2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah güzel haberler ile gelirsin canımmm

inş. canım hepimiz iyi haberlerle geliriz

paylaşmadan edemicem kızlar
c.tesi ağdaya gittim aman allahım acı eşiğim ne kadar zayfılamış ay gözümden yaş geldi nerdeyse
halbuki 2 yıldır düzenli ağdaya gidiyorum gıkım çıkmazdı benim hiç acımazdı
bide benim vajina sağ yan tarafta bi şişlik var 2 aydır filan geçer die bekledim geçmedi bugün dr onu da sölicem ağdacı kıza sordum çok belli oluyomu dedim varis abla bence o dedi
ay allahım inş. değildir ((

İnşallah güzel haberler ile gelirsin canımmm

inş. canım hepimiz iyi haberlerle geliriz

paylaşmadan edemicem kızlar
c.tesi ağdaya gittim aman allahım acı eşiğim ne kadar zayfılamış ay gözümden yaş geldi nerdeyse
halbuki 2 yıldır düzenli ağdaya gidiyorum gıkım çıkmazdı benim hiç acımazdı
bide benim vajina sağ yan tarafta bi şişlik var 2 aydır filan geçer die bekledim geçmedi bugün dr onu da sölicem ağdacı kıza sordum çok belli oluyomu dedim varis abla bence o dedi
ay allahım inş. değildir ((

kuzuuu senin kız şimdiden başlamış yaramazlığa. şimdilik uslu dur sonra yaramaz ol diye tembihle artık:)) dikkat et artık, yorma sakın kendini..

Birce inan aklımda sen vardın biliyor musun....
Birce sabah yazdıklarımı okursa kesin der diyordum, kıza kuduruk ol yaramaz ol dedi dedi yaraamz yaptı diye...Şimdi öyle tembihliyorum artık, kızım nazik nazik tekmele, suyu muyu patlatma, doğunca kudurursun diye...ama hatun hiç dinlemiyor...Sürekli tekmeler savuruyor...
Yormuyorum kendimi, sürekli ya yatıyorum ya oturuyorum artık...Son zamanlar yaklaştı ya, kuduruyor sıpalar...

ben de cıkıyorum..hayırlı güzel haberlerimizi alalım birbirimizin inşllhhh..hepinizi cok seviyorum..kendinize cok iyi bakın...

Görüşürüz canım bizi habersiz bırakma

Hoşgeldin, hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğin..
Ben yıkadım ütüledim yerleştirdim walla, dolabın içinde toz olmaz diye umut ediyorum

Ben ağdaya gitmeyi düşünemiyorum bile bu halde...Eminim çok canım yanar...

bende dayanamıyorum... jilet yaptım ayyy onu yapana kadrda öldüm tıs pıs göremiyomda ufff

Aynı şey bana da oldu... Acı eşiğinden değil o, vücut su topladı bacaklar falan dayak atar gibi acıyor o yüzden :)
Hatta bu aralar acı eşiğimiz artmıştır bile vücut kendini doğuma hazırlıyor ya
ben de o acıdan korkuma (çünkü son gidişimden sonra yine su topladım) gidemiyorum

ee çocuğun suçu yok, annesi aylardır yaramaz olsun benim kızım diyor, o da bilememiştir nerde ne kadar yaramaz olacağını neyse en azından 1 ay daha sıksın dişini kuduruk:)

Maşallah kuzucuğa, kocaman olmuş...
Ben hafta sonu yıkadım ütüledim hazırladım...Hiç olmazsa doğum çantasında kullanacaklarını yıkamaya başla istersen...Hazırda bulunsun..

dünürcüm özledim seni kızzzz

ee çocuğun suçu yok, annesi aylardır yaramaz olsun benim kızım diyor, o da bilememiştir nerde ne kadar yaramaz olacağını neyse en azından 1 ay daha sıksın dişini kuduruk:)

Doktorum çok rahatlattı, merak etme 1 aydan önce yırtılma falan olmaz dedi...Ben de ona inandım artık ne yapayım....dediğin gibi çocuğun kafası karıştı, bişey için dua ederken doğru dürüst etmek lazımmış...Ağzımdan çıkanlara dikkat ediyorum artık....Zayıf diye de üzülüyordum, son kontrolde kilosu da iyi çıktı ha...Kız duyuyor ve uygulamaya başlıyor....

arkadaşlar bu arada lamaze metoduyla ilgili bi eğitime gidiyorum.ağrısız doğum denilen olay.çok güsel geçiyoo ağrıyı nasıl unuturuz onları anlatıyolar.herkese öneririm

evet ben hep derim eksik dilememek lazım bir şeyi:)) senin kız o konuda akıllı gerçekten, yaramaz ama söz dinliyor yine de. şimdi de dinler merak etme, vardır doktorun bildiği.

neyse kızlar eşim gelmek üzereymiş bi başımı bağlıyım bende o gelene kadar... Hadi Allah'a emanetsiniz... dua edin bana güzel haberlerle geliyim , hepinizi öptüm canlarım...
iyi haberlerle gel canım dualarımız seninlee

Ben ağdaya gitmeyi düşünemiyorum bile bu halde...Eminim çok canım yanar...
bende ne yapayım 2 yıldır hiç jilet yapmadım okadar gidip gidipte şimdi vaz geçmeyim diorum zaten yeni düzene girdi azalmalar yeni başladı mecbur gidiyorum işte

bende dayanamıyorum... jilet yaptım ayyy onu yapana kadrda öldüm tıs pıs göremiyomda ufff
kız jilet nsl yaptın görebiliyomusun

valla bilmiyorum neden oldu ama hiç eskisi gibi diil çok zorlanıdım bu defa, zaten bu ayı atlattım
bide doğumdan önce giderim artık

kız ne görecem göremedim ki ordan burdan şurdan yamalıklı don gibi şuan şeyim ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…