2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben artık bitsin istiyorum yaa şöle hoplaya zıplaya yürümek koştuırmak istiyorum inan bi anda olsun bitsin çocuk olsun artık diyorum tabi zamanında

valla fatmacık bende uğraşmak istemediğim için rapor almadım değmez 3-5 li,ra için gidip uğraşmaya ssklarda felan boşver sabrederim yavaş iş yaparım yormam kendimi

valla öle kız ben hayatımda daha 1 defa rapor aldım nişan içindi 5 güne 220 tl kestiler sskdan 112 mi ne anca alabildim onuda kaç ay sonra bu sıkışıklıkta değmez

günaydın kızlar.kasıklarımda çok acı var.bi de sık sık tuvalete gidiyorum.bebişler yola çıktı geliyolar mı yoksa ya?...:18:ellerim ayaklarımda kütük gibi oldu.sizlerden ne var ne yok.

günaydın kızlar.kasıklarımda çok acı var.bi de sık sık tuvalete gidiyorum.bebişler yola çıktı geliyolar mı yoksa ya?...:18:ellerim ayaklarımda kütük gibi oldu.sizlerden ne var ne yok.

bizlerde aynıyızzz gelsinler yaa zamanında inş.

sezin de aynı sabırsızlandı bu çocuklar. ne aceleleri varsa :)))
ben iyiyim çok şükür. bir sıkıntım yok. siz çabucak iyileşin diye dua ediyorum.

iyiyiz tatlım sen nasılsınnn? gitti mi koku?

bugün biraz daha iyi. hafif kokuyor.
o gıcık hemşireyi de okudum uyuz oldum dışardan konuşması kolay. embesil.
acaba kendi doğurdu mu? 12 kilo istiyolarmışmış. bende istiyom da olmuyo işte

Günaydın iyiyiz sen nasılsınnnnnn

iyiyim canım. süperim :)

günaydın.
ellerim ayaklarım uzun zamandır benim değil gibi. hep uyuşuk alıştım ben artık :)

kızlar dün akşam farkettim karnımın alt tarafları, yani göremediğim yerler acayip çatlamış.
kıpkırmızı kalın çizgiler olmuş.
önce biraz üzüldüm ama kızıma feda olsun napalım :)

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.haziran annesi olucam derken mayısta alıcam galiba bebişleri.bişi sorucam sizce ikizler burcu mu daha iyi boğa burcu mu kızlar.

yaa sen bişiler sürüyormuydun

ayyyyyyyyyyyy deli mi o beeee . . beyin kalmamış yazık

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.haziran annesi olucam derken mayısta alıcam galiba bebişleri.bişi sorucam sizce ikizler burcu mu daha iyi boğa burcu mu kızlar.

İkizler Burcu Bebeği:22 Mayıs-21 Haziran

En sevdiği cümle: "sıkıldım!"

İyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal

Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı

İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.

En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı

Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…