hoşgeldin canım hayırlısıyla doğum yaparsın inş ya benim yudum hoşuma gitmedi açıkcası çokmu açık konuştum bilmiyorum:26::26:
Sevo76 hoşgeldin canım aramıza... yudum ismini sen sevidysen sorun yok ama bana sorarsan çok daha güzel isimler var...
kızlar bu arada doktora gittim ama doktorum yoktu yarın gidicem... heveslenmiştim ne güzel de
Sevo76 hoşgeldin canım aramıza... yudum ismini sen sevidysen sorun yok ama bana sorarsan çok daha güzel isimler var...
kızlar bu arada doktora gittim ama doktorum yoktu yarın gidicem... heveslenmiştim ne güzel de
ben de senden gelecek güzel haberleri bekliyordum. yarın ikimizin de randevusu var o zaman, ben de gideceğim inşallah rapor almak için. hayırlı sonuçlarla geliriz umarım.Sevo76 hoşgeldin canım aramıza... yudum ismini sen sevidysen sorun yok ama bana sorarsan çok daha güzel isimler var...
Benimde kızım olacak 17 Haziran sezeryan tarihimiz:) 31. Haftamizdayiz.. İnşallah çabucak sag salim bu yolculugu tamamlarizisim olarak YUDUM sizce nasıl? Durustce fikirlerinizi belirtebilirseniz çok memnun olurum, belki alternatif isim de olabilir.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
selam kızlar:92:nasılsınız bakalım? bugün benim doğumgünüm o yüzden ben iyiyim.
Eki Görüntüle 179889 Eki Görüntüle 179889
buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde:2:
Eki Görüntüle 179889 Eki Görüntüle 179889
buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde:2:
fotoğraftan hatırladığım kadarıyla sen de çok zayıftın, sana çekecektir belki. benimki de zayıf doğacak gibi görünüyor. ben de üzülüyorum bazen ama önemli olan sağlıklı olmaları, bir sorun olsa doktor söyler zaten.
nice mutlu yıllara canım...selam kızlar:92:nasılsınız bakalım? bugün benim doğumgünüm o yüzden ben iyiyim.
arkadaşlar bebeğin giysilerini ne ile yıkadınızzz
canım hayırlısı olsun.ben 2 hafta önce bir doktora gittim bebek dönmüştü ,cumartesi günü kendi doktoruma gittim bebek ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi.ilk doğumumda normaldi bunuda öyle istiyordum ama napalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?