Bu akşam duasını yapçaktı Merve az önce burdaydı doktor randevusu varmış... Sen yine de özelden mesaj at istersen..
oo maşallah bizim kuzumuza.... bodrumun o genlerle ilgili sonucu iyi çıkmış 22 sinde randevusu varmış onu bekliyomuş iyimiş şimdilik....emre güzel isimmerhaba kızlar yaa uzuuuun zamandır kurumun aptal interneti sayesinde giremedim sayfaya.
şimdi geldim muayeneden. oğluşum 1415 gr olmuşdoktor gelişimi suyu herşeyi çok güzel dedi. 32.hafta raporumu 9 mayısta başlatacak. normal doğum düşündüğümüz için bikaç gün çok farketmez dedi. bikaç gün daha geç başlaması zaten daha iyi benim için :) kordonu ayakları hep önünde olduğu için bu sefer yüzünü göremedik, hala oturur pozisyonda. döner zaten bence,daha zamanı çok var. işte böyle. buarada ismi Emre olabilir, son zamanlarda Emreyi sever olduk eşim de ben de :) hayırlısı bakalım. büyük erkek kardeş anlamı da var. sizler nasılsınız? bodrumun bebeğinden haber var mı?
merhaba kızlar yaa uzuuuun zamandır kurumun aptal interneti sayesinde giremedim sayfaya.
şimdi geldim muayeneden. oğluşum 1415 gr olmuşdoktor gelişimi suyu herşeyi çok güzel dedi. 32.hafta raporumu 9 mayısta başlatacak. normal doğum düşündüğümüz için bikaç gün çok farketmez dedi. bikaç gün daha geç başlaması zaten daha iyi benim için :) kordonu ayakları hep önünde olduğu için bu sefer yüzünü göremedik, hala oturur pozisyonda. döner zaten bence,daha zamanı çok var. işte böyle. buarada ismi Emre olabilir, son zamanlarda Emreyi sever olduk eşim de ben de :) hayırlısı bakalım. büyük erkek kardeş anlamı da var. sizler nasılsınız? bodrumun bebeğinden haber var mı?
oo maşallah bizim kuzumuza.... bodrumun o genlerle ilgili sonucu iyi çıkmış 22 sinde randevusu varmış onu bekliyomuş iyimiş şimdilik....emre güzel isim
Canım merhabalar, bende geçen hafta pek giremedim, kızım evdeydi, kanamam oldu, yatıyorum şimdilerde... Bodrum az önce yazdı, sonuçlar temiz çıkmış ama tabi genetik şeyler yokmuş, 21 inde tekrar kontrole gidicekmiş o zaman bağırsaklardaki durum daha net ortaya çıkçakmış.. Ege ve kzıı hastalanmış, evdeler.. Kuzu ya doktor kesen incelmiş demiş, erken doğum olabilir demiş... Bizden haberler bunlar... Senin oğluşuna da maşallah canım.. Emre ismini bende hep beğenmişimdir, hiç eskşimeyen her zaman kulağa hoş gelen bir isim..
İşte kızlar bu dediğim gilette, venus müş, lady değilmiş.. İnanılmaz rahat bişi..Eki Görüntüle 179767
Blue ben de seni merak ediyordum
Maşallah kuzunaa bu arada
benim çok acil işlerim var gelmeye çalışıcam yine
çok öptüm siziii
ay çok sevindim yaa ben gördüğümde siz tefriciyeleri dağıtmıştınız dahil olamadım diye üzüldümeminim dualarınızın çok etkisi vardır. sapasağlam doğsun inşallah yavrucak..
canım benim girişim çıkışım belli olmuyo, eğer tekrar dağıtırsanız senin aklında olsun bana da 300 falan yazabilirsiniz. bana özel mesaj atman yeterli fatmacım ben akşam görürüm..
