arkadaşlar bu arada lamaze metoduyla ilgili bi eğitime gidiyorum.ağrısız doğum denilen olay.çok güsel geçiyoo ağrıyı nasıl unuturuz onları anlatıyolar.herkese öneririm
evet ben hep derim eksik dilememek lazım bir şeyi:)) senin kız o konuda akıllı gerçekten, yaramaz ama söz dinliyor yine de. şimdi de dinler merak etme, vardır doktorun bildiği.
sabahleyin göğsümden sıvı geldi benim de. çok garip oldum...
dünürcüm özledim seni kızzzz
ben de seni dünürümmmmmm yaaaaaaa
aptal gibiyim bugünn, yakın olaydık da kahveye gidip gelseydik birbirimizeee
Ben çıkıyorum kızlar...
büyük ihtimal bugün giremem...Kendinize iyi bakın...
ayyyy bi o iş olmad ya sütsüz mü olucaaaaam
benim de hiçbişeycikler yokk
göğüslerimi artık taşıyamıyorum o kadar büyüdüler ama içleri kof olmasın bunların
iyi iyi, 10 günde bir gidiyorum:)) kendi doktoruma epeydir gidemedim gerçi. geçen cuma gidecektik kongredeymiş. bu hafta da eşim rahatsız, maçta belini incitmiş. düzelirse peşembe ya da cuma gideriz. mardindeki doktora gidiyorum arada ama renkli değil ultrasonu pek bir şey anlamıyorum.İnşallah hep böyle söz dinler...
Yaman bey neler yapıyo birce...En son ne zaman gittin kontrole..Bu ara yamanın haberlerine denk gelemiyorum ben..
ayyyy bi o iş olmad ya sütsüz mü olucaaaaam
canım arkadaşlarım, güzel hamileler..sanırım delimavi test sonuclarımı söylemiş..kordosentez temiz cıktı ve o süphelendikleri gen hastalıgı da cıkmadı..allaha binlerce kez şükür..bebegimin ölüm kararını vermek zorunda kalmadım, vicdanen rahatladım..allahım son 10 gündür inanın öldüm öldüm dirildim..böle bi kararı nasıl vericem diye..hiçbişey yiyemedim 10 gün sonra öldürecegim cocugumu karnımda nasıl büyütürüm dedim..psikolojim bozuldu resmen..ama şimdi daha iyiyim..daha olumlu düşünmeye calışıyorum, artık bundan sonrası önce allaha sonra doktorlara kaldı..22 nisan da tekrar kontorlümüz durumu nedir ögrenicez..teshisi koyabilcekler mi bilmiyorum ama ben dünyaya bazı saglık sorunlarıyla bi bebek doguracagımı biliyorum artık en azından buna kendimi hazırlıyorum..tabiki dualar ediyorum iyileşsin diye ama cok da hayalci degilim..yine de allahtan ümit kesilmez..hepinize tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ..dualar ettiniz bizim için..inanın ben de hep bütün hamileler için dua ettim cünkü dünyanın en zor seyi daha dogurmamış olsakda allah kimseye evlat acısı göstermesin..hepinizi cok cok seviyorum..cok iyi insanlarsınız..inşallah herkes kolay dogumlar yapar da saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini..
canım okadar önemli dediğin şey drlar 2 fotogrf verip resmen gönderiyorlar girdiğimizde nasıldı şunu doğurrtum bunu doğurrtum bu zor doğurdu bu kolay film izletiyorlar en son gittiğimde amiyon sıvısının durumunu sormasam hiç bakmayacak ki normalin altındaymış hiç güvenim kalmadı
bide kızlar erken dogum riski falan olanlar olur bişey olur söyle bi şey daha ögrendim..mesela benim diger doktor 6.5 aylıkken işte hemen alalım falan dedi ya yoksa cocuk pazartesiye cıkmaz demişti..o anda akciger ignesi aldırdı hemen..akcigerleri acılsın diye o igne yapılıyormuş ama onun da gecerlilik süresi 1 haftaymış..yani igne yapıldıgında 1 gün sonra ya da 1 hafta sonra cocuk dünyaya geldiginde akcigerleri acılmış oluyomuş..neyse işte biz yaptırmadık cünkü bi de şey dedi bu igne bi defa yapılabilir ikinci defa yapıldıgında cocuk da beyin kanamasına neden oluyor dedi..allah tabiki böle bi durumla karşılaştırmasın ama yapılması gerektigini falan söylerse doktorunuz ani bişey olur..bunu da sorun lütfen..
