2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım pijamada baha tekstilin sitesine bi bak derim.haluk bayram die satılıyo piyasada.ben aldım kullanışlı ve kaliteli tavsiye ederim

birazına bakabildm cnm gusel modeller war..benm sunlar da hosuma gtti aslında

tam hatrlamıorum ama burda begendigim bunun kırmızısıydı sanırım..

oh ye bakalım malesef ben 13 kilo aldım dr diyetisyenin yolunu gösterdi perşembe 15 gün olcak eğer aynı kiloda kalırsam devam kiloları aldıysam ne olur bilmem şeker yasak herşeyi kısıtlı yiyorum sıkıldım ya bu diyetten drum aynı kilodasın derse ilk soracağım soru tatlı olacak canım dondurmalı pastadan istiyor başka bişe değil bakalım ne alemdeyim perşembe bi gelseydi

kız siz hemen çocuk yapanlardansınız tazeler sizi nice senelere canım meltemcim seninde doğum günün kutlu olsun
valla öyle oldu aslında Rabbim tam istediğim zamanda nasip etti şükürler olsun :) sağol canım
Merve merhaba,
halen özelden mesaj gönderemediğim için online rastlamayı bekliyordum, benim tefriciyem de tamam. haberin olsun.
tamam canım zaten yatsından sonra duasını yapıcam okumayan varsa da Allah noksanları melekleriyle tamamlasın inşallah... ben yeterince bu konu üzerinde durdum ama sanmıyorum bütün kızlar bitirdi Allah'ın izniyle... Allah kabul eder inşallah...

"lohusa" adı altında çok pahalıya satıyorlar , 100 tl çok pahalı, ben pijama takımını bebeğimin ihtiyaclarını aldığım yerden aldım 20 liraydı çok da güzel kırmızı bişey... sadece sabahlığı eksik onu da alıcam en kısa zamanda...

oncelıkle gunaydın sabahın köründe kalktım uyku tutmadı 100 tlydı ındırımlı bende 80 aldım canım ama genel fıyatlar lohusa takımlarında boyle 60 ıla 100 arası degısıyo tatlım

naber güzeller, geçmişi okudum biraz en erken kimin doğumu bu arada ipek 27 mayıs fmg 30 mayıs daha önce olacak olan varmı ? benmki 23 haziran sizinkiler 1 aylık olur benimki doğar artık

ben geldimmmm. mervee gitmedin mi dr a? sırf senin için geldim foruma, haberlerini alayım diye...

ben geldimmmm. mervee gitmedin mi dr a? sırf senin için geldim foruma, haberlerini alayım diye...
ay canım benim yok gittim de doktorum yoktu yarına tekrar gidicem... (
malesef dediğim gibi yarına kaldı canım... sende memnun değilsen değiştrmen en iyisi, hayırlı haberlerle gel inşallah.. :) kocan geldi dimi kız
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merve resım cekıldınızmı bacımmmmm

yok bacım yok ne resim ne bişi moralim bozuldu bebğimi göremeyince ama yarın hepsinin acısını çıkarıcam ne güzel de makyaj yapmıştım maviş maviş neyse yarın gene yaparım artık

kız nıye goremedın hayırdır cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…