Ne bileyim hiç girmediğimden herhalde..Bi de 20 dakika falan sürüyormuş ya...
İnşallah benimki de güzel çıkar da panikletmez öykü hanım...
Duru hanım aşağıda duruyordur da ondandr...
Benimki hala kocaman top gibi önde duruyor...Hergören bana da Allah kurtarsın diyor...Şaka maka az kaldı ya..
ee, ben yarın aşı olmaya gidecektim, yapmazlar mı ki ??
bu haftaki kontrollerde bişey var benimde bugundü grev varmış 2 gün hasta bakmıyorlar acil dışında.. perşembeye randevu aldım...
kızlar benim karnım iyice aşşaya indi hergören dikkat et diyor. birde yürüyemiyorum ya zorlanıyorum nisan bi bitseeeeeee..
bu arada ben sizi çok özlediğimi hissettim ya iyiki burdayım:)))))))
kız suratlarına s.... bunların..
halden anlayan tip değiller. boşver az kaldı..
bayram havası olur tabi ya dualarımız kabul oldu çok şükür.
canım idare ederiz aslında yatmak iyi geliyorda nurdan laf gelsin istemiyorum. eylülde iğnelerle daha iyi çok şükür.
sen nasılsın.
çilek kız ne oldu abuk abuk şeyler düşünme beeee deli. sen bu haldeyken kocan gül koklarmı üstüne... bende düşünüyorum arada ama eskidendi şimdi 10 yıl oldu yaparsada kendi sütüne kalmış..
(gerçi o karının sütünede pek güvenmiyorum kaynanamın)
sende iiki varsın fındık
ya bak şimdi dikdi bi yerini kabıurgamın altında yuvarlak bişi kafası herhalde yaa ....hayılısı bakalım
sen bu kızı arkelog falan yap iyi jkazı çalışması yapar heeeyapmayabilirler canikom kızım ama sen antalyadasın grev istanbulda olabilir bi ara sor..
duru hanım çok fena aşşalarda uğraş veriyor bilmiyorum ne arıyor..
Biz de seni çoook özledik ağam yokluğun hissediliyor... Bu arada izne çıktığınızda girmezseniz evden cepten arar rahatsız ederim haberiniz olsun :)))
Bu arada ben kaçtımmm kaçtımmmm ve sonundaaaaaa yakalandım sağlık ocağına. dün aradılar gebeymişsiniz diye... Salak hemşire bozuntusu sinirlerimi bozdu, telefonda bilgilerimi aldı, kaç kilo aldınız diye sordu
59la hamile kaldım 69 oldum, 10 kilo aldım dedim
"çooook kötü çooooooook kötü" diyor
"pardon da neresi kötü" dedim, "zaten şişman hamile kalmışsınız. biz hamilelerin 9-12 arası almasını istiyoruz. son 2 ayda alırsınız 10-15 kilo" dedi
"var mı bugüne kadar o kadar kilo alan" dedim , yokmuş , hiç o kadar az kiloyla bitiren olmadı diyor
"o zaman benim niye moralimi bozuyorsunuz, siz işinizi yapsanıza, niye münasebetsiz konuşuyorsunuz ki" dedim
walla karşıda olmasaydım gidip saçını başını yolacaktım bütün sinirlerimi zıplattı deli yaa
fatma tickerında son 1 ay gözüküyor çok mutlu oldum birden :)))))))))) ne kadar zaman geçmiş yaa
kız suratlarına s.... bunların..
halden anlayan tip değiller. boşver az kaldı..
bayram havası olur tabi ya dualarımız kabul oldu çok şükür.
canım idare ederiz aslında yatmak iyi geliyorda nurdan laf gelsin istemiyorum. eylülde iğnelerle daha iyi çok şükür.
sen nasılsın.
çilek kız ne oldu abuk abuk şeyler düşünme beeee deli. sen bu haldeyken kocan gül koklarmı üstüne... bende düşünüyorum arada ama eskidendi şimdi 10 yıl oldu yaparsada kendi sütüne kalmış..
(gerçi o karının sütünede pek güvenmiyorum kaynanamın)
Ne bileyim hiç girmediğimden herhalde..Bi de 20 dakika falan sürüyormuş ya...
İnşallah benimki de güzel çıkar da panikletmez öykü hanım...
Biz de seni çoook özledik ağam yokluğun hissediliyor... Bu arada izne çıktığınızda girmezseniz evden cepten arar rahatsız ederim haberiniz olsun :)))
Bu arada ben kaçtımmm kaçtımmmm ve sonundaaaaaa yakalandım sağlık ocağına. dün aradılar gebeymişsiniz diye... Salak hemşire bozuntusu sinirlerimi bozdu, telefonda bilgilerimi aldı, kaç kilo aldınız diye sordu
"pardon da neresi kötü" dedim, "zaten şişman hamile kalmışsınız. biz hamilelerin 9-12 arası almasını istiyoruz. son 2 ayda alırsınız 10-15 kilo" dedi
"var mı bugüne kadar o kadar kilo alan" dedim , yokmuş , hiç o kadar az kiloyla bitiren olmadı diyor
"o zaman benim niye moralimi bozuyorsunuz, siz işinizi yapsanıza, niye münasebetsiz konuşuyorsunuz ki" dedim
walla karşıda olmasaydım gidip saçını başını yolacaktım bütün sinirlerimi zıplattı deli yaa
cnm rapor alınca maaş kesiyorlar burda sonra git ssk dan al felan uğraştırıyorlar. özel sektörden bıktımm..ben iyiyim canım keşke şöyle üç gün rapor alsanda dinlensen özel sektör işarkadaşı hamilelik dinlemez anlamazlar halinden hem kızına hemde kendine bakardın bir rapor alabilsen
aaaaaaaaaaaa yolarım o karıyı ben ver telefonunu bana..Biz de seni çoook özledik ağam yokluğun hissediliyor... Bu arada izne çıktığınızda girmezseniz evden cepten arar rahatsız ederim haberiniz olsun :)))
Benide sobelediler çilek bende gidip kaydolacam seninki munasebetsizmiş canım muhatap bile olma gidince sende
günaydın...Günaydın kızlarrrrr :)
nasılsınız?