bende dayanamıyorum... jilet yaptım ayyy onu yapana kadrda öldüm tıs pıs göremiyomda ufff
Canım benim yakalayamadım seni, ama sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.. Bence hiç sorun çıkmıycak görüceksin, bizim sitede bir çocukta vardı bağırsak problemi, polipleri vardı bağırsaklarında bebekken 1 kez ameliyat oldu o kadar..Çok korkutma kendini belikide atlatıcak doğuma kadar bekle bakalım Allahtan umut kesilmez..Efe bebek için bu kadar insan dua ediyor Allah kabul etçek inşallah dualarımızı..
Valla bende benim doktor çok pimpirikli diye şikayet ediyordum ama bunları okuyuncada iyi ki pimpirikli diyorum.. Beni hep başka doktorlara da yönlendirdi.. Bir göz daha görsün dedi, kendi kurumu dışında da olsa daha iyi diye hep Prof.lara yönlendirdi..Demek ki böylesi daha iyiymiş..
Bak bunu hiç bilmiyordum, söylediğin iyi oldu.. Bende de öyle bir risk var çünkü..
Ya sen Gillette in bayanlar için olan jiletini alsana onunla kesmene imkan yok canım... Mümkün değil, görmesen bile rahatlıkla yapabiliyorsun.. Bende bu aya kadar kendim ağda yaptım ama bu ay artık onunla aldım.. Dışarda yapılanı da çok hijyenik bulmuyorum..
öncelikle kişinin dokunsal mı işitsel mi olduğunu çözüyor hoca.ben işitsel biriymişim.bunu anlamak için eşin vücudunda bi noktayı acı verecek derecede sıkıyoo.sende ağzından derin nefes alıp burnundan veriyosun ve eşinde aynı ayna kolunun iç kısmını okşuyo.ve sen bunlardan hangisine odaklanıyosan acı verme esnasında okşamaysa dokunsal nefesse işitselsin.en önemli şey odaklanma gerçekten burda anlatmakla olmuyo ama ben canı cok kıymetliyimdir ama odaklanma ile acıyı azaltabiliyosun.hoca doğumda doğum koçu olarak doğuma katılıyomuş gayet iyi geçtiğini söylüyolar.......inş öle olur...benım doktorumda zaten normal doğumu savunan biri son ana kadar beklcez diyo bi sorun olursa sezeryan diyo inş nrmal doğum yapabilirim.
Ben çıkıyorum kızlar...
büyük ihtimal bugün giremem...Kendinize iyi bakın...
kesmekden korkmak değilki göremediğimden oluyo
İşte onunla görmene gerek kalmıyor, çok rahat yapıyorsun onun için dedim.. İstediğin kadar bastır, döndür, bişi kalmıyor..
ben bunu bu güne kadar kendi kendime yapardım abimin sadistçe şakalarıyla büyüdüğüm için :)) meğer eğitimide varmış. Hala daha acı çekerken herhangi bişeyde farklı bişeye odaklanırsam acıyı çok güzel unutabiliyorum gerçekten işe yarayan bişey. Hatta hep doğumda bunu uygulıcam diye kendimi hazırlıyorum :) güzel bişi[/QUOi
iyiymiş gerçi abisi olan biri olarak bende blirim :)))
tabi eğitimin tek konuu bu değil.hoca kesinlikle sırt üstü yatrak doğum ypmayın diyo bakalım nasıl olacak en zor yöntem oymuş...
ben bunu bu güne kadar kendi kendime yapardım abimin sadistçe şakalarıyla büyüdüğüm için :)) meğer eğitimide varmış. Hala daha acı çekerken herhangi bişeyde farklı bişeye odaklanırsam acıyı çok güzel unutabiliyorum gerçekten işe yarayan bişey. Hatta hep doğumda bunu uygulıcam diye kendimi hazırlıyorum :) güzel bişi[/QUOi
iyiymiş gerçi abisi olan biri olarak bende blirim :)))
tabi eğitimin tek konuu bu değil.hoca kesinlikle sırt üstü yatrak doğum ypmayın diyo bakalım nasıl olacak en zor yöntem oymuş...
ee enasıl olacakmış heryerde öle yapılıyo ben hep öle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?