2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gnaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
sanırım problemler çözüldü bizim bağlantı ile ilgili şimdilik girebiliyorum bakalım ne kadar sürecek

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.haziran annesi olucam derken mayısta alıcam galiba bebişleri.bişi sorucam sizce ikizler burcu mu daha iyi boğa burcu mu kızlar.

seçim şansım olsaydı boğa olmasını tercih ederdim :)

yaa sen bişiler sürüyormuydun

çatlak kremi almadım. bebeyağı kullandım. ayrıca bepanthen merhem ve krem.
ama çok düzenli kullanamadım

seçim şansım olsaydı boğa olmasını tercih ederdim :)

çatlak kremi almadım. bebeyağı kullandım. ayrıca bepanthen merhem ve krem.
ama çok düzenli kullanamadım

aman deri yapısı ile alakalı yaa ben pek bişi sürmedim gögüsler fazla büyümemesine rağman hemen çatladı göbekde bişey yok...

benimde kişisel temizlik sırasında mahvettiğim bir vucudum var aRTIK. FAZLA DAĞITMIŞIM NASIL OLACAK BİLMİYORUM HERYERİME YAYILDI...

gnaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
sanırım problemler çözüldü bizim bağlantı ile ilgili şimdilik girebiliyorum bakalım ne kadar sürecek
SELAMMMMM MERAK ETTİK SENİ NASIL GİDİYOR HERŞEY YOLUNDAMI BİZ İYİYİZ TENHA DEĞİL ARTIK İŞLERE YOĞUNLAŞTIK O YÜZDEN

Kızlar channel nerede...
çilek neyin var yaa kendine gel bi kuzummm

rapor aldı o canım. ama bişeyi yok uyduruktan rapor. sanırım badana işleri için.

hafta sonları pek kimseolmuyor zaten ama hafta içi bu saatler yoğun olurdu eskiden

evet sayı azaldı son zamanlarda. malum izin öncesi son iş toparlama çalışmaları.

Gözünaydın canım....
O nst den korkuyorum ben yaa..Sancı çıksa ne yapacaklar acaba, merak ediyorum....
Haftaya da inşallah güzel haberlerle gelirsin..

Kuzu ablamda 34.haftada sancı çıkmıştı.Doktor hemen hastaneye gönderdi acil.Hastaneye yattı,sürekli alttan üstten muayene oldu açılma var mı diye.Akciğer geliştirici ilaçlar vuruldu.Ama bebiş doğmadı,zamanını bekledi.Sadece 1 gün yattı hastanede.Ablam da sancı falan yoktu,ama nts de çıkıyor bazen sancı.Ama illa bebek doğacak diye bir şey yok sancı çıktı diye.Açılma olması gerekiyor,ama ablamda o yoktu.Çok korkup stres yapma sakın,erken doğumu tetiklermiş.Mesela ben doktoruma her gidişte bir heyecanla gidiyorum,korkuyorum bir şey olacak diye,bu yüzden de tansiyonum çıkıyor.Doktorum rahat ol diye her defasında ama napcam bilmiyorum hakim olamıyorum kendimeSezaryana girerken kalpten gitmem inşallah:))))

rapor aldı o canım. Ama bişeyi yok uyduruktan rapor. Sanırım badana işleri için.

Evet sayı azaldı son zamanlarda. Malum izin öncesi son iş toparlama çalışmaları.

ay ne güzel yapmış iyi olmuş..
Aman yaa bende olmazsa bir gün yine çakarım izin. Artık çokta umrum değil. Zaten isteksiz geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…