2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

basasagi donmusmudur dersin. son iki gun cok tuhaf hareketler hissediyordum. yarin kismetse kocacikla doktora gidecegiz. orada ogrenirim artik..

Dönmüştür belki...İnşallah dönmüştür, normal doğum istiyorsan bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş zaten..Bu haftalar geçince dönmesi zorlaşıyormuş büyüdüğü için...Benimki 20. haftadan beri ters duruyo, doğum pozisyonunu almış hatun, bi daha da hiç dönmedi...

İnşallah güzel haberler ile gelirsin canımmm

Ayy, dikkat et kendine canım...aman hasta olma..Çok zor oluyor hamileyken hasta olmak...

ahh ah tam tam doğum üstü yaa inş. çabuk atlatır.
aman canım gözünü seveyim dikkat et yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
doktorun dediyse endişelenecek bişey yoktur o zaman
öykü hanım sonradan açıldı ama tam açıldı maaşallah

ben de cıkıyorum..hayırlı güzel haberlerimizi alalım birbirimizin inşllhhh..hepinizi cok seviyorum..kendinize cok iyi bakın...

merhaba arkadaşlar sabahtan beri yazılanları okuyorum baya yoruldum valla.ben sizin yazdıllarınızı pek takip edemiyodum ama artık 32. haftayı doldurdum ve cuma izne ayrıldım bol bol takip ederim.32+4 üm ben cuma doktordaydık bebişim tam 2001 gr herşeyimiz normal.bu arada bodrum sana da geçmiş olsun okuyunca cok üzüldüm herşey yoluna girer inş.
tahmini tarihim 9 haziran sizce bebişimin giysilerini yıkamalı mıyım yoksa mayısı mı bekliyim.tam karar veremiyorum ozamana yine dolapta duracak toz falan olur mu?

yerini sevdi demekki:) Allah saglikla dogurmak nasip etsin hepimize..

ben simdilik ara vericem, uykudan sonra burada olursan gorusuruz yine canimmmm.. kendinize ii bakin

kuzuuu senin kız şimdiden başlamış yaramazlığa. şimdilik uslu dur sonra yaramaz ol diye tembihle artık:)) dikkat et artık, yorma sakın kendini..

ben de cıkıyorum..hayırlı güzel haberlerimizi alalım birbirimizin inşllhhh..hepinizi cok seviyorum..kendinize cok iyi bakın...

görüşürz canım sende kendine çok çok dikkat et, Allah'a emanetsiniz... bebk önce Allah'a sonra sana emanet...

teşekkür ederim canım...

neyse kızlar eşim gelmek üzereymiş bi başımı bağlıyım bende o gelene kadar... Hadi Allah'a emanetsiniz... dua edin bana güzel haberlerle geliyim , hepinizi öptüm canlarım...

Sorma kuduruk tekme atmayı öğrendiğinden beri böyle...Her kontrole gittiğimizde doktorumuz diyordu zaten, kilosu az gidiyor ama, kilosuna göre tekmeleri çok kuvvetli diyee...

Biz de seni çok seviyoruz canım...İnşallah 22 sinde çok güzel haberlerle geleceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…