İnşallah güzel haberler ile gelirsin canımmm
neyse kızlar eşim gelmek üzereymiş bi başımı bağlıyım bende o gelene kadar... Hadi Allah'a emanetsiniz... dua edin bana güzel haberlerle geliyim , hepinizi öptüm canlarım...
İnşallah güzel haberler ile gelirsin canımmm
kuzuuu senin kız şimdiden başlamış yaramazlığa. şimdilik uslu dur sonra yaramaz ol diye tembihle artık:)) dikkat et artık, yorma sakın kendini..
ben de cıkıyorum..hayırlı güzel haberlerimizi alalım birbirimizin inşllhhh..hepinizi cok seviyorum..kendinize cok iyi bakın...
merhaba arkadaşlar sabahtan beri yazılanları okuyorum baya yoruldum valla.ben sizin yazdıllarınızı pek takip edemiyodum ama artık 32. haftayı doldurdum ve cuma izne ayrıldım bol bol takip ederim.32+4 üm ben cuma doktordaydık bebişim tam 2001 gr herşeyimiz normal.bu arada bodrum sana da geçmiş olsun okuyunca cok üzüldüm herşey yoluna girer inş.
tahmini tarihim 9 haziran sizce bebişimin giysilerini yıkamalı mıyım yoksa mayısı mı bekliyim.tam karar veremiyorum ozamana yine dolapta duracak toz falan olur mu?
neyse kızlar eşim gelmek üzereymiş bi başımı bağlıyım bende o gelene kadar... Hadi Allah'a emanetsiniz... dua edin bana güzel haberlerle geliyim , hepinizi öptüm canlarım...
inş. canım hepimiz iyi haberlerle geliriz
paylaşmadan edemicem kızlar
c.tesi ağdaya gittim aman allahım acı eşiğim ne kadar zayfılamış ay gözümden yaş geldi nerdeyse
halbuki 2 yıldır düzenli ağdaya gidiyorum gıkım çıkmazdı benim hiç acımazdı
bide benim vajina sağ yan tarafta bi şişlik var 2 aydır filan geçer die bekledim geçmedi bugün dr onu da sölicem ağdacı kıza sordum çok belli oluyomu dedim varis abla bence o dedi
ay allahım inş. değildir((
c.tesi ağdaya gittim aman allahım acı eşiğim ne kadar zayfılamış ay gözümden yaş geldi nerdeyse
bide benim vajina sağ yan tarafta bi şişlik var 2 aydır filan geçer die bekledim geçmedi bugün dr onu da sölicem ağdacı kıza sordum çok belli oluyomu dedim varis abla bence o dedi
Birce inan aklımda sen vardın biliyor musun....
Birce sabah yazdıklarımı okursa kesin der diyordum, kıza kuduruk ol yaramaz ol dedi dedi yaraamz yaptı diye...Şimdi öyle tembihliyorum artık, kızım nazik nazik tekmele, suyu muyu patlatma, doğunca kudurursun diye...ama hatun hiç dinlemiyor...Sürekli tekmeler savuruyor...
Yormuyorum kendimi, sürekli ya yatıyorum ya oturuyorum artık...Son zamanlar yaklaştı ya, kuduruyor sıpalar...
merhaba arkadaşlar sabahtan beri yazılanları okuyorum baya yoruldum valla.ben sizin yazdıllarınızı pek takip edemiyodum ama artık 32. haftayı doldurdum ve cuma izne ayrıldım bol bol takip ederim.32+4 üm ben cuma doktordaydık bebişim tam 2001 gr herşeyimiz normal.bu arada bodrum sana da geçmiş olsun okuyunca cok üzüldüm herşey yoluna girer inş.
tahmini tarihim 9 haziran sizce bebişimin giysilerini yıkamalı mıyım yoksa mayısı mı bekliyim.tam karar veremiyorum ozamana yine dolapta duracak toz falan olur mu?
kızlar bende çıkıyorum girerim yine heralde belli olmaz bana görüşürüz
Aynı şey bana da oldu... Acı eşiğinden değil o, vücut su topladı bacaklar falan dayak atar gibi acıyor o yüzden :)
Hatta bu aralar acı eşiğimiz artmıştır bile vücut kendini doğuma hazırlıyor ya
ben de o acıdan korkuma (çünkü son gidişimden sonra yine su topladım) gidemiyorum
ee çocuğun suçu yok, annesi aylardır yaramaz olsun benim kızım diyor, o da bilememiştir nerde ne kadar yaramaz olacağınıneyse en azından 1 ay daha sıksın dişini kuduruk:)
Doktorum çok rahatlattı, merak etme 1 aydan önce yırtılma falan olmaz dedi...Ben de ona inandım artık ne yapayım....dediğin gibi çocuğun kafası karıştı, bişey için dua ederken doğru dürüst etmek lazımmış...Ağzımdan çıkanlara dikkat ediyorum artık....Zayıf diye de üzülüyordum, son kontrolde kilosu da iyi çıktı ha...Kız duyuyor ve uygulamaya başlıyor....
iyi haberlerle gel canım dualarımız seninleeneyse kızlar eşim gelmek üzereymiş bi başımı bağlıyım bende o gelene kadar... Hadi Allah'a emanetsiniz... dua edin bana güzel haberlerle geliyim , hepinizi öptüm canlarım...
bende ne yapayım 2 yıldır hiç jilet yapmadım okadar gidip gidipte şimdi vaz geçmeyim diorum zaten yeni düzene girdi azalmalar yeni başladı mecbur gidiyorum işteBen ağdaya gitmeyi düşünemiyorum bile bu halde...Eminim çok canım yanar...
kız jilet nsl yaptın görebiliyomusunbende dayanamıyorum... jilet yaptım ayyy onu yapana kadrda öldüm tıs pıs göremiyomda ufff
valla bilmiyorum neden oldu ama hiç eskisi gibi diil çok zorlanıdım bu defa, zaten bu ayı atlattımAynı şey bana da oldu... Acı eşiğinden değil o, vücut su topladı bacaklar falan dayak atar gibi acıyor o yüzden :)
Hatta bu aralar acı eşiğimiz artmıştır bile vücut kendini doğuma hazırlıyor ya
ben de o acıdan korkuma (çünkü son gidişimden sonra yine su topladım) gidemiyorum
arkadaşlar bu arada lamaze metoduyla ilgili bi eğitime gidiyorum.ağrısız doğum denilen olay.çok güsel geçiyoo ağrıyı nasıl unuturuz onları anlatıyolar.herkese öneririm
iyi haberlerle gel canım dualarımız seninlee
bende ne yapayım 2 yıldır hiç jilet yapmadım okadar gidip gidipte şimdi vaz geçmeyim diorum zaten yeni düzene girdi azalmalar yeni başladı mecbur gidiyorum işte
kız jilet nsl yaptın görebiliyomusun
valla bilmiyorum neden oldu ama hiç eskisi gibi diil çok zorlanıdım bu defa, zaten bu ayı atlattım
bide doğumdan önce giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?