Günaydın ipek...
Allah 38. i de doldurmayı nasip etsin inşallah..
Fatma, gçmiş olsun kız...Üşüttün mü ki..Ihlamur falan iç bari..Mervenin doktor yokmuş dün.Muayene olamamış.
Hem doğumun yaklaşmasından oluyor, içten içe korkuyoruz..Hem eşin gitmiş, kendini yalnız hissetmişsindir..Ben de bazen abuk sabuk rüyalar görüyorum...
Günaydın canım...Allah hayra çıkarsın, sende mi kötü rüya gördün....
galiba üşüttümama nefes alacam gücüm bile yok yaaa
kızlar günaydın ben fena değilim...
işler yoğun burdayım ama yazamaybilirim
sanmıyorum ya döndüğünü hala kaburgamın altında yuvarlak bişiler hissediyorum
Günaydın kızlar
Fatma geçmiş olsun canım
Kızlar dün akşam nst de bişey çıkmadı vajınal kültür de de bişey yokmuş doktorla on dakka bir muhabbet edip döndüm haftaya muayene ve nst randevusu verdiler.....
Dönerken bi ağrı oluyor karnında, oldu mu son zamanlarda öyle bişey?
Hatta benimki tersti, bu son gittiğimde düzelmişti. Geçenlerde doğuruyorum sandım öyle bir bel ve karın ağrısı olmuştu, muhtemelen o zaman dönmüştür
ege eylül hanım nasıl
Günaydın ağam...
Bomba haberi sana ben vereyim mi ???
Bodrumun efesinin kordonsentez sonucu iyi çıkmış maşallah..Yani genetik bi rahatsızlığı yokmuş kuzunun...22 nisanda da bağırsakları için muayene olacakmış...Dün çok sevindik hepimiz de..
haber varmı diğer kızlardan merve kontrole gidecekti dün
Herhalde ben doğumdan korkmaya başladım , kocamı da taktım kafaya ondan oldu haklısın kuzu
Beni aldattığını görüyorum sürekli rüyamdahamileyim malum mu oluyor diye daha çok takıyorum kafama.. Bana da çok düşkündür ama paranoya yaptım bu aralar.. Şu Ankara'ya gitme işi olmasaydı iyi olacaktı.. ona da bişey belli edemiyorum , bi size anlatıyorum işte
Günaydın kızlar
Fatma geçmiş olsun canım
Kızlar dün akşam nst de bişey çıkmadı vajınal kültür de de bişey yokmuş doktorla on dakka bir muhabbet edip döndüm haftaya muayene ve nst randevusu verdiler.....
fatmacım ve çilek daha iyiyiz sağolun
kuzu gerçekten çok mutlu oldum çok şükürr rabbime.. önemli olanı atlattı şükürr
dr u yokmuş muayene olamadan gelmiş
Gözünaydın canım....
O nst den korkuyorum ben yaa..Sancı çıksa ne yapacaklar acaba, merak ediyorum....
Haftaya da inşallah güzel haberlerle gelirsin..
Günaydın kızlar
Fatma geçmiş olsun canım
yoooo öle aman aman bi agrım olmadı:26:
anlatacaksın tabi, biz burda aile gibi olduk, birbirimizin derdini dinliyoruz sıkıntımızı paylaşıyoruz...
ama az kaldı, hepsi geçecek...Bazen benim de aklıma geliyor, bu adam nasıl duruyor falan diye ama, onlar da sonuçta baba olacaklar heyecanlılar..Kesinlikle öyle şeyler yapmazlar, eminim ben...
İş için olmasa gitmezdi, eminim o da seni yalnız bıraktığı için tedirgin gitmiştir...Ona belli etmemekle iyi yapmışsın..
Egeeeeeee
nasıloldun eylül nasıl oldu iyimisiniz
Çilek biraz kafanı dağıt canım çok yoğunlaştıgından görüyon kabusları akşam yatarken bir meşgale ile uğraşırken uyku moduna geç
kız suratlarına s.... bunların..Sorma dün burda bayram havası vardı...Hepimiz de çok sevindik....
Sana da 1 gün mü izin verdiler ya, biraz yatıp dinlensen de tam olarak geçseydi ya hastalığın..Dinlenemeyince hemen iyileşemiyor insan...
canım idare ederiz aslında yatmak iyi geliyorda nurdan laf gelsin istemiyorum. eylülde iğnelerle daha iyi çok şükür.Egeeeeeee
nasıloldun eylül nasıl oldu iyimisiniz
Çilek biraz kafanı dağıt canım çok yoğunlaştıgından görüyon kabusları akşam yatarken bir meşgale ile uğraşırken uyku moduna geç
bu haftaki kontrollerde bişey var benimde bugundü grev varmış 2 gün hasta bakmıyorlar acil dışında.. perşembeye randevu aldım...
kızlar benim karnım iyice aşşaya indi hergören dikkat et diyor. birde yürüyemiyorum ya zorlanıyorum nisan bi bitseeeeeee..
bu arada ben sizi çok özlediğimi hissettim ya iyiki burdayım:)))))))
Korkma canım ya hiç espirisi yok tek güzel olan bebeğin kalp atışı grafiği sancı bahane hemşire bile dün sankim ağzından kaçırdı kalp atışı önemli olan diye zaten doğum sancısını sen anlıyon yani nst mi kurtaracak işte 70 TL verip geliyon işte sancı çıksada bişey yapmıyorlar doğum sancısı başlamadıysa
sende iiki varsın fındıkbu haftaki kontrollerde bişey var benimde bugundü grev varmış 2 gün hasta bakmıyorlar acil dışında.. perşembeye randevu aldım...
kızlar benim karnım iyice aşşaya indi hergören dikkat et diyor. birde yürüyemiyorum ya zorlanıyorum nisan bi bitseeeeeee..
bu arada ben sizi çok özlediğimi hissettim ya iyiki burdayım:)))))))
ya bak şimdi dikdi bi yerini kabıurgamın altında yuvarlak bişi kafası herhalde yaa ....hayılısı bakalımfatma bana 1 ay süresi var dedi dönmesi için.hep sağ tarafımda mesela acayip vuruyodu orası başıymış ayaları sol tarafıma doğru..önceki giitklerimdede baş aşağı duuryodu ayrıntılı incelemdik doktor demişti o zamna bu hep böylemi duruyor diye.o zaman hareketlerini aşağıda hissediyodum ama şimsi hep göbek çevremde sağ sol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?