o benim aldığım kilo galibaiçime mi doğdu ne du bakalım kaç kilo çıkıcam off tartmasını istemiyorum yaa eşim hep gülüyo hep gülüyo pis dobik
basasagi donmusmudur dersin. son iki gun cok tuhaf hareketler hissediyordum. yarin kismetse kocacikla doktora gidecegiz. orada ogrenirim artik..
kizlar benim uyumam lazim 1-2 saat, halsizlestim nedense. sonra gorusuruz yine inshallah.
kızlar herkese selamm
geçmişi okuyamadım herkes nsl iyimi bebişler nsl ne haberler var
bizi soracak olursanız haftasonumuz çok güzel geçti
ama ptesi herzamanki gibi youn başladı
bu arada bu akşam görüş günümüz yaşşşasınn
peyensesimizi görcezz
en son gittiğimde benim herif benimle birlikte kendinide tartıyo
kazı çalışması dimi kız aynı yere vurunca sanki deşinmiş gibi oluyor haklısın valla bişey olmaz bazı doktorlar abartıyorlar yaa
EGE'ye de geçmiş olsun bende c.tesi pazar öyleydim limon sıktım içtim hep, tansiyona bişi olmadı Allah'tan... şuan iyiyim çok şükür geçer ya yaygın şuan o hastalık...
kizlar benim uyumam lazim 1-2 saat, halsizlestim nedense. sonra gorusuruz yine inshallah.
ben yemeğe çıkıyorum kıslar görüşürüz
Ayy, dikkat et kendine canım...aman hasta olma..Çok zor oluyor hamileyken hasta olmak...
Evet grip olmuş...
Yok, kese incelmiş..suyun olduğu kese..Hatun hep aynı yere vuruyo ya, aşındırmış...
Ben hep diyordum ama çok kuvvetli vuruyo benim kız diye...Ctesi akşamı acile gittim de ordaki doktor panikletti biraz..İyiyim ama, pazar kendi doktorumu aradım, bişey olmaz merak etme dedi..Su gelirse hemen beni ararsın yönlendiririm seni dedi, aksi gibi izindeymiş...Ama en az 1 ay dayanır kolay değil onun patlaması dedi, rahatladım...
Dönmüştür belki...İnşallah dönmüştür, normal doğum istiyorsan bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş zaten..Bu haftalar geçince dönmesi zorlaşıyormuş büyüdüğü için...Benimki 20. haftadan beri ters duruyo, doğum pozisyonunu almış hatun, bi daha da hiç dönmedi...
ben de cıkıyorum..hayırlı güzel haberlerimizi alalım birbirimizin inşllhhh..hepinizi cok seviyorum..kendinize cok iyi bakın...
merhaba arkadaşlar sabahtan beri yazılanları okuyorum baya yoruldum valla.ben sizin yazdıllarınızı pek takip edemiyodum ama artık 32. haftayı doldurdum ve cuma izne ayrıldım bol bol takip ederim.32+4 üm ben cuma doktordaydık bebişim tam 2001 gr herşeyimiz normal.bu arada bodrum sana da geçmiş olsun okuyunca cok üzüldüm herşey yoluna girer inş.
tahmini tarihim 9 haziran sizce bebişimin giysilerini yıkamalı mıyım yoksa mayısı mı bekliyim.tam karar veremiyorum ozamana yine dolapta duracak toz falan olur mu?
ahh ah tam tam doğum üstü yaa inş. çabuk atlatır.
aman canım gözünü seveyim dikkat et yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
doktorun dediyse endişelenecek bişey yoktur o zaman
öykü hanım sonradan açıldı ama tam açıldı maaşallah
ben de cıkıyorum..hayırlı güzel haberlerimizi alalım birbirimizin inşllhhh..hepinizi cok seviyorum..kendinize cok iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?