2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu arada lamaze metoduyla ilgili bi eğitime gidiyorum.ağrısız doğum denilen olay.çok güsel geçiyoo ağrıyı nasıl unuturuz onları anlatıyolar.herkese öneririm

Zaten ağrı acı denilen olayın büyük kısmı beyinden gerçekleşiyo...
Psikolojik olarak rahatlarsan inşallah doğum da kolay ve ağrısız geçer, inanıyorum buna ben de...

evet ben hep derim eksik dilememek lazım bir şeyi:)) senin kız o konuda akıllı gerçekten, yaramaz ama söz dinliyor yine de. şimdi de dinler merak etme, vardır doktorun bildiği.

İnşallah hep böyle söz dinler...
Yaman bey neler yapıyo birce...En son ne zaman gittin kontrole..Bu ara yamanın haberlerine denk gelemiyorum ben..

öncelikle kişinin dokunsal mı işitsel mi olduğunu çözüyor hoca.ben işitsel biriymişim.bunu anlamak için eşin vücudunda bi noktayı acı verecek derecede sıkıyoo.sende ağzından derin nefes alıp burnundan veriyosun ve eşinde aynı ayna kolunun iç kısmını okşuyo.ve sen bunlardan hangisine odaklanıyosan acı verme esnasında okşamaysa dokunsal nefesse işitselsin.en önemli şey odaklanma gerçekten burda anlatmakla olmuyo ama ben canı cok kıymetliyimdir ama odaklanma ile acıyı azaltabiliyosun.hoca doğumda doğum koçu olarak doğuma katılıyomuş gayet iyi geçtiğini söylüyolar.......inş öle olur...benım doktorumda zaten normal doğumu savunan biri son ana kadar beklcez diyo bi sorun olursa sezeryan diyo inş nrmal doğum yapabilirim.

İnşallah hep böyle söz dinler...
Yaman bey neler yapıyo birce...En son ne zaman gittin kontrole..Bu ara yamanın haberlerine denk gelemiyorum ben..
iyi iyi, 10 günde bir gidiyorum:)) kendi doktoruma epeydir gidemedim gerçi. geçen cuma gidecektik kongredeymiş. bu hafta da eşim rahatsız, maçta belini incitmiş. düzelirse peşembe ya da cuma gideriz. mardindeki doktora gidiyorum arada ama renkli değil ultrasonu pek bir şey anlamıyorum.
ayyyy bi o iş olmad ya sütsüz mü olucaaaaam

yok ya ilgisi yoktur onunla. ben de arada göğsümün ucunda beyazlık görüyordm ama çamaşırımda falan hiç görmemiştim. sabah aktı gitti fark ettim, çok garip oldum.yapış yapış:)

Canım benim yakalayamadım seni, ama sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.. Bence hiç sorun çıkmıycak görüceksin, bizim sitede bir çocukta vardı bağırsak problemi, polipleri vardı bağırsaklarında bebekken 1 kez ameliyat oldu o kadar..Çok korkutma kendini belikide atlatıcak doğuma kadar bekle bakalım Allahtan umut kesilmez..Efe bebek için bu kadar insan dua ediyor Allah kabul etçek inşallah dualarımızı..

Valla bende benim doktor çok pimpirikli diye şikayet ediyordum ama bunları okuyuncada iyi ki pimpirikli diyorum.. Beni hep başka doktorlara da yönlendirdi.. Bir göz daha görsün dedi, kendi kurumu dışında da olsa daha iyi diye hep Prof.lara yönlendirdi..Demek ki böylesi daha iyiymiş..

Bak bunu hiç bilmiyordum, söylediğin iyi oldu.. Bende de öyle bir risk var çünkü..

bende dayanamıyorum... jilet yaptım ayyy onu yapana kadrda öldüm tıs pıs göremiyomda ufff

Ya sen Gillette in bayanlar için olan jiletini alsana onunla kesmene imkan yok canım... Mümkün değil, görmesen bile rahatlıkla yapabiliyorsun.. Bende bu aya kadar kendim ağda yaptım ama bu ay artık onunla aldım.. Dışarda yapılanı da çok hijyenik bulmuyorum..

kesmekden korkmak değilki göremediğimden oluyo

ben bunu bu güne kadar kendi kendime yapardım abimin sadistçe şakalarıyla büyüdüğüm için :)) meğer eğitimide varmış. Hala daha acı çekerken herhangi bişeyde farklı bişeye odaklanırsam acıyı çok güzel unutabiliyorum gerçekten işe yarayan bişey. Hatta hep doğumda bunu uygulıcam diye kendimi hazırlıyorum :) güzel bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…