geçmiş olsun öykücüm ya, kendine iyi bak aman yorma sakın..olabiliyor sanırım son aylarda kanama. dinlenmek önemli.bodruma çok sevindim. bağırsakları da inşallah tertemiz çıkar. egeye de geçmiş olsun..kuzunun kese mi incelmiş hadi yaa niye oluyormuş ki öyle Allah Allah ne tuhaf şey şu hamilelik hayırlısıyla bi tamamlasaydık :) damadın Emre olsun dimi dünürüm :))
tamam canım öle bişey olursa bi daha sana özelden atarım msj...ay çok sevindim yaa ben gördüğümde siz tefriciyeleri dağıtmıştınız dahil olamadım diye üzüldümeminim dualarınızın çok etkisi vardır. sapasağlam doğsun inşallah yavrucak..
canım benim girişim çıkışım belli olmuyo, eğer tekrar dağıtırsanız senin aklında olsun bana da 300 falan yazabilirsiniz. bana özel mesaj atman yeterli fatmacım ben akşam görürüm..
geçmiş olsun öykücüm ya, kendine iyi bak aman yorma sakın..olabiliyor sanırım son aylarda kanama. dinlenmek önemli.bodruma çok sevindim. bağırsakları da inşallah tertemiz çıkar. egeye de geçmiş olsun..kuzunun kese mi incelmiş hadi yaa niye oluyormuş ki öyle Allah Allah ne tuhaf şey şu hamilelik hayırlısıyla bi tamamlasaydık :) damadın Emre olsun dimi dünürüm :))
slm canım ya bu nasıl bişeymiş anlatsana ben dün jilet yapmaya kalktım hiçbiyermi göremediimden heryerm kanadı bacaklarımdan kanlar aktı ya çok kötü oldum eşime dedim bana bi çare bul oda mach 3 mü ne o böyle yapmaz dedi bide onu deniycektk ama bu ilgimi çekti bunu mu alsam
Evet dünür valla beğendim ben, çok severim Emre ismini.. Birde Emre tanıdıklarım genelde sakin mülayim tipler.. Güzel beğendim damadın ismini..Mİra ve Emre iyi oldu bak
Haftalar geçtikçe daha neler duycaz bakalım.. Her an değişik haberler alıp duruyoruz... Ama doktoru demişki daha hemen zarar olmaz, en az 1 ay idare eder..
evet mülayim olsun sakin akıllı :)) oğluşum zaten annesinin karnında bile öyle çok yaramaz değil maşallahhep akıllı bi bebek olacak gibi geliyor inşallah öyle olur..
buarada kızlar, bebeğin sabırlı bir insan olması için bol bol asr suresini okumak gerekiyormuş.
Bu da gillette mach 3 varya onun gibi ama tam jiletin olduğu yerse yumuşak ped gibi şeyler var ve kesinlikle kesip kanatmıyor... Mazh 3 gibi yedek başlıkları var.. Ben sürekli kullanıyorum, özellikle yazın her zaman bacaklarımı bunla alıyorum, zırt pırt uzatamıyorum çünkü bütün gün dışarda olduğumdan dolayı... Valla çok tavsiye ederim netten de sipariş edilebilir belki, eskiden bende çok keserdim ama bundan sonra çok rahatladım.. Başka markalarda var tek kullanımlık falan ama onlar fasa fiso, denedim ben, kesinlikle bu çok iyi..
Bu da gillette mach 3 varya onun gibi ama tam jiletin olduğu yerse yumuşak ped gibi şeyler var ve kesinlikle kesip kanatmıyor... Mazh 3 gibi yedek başlıkları var.. Ben sürekli kullanıyorum, özellikle yazın her zaman bacaklarımı bunla alıyorum, zırt pırt uzatamıyorum çünkü bütün gün dışarda olduğumdan dolayı... Valla çok tavsiye ederim netten de sipariş edilebilir belki, eskiden bende çok keserdim ama bundan sonra çok rahatladım.. Başka markalarda var tek kullanımlık falan ama onlar fasa fiso, denedim ben, kesinlikle bu çok iyi..
kızlar yaa benim şeyim bugün baya agrıdı ya halada agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?