2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senniki ne kadardı cnm kaç haftalıkken.evt ben 42 kiloyudm hamile olduğumdan şimdi 51.80.bende küçük doğmuşum ve kendimi bildim bileli 45in üstüne çıkmamıştım

27+3te 1054 gr.dı., 29'da 1254 gr. haftasıyla uyumluydu benimki ama topikteki bebeklere göre küçük. ben zayıf değilim ama başta ikizdi benimki, ikiz seyrinde gidebilir dedi. ikizler de zayıf doğuyor ya. bakalım artık küçük doğarsa da doğduktan sonra toparlanır. yeğenim 2700 doğmuştu, diğer bebeklere göre çok daha hızlı kilo almıştı sonradan.

Doğumgünün kutlu olsun canımmm

dogum gunun kutlu olsuncanım bebısınle nıce yıllar gecırmen dılegıylwe

nice mutlu yıllara canım...

evt hayırlısı.hep sağ tarafıma vuruyordu sola doğruda böyle dalgalanma gibi bişey oluyodu.başı sağ tarafımda işte ayakları sola doğru aşağıya doğruymuş

hepiniz saolun kızlar .

anladım cnm.o kadar doğsunlar razııym ben.biizm akrabakrın çok kişinin öyle 2700-2800 gayet iyiyler..

canım 1075 cokta zayıf degıl cagla sıkelınkıde boyleydı kuzeye hamıleyken ben oyle bılıyrum 7 kılo almıs toplamda sen cocugu dusun ıste 2 kılonun ustu dogar bak gorursun 2 kıloda hıc az degıl yanı bunye meselesı canım

ciddimisin ya en çok korktuğum şey benim de ilki normal olmuştu inşallah buda öle olur 2. sezaryen olanları duydukça korkuyorum ya ben normal istiyorum rabbim de inşallah nasip eder de

anladım cnm inş..2500 üstü olsunda:2:

ciddimisin ya en çok korktuğum şey benim de ilki normal olmuştu inşallah buda öle olur 2. sezaryen olanları duydukça korkuyorum ya ben normal istiyorum rabbim de inşallah nasip eder de

bende senin gibi düşünüyorum. ilkini normal doğurdum , hatta ikincisi daha bile kolay olur demişti doktor. bende kendimi hazırlamıştım. ama şimdi tekrar dönermi diye bekliyorum

vay be süpermiş :) canım bizim doktorun kendi primi düşükmüş, o yüzden fiyat böyle. senin doktor profsa kendi payı da baya yüksektir büyük ihtimal..

27 mayıs ta benim doğumum fmg den 3 gün evvel Allah nasip ederse inşallaaaaaah.. son 38 gün
vay beee son 38 gün

anladım cnm inş..2500 üstü olsunda:2:

canım önemli olan sağlığı, ben de kıyaslıyorum bazen ama kıyas yapmamak lazım. bi de kağan kocatepenin sayfasında görüyorum. ortalama bi değer veriyor kilo için ama alt ve üst değerle müthiş fark oluyor. zaten bebekler de öyle doğuyor biri 2500 biri 4500 oluyor :) o yüzden bu haftalarda da farklılık olması doğal. sağlıkları yerinde olsun beyin gelişimleri organları sağlıklı olsun da doğduktan sonra tombikleşirler :))

meltemmeryem iyi ki doğdun arkadaşım doğumgünün kutlu olsun

bebek deterjanı içiin ne diyorlar? ben omo baby aldım. bide yumoş baby yumuşatıcı
canım yumuşatıcıyı zaten hiç önermiyorlar, yumuşatıcı biraz da olsa kalıyor çamaşırların üzerinde. ben kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum, belki biliyorsunuzdur makinelerde kireç önleyici ve yumuşatıcı yerine kullanılan toplar var, manyetik bi alan yayıp suyun daha iyi temizlemesini sağlıyorlar, ondan kullanıyorum, hem bu sayede daha az deterjan koyuyorsunuz. kireç önleyici de kullanmıyorum yumuşatıcı da. çamaşırlar da yumuşacık çıkıyorlar.

hadi ya, niye ki???

canım ben de sordum, sabun tozu bildiğimiz bi ürün, sabundan üretiliyor, sıvı deterjanlarda daha çok kimyasal var dediler. ben de sıvı deterjan düşünüyordum artık sabun tozu alırım. makinede kullanılabilenleri var dimi onların?

bebek deterjanı içiin ne diyorlar? ben omo baby aldım. bide yumoş baby yumuşatıcı
marka olarak bişey demediler, sabun tozu tercih edin dediler.
canım yumuşatıcıyı zaten hiç önermiyorlar, yumuşatıcı biraz da olsa kalıyor çamaşırların üzerinde. ben kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum, belki biliyorsunuzdur makinelerde kireç önleyici ve yumuşatıcı yerine kullanılan toplar var, manyetik bi alan yayıp suyun daha iyi temizlemesini sağlıyorlar, ondan kullanıyorum, hem bu sayede daha az deterjan koyuyorsunuz. kireç önleyici de kullanmıyorum yumuşatıcı da. çamaşırlar da yumuşacık çıkıyorlar.

hadi ya, niye ki???

canım ben de sordum, sabun tozu bildiğimiz bi ürün, sabundan üretiliyor, sıvı deterjanlarda daha çok kimyasal var dediler. ben de sıvı deterjan düşünüyordum artık sabun tozu alırım. makinede kullanılabilenleri var dimi onların?

Burası çok iyi geldi, keske daha önce katilsaymisim hepinize çok teşekkürler, arkadasimizinda dogum gunü kutlu olsun, tüm bebeklerimize saglık sihhatle kavuşuruz inşallah... Bebeğin gelişimi için sol yana yatmanın çok büyük etkisi olduğunu duymuştum, daha fazla kan ve oksijen gitmesi sebebiyle... Genetiktir büyük ihtimalle zaten bebeğin kilosunun sağlığıyla alakası yok ama yinede belki bebeğinin kilosunun düşük olmasından şikayetçi anneler bu yolu denemekten zarar gelmez...bu aradaartik dayanamıyorum kavuşmak için resmen şafak sayıyorum... Bel ağrılarım iyi e çoğaldı, bel fıtığı ameliyatı olduğumdan sezeryan yapmak zorundayim ben, normal dogum şansım yok. Normal dogum yapacak arkadaşlarında güzel Allahım yardımcısı olsun, kolaylıklar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…