2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya şu siteye bi baksanıza bebek şekerinden sonra bide bebek çikolatasına taktım sizce hastanede dağıtmak için 20 tane falan yapsam yapabilirmiyimki

Mutlu Güne Özel Tasarımlar

canım çiklat istedi bee çok güzeller canım ama 20 tane yeter mi? bence biraz daha yap , ayrıca niye yapamıcaksın yaprsın

Kızlar SALAT-I TEFRİCİYE duasını öncesinde YASİN-İ ŞERİF okuyarak yaptım... ALLAH ettiğimiz bu dualarımızı Kutlu Doğum Haftası yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah...

Biz ve bizim gibi hamile olan hanımları bir avazda kurtarsın inşallah... Sağ salim kucaklarımıza bebeklerimize nasip etsin inşallah... Şu son haftalarımızı da sağlıklı bi şekilde tamamlamamızı bizlere nasip etsin inşallah... Sezaryen olacaklara acısız, Normal doğum yapacaklara ağrısız doğum yapmayı nasip etsin inşallah... O güne zamanında ve hazırlıklı gelmemizi, bebeğimizi kucağımıza aldığımızda sütümüzü sorunsuz sıkıntısız içmelerini ve çok rahat bir şekilde bebeğimizi büyütmemizi bizlere nasip etsin inşallah...

Bodrum81 arkadaşımızın da 22sinde kontrolden geldiğinde güzel haberlerle gelmesini bizlere nasip et İNŞALLAHH ALLAH'IMMMM....

ağzına sağlık allah kabul etsin dualarını..

bu saatten sonra uğraşılmaz yemekle, kahvaltıyla geçiştirin. bu arada eşine kavuştun mu??

Evet sekerler, kocacigima kavustum hamdolsunn..
Birazcik grip baslangici gibi yasiyor. umarim hasta olmaz cunku hasta olunca coookk nazlaniiyooorrrrrrrrrrrrrr

günaydınn..hanımlar.. nasılsınız. ben ii değilim sabah sabah çıkartarak uyandım halsizim öksrüğümde var. merveden haber var mı

heyooo...33 haftam dolduuu.. Allaha milyonlarca kez şükürler olsuuuuuuun..

günaydınn..hanımlar.. nasılsınız. ben ii değilim sabah sabah çıkartarak uyandım halsizim öksrüğümde var. merveden haber var mı

Günaydınnn canlar...
Geçmiş olsun dünürüm, mideni mi üşüttün acaba? Eve gidip yatma şansın yok mu?

Ben de iyi değilim, her gece kabuslar ve karabasanlarla boğuşuyorum ne olacak böyle bilmiyorum Kocam Ankaraya gitti iş için, 1 hafta yok. Annemlerde kalıcam, bunu taktım kafaya ondan mı oldu acaba

yok yaa eve gidemem ki her tarafım agrıyo acıo gece yandım resmen yaa.... canım sen okuyup yatıyormusun

günaydın yumoşlaaaaaaaaar

Günaydın ipek...

heyooo...33 haftam dolduuu.. Allaha milyonlarca kez şükürler olsuuuuuuun..

Allah 38. i de doldurmayı nasip etsin inşallah..

Fatma, gçmiş olsun kız...Üşüttün mü ki..Ihlamur falan iç bari..Mervenin doktor yokmuş dün.Muayene olamamış.

Hem doğumun yaklaşmasından oluyor, içten içe korkuyoruz..Hem eşin gitmiş, kendini yalnız hissetmişsindir..Ben de bazen abuk sabuk rüyalar görüyorum...

gunaydiiiiiiinnnnnnnnn herkesin gunu guzel gecsiiiinnnnn
bende kotu ruyalar gordum dun ya degisik degisik

Günaydın canım...Allah hayra çıkarsın, sende mi kötü rüya gördün....

yok yaa eve gidemem ki her tarafım agrıyo acıo gece yandım resmen yaa.... canım sen okuyup yatıyormusun

Evet ama yaramadı hiç.. Ne yapsam bilmiyorum çocuğun da karnımda daha psikolojisi bozulacak (

gunaydiiiiiiinnnnnnnnn herkesin gunu guzel gecsiiiinnnnn
bende kotu ruyalar gordum dun ya degisik degisik

Hayor olsun canım.. Her akşam üst üste olunca sıkmaya başladı beni de.. İnşallah senin dün gece ile sınırlı kalır..

günaydınlar herkeseee..bende halsizlik vaeya hasta olanlara geçmiş olsun.kuzu teyzesi gördünmü sen ben kızımın resmini

galiba üşüttüm ama nefes alacam gücüm bile yok yaaa

kız deme öle günah işe yaramadı falan diye sen düzene oturt oku hep korur seni...valla ben evden çıkarken falan hep okurum alışkanlık işde oku sende

günaydınlar herkeseee..bende halsizlik vaeya hasta olanlara geçmiş olsun.kuzu teyzesi gördünmü sen ben kızımın resmini
hani nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…