2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buda benim küçük kızım kızlar..1067 gr ama3 hafta geride görüünyor haftasına göre.ama sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yokmuş.genetiktir diyor doktor.tahimni kaç doğpar bilmiyoruz ama küçük bir bebek olacakmış..yan yatıyordu yani hala dönmemiş doğum pozisyonuna..
1 ay süre var dedi o zamana kadar dönmezde mecburi sezeryen.tahmini doğum tarihide 25 haziran.
kesinlikle beslenmyle alaksı yokmuş küçüklüğünün ilk döllneme anında o belli oluyor genetikliği diyor.
böyle işte..en küçük benim bebek heralde

İzin alıp eve gitme şansın yok mu yaa..Hasta hasta da hiç çalışılmaz ki.

kuzum ya yıllık izninden al derler yada rapor al derler... neyseee yaaa öğlden sonra hafifler belki...

aa bende soryim bi ne zamana kadr dönmesi lazm diye.

Kurban olurum ben ona...Minnoşum benim yaaa....
Sağlıklı sıhhatli olsun da zayıf olsun ya, hiç önemli değil...Benimki de 2 hafta geriden gidiyordu hep, sonradan toparlandı, seninki de belki sonradan kilo alır...Ama sen de minyon tipliydin değil mi..Çok zayıftın sanki ???
Anası gibi çıtı pıtı dünya güzeli bi küçük hanım olur...

doktora dedim beslenmeylemi alakalı bebeğin büyümesi.kesinlikle hayır diyor.tarlada çalışan düzenlimi beslenembiliyor 4 kilo doğum yapıyor biz yiiyn diyorsan kendiniz için dişler kemikler gitmesin diye diyoruz dedi..iri bi bebek olmaycak dedi tahmini ne kadar dğar dedim bilemicem dedi.
ama herşeyi sağlıklıymış çok şükür

sağol fatma teyzesi.evt kuzu bende minyon tipliyim.sağlıklı olsunda 2700-200 olsun yeter inş.
kahvaltı yapıp geleyim ben kızlarr

kızlar günaydın ben fena değilim...
işler yoğun burdayım ama yazamaybilirim

Günaydın ağam...
Bomba haberi sana ben vereyim mi ???
Bodrumun efesinin kordonsentez sonucu iyi çıkmış maşallah..Yani genetik bi rahatsızlığı yokmuş kuzunun...22 nisanda da bağırsakları için muayene olacakmış...Dün çok sevindik hepimiz de..

Sağlıklı olsun da, kilo alır..Hem küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alıyormuş...
Benim doktorum da aynı seninki gibi...Sen istersen hiç bişey yeme, bebek senden beslenir diyor, seni yer diyor..O yüzden beslenmeyle ilgili fazla dikkat edemediğimde çok üzülmüyorum...

yaaa çocuklar en son kaçıncı haftaya kadr dönmesi gerekiyo acaba:26:

sağol fatma teyzesi.evt kuzu bende minyon tipliyim.sağlıklı olsunda 2700-200 olsun yeter inş.
kahvaltı yapıp geleyim ben kızlarr

Olur olur...Son zamanlarda alıyorlar kilo...
Benimki 26 haftalıkken 750 gr.dı...Minicikti...
30+5 de gittiğimde 1770 olmuştu...Birden serpiliyorlar..Gör bak senin minnoş da kocaman olmuş olacak bi dahaki kontrolde..

Bu haftalarda dönmüş olması lazımmış...En geç 34 mü ne herhalde..Tam emin değilim...
Çünkü sonra dönemiyorlarmış yer olmadığından..

30 da dr gitiğimde dönük değil di pazartesi 32 olucam bakalım dönmüş olacak mı bencede mantıklı sonra nasıl dönsün ki dr da sorayım asker hastanesindeki 3 hafta sonra gel demişti 33 de de orda görünmüş olucam bakalım yaa ufff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…