Egeiyileştin mi? Eylül nasıl oldu?
cnm rapor alınca maaş kesiyorlar burda sonra git ssk dan al felan uğraştırıyorlar. özel sektörden bıktımm..
aaaaaaaaaaaa yolarım o karıyı ben ver telefonunu bana..
çok iyi demişsin aptal şey bunlar dr olamayıp kendini dr zanneden pratisyenler.. gerizekalı kim almış son ayda 10 kiilo aaaaaa. benim dr dediki olsun olsun verirsin ... mannnak
ok cnm kendine iyi bak..Ben çıkıyorum kızlar...
Kızım hala içerdeyken, ben hala çalışabiliyorken işlerimin başına dönüyorum...
Müsait olursam girerim yine...
Giremezsem de, yarın aşııya gideceğim merak etmeyin..Ordan da gelir miyim gelmez miyim, bilmiyorum...
kız sen insanı öldürürüsn çok güldüm. ben takip etmek istemem gerçeklerden korkarım. bide yakalarsam ne yapıcam ayrılamamada 2 çocuk:))))) boşver ne yaparsa yapsın karışmaaaaaaAhahaha kaynanamın sütüne ben de hiiiç güvenmiyorum, kadının kendisi ayaküstü bin tane yalan söylüyor, oğluna da geçirmiştir kesin..
Ne biliyim ağam yaa, hiç aklımda yoktu bu rüyaları göre göre aklıma girdi walla.. şimdi 1 hafta yok.. şöyle görünmeden takip etmenin bi yolu olsaydı da içim rahatlasaydı ne güzel olurdu
Yok yok panikletmez.. formalite o .. zaten ben anlamıyorum sezeryana girecek insanı neden nstye sokarlar kii
günaydın cnmm.. iyileşmedim ama daha iyiceğim. eylülde 3 tane iğne oldu daha iyi 3 yane kaldı . iğne daha çabuk etkisini gösterdi. yattım bütün gün. perşembe kontrolüm var bekliyorum işte... sen nasılsın. sezin nasıl duru çok fena oldu valla canımı yakıyor çıkmak ister gibi aman allah korusun beklesin azcık dahaGünaydın kızlarrrrr :)
nasılsınız?
evt zaman daraldı kız yumurta kapıya dayandı vallaha
Ben çıkıyorum kızlar...
Kızım hala içerdeyken, ben hala çalışabiliyorken işlerimin başına dönüyorum...
Müsait olursam girerim yine...
Giremezsem de, yarın aşııya gideceğim merak etmeyin..Ordan da gelir miyim gelmez miyim, bilmiyorum...
Benide sobelediler çilek bende gidip kaydolacam seninki munasebetsizmiş canım muhatap bile olma gidince sende
Günaydın kızlarrrrr :)
nasılsınız?
cnm rapor alınca maaş kesiyorlar burda sonra git ssk dan al felan uğraştırıyorlar. özel sektörden bıktımm..
aaaaaaaaaaaa yolarım o karıyı ben ver telefonunu bana..
çok iyi demişsin aptal şey bunlar dr olamayıp kendini dr zanneden pratisyenler.. gerizekalı kim almış son ayda 10 kiilo aaaaaa. benim dr dediki olsun olsun verirsin ... mannnak
bide kızlar erken dogum riski falan olanlar olur bişey olur söyle bi şey daha ögrendim..mesela benim diger doktor 6.5 aylıkken işte hemen alalım falan dedi ya yoksa cocuk pazartesiye cıkmaz demişti..o anda akciger ignesi aldırdı hemen..akcigerleri acılsın diye o igne yapılıyormuş ama onun da gecerlilik süresi 1 haftaymış..yani igne yapıldıgında 1 gün sonra ya da 1 hafta sonra cocuk dünyaya geldiginde akcigerleri acılmış oluyomuş..neyse işte biz yaptırmadık cünkü bi de şey dedi bu igne bi defa yapılabilir ikinci defa yapıldıgında cocuk da beyin kanamasına neden oluyor dedi..allah tabiki böle bi durumla karşılaştırmasın ama yapılması gerektigini falan söylerse doktorunuz ani bişey olur..bunu da sorun lütfen..
canlarım siz ilerde çocukların aşıları için kayıt olmanız gerekiyo bence kendiniz gidip kayıt olun.
günaydın...
ege merak etme bizde de öle rapor aldıgında maaşından kesiliyo onunda 3/2 sini falan alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?