2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evt yaa regl gibi bunşlarda dökülüverse

Tam tersi hamilelikte de daha çok çıkıyor malesef.. Ben kendim yapıyordum hep ağdayla ama artık acile falan gidince dedim jilete döneyim doğumdan sonra yine eski sisteme devam ederim.. Valla bundan al bence ben çok memnunum.. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. Hiç bakmana bile gerek yok.. Ya birde o kadar da önemli değil doktor ona mı bakçak... Öyle olursa da kasmayani..

yaramaza bak yaa :) benim bu gelin çok fettan olacak gibi ha

bu bahsettiğin şey kanatmayan bi jilet mi öyküm? hamilelikten sonra ne hikmetse kıllarım tüylerim daha az uzar oldu benim saçlarım hariç zaten çok değildi gerçi, ben hiç jilet kullanmadım hayatımda. eldivenle alıyorum ben, ama şuan hiçbişey görmüyorum benim de bi el atmam lazım :)

doğru söylüyosun zaten ben elimden geleni yapıyorum artık böyle devam edicez doğuma kadar sonra tekrar eski günlerdeki gibi mis gibi ağda yaparım inş

evet çok fettan olcak herhalde, oğlunun tepesine çöker bak benden söylemesi.. Evet hiç kesmiyor, kesinlikle dene derim.. Benimde çok çıkmaz, kendim yapabiliyorum ağdayla falan ama şimdi enfeksiyon falan olmasın diye daha da titizleniyorum.. Onun için bu ay buna döndüm.. Zaten ağdayla yapamam artık, görmüyorum.. Dışarda yapılanı da çok hijyenik bulmuyorum.. Bacaklara falan yaptırıyorum ama özel bölge farklı çok temiz olması lazım..

görmeden nasıl yapıyosun canım ya tüyleri nasıl alıyo başka yeri kesmeden? böyle soruyorum kusura bakma öyküm :78: ben de kullanayım rahatsa.
bence de herkes kendisi yapmalı ya, rahatsız olurum ben, temizlikten herşeyden vazgeçtim, rahat olmam mümkün değil :)

Kemeyeceğine emin olunca rahatlıkla yapıyorsun..ben her zaman banyoda yaparım.. Banyo yaparken, görmene gerek yok ki nereyi alcağını bilirsin zaten.. aynı yerlere sürersin artık tüğ gelmeyince jilete bırakırsın o şekilde yani..

Hosgeldin canım maaşallah bebişine kocaman olmuş iyiyiz biz canım 33+2 olduk yaa aynı hastanede doğuracaz :)))) ne güzel parası konustunuzmu bende eşime diyorum artık konuş diye ...bende duşumu aldım yavaş yavaş eşimi bekliyom hrs için bugünde nst miz var 6 da her hafta çağırıyorlar

Öyküm sende gelmissin nasılsın canım iyimisin kanaman durdu demi ..öyküm benimki iki gündür hareket yönünden yavaşladı herhal büyüdü yeri azaldı diye avuturum kendimi bugün doktoru görürüm nst yi yorumlucak sonucta sorayım bari

Büyüdüler ondan mı acaba... Kanamam kesildi çok şükür dinleniyorum.. Yarın gitçem doktora.. Seninki artık büyüdü ondandır, birde zaten iri bebekti, yer kalmamıştır. Tabi sor sende.. Ben çok kortum erken doğum diye ama artık korkmuyorum ya hayırlısı olursa da napalım artık yeterince büyüdüler.. Ne kadar kalsalar o kadar iyi ama napalım kalamazlarsa da artık korkmam.. Zaten 34 bitince ciğerlerde gelişiyormuş..

ya sizin doktorları okuyunca doktoruma gıcık oluyorum nst ye hiç almadı beni geçen hafta perşembe gittim taa 1 ay sonrasına çağırdı ya 15 mayıs da gidicem kontroller daha sık olmalı demi artık

ben de alıcam canım sağolasın inşallah bulurum burdaki marketlerde..

maşallah bak 34.haftaya gireceksin bikaç gün sonra süper inşallah daha da bekler de zamanında gelir annesi..
özellikle normal doğum olursa orayı tercih etmeni öneririm dedi. ortam çok güzel dedi. bir hemşire sürekli bir hastayla ilgileniyormuş. medicanada her hemşireye 6 hasta düşüyormuş. ha bir de Allah gerektirmesin inşallah, yoğun bakım ünitesi gerekirse hrs ek ücret almıyormuş ama medicanada ek olarak ödeme istiyorlarmış. sezeryanda da ekibi daha iyi tanıyormuş. medicanada hep başka bi hemşire gidiyor ameliyata dedi. ben zaten medicanaya çok ısınamadım. fiyat olarak da 2500 civarı bişey söyledi canım normal doğum için.

ya sizin doktorları okuyunca doktoruma gıcık oluyorum nst ye hiç almadı beni geçen hafta perşembe gittim taa 1 ay sonrasına çağırdı ya 15 mayıs da gidicem kontroller daha sık olmalı demi artık

Bana 30. haftadan sonra iki haftada bir kontrol ediyoruz ve her geldiğinde de nst ye bağlancan dediler.. Ama ben her hafta gidiyorum şekerden dolayı her hafta bağlıyorlar.. Ama Nst çokta gerekli bişi değil canım, bence gereksiz.. Benim bir çok arkadaşım hiç girmedi Nst ye

ev bende gcık oluyorum kafama göre takılıyor gibiyim bende... gerçi biri devlet hast. biri asker hasta. ne beklicem ki

ev bende gcık oluyorum kafama göre takılıyor gibiyim bende... gerçi biri devlet hast. biri asker hasta. ne beklicem ki

ya güya bende antebin en iyi hastanesine gidiyorum ya ben niye doktorlara güvenemiyorum hele bahane sunupda sezeryana alır diyede güvenmiyor korkuyorum en iyisi buysa başkaları nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…