2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiymiş gerçi abisi olan biri olarak bende blirim :)))
tabi eğitimin tek konuu bu değil.hoca kesinlikle sırt üstü yatrak doğum ypmayın diyo bakalım nasıl olacak en zor yöntem oymuş...

onuda sanırım ayakta yaptırıyolar ve bebeğin başı çıktıktan sonra sen kendin tutup çekiyorsun. National geographic te anne karnında yaşamın öyküsü diye belgesel vardı. ordaki kadına öyle tarif etmişlerdi ama öyle doğurmadı.

Son düzenleme:

Ben eşimin vücudunda bi noktayı acı verecek derecede sıksam olmaz mı..???
yaa zaten ızdırap içindeyim patlatırım bi tane kafasına wallaa

kızz aynısını bende diyom bide çatladı yaaaa

bizim kafalar çatlak, memişler çatlak dolaşırız işte
gelir herhalde sütümüz, olumlu düşünelim, inek gibi hissedelim inek olalım..
evrene pozitif mesaj gönderelim
ay sapıttııııımmmmmmmm

ilahi dünürüm evet pozitif msj gönderek

bebek çıkmaya başlayınca zaten kafası çıkınca yatıyosun...ıkınma konusuna gelince hoca diyoki asla ebeler ıkın deyince ıkıma ne zamanki büyük tuvalet yapma ihtiyacın geldi ozamn kendin ıkınmaya başla diyo...ayrıca hasta hakkı denilen olay olduğu için ben yatark doğum yapmıcam dersen yaptırmıyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama hoca doğumlara girdiği için biliyorum diyo bişey demiyolar nasıl doğurmak istiyosan o şekilde doğurtuylar diyoo...

ıkınmaktan hal kalırmı ayakta kalmaya bilmiyorum. Ama daha rahat bi yöntem bencede. Yatarak daha zor olur sanki.. Neyse ben kaçiiim temizliğime devam ediyim. Bu gidişle ben temizlik yaparken doğurcam zaten :)

yav ölede şimdi burda ben şunu yaapcam bunu yapacam dersem yada diyemem ki zaten o telaşla amaaaan su yolunu bulur gelir ne yapalım

SELAM KIZLARR..tefriciyeler bağışlandımı? ben 500 bitirdim....haberiniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…