2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakın kızlar şincik çektim 31.haftamızdayız

Eklentiler

• $Fotoğraf0603.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0604.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 26
niye öyle 5 hfta kadar uzattın ki cnaım? gitmen lazımdı aslında, he gerçi doktorun mu yoktu seninde haftaya gidicktin sanırım...:44:

28+4 te gidiyodum aslında, randevuları hep doluymuş, hastanemde çok yoğun, randevusuz alınmıyo hasta, neyse o hafta başka bi dr amuayene oldum, pek hoşuma gitmedi... 30+4 te gidiyodum, dr um izinliymiş....... püfffffffffffff yaniiiiiiii, haftaya kaldı malesef

Son düzenleme:
uff insan gıcık oluyor dimi? bizim de özel hastane olmasına rağmen devlet hastanesi gibi gittiğimizde 1 saat kadar sıra bekliyoruz muayene ücretleri falanda tuzlu, yok anam millette para bol... ben mecburiyetten oraya gidiyorum buralarda en güvendiğim hastane orası devlete güvenmiyorum, ablam benim gittiğim hastanede yapmıştı doğumu çok memnunduk, bildiğim yere gitmek istedim o da devlet gibi kalabalık çıktı

sağol canım ben&kilolarım&Burağımm
ne güzel işte...

benimkide özel ama roblemli. her gittiğimde dediğin gibi 1 saat beklerim, çok ilgi gösteremez dr um çünkü çok kalabalıktır

ne güzel işte...

benimkide özel ama roblemli. her gittiğimde dediğin gibi 1 saat beklerim, çok ilgi gösteremez dr um çünkü çok kalabalıktır

benim doktorumda problem yok da çok bekliyoruz eşim uyuz ediyor beni o saatler içersinde

bu arada laptop kapanıp kapanıp duruyo uyuz oldum ya

mervecimb,liorum sennkini koymustun resmni burdakiler cok gusel deil işte normal pijamalarada baktım cok kalitesiz duruodu sennki gibi bişi yok yani warda onlarda 50 tl filan..yeni sezonu beklıcem olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…