Büyüdüler ondan mı acaba... Kanamam kesildi çok şükür dinleniyorum.. Yarın gitçem doktora.. Seninki artık büyüdü ondandır, birde zaten iri bebekti, yer kalmamıştır. Tabi sor sende.. Ben çok kortum erken doğum diye ama artık korkmuyorum ya hayırlısı olursa da napalım artık yeterince büyüdüler.. Ne kadar kalsalar o kadar iyi ama napalım kalamazlarsa da artık korkmam.. Zaten 34 bitince ciğerlerde gelişiyormuş..
Bana 30. haftadan sonra iki haftada bir kontrol ediyoruz ve her geldiğinde de nst ye bağlancan dediler.. Ama ben her hafta gidiyorum şekerden dolayı her hafta bağlıyorlar.. Ama Nst çokta gerekli bişi değil canım, bence gereksiz.. Benim bir çok arkadaşım hiç girmedi Nst ye
Geçen gece aklıma geldi acaba topiğin ilk bebeği kimden gelcek.. Çok merak ediyorum bakalım hayırlısıyla kim doğurcak ilk.. Neyse karakan git gel bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Yarın görüşürüz haberlerini alırız.. Ben çıkayım kızım gelcek şimdi.. İyi akşamlar sizlere..
abone kartı
eh çıkarsınlar tabi. her seferinde ücret alıyorlarmı oykum?
Geçen gece aklıma geldi acaba topiğin ilk bebeği kimden gelcek.. Çok merak ediyorum bakalım hayırlısıyla kim doğurcak ilk.. Neyse karakan git gel bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Yarın görüşürüz haberlerini alırız.. Ben çıkayım kızım gelcek şimdi.. İyi akşamlar sizlere..
ya sizin doktorları okuyunca doktoruma gıcık oluyorum nst ye hiç almadı beni geçen hafta perşembe gittim taa 1 ay sonrasına çağırdı ya 15 mayıs da gidicem kontroller daha sık olmalı demi artık
ayy bende merak ediyorum kim doğuracak diye hatta haziran bebekleri geliyo diye konu açtıımız günler hemen gelsin diyorum
yok almıyorlar.. 10 gün içinde gidince kontrol sayılıyor.. Bende anlamadım doktoru, kesinlikle ticari düşünmüyor bence yoksa bana 10 gün sonra gel falan der.. Geçen gece acile gittik ya bize oda verdiler.. 3-4 saat kaldık odadan da para almadılar.. Ertesi sabah doktor geldi baktı muayene etti, oda işlem bile yapmadı.. Hastane bizim kardaş para mara ödemiyoz.. Gerçi biz banka sağolsun zaten hiç para ödemiyoruz da, bankadan da almadılar bu ücretleri..
yok almıyorlar.. 10 gün içinde gidince kontrol sayılıyor.. Bende anlamadım doktoru, kesinlikle ticari düşünmüyor bence yoksa bana 10 gün sonra gel falan der.. Geçen gece acile gittik ya bize oda verdiler.. 3-4 saat kaldık odadan da para almadılar.. Ertesi sabah doktor geldi baktı muayene etti, oda işlem bile yapmadı.. Hastane bizim kardaş para mara ödemiyoz.. Gerçi biz banka sağolsun zaten hiç para ödemiyoruz da, bankadan da almadılar bu ücretleri..
Canım sinir olma şimdi benim durumum farklı bu doktora ankaranın iyi profundan iki beş aylık kayıp hikayemle gelince çok titizleniyor hem tüp bebek hemde riskli olduğundan çok üstüne düşüyor ,seninkide şimdiden sonra sıklaştırır doğum yaklaştıkça sıklaşır merak etme
ben de alıcam canım sağolasın inşallah bulurum burdaki marketlerde..
maşallah bak 34.haftaya gireceksin bikaç gün sonra süperinşallah daha da bekler de zamanında gelir annesi..
özellikle normal doğum olursa orayı tercih etmeni öneririm dedi. ortam çok güzel dedi. bir hemşire sürekli bir hastayla ilgileniyormuş. medicanada her hemşireye 6 hasta düşüyormuş. ha bir de Allah gerektirmesin inşallah, yoğun bakım ünitesi gerekirse hrs ek ücret almıyormuş ama medicanada ek olarak ödeme istiyorlarmış. sezeryanda da ekibi daha iyi tanıyormuş. medicanada hep başka bi hemşire gidiyor ameliyata dedi. ben zaten medicanaya çok ısınamadım. fiyat olarak da 2500 civarı bişey söyledi canım normal doğum için.
volvorincum evham yapma benide hic cagirmadianladım canım tüp bebek demek sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın inş ama genede diğer arkdşlarnkide 2 haftada bire düştü kontrolü yani bunun için kafam karıştı
volvorincum evham yapma benide hic cagirmadi
galiba mayistaki muaneden sonra baslayacak sik cagirmalara
30 mayısda fmg nin sezeryanı var şimdilik o görünüyo
Benimde kızım olacak 17 Haziran sezeryan tarihimiz:) 31. Haftamizdayiz.. İnşallah çabucak sag salim bu yolculugu tamamlarizisim olarak YUDUM sizce nasıl? Durustce fikirlerinizi belirtebilirseniz çok memnun olurum, belki alternatif isim de olabilir.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?