2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım hayırlısıyla doğum yaparsın inş ya benim yudum hoşuma gitmedi açıkcası çokmu açık konuştum bilmiyorum:26::26:

Dürüstlüğün için teşekkürler , olur mü hiç yoksa sormazdim.. Peki var mı aklında güzel bı isim, zaten eşimde istemiyor bu ismi ben çok tutturuyordum .. Bu arada sanırım sendin 33 haftalık olup nst ye alınmayan.. Doktoruna arada karnının sertlestigini söyle olmadı nst ye bağlamasını sen iste 32 haftadan sonra doktor kontrolleri 15 günde bir olmalı... Sen önlemini al muhakkak... Bebisin kız mı erkek mı?

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma...l#post18750571 (BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....)
adresinden devam edelim :))

Sevo76 hoşgeldin canım aramıza... yudum ismini sen sevidysen sorun yok ama bana sorarsan çok daha güzel isimler var...

kızlar bu arada doktora gittim ama doktorum yoktu yarın gidicem... heveslenmiştim ne güzel de

bir hamıle olarak ve surda 6 haftası kalmıs bırı olark sabahtan berı bır erkegın yapması gıreken her ısı ben yaptım canım cıktı tabırı caızse valla her alnada basarılı olan bızız erkeklerde bız erkegız dıye geszsın dursunlar haksızlıkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84:

Sevo76 hoşgeldin canım aramıza... yudum ismini sen sevidysen sorun yok ama bana sorarsan çok daha güzel isimler var...

kızlar bu arada doktora gittim ama doktorum yoktu yarın gidicem... heveslenmiştim ne güzel de

ayy kötü olmuş merve. arasaydın keşke gitmeden. ben de geçen hafta heveslenmiştim, kongredeymiş benimki de. şartlanınca üzülüyor insan:)

sevo76 hoşgeldin

ben de senden gelecek güzel haberleri bekliyordum. yarın ikimizin de randevusu var o zaman, ben de gideceğim inşallah rapor almak için. hayırlı sonuçlarla geliriz umarım.

canım hoşgeldin aramıza, Yudum ismini ben de pek sevemedim sanırım. aklımda olan isimlerse çok klasik, belki sen de onları beğenmezsin. kızım olacak olsaydı ben İnci vermek istiyordum. bi de İpek var çok hoşuma giden:):)
kızlar benim çıkmam gerekiyor. hepinize iyi akşamlar

buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde:2:

fotoğraftan hatırladığım kadarıyla sen de çok zayıftın, sana çekecektir belki. benimki de zayıf doğacak gibi görünüyor. ben de üzülüyorum bazen ama önemli olan sağlıklı olmaları, bir sorun olsa doktor söyler zaten.

canım hayırlısı olsun.ben 2 hafta önce bir doktora gittim bebek dönmüştü ,cumartesi günü kendi doktoruma gittim bebek ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi.ilk doğumumda normaldi bunuda öyle istiyordum ama napalım hayırlısı

senniki ne kadardı cnm kaç haftalıkken.evt ben 42 kiloyudm hamile olduğumdan şimdi 51.80.bende küçük doğmuşum ve kendimi bildim bileli 45in üstüne çıkmamıştım

evt hayırlısı.hep sağ tarafıma vuruyordu sola doğruda böyle dalgalanma gibi bişey oluyodu.başı sağ tarafımda işte ayakları sola doğru aşağıya doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…