sorma canım aniden çıkmış gitmiş bi işi çıkmış neyse yarına artık :)ayy kötü olmuş merve. arasaydın keşke gitmeden. ben de geçen hafta heveslenmiştim, kongredeymiş benimki de. şartlanınca üzülüyor insan:)
sevo76 hoşgeldin
neyse canımm 1 gün daha beklicem artık, sen de inşallah güzel haberler getirirsin :))ben de senden gelecek güzel haberleri bekliyordum. yarın ikimizin de randevusu var o zaman, ben de gideceğim inşallah rapor almak için. hayırlı sonuçlarla geliriz umarım.
Eki Görüntüle 179889 Eki Görüntüle 179889
buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde:2:
Dürüstlüğün için teşekkürler , olur mü hiç yoksa sormazdim.. Peki var mı aklında güzel bı isim, zaten eşimde istemiyor bu ismi ben çok tutturuyordum .. Bu arada sanırım sendin 33 haftalık olup nst ye alınmayan.. Doktoruna arada karnının sertlestigini söyle olmadı nst ye bağlamasını sen iste 32 haftadan sonra doktor kontrolleri 15 günde bir olmalı... Sen önlemini al muhakkak... Bebisin kız mı erkek mı?[/QUO
canım ya benim aklımda neva vardı hep kızım olursa dedim gülneva koyacaktım ama bundan sonra nasib olursa bakıcaz karnım zaten sertleşiyo bazen hele dün 1 saat kadar yürümüştüm yine bebeğim iyice aşağı düşmüştü iyi değildim ama hareketleri iyiydi o yüzden sorun etmedim 2 hafta geçsinde doktoru arayıp söylerim olmazsa
Burası çok iyi geldi, keske daha önce katilsaymisimhepinize çok teşekkürler, arkadasimizinda dogum gunü kutlu olsun, tüm bebeklerimize saglık sihhatle kavuşuruz inşallah... Bebeğin gelişimi için sol yana yatmanın çok büyük etkisi olduğunu duymuştum, daha fazla kan ve oksijen gitmesi sebebiyle... Genetiktir büyük ihtimalle zaten bebeğin kilosunun sağlığıyla alakası yok ama yinede belki bebeğinin kilosunun düşük olmasından şikayetçi anneler bu yolu denemekten zarar gelmez...bu aradaartik dayanamıyorum kavuşmak için resmen şafak sayıyorum... Bel ağrılarım iyi e çoğaldı, bel fıtığı ameliyatı olduğumdan sezeryan yapmak zorundayim ben, normal dogum şansım yok. Normal dogum yapacak arkadaşlarında güzel Allahım yardımcısı olsun, kolaylıklar versin...
marka olarak bişey demediler, sabun tozu tercih edin dediler.
canım yumuşatıcıyı zaten hiç önermiyorlar, yumuşatıcı biraz da olsa kalıyor çamaşırların üzerinde. ben kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum, belki biliyorsunuzdur makinelerde kireç önleyici ve yumuşatıcı yerine kullanılan toplar var, manyetik bi alan yayıp suyun daha iyi temizlemesini sağlıyorlar, ondan kullanıyorum, hem bu sayede daha az deterjan koyuyorsunuz. kireç önleyici de kullanmıyorum yumuşatıcı da. çamaşırlar da yumuşacık çıkıyorlar.
canım ben de sordum, sabun tozu bildiğimiz bi ürün, sabundan üretiliyor, sıvı deterjanlarda daha çok kimyasal var dediler. ben de sıvı deterjan düşünüyordum artık sabun tozu alırım. makinede kullanılabilenleri var dimi onların?
Burası çok iyi geldi, keske daha önce katilsaymisimhepinize çok teşekkürler, arkadasimizinda dogum gunü kutlu olsun, tüm bebeklerimize saglık sihhatle kavuşuruz inşallah... Bebeğin gelişimi için sol yana yatmanın çok büyük etkisi olduğunu duymuştum, daha fazla kan ve oksijen gitmesi sebebiyle... Genetiktir büyük ihtimalle zaten bebeğin kilosunun sağlığıyla alakası yok ama yinede belki bebeğinin kilosunun düşük olmasından şikayetçi anneler bu yolu denemekten zarar gelmez...bu aradaartik dayanamıyorum kavuşmak için resmen şafak sayıyorum... Bel ağrılarım iyi e çoğaldı, bel fıtığı ameliyatı olduğumdan sezeryan yapmak zorundayim ben, normal dogum şansım yok. Normal dogum yapacak arkadaşlarında güzel Allahım yardımcısı olsun, kolaylıklar versin...
kızlar mesai bitti ben de çıkıyorum görüşmek üzere...
Dürüstlüğün için teşekkürler , olur mü hiç yoksa sormazdim.. Peki var mı aklında güzel bı isim, zaten eşimde istemiyor bu ismi ben çok tutturuyordum .. Bu arada sanırım sendin 33 haftalık olup nst ye alınmayan.. Doktoruna arada karnının sertlestigini söyle olmadı nst ye bağlamasını sen iste 32 haftadan sonra doktor kontrolleri 15 günde bir olmalı... Sen önlemini al muhakkak... Bebisin kız mı erkek mı?[/QUO
canım ya benim aklımda neva vardı hep kızım olursa dedim gülneva koyacaktım ama bundan sonra nasib olursa bakıcaz karnım zaten sertleşiyo bazen hele dün 1 saat kadar yürümüştüm yine bebeğim iyice aşağı düşmüştü iyi değildim ama hareketleri iyiydi o yüzden sorun etmedim 2 hafta geçsinde doktoru arayıp söylerim olmazsa
Öyle durumlarda ayaklarını yukarı dik öyle uzan gecinceye kadar elinlede karnına masaj yap, bu arada yagliyorsun değil mı karnını tam zamanı valla catlaklarla basa çıkılmaz, en iyisi badem yağı hem çok ucuz hem de rahatlatıyor ..Alternatif isim için teşekkürler...ben önlem almaktan yanayım tamam doktorumuza güvenelim ama artık son asamalardaiz nst ye erken dogum olasılığı varmi ya da yeterince oksijen gidiyor mü bebeğimize baktiralim, sonra keske demeyelim, en korktuğum. O.. Sag salim bir alsak da valla ne zormus anne olmak;(
mervecim doktora görünememene üzüldüm ama hayırlısı bence yarın görürsün meleğini inşşşş
güle güle ,gitte dinlen bakalım
meltemcim doğum gününmüş nice nice senelere bebeğinle eşinle inşallah... Allah sağlıklı uzun ömürler versin... :))
bizim de eşimle evlilik yıl dönümümüz :)) 1 sene oldu :)))
sağol canım olsun yaa napalım yarın görürüz artık hem 5-10 gram daha almış olur onunla kendimi teselli ediyorum
meltemcim doğum gününmüş nice nice senelere bebeğinle eşinle inşallah... Allah sağlıklı uzun ömürler versin... :))
bizim de eşimle evlilik yıl dönümümüz :)) 1 sene oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?