uff ya bıktım şu kıl tüy sorunundan en azından hamilelikte çıkmasalar diyorum ne rahat olurdu ben doğum yaparkende jilet yapıp gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hemen kanıyo hemen uzuyo ya offfff bakalım artık son çare bu bunuda deniycem inş olur
uff ya bıktım şu kıl tüy sorunundan en azından hamilelikte çıkmasalar diyorum ne rahat olurdu ben doğum yaparkende jilet yapıp gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hemen kanıyo hemen uzuyo ya offfff bakalım artık son çare bu bunuda deniycem inş olur
yaramaza bak yaa :) benim bu gelin çok fettan olacak gibi haValla benimde öyle kzım. Çok aşağıya vuruyor.. dün iki kez çığlık attım eşim şaşırdı.. Resmen oramdan bacağı falan çıkçakmış gibi hissediyorum.. Hep aşağıda ayakları, sürekli tekmeliyor.. Zaten benim kanamamda kesin onun tekmelerinden oldu.. Hatta bazen öyle aşağıya vuruyorki, bacaklarımı hareket ettiremiyorum..
Tam tersi hamilelikte de daha çok çıkıyor malesef.. Ben kendim yapıyordum hep ağdayla ama artık acile falan gidince dedim jilete döneyim doğumdan sonra yine eski sisteme devam ederim.. Valla bundan al bence ben çok memnunum.. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. Hiç bakmana bile gerek yok.. Ya birde o kadar da önemli değil doktor ona mı bakçak... Öyle olursa da kasmayani..
Tam tersi hamilelikte de daha çok çıkıyor malesef.. Ben kendim yapıyordum hep ağdayla ama artık acile falan gidince dedim jilete döneyim doğumdan sonra yine eski sisteme devam ederim.. Valla bundan al bence ben çok memnunum.. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. Hiç bakmana bile gerek yok.. Ya birde o kadar da önemli değil doktor ona mı bakçak... Öyle olursa da kasmayani..
yaramaza bak yaa :) benim bu gelin çok fettan olacak gibi ha
bu bahsettiğin şey kanatmayan bi jilet mi öyküm? hamilelikten sonra ne hikmetse kıllarım tüylerim daha az uzar oldu benim saçlarım hariçzaten çok değildi gerçi, ben hiç jilet kullanmadım hayatımda. eldivenle alıyorum ben, ama şuan hiçbişey görmüyorum benim de bi el atmam lazım :)
evet çok fettan olcak herhalde, oğlunun tepesine çöker bak benden söylemesi..Evet hiç kesmiyor, kesinlikle dene derim.. Benimde çok çıkmaz, kendim yapabiliyorum ağdayla falan ama şimdi enfeksiyon falan olmasın diye daha da titizleniyorum.. Onun için bu ay buna döndüm.. Zaten ağdayla yapamam artık, görmüyorum.. Dışarda yapılanı da çok hijyenik bulmuyorum.. Bacaklara falan yaptırıyorum ama özel bölge farklı çok temiz olması lazım..
görmeden nasıl yapıyosun canım yatüyleri nasıl alıyo başka yeri kesmeden? böyle soruyorum kusura bakma öyküm :78: ben de kullanayım rahatsa.
bence de herkes kendisi yapmalı ya, rahatsız olurum ben, temizlikten herşeyden vazgeçtim, rahat olmam mümkün değil :)
çok sağol çilekcim, işlerini hallet de gel valla ben de sizi özledim..
karakaaaaan sen nasılsın :)) oğluşun nasıl?
ben de HRSde yapıcam doğumu sanırım, bugün doktorla konuşmamızın sonunda ona karar verdim gibi.
Valla benimde öyle kzım. Çok aşağıya vuruyor.. dün iki kez çığlık attım eşim şaşırdı.. Resmen oramdan bacağı falan çıkçakmış gibi hissediyorum.. Hep aşağıda ayakları, sürekli tekmeliyor.. Zaten benim kanamamda kesin onun tekmelerinden oldu.. Hatta bazen öyle aşağıya vuruyorki, bacaklarımı hareket ettiremiyorum..
Öyküm sende gelmissin nasılsın canım iyimisin kanaman durdu demi ..öyküm benimki iki gündür hareket yönünden yavaşladı herhal büyüdü yeri azaldı diye avuturum kendimi bugün doktoru görürüm nst yi yorumlucak sonucta sorayım bari
Hosgeldin canım maaşallah bebişine kocaman olmuş iyiyiz biz canım 33+2 olduk yaa aynı hastanede doğuracaz :)))) ne güzel parası konustunuzmu bende eşime diyorum artık konuş diye ...bende duşumu aldım yavaş yavaş eşimi bekliyom hrs için bugünde nst miz var 6 da her hafta çağırıyorlar
ben de alıcam canım sağolasın inşallah bulurum burdaki marketlerde..Kemeyeceğine emin olunca rahatlıkla yapıyorsun..ben her zaman banyoda yaparım.. Banyo yaparken, görmene gerek yok ki nereyi alcağını bilirsin zaten.. aynı yerlere sürersin artık tüğ gelmeyince jilete bırakırsın o şekilde yani..
Hosgeldin canım maaşallah bebişine kocaman olmuş iyiyiz biz canım 33+2 olduk yaa aynı hastanede doğuracaz :)))) ne güzel parası konustunuzmu bende eşime diyorum artık konuş diye ...bende duşumu aldım yavaş yavaş eşimi bekliyom hrs için bugünde nst miz var 6 da her hafta çağırıyorlar
ya sizin doktorları okuyunca doktoruma gıcık oluyorum nst ye hiç almadı beni geçen hafta perşembe gittim taa 1 ay sonrasına çağırdı ya 15 mayıs da gidicem kontroller daha sık olmalı demi artık
ya sizin doktorları okuyunca doktoruma gıcık oluyorum nst ye hiç almadı beni geçen hafta perşembe gittim taa 1 ay sonrasına çağırdı ya 15 mayıs da gidicem kontroller daha sık olmalı demi artık
karakan naptın arkadaşım gittin mi doktora..akşam mı gidicektin..
canım akşam gidecemde sadece nst ye doktoruda görürüm muayene yapmaz
ev bende gcık oluyorum kafama göre takılıyor gibiyim bende... gerçi biri devlet hast. biri asker hasta. ne beklicem ki
Sen gitmişken görün canım.. kontrol sayılır.. Beni her hafta çağırıyor kadıncağız.. Eşime diyorki hanımınıza abone kartı çıkarcaz yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?