2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen gece aklıma geldi acaba topiğin ilk bebeği kimden gelcek.. Çok merak ediyorum bakalım hayırlısıyla kim doğurcak ilk.. Neyse karakan git gel bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Yarın görüşürüz haberlerini alırız.. Ben çıkayım kızım gelcek şimdi.. İyi akşamlar sizlere..

Tabi canım korkma ben korkmuyom valla napalım gününden önce doğar sağlıklı olurgeç doğar sağlıksız Allah bilir sadece doktor 28 .haftada bana bu aralar risk olursa ciğer iğnesi yapacağım onunda süresi bir hafta demişti o haftaları şükür atlattık iki üç hafta dayanırız inşallah

evet canım belki gereksiz belki tevekkül edip rahat olmalıyım ama ya bi aksilik çıkarsa diyorum galiba doktoruma gıcık oldum bu defa bakalım keşke daha iyi bi doktor bulsamda gitsem

görüşürüz canım kendine iyi bak iyi akşamlar

abone kartı
eh çıkarsınlar tabi. her seferinde ücret alıyorlarmı oykum?

yok almıyorlar.. 10 gün içinde gidince kontrol sayılıyor.. Bende anlamadım doktoru, kesinlikle ticari düşünmüyor bence yoksa bana 10 gün sonra gel falan der.. Geçen gece acile gittik ya bize oda verdiler.. 3-4 saat kaldık odadan da para almadılar.. Ertesi sabah doktor geldi baktı muayene etti, oda işlem bile yapmadı.. Hastane bizim kardaş para mara ödemiyoz.. Gerçi biz banka sağolsun zaten hiç para ödemiyoruz da, bankadan da almadılar bu ücretleri..

ayy bende merak ediyorum kim doğuracak diye hatta haziran bebekleri geliyo diye konu açtıımız günler hemen gelsin diyorum

ya sizin doktorları okuyunca doktoruma gıcık oluyorum nst ye hiç almadı beni geçen hafta perşembe gittim taa 1 ay sonrasına çağırdı ya 15 mayıs da gidicem kontroller daha sık olmalı demi artık

Canım sinir olma şimdi benim durumum farklı bu doktora ankaranın iyi profundan iki beş aylık kayıp hikayemle gelince çok titizleniyor hem tüp bebek hemde riskli olduğundan çok üstüne düşüyor ,seninkide şimdiden sonra sıklaştırır doğum yaklaştıkça sıklaşır merak etme

canım sizde mi bankacısınız benim eşim bankacı çok şükür ödemelerimz kolay oluyo biz ödemenin %20 sini yapıyoruz gerisini banka karşılıyodoğumdada 2500 tlye kadar sezeryan 100 tlye kadarda normal doğum ücretini karşılıyo

canım sizdemi bankacısınız benm eşim bankacı çok şükürki ödememiz rahat %80 banka karşılıyo sezeryanda 2500 nırmaldede 1000 tl kadarını karşılıyomuş sizde nasıl

anladım canım tüp bebek demek sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın inş ama genede diğer arkdşlarnkide 2 haftada bire düştü kontrolü yani bunun için kafam karıştı

merhabalar herkese nasılsınız?
dün bi arkadaş doğumun suni yollarla başlatılmasıyla ilgili bi yazı paylaşmış baya uzundu, opkudum da hoşuma gitti. ben de normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa ama doktorla o kadar sudan sebeplerle sezaryen yapıyorlar ki korkuyorum. etrafımda sezaryen yaptırmış kişilere sorduğumda hep anne babanın o anki hassasyetinden faydalanılmış gibi geliyor bana. sonuçta bu konuda cahiliz. nasıl güveneceksek...

canım fiyat çok iyi söylemiş ben çok memnunum hizmetten sadece paradan muzdaribim hemşireler çok ilgili zaten diyetisyen her yemekten önce gelip özel yemek siparişini alıyor.Düşün geçen tutmuş görümcem bu sefer ben kalacam refakatçi hep eşin kalıyor diyor neden orası otel gibi yemekten önce şecenek sunuyorlasr o yemek geliyor sonra porselende çayın kurabiyen vs.vs. nst ye oda veriyorlar eşinde yanında karşında lsd televizyon öyle geçiriyorsun zamanınıda işte parası çok ...dışardan iyimiş bakalım bizde konusacaz 3.700 TL idi sezaryan indirim bekliyoruz bakalım

Benimde kızım olacak 17 Haziran sezeryan tarihimiz:) 31. Haftamizdayiz.. İnşallah çabucak sag salim bu yolculugu tamamlariz isim olarak YUDUM sizce nasıl? Durustce fikirlerinizi belirtebilirseniz çok memnun olurum, belki alternatif isim de olabilir.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldin canım hayırlısıyla doğum yaparsın inş ya benim yudum hoşuma gitmedi açıkcası çokmu açık konuştum bilmiyorum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…