kızlar ya şu siteye bi baksanıza bebek şekerinden sonra bide bebek çikolatasına taktım sizce hastanede dağıtmak için 20 tane falan yapsam yapabilirmiyimki
Mutlu Güne Özel Tasarımlar
Kızlar SALAT-I TEFRİCİYE duasını öncesinde YASİN-İ ŞERİF okuyarak yaptım... ALLAH ettiğimiz bu dualarımızı Kutlu Doğum Haftası yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah...
Biz ve bizim gibi hamile olan hanımları bir avazda kurtarsın inşallah... Sağ salim kucaklarımıza bebeklerimize nasip etsin inşallah... Şu son haftalarımızı da sağlıklı bi şekilde tamamlamamızı bizlere nasip etsin inşallah... Sezaryen olacaklara acısız, Normal doğum yapacaklara ağrısız doğum yapmayı nasip etsin inşallah... O güne zamanında ve hazırlıklı gelmemizi, bebeğimizi kucağımıza aldığımızda sütümüzü sorunsuz sıkıntısız içmelerini ve çok rahat bir şekilde bebeğimizi büyütmemizi bizlere nasip etsin inşallah...
Bodrum81 arkadaşımızın da 22sinde kontrolden geldiğinde güzel haberlerle gelmesini bizlere nasip et İNŞALLAHH ALLAH'IMMMM....
[/
ALLAH kabul etsin canım Allah razı olsun iyi geceleeeer
Kızlar SALAT-I TEFRİCİYE duasını öncesinde YASİN-İ ŞERİF okuyarak yaptım... ALLAH ettiğimiz bu dualarımızı Kutlu Doğum Haftası yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah...
Biz ve bizim gibi hamile olan hanımları bir avazda kurtarsın inşallah... Sağ salim kucaklarımıza bebeklerimize nasip etsin inşallah... Şu son haftalarımızı da sağlıklı bi şekilde tamamlamamızı bizlere nasip etsin inşallah... Sezaryen olacaklara acısız, Normal doğum yapacaklara ağrısız doğum yapmayı nasip etsin inşallah... O güne zamanında ve hazırlıklı gelmemizi, bebeğimizi kucağımıza aldığımızda sütümüzü sorunsuz sıkıntısız içmelerini ve çok rahat bir şekilde bebeğimizi büyütmemizi bizlere nasip etsin inşallah...
Bodrum81 arkadaşımızın da 22sinde kontrolden geldiğinde güzel haberlerle gelmesini bizlere nasip et İNŞALLAHH ALLAH'IMMMM....
kızlar ya şu siteye bi baksanıza bebek şekerinden sonra bide bebek çikolatasına taktım sizce hastanede dağıtmak için 20 tane falan yapsam yapabilirmiyimki
Mutlu Güne Özel Tasarımlar
bu saatten sonra uğraşılmaz yemekle, kahvaltıyla geçiştirin. bu arada eşine kavuştun mu??
Evet sekerler, kocacigima kavustum hamdolsunn..ay canım benim yok gittim de doktorum yoktu yarına tekrar gidicem...(
malesef dediğim gibi yarına kaldı canım... sende memnun değilsen değiştrmen en iyisi, hayırlı haberlerle gel inşallah.. :) kocan geldi dimi kız
yok bacım yok ne resim ne bişi moralim bozuldu bebğimi göremeyinceama yarın hepsinin acısını çıkarıcam ne güzel de makyaj yapmıştım maviş maviş neyse yarın gene yaparım artık
heyooo...33 haftam dolduuu.. Allaha milyonlarca kez şükürler olsuuuuuuun..
günaydınn..hanımlar.. nasılsınız. ben ii değilim sabah sabah çıkartarak uyandım halsizim öksrüğümde var. merveden haber var mı
Günaydınnn canlar...
Geçmiş olsun dünürüm, mideni mi üşüttün acaba? Eve gidip yatma şansın yok mu?
Ben de iyi değilim, her gece kabuslar ve karabasanlarla boğuşuyorum ne olacak böyle bilmiyorumKocam Ankaraya gitti iş için, 1 hafta yok. Annemlerde kalıcam, bunu taktım kafaya ondan mı oldu acaba
günaydın yumoşlaaaaaaaaar
heyooo...33 haftam dolduuu.. Allaha milyonlarca kez şükürler olsuuuuuuun..
günaydınn..hanımlar.. nasılsınız. ben ii değilim sabah sabah çıkartarak uyandım halsizim öksrüğümde var. merveden haber var mı
Günaydınnn canlar...
Geçmiş olsun dünürüm, mideni mi üşüttün acaba? Eve gidip yatma şansın yok mu?
Ben de iyi değilim, her gece kabuslar ve karabasanlarla boğuşuyorum ne olacak böyle bilmiyorumKocam Ankaraya gitti iş için, 1 hafta yok. Annemlerde kalıcam, bunu taktım kafaya ondan mı oldu acaba
gunaydiiiiiiinnnnnnnnn herkesin gunu guzel gecsiiiinnnnn
bende kotu ruyalar gordum dun ya degisik degisik
yok yaa eve gidemem ki her tarafım agrıyo acıo gece yandım resmen yaa.... canım sen okuyup yatıyormusun
gunaydiiiiiiinnnnnnnnn herkesin gunu guzel gecsiiiinnnnn
bende kotu ruyalar gordum dun ya degisik degisik
Günaydın ipek...
Allah 38. i de doldurmayı nasip etsin inşallah..
Fatma, gçmiş olsun kız...Üşüttün mü ki..Ihlamur falan iç bari..Mervenin doktor yokmuş dün.Muayene olamamış.
Hem doğumun yaklaşmasından oluyor, içten içe korkuyoruz..Hem eşin gitmiş, kendini yalnız hissetmişsindir..Ben de bazen abuk sabuk rüyalar görüyorum...
Günaydın canım...Allah hayra çıkarsın, sende mi kötü rüya gördün....
kız deme öle günah işe yaramadı falan diye sen düzene oturt oku hep korur seni...valla ben evden çıkarken falan hep okurum alışkanlık işde oku sendeEvet ama yaramadı hiç.. Ne yapsam bilmiyorum çocuğun da karnımda daha psikolojisi bozulacak(
Hayor olsun canım.. Her akşam üst üste olunca sıkmaya başladı beni de.. İnşallah senin dün gece ile sınırlı kalır..
hani nerdeeeegünaydınlar herkeseee..bende halsizlik vaeya hasta olanlara geçmiş olsun.kuzu teyzesi gördünmü sen ben kızımın resmini
günaydınlar herkeseee..bende halsizlik vaeya hasta olanlara geçmiş olsun.kuzu teyzesi gördünmü sen ben kızımın resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?