2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kötü olmuş merve. arasaydın keşke gitmeden. ben de geçen hafta heveslenmiştim, kongredeymiş benimki de. şartlanınca üzülüyor insan:)

sevo76 hoşgeldin
sorma canım aniden çıkmış gitmiş bi işi çıkmış neyse yarına artık :)
ben de senden gelecek güzel haberleri bekliyordum. yarın ikimizin de randevusu var o zaman, ben de gideceğim inşallah rapor almak için. hayırlı sonuçlarla geliriz umarım.
neyse canımm 1 gün daha beklicem artık, sen de inşallah güzel haberler getirirsin :))

oyy maşallah canım eğer doktor sorun yok d,iyorsa yoktur korkma :)

hoşgeldin,
son aylarda hurma da çok tavsiye ediliyor kızlar.

sllmmmm biz oğluşumla dışarı çıktık yürüdük canımızın çektiği herşeyi aldık oburluğa tam gaz devam ediyoruz bakalım doğum yapana kadar keyfini çıkarmayı planlıyorum napıym hamileliğin keyfi bu olsa gerek rahatca yemeeeeeek

anladım canım. ben de aynı şeyi düşünmüştim aslında başta ama netten okudum, iyi şeyler yazıyordu aldım ben de:)) makine için olanları var sabun tozunun.

iyi dileklerine çoooook teşekkürler

bende dalinin sabun tozunu aldım kızlar bu arada adese ye bi baksanıza bebek ürünlerinde çok indirim var ya burda olsaydı gider alırdım mesela oyun sahası 50 tl ben her yerde 100 tl ye gördüm

meltemcim doğum gününmüş nice nice senelere bebeğinle eşinle inşallah... Allah sağlıklı uzun ömürler versin... :))

bizim de eşimle evlilik yıl dönümümüz :)) 1 sene oldu :)))

kız siz hemen çocuk yapanlardansınız tazeler sizi nice senelere canım meltemcim seninde doğum günün kutlu olsun

kızlar lohusa pijamalarınızı filan aldınızmı kendi eksikliklerinz de tamm mı bitt mi?lohusa pijamalarına baktım begendm 1 tane 100 tl fiyat uygun mu sizce pahalı mı bilemedm bide yeni sezon gelmemiş daha onu bekleyım dıorum ama cok gec kalcakmsıım gibi gelıo o zmanda napcam bi,lemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…