kızlar lohusa pijamalarınızı filan aldınızmı kendi eksikliklerinz de tamm mı bitt mi?lohusa pijamalarına baktım begendm 1 tane 100 tl fiyat uygun mu sizce pahalı mı bilemedm bide yeni sezon gelmemiş daha onu bekleyım dıorum ama cok gec kalcakmsıım gibi gelıo o zmanda napcam bi,lemedm
sllmmmm biz oğluşumla dışarı çıktık yürüdük canımızın çektiği herşeyi aldık oburluğa tam gaz devam ediyoruz bakalım doğum yapana kadar keyfini çıkarmayı planlıyorum napıym hamileliğin keyfi bu olsa gerek rahatca yemeeeeeek
valla öyle oldu aslında Rabbim tam istediğim zamanda nasip etti şükürler olsun :) sağol canımkız siz hemen çocuk yapanlardansınız tazeler sizi nice senelere canım meltemcim seninde doğum günün kutlu olsun
tamam canım zaten yatsından sonra duasını yapıcam okumayan varsa da Allah noksanları melekleriyle tamamlasın inşallah... ben yeterince bu konu üzerinde durdum ama sanmıyorum bütün kızlar bitirdi Allah'ın izniyle... Allah kabul eder inşallah...Merve merhaba,
halen özelden mesaj gönderemediğim için online rastlamayı bekliyordum, benim tefriciyem de tamam. haberin olsun.
kızlar lohusa pijamalarınızı filan aldınızmı kendi eksikliklerinz de tamm mı bitt mi?lohusa pijamalarına baktım begendm 1 tane 100 tl fiyat uygun mu sizce pahalı mı bilemedm bide yeni sezon gelmemiş daha onu bekleyım dıorum ama cok gec kalcakmsıım gibi gelıo o zmanda napcam bi,lemedm
güldürdün beni ya şöyle 2 yi geçsin iyi olur demi
bebek deterjanı içiin ne diyorlar? ben omo baby aldım. bide yumoş baby yumuşatıcı
oncelıkle gunaydın sabahın köründe kalktım uyku tutmadı 100 tlydı ındırımlı bende 80 aldım canım ama genel fıyatlar lohusa takımlarında boyle 60 ıla 100 arası degısıyo tatlım
naber güzeller, geçmişi okudum biraz en erken kimin doğumu bu arada ipek 27 mayıs fmg 30 mayıs daha önce olacak olan varmı ? benmki 23 haziran sizinkiler 1 aylık olur benimki doğar artık
amaaaaaaaaaaan kızlar sohbetinize de doyum olmuyor
s.o.b. galiba en erken, 20 mayıstı sanırım.
erken gelecekleri duyunca kıcık oluyorumherkesin sezeryen hemen hemen ya normal tarihinizde doğurun banane benimki çok geç doğacak gibi görünüyor gözüme o zaman
Saat 9 oldu aksam yemegim yok. Uyumus kalmisimmm daha 1 saat kadar once uyandim. O ne uykuydu oylee
ay canım benim yok gittim de doktorum yoktu yarına tekrar gidicem...ben geldimmmm. mervee gitmedin mi dr a? sırf senin için geldim foruma, haberlerini alayım diye...
malesef dediğim gibi yarına kaldı canım... sende memnun değilsen değiştrmen en iyisi, hayırlı haberlerle gel inşallah.. :) kocan geldi dimi kıztatlim nasilsin? doktora gittin mi? Ben yarin gidicem inshallah. hem de iki doktora birden. Doktorumu ve hastanemi degistirmeyi dusunuyorum. Once eski doktora, sonra da yenisine muayene olucam.. Cok heyecanliyim. 2 aydir doktora gitmemistim, biliyorsun.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merve resım cekıldınızmı bacımmmmm
ay canım benim yok gittim de doktorum yoktu yarına tekrar gidicem...(
malesef dediğim gibi yarına kaldı canım... sende memnun değilsen değiştrmen en iyisi, hayırlı haberlerle gel inşallah.. :) kocan geldi dimi kız
yok bacım yok ne resim ne bişi moralim bozuldu bebğimi göremeyinceama yarın hepsinin acısını çıkarıcam ne güzel de makyaj yapmıştım maviş maviş neyse yarın gene yaparım artık
kız nıye goremedın hayırdır cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?