galiba üşüttümama nefes alacam gücüm bile yok yaaa
İzin alıp eve gitme şansın yok mu yaa..Hasta hasta da hiç çalışılmaz ki.
buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde
buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde
kızlar günaydın ben fena değilim...
işler yoğun burdayım ama yazamaybilirim
kızlar günaydın ben fena değilim...
işler yoğun burdayım ama yazamaybilirim
doktora dedim beslenmeylemi alakalı bebeğin büyümesi.kesinlikle hayır diyor.tarlada çalışan düzenlimi beslenembiliyor 4 kilo doğum yapıyor biz yiiyn diyorsan kendiniz için dişler kemikler gitmesin diye diyoruz dedi..iri bi bebek olmaycak dedi tahmini ne kadar dğar dedim bilemicem dedi.
ama herşeyi sağlıklıymış çok şükür
sağol fatma teyzesi.evt kuzu bende minyon tipliyim.sağlıklı olsunda 2700-200 olsun yeter inş.
kahvaltı yapıp geleyim ben kızlarr
yaaa çocuklar en son kaçıncı haftaya kadr dönmesi gerekiyo acaba:26:
Bu haftalarda dönmüş olması lazımmış...En geç 34 mü ne herhalde..Tam emin değilim...
Çünkü sonra dönemiyorlarmış yer olmadığından..
30 da dr gitiğimde dönük değil di pazartesi 32 olucam bakalım dönmüş olacak mı bencede mantıklı sonra nasıl dönsün ki dr da sorayım asker hastanesindeki 3 hafta sonra gel demişti 33 de de orda görünmüş olucam bakalım yaa ufff...
Dönmüş olur inşallah fatma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?