Kızlar ben kaçıyorum, biraz hava aliyim çok kötü oldum nefes alamıyorum sıkıntıdan Allah hayır etsin...
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.haziran annesi olucam derken mayısta alıcam galiba bebişleri.bişi sorucam sizce ikizler burcu mu daha iyi boğa burcu mu kızlar.
yaa sen bişiler sürüyormuydun
gnaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
sanırım problemler çözüldü bizim bağlantı ile ilgili şimdilik girebiliyorum bakalım ne kadar sürecek
Kızlar ben kaçıyorum, biraz hava aliyim çok kötü oldum nefes alamıyorum sıkıntıdan Allah hayır etsin...
gnaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
sanırım problemler çözüldü bizim bağlantı ile ilgili şimdilik girebiliyorum bakalım ne kadar sürecek
seçim şansım olsaydı boğa olmasını tercih ederdim :)
çatlak kremi almadım. bebeyağı kullandım. ayrıca bepanthen merhem ve krem.
ama çok düzenli kullanamadım
aman deri yapısı ile alakalı yaa ben pek bişi sürmedim gögüsler fazla büyümemesine rağman hemen çatladı göbekde bişey yok...
ooo hoşgleidn ......
günaydın :)
özlemişim buraları
ama neden kimse yok çok tenha geldi bugün
senin göbüş çatlamaz bence.
özlemişim buraları
ama neden kimse yok çok tenha geldi bugün
benimde kişisel temizlik sırasında mahvettiğim bir vucudum var aRTIK. FAZLA DAĞITMIŞIM NASIL OLACAK BİLMİYORUM HERYERİME YAYILDI...kızlar dün akşam farkettim karnımın alt tarafları, yani göremediğim yerler acayip çatlamış.
kıpkırmızı kalın çizgiler olmuş.
önce biraz üzüldüm ama kızıma feda olsun napalım :)
SELAMMMMM MERAK ETTİK SENİ NASIL GİDİYOR HERŞEY YOLUNDAMI BİZ İYİYİZ TENHA DEĞİL ARTIK İŞLERE YOĞUNLAŞTIK O YÜZDENgnaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
sen hiç cumartesi sabahı gelmedin galiba
benimde kişisel temizlik sırasında mahvettiğim bir vucudum var aRTIK. FAZLA DAĞITMIŞIM NASIL OLACAK BİLMİYORUM HERYERİME YAYILDI...
Kızlar channel nerede...
çilek neyin var yaa kendine gel bi kuzummm
hafta sonları pek kimseolmuyor zaten ama hafta içi bu saatler yoğun olurdu eskiden
aman bakılır çaresine sonra. Napalım.
Gözünaydın canım....
O nst den korkuyorum ben yaa..Sancı çıksa ne yapacaklar acaba, merak ediyorum....
Haftaya da inşallah güzel haberlerle gelirsin..
rapor aldı o canım. Ama bişeyi yok uyduruktan rapor. Sanırım badana işleri için.
Evet sayı azaldı son zamanlarda. Malum izin öncesi son iş toparlama çalışmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?