2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herhalde ben doğumdan korkmaya başladım , kocamı da taktım kafaya ondan oldu haklısın kuzu
Beni aldattığını görüyorum sürekli rüyamda hamileyim malum mu oluyor diye daha çok takıyorum kafama.. Bana da çok düşkündür ama paranoya yaptım bu aralar.. Şu Ankara'ya gitme işi olmasaydı iyi olacaktı.. ona da bişey belli edemiyorum , bi size anlatıyorum işte

galiba üşüttüm ama nefes alacam gücüm bile yok yaaa

Oyy kıyamam yaaa.. rapor alsan 1 günlük sağlık ocağından falan Fatma, çalışılmaz böyle

kızlar günaydın ben fena değilim...
işler yoğun burdayım ama yazamaybilirim

Çok geçmiş olsun Ege, Eylül nasıl oldu?

Günaydın kızlar

Fatma geçmiş olsun canım

Kızlar dün akşam nst de bişey çıkmadı vajınal kültür de de bişey yokmuş doktorla on dakka bir muhabbet edip döndüm haftaya muayene ve nst randevusu verdiler.....

sanmıyorum ya döndüğünü hala kaburgamın altında yuvarlak bişiler hissediyorum

Dönerken bi ağrı oluyor karnında, oldu mu son zamanlarda öyle bişey?
Hatta benimki tersti, bu son gittiğimde düzelmişti. Geçenlerde doğuruyorum sandım öyle bir bel ve karın ağrısı olmuştu, muhtemelen o zaman dönmüştür

sağolasın cnaımcım... hadi gözümüz aydın

yoooo öle aman aman bi agrım olmadı:26:

ege eylül hanım nasıl

fatmacım ve çilek daha iyiyiz sağolun

kuzu gerçekten çok mutlu oldum çok şükürr rabbime.. önemli olanı atlattı şükürr

anlatacaksın tabi, biz burda aile gibi olduk, birbirimizin derdini dinliyoruz sıkıntımızı paylaşıyoruz...
ama az kaldı, hepsi geçecek...Bazen benim de aklıma geliyor, bu adam nasıl duruyor falan diye ama, onlar da sonuçta baba olacaklar heyecanlılar..Kesinlikle öyle şeyler yapmazlar, eminim ben...
İş için olmasa gitmezdi, eminim o da seni yalnız bıraktığı için tedirgin gitmiştir...Ona belli etmemekle iyi yapmışsın..

Gözünaydın canım....
O nst den korkuyorum ben yaa..Sancı çıksa ne yapacaklar acaba, merak ediyorum....
Haftaya da inşallah güzel haberlerle gelirsin..

Egeeeeeee
nasıloldun eylül nasıl oldu iyimisiniz

Çilek biraz kafanı dağıt canım çok yoğunlaştıgından görüyon kabusları akşam yatarken bir meşgale ile uğraşırken uyku moduna geç

fatmacım ve çilek daha iyiyiz sağolun

kuzu gerçekten çok mutlu oldum çok şükürr rabbime.. önemli olanı atlattı şükürr

Sorma dün burda bayram havası vardı...Hepimiz de çok sevindik....
Sana da 1 gün mü izin verdiler ya, biraz yatıp dinlensen de tam olarak geçseydi ya hastalığın..Dinlenemeyince hemen iyileşemiyor insan...

dr u yokmuş muayene olamadan gelmiş

bu haftaki kontrollerde bişey var benimde bugundü grev varmış 2 gün hasta bakmıyorlar acil dışında.. perşembeye randevu aldım...
kızlar benim karnım iyice aşşaya indi hergören dikkat et diyor. birde yürüyemiyorum ya zorlanıyorum nisan bi bitseeeeeee..

bu arada ben sizi çok özlediğimi hissettim ya iyiki burdayım:)))))))

Gözünaydın canım....
O nst den korkuyorum ben yaa..Sancı çıksa ne yapacaklar acaba, merak ediyorum....
Haftaya da inşallah güzel haberlerle gelirsin..

Korkma canım ya hiç espirisi yok tek güzel olan bebeğin kalp atışı grafiği sancı bahane hemşire bile dün sankim ağzından kaçırdı kalp atışı önemli olan diye zaten doğum sancısını sen anlıyon yani nst mi kurtaracak işte 70 TL verip geliyon işte sancı çıksada bişey yapmıyorlar doğum sancısı başlamadıysa

Ohhh çok şükür... İnşallah haftaya da güzel haberlerle gelirsin

yoooo öle aman aman bi agrım olmadı:26:

Dönmüştür o dönmüştür annesi.. dönmese bile daha var vakit merak etme sen.. En kötü ihtimal dönmez, o da kötü bir ihtimal değil, sağlığı yerinde olsun da..

İyi ki varsınız walla, gerçekten aile gibisiniz

Egeeeeeee

Çilek biraz kafanı dağıt canım çok yoğunlaştıgından görüyon kabusları akşam yatarken bir meşgale ile uğraşırken uyku moduna geç

Akşam dua okuyorum, sonra tv açıp seyrederken uyuyorum ama gün içerisinde kuruyorum canım demek ki..
Bi de sürekli hırsız girdiğini eve görüyorum, sürekli kocamın üstüne üstüne geliyor, onu da okudum internetten çok korktum yorumlardan
Amaaaannn iyice paranoyak oldum kızlar sizin de neşenizi kaçırmiyim, bi de güzel haberlerle geldin Karakan ne güzell

Sorma dün burda bayram havası vardı...Hepimiz de çok sevindik....
Sana da 1 gün mü izin verdiler ya, biraz yatıp dinlensen de tam olarak geçseydi ya hastalığın..Dinlenemeyince hemen iyileşemiyor insan...
kız suratlarına s.... bunların..
halden anlayan tip değiller. boşver az kaldı..
bayram havası olur tabi ya dualarımız kabul oldu çok şükür.

Egeeeeeee

canım idare ederiz aslında yatmak iyi geliyorda nurdan laf gelsin istemiyorum. eylülde iğnelerle daha iyi çok şükür.
sen nasılsın.
çilek kız ne oldu abuk abuk şeyler düşünme beeee deli. sen bu haldeyken kocan gül koklarmı üstüne... bende düşünüyorum arada ama eskidendi şimdi 10 yıl oldu yaparsada kendi sütüne kalmış..
(gerçi o karının sütünede pek güvenmiyorum kaynanamın)

Duru hanım aşağıda duruyordur da ondandr...
Benimki hala kocaman top gibi önde duruyor...Hergören bana da Allah kurtarsın diyor...Şaka maka az kaldı ya..
ee, ben yarın aşı olmaya gidecektim, yapmazlar mı ki ??

fatma bana 1 ay süresi var dedi dönmesi için.hep sağ tarafımda mesela acayip vuruyodu orası başıymış ayaları sol tarafıma doğru..önceki giitklerimdede baş aşağı duuryodu ayrıntılı incelemdik doktor demişti o zamna bu hep böylemi duruyor diye.o zaman hareketlerini aşağıda hissediyodum ama şimsi hep göbek çevremde sağ sol

Ne bileyim hiç girmediğimden herhalde..Bi de 20 dakika falan sürüyormuş ya...
İnşallah benimki de güzel çıkar da panikletmez öykü hanım...

sende iiki varsın fındık
ya bak şimdi dikdi bi yerini kabıurgamın altında yuvarlak bişi kafası herhalde yaa ....hayılısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…