2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah nazardan saklasin canim.. Sev tabi boyle kocayi, saril kocaman. Rabbim eksikliklerini gostermesin. 8 gun ayri kaldim ama gel de bana sor

kizlar bu sabah sanki karnimdaki tombisligin biraz asagi dogru kaymis oldugunu farkettim. Sanki mide kismim onceki kadar sisko deilmis gibi geldi. hayrolsun ...????

Bebiş pozisyon değiştirmiştir belki....
Benim de aşağı doğru iniyor ama karnım, hissediyorum....Önceden otururken sorun yoktu, şimdi uzun süre oturunca karnımın alt kısmı ağrımaya başlıyor...

kızlar herkese selamm
geçmişi okuyamadım herkes nsl iyimi bebişler nsl ne haberler var
bizi soracak olursanız haftasonumuz çok güzel geçti
ama ptesi herzamanki gibi youn başladı

bu arada bu akşam görüş günümüz yaşşşasınn
peyensesimizi görcezz

Ege hasta olmuş...
bodrumun bebişinin kordonsentez sonuçları iyi çıkmış...
Merve bugün doktora gidecek...
Benim kese incelmiş, öykü hanım delip çıkacak yakındaaa...

Haberler bunlar herkes iyi...İnşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...

ıyıkıde olmus ıste bak anne oluyosun bu arada kızlar sız hamıle kalır kalmaz ılsıkıyı kestınızmı ne zamandan berı tık yok sızd emerak etıım :)=))

hamile kalir kalmaz iliskiyi kesmek mi??
Hayir tabiki.. 6. aya kadar devam ettik. ama sonrasinda artik biraktik. tadinda birakmak en iisi. ama lohusaligi da hesaplayinca, temmuza kadar birsey yok.. cok uzun zaman:26:

O 365 günün içine bi de bebiş sığdırdınızzz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık....
amin canımmm sağol
inşallah bakıcaz işte :)) vuruyorlar kızz çok fena aman vursunlar kurban olurum ben onların o vuran ayaklarına :))
ayyy ne mutlu sizeee
bizim daha çok var ama benim doğumgünüme az kaldı
sağol canımm
Bende olacam ki tam kuduracaz yaaa...
İşte bende net yok, hoş olsa da eşimden fırsat bulup giremem ki evde...

ahh ah sen ne diyosun yaa çok güzel oluyor akşam muhabbetleri keşke sende olsan

ege hasta mı kızz? ( seninkine de bişi olmaz annesi öykü seni dinler

hamile kalir kalmaz iliskiyi kesmek mi??
Hayir tabiki.. 6. aya kadar devam ettik. ama sonrasinda artik biraktik. tadinda birakmak en iisi. ama lohusaligi da hesaplayinca, temmuza kadar birsey yok.. cok uzun zaman:26:

Biz kestik....
Eşim bebeğine saygısızlık yapamazmış...Kesinlikle yanaşmadı....
sonra da zaten yok düşecek dediler, yok büyümüyo dediler...Yasakladı doktorlar....
Şimdi de zaten erken doğum tehlikesi var yine yasak....

Kız biraz büyüsün kardeş isticek, biz dicez kızım biz seni nasıl yaptığımızı unuttuk, kardeşi nasıl yapalım...

ege ye n' olmuş gripmi olmuş yaa
bodrumun sonuçlarını cuma duymuştum çok şükür iyi çıkmış
merve de inş iyi haberlerle gelir
plesantamı incelmiş cnm yaa nsl yani bi sorunmu yaşadın iyimisiniz şimdi bi sorun yok dimi

basasagi donmusmudur dersin. son iki gun cok tuhaf hareketler hissediyordum. yarin kismetse kocacikla doktora gidecegiz. orada ogrenirim artik..

ege hasta mı kızz? ( seninkine de bişi olmaz annesi öykü seni dinler

Evet, sabah burdaydı da, izin aldı, ağzım burnum akıyor diyordu...
Yavrum yazık, eylül de hastaymış iğne vuruluyormuş....Belki ondan geçmiştir egeye de..
Çok korktum kız, c.tesi doktor dedi her an su gelebilir, doğum olabilir, aklım çıktı....Sonra kendi doktorumu aradım, yok öyle bişey, en az 1 ay dayanır kese merak etme dedi...Bi de öykü hanıma söyle tekmeleyip durmasın dedi...Diyorum ama, kuduruk duruyo mu, hala aynı yeri tekmeliyo..Mubarek kazı çalışması yapıyo hatun...

Evet grip olmuş...
Yok, kese incelmiş..suyun olduğu kese..Hatun hep aynı yere vuruyo ya, aşındırmış...
Ben hep diyordum ama çok kuvvetli vuruyo benim kız diye...Ctesi akşamı acile gittim de ordaki doktor panikletti biraz..İyiyim ama, pazar kendi doktorumu aradım, bişey olmaz merak etme dedi..Su gelirse hemen beni ararsın yönlendiririm seni dedi, aksi gibi izindeymiş...Ama en az 1 ay dayanır kolay değil onun patlaması dedi, rahatladım...

kazı çalışması dimi kız aynı yere vurunca sanki deşinmiş gibi oluyor haklısın valla bişey olmaz bazı doktorlar abartıyorlar yaa

EGE'ye de geçmiş olsun bende c.tesi pazar öyleydim limon sıktım içtim hep, tansiyona bişi olmadı Allah'tan... şuan iyiyim çok şükür geçer ya yaygın şuan o hastalık...

canim benim yaaaa, Allah iyiligini versinnn..
Benim esim de, bu bebkten sonra bir bebek daha istiyor. korunma istemiyormus. yasimiz geciyor, daha ne zaman cocuk sahibi oacagiz diyip duruyor.. ard arda bebek de evlilik hayatini etkiler diye dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…