Ya demeyin öyle bak kabuslar görüyorum sonraaa
görüşürüz canım kolay gelsinn
bebeklerin aşıları için kaydolmak lazım :) yok gidince de çok muhattap olmam da veririm ince ayarını görür :)
iyiyiz tatlım sen nasılsınnn? gitti mi koku?
benim doktor da normal dedi.. deli yaa
valla fatmacık bende uğraşmak istemediğim için rapor almadım değmez 3-5 li,ra için gidip uğraşmaya ssklarda felan boşver sabrederim yavaş iş yaparım yormam kendimi
günaydın kızlar.kasıklarımda çok acı var.bi de sık sık tuvalete gidiyorum.bebişler yola çıktı geliyolar mı yoksa ya?...:18:ellerim ayaklarımda kütük gibi oldu.sizlerden ne var ne yok.
bizlerde aynıyızzz gelsinler yaa zamanında inş.
günaydın...
günaydın cnmm.. iyileşmedim ama daha iyiceğim. eylülde 3 tane iğne oldu daha iyi 3 yane kaldı . iğne daha çabuk etkisini gösterdi. yattım bütün gün. perşembe kontrolüm var bekliyorum işte... sen nasılsın. sezin nasıl duru çok fena oldu valla canımı yakıyor çıkmak ister gibi aman allah korusun beklesin azcık daha
iyiyiz tatlım sen nasılsınnn? gitti mi koku?
Günaydın iyiyiz sen nasılsınnnnnn
evet ya zamanında gelsinler.34.haftayı atlatırsam küveze girmekten kurtuluyolarmış.hayırlısı olsun inşallah.
günaydın kızlar.kasıklarımda çok acı var.bi de sık sık tuvalete gidiyorum.bebişler yola çıktı geliyolar mı yoksa ya?...:18:ellerim ayaklarımda kütük gibi oldu.sizlerden ne var ne yok.
dur duuuuuuur 33. Haftamı kutlayayım..... ohhhhhhh......
kızlar dün akşam farkettim karnımın alt tarafları, yani göremediğim yerler acayip çatlamış.
kıpkırmızı kalın çizgiler olmuş.
önce biraz üzüldüm ama kızıma feda olsun napalım :)
Biz de seni çoook özledik ağam yokluğun hissediliyor... Bu arada izne çıktığınızda girmezseniz evden cepten arar rahatsız ederim haberiniz olsun :)))
Bu arada ben kaçtımmm kaçtımmmm ve sonundaaaaaa yakalandım sağlık ocağına. dün aradılar gebeymişsiniz diye... Salak hemşire bozuntusu sinirlerimi bozdu, telefonda bilgilerimi aldı, kaç kilo aldınız diye sordu
59la hamile kaldım 69 oldum, 10 kilo aldım dedim
"çooook kötü çooooooook kötü" diyor
"pardon da neresi kötü" dedim, "zaten şişman hamile kalmışsınız. biz hamilelerin 9-12 arası almasını istiyoruz. son 2 ayda alırsınız 10-15 kilo" dedi
"var mı bugüne kadar o kadar kilo alan" dedim , yokmuş , hiç o kadar az kiloyla bitiren olmadı diyor
"o zaman benim niye moralimi bozuyorsunuz, siz işinizi yapsanıza, niye münasebetsiz konuşuyorsunuz ki" dedim
walla karşıda olmasaydım gidip saçını başını yolacaktım bütün sinirlerimi zıplattı deli yaa
sizce hangisi gusel kızlar
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.haziran annesi olucam derken mayısta alıcam galiba bebişleri.bişi sorucam sizce ikizler burcu mu daha iyi boğa burcu mu kızlar.
Kayınvalidem doğum günümde burdaki turkuaz mavi pijamayı almış bana, çok güzel:)sabahlığı kapri kol,ona da bayıldım:)bir de içinden de küçük bebiş çorabı çıktı:)çok tatlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?