senniki ne kadardı cnm kaç haftalıkken.evt ben 42 kiloyudm hamile olduğumdan şimdi 51.80.bende küçük doğmuşum ve kendimi bildim bileli 45in üstüne çıkmamıştım
Doğumgünün kutlu olsun canımmm
dogum gunun kutlu olsuncanım bebısınle nıce yıllar gecırmen dılegıylwe
nice mutlu yıllara canım...
evt hayırlısı.hep sağ tarafıma vuruyordu sola doğruda böyle dalgalanma gibi bişey oluyodu.başı sağ tarafımda işte ayakları sola doğru aşağıya doğruymuş
doğum günün kutlu olsun canım ailenle beraber nice yaşların olsun
27+3te 1054 gr.dı., 29'da 1254 gr. haftasıyla uyumluydu benimki ama topikteki bebeklere göre küçük. ben zayıf değilim ama başta ikizdi benimki, ikiz seyrinde gidebilir dedi. ikizler de zayıf doğuyor ya. bakalım artık küçük doğarsa da doğduktan sonra toparlanır. yeğenim 2700 doğmuştu, diğer bebeklere göre çok daha hızlı kilo almıştı sonradan.
Eki Görüntüle 179889 Eki Görüntüle 179889
buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde:2:
canım hayırlısı olsun.ben 2 hafta önce bir doktora gittim bebek dönmüştü ,cumartesi günü kendi doktoruma gittim bebek ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi.ilk doğumumda normaldi bunuda öyle istiyordum ama napalım hayırlısı
canım 1075 cokta zayıf degıl cagla sıkelınkıde boyleydı kuzeye hamıleyken ben oyle bılıyrum 7 kılo almıs toplamda sen cocugu dusun ıste 2 kılonun ustu dogar bak gorursun 2 kıloda hıc az degıl yanı bunye meselesı canım
arkadaşlar bebeğin giysilerini ne ile yıkadınızzz
anladım cnm inş..2500 üstü olsunda:2:
olur olur canım korkma 2500 olur ınsallah ama en az 2 de olsa 2nın ustu bebeklerı kuveze almazlar demekkı 2 az bı kılo degıl tatlım saglıklı olsunda kıloyu zaten alır :)))
ciddimisin ya en çok korktuğum şey benim de ilki normal olmuştu inşallah buda öle olur 2. sezaryen olanları duydukça korkuyorum ya ben normal istiyorum rabbim de inşallah nasip eder de
dalısn sıvı aldım onunla yıkıycam guzel kokuyo onerırım
vay be süpermiş :) canım bizim doktorun kendi primi düşükmüş, o yüzden fiyat böyle. senin doktor profsa kendi payı da baya yüksektir büyük ihtimal..canım fiyat çok iyi söylemiş ben çok memnunum hizmetten sadece paradan muzdaribim hemşireler çok ilgili zaten diyetisyen her yemekten önce gelip özel yemek siparişini alıyor.Düşün geçen tutmuş görümcem bu sefer ben kalacam refakatçi hep eşin kalıyor diyor neden orası otel gibi yemekten önce şecenek sunuyorlasr o yemek geliyor sonra porselende çayın kurabiyen vs.vs. nst ye oda veriyorlar eşinde yanında karşında lsd televizyon öyle geçiriyorsun zamanınıda işte parası çok ...dışardan iyimiş bakalım bizde konusacaz 3.700 TL idi sezaryan indirim bekliyoruz bakalım
vay beee son 38 gün27 mayıs ta benim doğumum fmg den 3 gün evvelAllah nasip ederse inşallaaaaaah.. son 38 gün
27+3te 1054 gr.dı., 29'da 1254 gr. haftasıyla uyumluydu benimki ama topikteki bebeklere göre küçük. ben zayıf değilim ama başta ikizdi benimki, ikiz seyrinde gidebilir dedi. ikizler de zayıf doğuyor ya. bakalım artık küçük doğarsa da doğduktan sonra toparlanır. yeğenim 2700 doğmuştu, diğer bebeklere göre çok daha hızlı kilo almıştı sonradan.
anladım cnm inş..2500 üstü olsunda:2:
bende sabun tozu aldımda yıkamadım daha
meltemmeryem iyi ki doğdun arkadaşım doğumgünün kutlu olsun
kızlar haftasonu eğitime gittim yine, sıvı deterjan önermediler sabun tozu önerdiler sizinle de paylaşayım..
kızlar haftasonu eğitime gittim yine, sıvı deterjan önermediler sabun tozu önerdiler sizinle de paylaşayım..
canım yumuşatıcıyı zaten hiç önermiyorlar, yumuşatıcı biraz da olsa kalıyor çamaşırların üzerinde. ben kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum, belki biliyorsunuzdur makinelerde kireç önleyici ve yumuşatıcı yerine kullanılan toplar var, manyetik bi alan yayıp suyun daha iyi temizlemesini sağlıyorlar, ondan kullanıyorum, hem bu sayede daha az deterjan koyuyorsunuz. kireç önleyici de kullanmıyorum yumuşatıcı da. çamaşırlar da yumuşacık çıkıyorlar.bebek deterjanı içiin ne diyorlar? ben omo baby aldım. bide yumoş baby yumuşatıcı
hadi ya, niye ki???
marka olarak bişey demediler, sabun tozu tercih edin dediler.bebek deterjanı içiin ne diyorlar? ben omo baby aldım. bide yumoş baby yumuşatıcı
hadi ya, niye ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?