doktorum yoktu başka doktora da muayene olmak istemedim acelem yok nasıl olsa, yarına artık kısmet napalım
nereye kaybolmus deli dr
benimde hafta sonu 5 hafta olcak dr u görmeyeli
ay canım benım kurban olsun teyzesıııııııııı
hoş görünüyosunuz tatlımmmbakın kızlar şincik çektim 31.haftamızdayız
teyzesi misen teyzesi misin benim oğlumun
niye öyle 5 hfta kadar uzattın ki cnaım? gitmen lazımdı aslında, he gerçi doktorun mu yoktu seninde haftaya gidicktin sanırım...:44:
hoş görünüyosunuz tatlımmm
uff insan gıcık oluyor dimi? bizim de özel hastane olmasına rağmen devlet hastanesi gibi28+4 te gidiyodum aslında, randevuları hep doluymuş, hastanemde çok yoğun, randevusuz alınmıyo hasta, neyse o hafta başka bi dr amuayene oldum, pek hoşuma gitmedi... 30+4 te gidiyodum, dr um izinliymiş....... püfffffffffffff yaniiiiiiii, haftaya kaldı malesef
ne güzel işte...sağol canım ben&kilolarım&Burağımm
benimkide özel ama roblemli. her gittiğimde dediğin gibi 1 saat beklerim, çok ilgi gösteremez dr um çünkü çok kalabalıktıruff insan gıcık oluyor dimi? bizim de özel hastane olmasına rağmen devlet hastanesi gibigittiğimizde 1 saat kadar sıra bekliyoruz muayene ücretleri falanda tuzlu, yok anam millette para bol... ben mecburiyetten oraya gidiyorum buralarda en güvendiğim hastane orası devlete güvenmiyorum, ablam benim gittiğim hastanede yapmıştı doğumu çok memnunduk, bildiğim yere gitmek istedim o da devlet gibi kalabalık çıktı
ne güzel işte...
benimkide özel ama roblemli. her gittiğimde dediğin gibi 1 saat beklerim, çok ilgi gösteremez dr um çünkü çok kalabalıktır
kız siz hemen çocuk yapanlardansınız tazeler sizi nice senelere canım meltemcim seninde doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?