrımaya başlıyor...
ege hasta mı kızz?( seninkine de bişi olmaz annesi öykü seni dinler
şaşkın yazdıgı rakama bak hele
ege ye n' olmuş gripmi olmuş yaa
bodrumun sonuçlarını cuma duymuştum çok şükür iyi çıkmış
merve de inş iyi haberlerle gelir
plesantamı incelmiş cnm yaa nsl yani bi sorunmu yaşadın iyimisiniz şimdi bi sorun yok dimi
Evet, sabah burdaydı da, izin aldı, ağzım burnum akıyor diyordu...
Yavrum yazık, eylül de hastaymış iğne vuruluyormuş....Belki ondan geçmiştir egeye de..
Çok korktum kız, c.tesi doktor dedi her an su gelebilir, doğum olabilir, aklım çıktı....Sonra kendi doktorumu aradım, yok öyle bişey, en az 1 ay dayanır kese merak etme dedi...Bi de öykü hanıma söyle tekmeleyip durmasın dedi...Diyorum ama, kuduruk duruyo mu, hala aynı yeri tekmeliyo..Mubarek kazı çalışması yapıyo hatun...
Biz kestik....
Eşim bebeğine saygısızlık yapamazmış...Kesinlikle yanaşmadı....
sonra da zaten yok düşecek dediler, yok büyümüyo dediler...Yasakladı doktorlar....
Şimdi de zaten erken doğum tehlikesi var yine yasak....
Kız biraz büyüsün kardeş isticek, biz dicez kızım biz seni nasıl yaptığımızı unuttuk, kardeşi nasıl yapalım...
19 kiloyu napacan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?