2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ayı gibi olurum bee.. Off çalışasım yok benim ya akşma olsa bu hafta bitse
hafta sonu boya var inşallah biter hemn bide 23 nisan gösteri var eylülün amannnnnnnnnnn darlandım he

az kaldı kız ege. ayın 19'u olmuş baksana. şurda 9 gün daha çalışacaksın sonra bittttiiiii.

ay ne güzel yapmış iyi olmuş..
Aman yaa bende olmazsa bir gün yine çakarım izin. Artık çokta umrum değil. Zaten isteksiz geliyorum

ücretsiz izin kullanacakmısın doğumdan sonra? ne zaman izin dönüşün hesapladın mı?
ben 9 mayısta çıkıyorum.

ya bu çıocuk bugün ayağa dikiliyo yaa bi tarafı gögsümün altında bi tarafım taaaa altımda

TATLIM BEN MEDİCANA DA DOĞUM YAPICAM.BİLGİ OLSUN DİYE YAZAYIM DEDİM.KENDİMDE 2-3 SEFER YSTTIM DOĞUM KATINDA AMA ÇOK MEMNUN KALDIM.BENİM DOKTORUM DIŞAARDAN GELİCEK.ANESTİZİST ORDAN TABİKİ.AMA BEN HASTANEDE KALDIĞIM SÜRE İÇERİSİNDE DOĞUM YAPANLARI ÖZELLİKLE İNCELEDİM))HERKES SON DERECE İLGİLİ GÖRÜNÜYO.HEMŞİRELER ZIRT PIRT ODANA GELİYOLAR HATTA BEN Bİ UYUTMADILAR YA DİYE GICIK BİLE OLMUŞTUM))DOKTORUN ORDAN OLURSA FİYAT SABİT 2300.EPÜDÜRAL FİYATI.BENİM DOKTOR DIŞARDAN BENN ÖDEMEYİ ONA YAPCAM.

Bİ DE HEMŞİRE DEĞİŞİYO DOĞUMDA DEMİŞSİN ÖNEMLİ OLAN DOKTORUN VE SEZERYANSA ANESTESİZT SONUÇTA.HEMŞİRENİN KİM OLDUĞUNUN NE ÖNEMİ VAR Kİ??SONUÇTA TEK İŞLEVİ DAMAR YOLUNU AÇMAK SENİ GİYDİRMEK BEBEĞİ TEMİZLEMEK ODAYA GÖTÜRMEK))

HRS Yİ DE ÇOK İYİ BİLİYORUM.RAPOR ALDIM ORDAN BEN.ORASI DA ÇOK ŞIK AMA FİYAT OLARAK MEDİCANANIN 2 KATI.DAHA FAZLA PARAM OLSA HRS YŞ DE TERCİH EDEBLİRDİM))

yğun bakım ünitesine gelince haklısın.allah korusun bişey olsa gecesi 600 milyon dediler bize orda.ki ben devlet memuruyum.

şimdilik herşey iyi gidiyor canım sağol bağlantıdaki ve bizim pc deki problemler de çözülmüş gibi görünüyor

hazırlıklarla uğraşıyorum tam gaz
ama az kaldı bu ay sonuna bitirmeyi planlıyorum
bu hafta sonu halı uyku seti ve avize işini halledicem sonra da alınanların yıkanıp ütülenip yerlşmesi kalıyor sadece
birde hastane çantam

günaydın arkadaşlar hastane çıkışını ne marka aldınız yada kaçlı aldınız of ya bide oyun alanı şeklinde beşikmi yoksa karyolamı alsak karar veremedik yaa bu hafta bu kararı vermemiz lazım ve odasını son hızla tamamlamak gerek

valla cnmaz kaldı tatilleri sayma 9 gün var:)))))))
mayısdan sonra 3 ay kalıyor sonrada duruma göre 3-4 ay ücretsiz kullanabilirim. Bu senneyi kapatmak istiyorum kısmet bakalım. Kesin değil. Sen ne yapacaksın. Seninde az kaldı

ya bu çıocuk bugün ayağa dikiliyo yaa bi tarafı gögsümün altında bi tarafım taaaa altımda
pipsini kopar kız onun oyyyyyyyyyy yer onu teyzesi.

ohh biz daha boyaya başlıycaz yıkama ütüleme şurda kalsın hele((((((((((

ayyyyyyyyyyyy fmggg sabah sabah okadar guldum kı uyduruktan rapor lafınaaaaaaaaa:):))):::)
ayy valla ıs en ıyısııı ben ıste dnlenıyomusummm evde kalcammm agrıyooo dun azcık evı supurdum sıldım bıtımmmmmmmmm

hrs de yoğun bakım için ücret almıyoruz demeleri hiç inandırıcı değil
ben tüp bebk tedavisine başlamadan gitmiştim oraya ücretsiz öngörüşme diye randevu aldım sonra 250 tl ödedim geçen yıl bi de ücretli diye randevu alsaydım allah korusun ne kadar alırlardı acaba benden

hrs de ayrı bir paragöz olma durumu seziyorum ben

babası yesin pipisini

kızlarrrrrrrrrr tunaydınnnnnnnn

egecımmm nasıl oldun gecmıs olsun eylul nasıl oldu?

canımmm seni sordum az önce rapor almışsınn. Evini yerleştirdin tabi mis olmuştur. Bizim işler beklemede..
Daha iyiyim cnm eylülde daha iyi sağolun iszleri görünce gözüm açılıyor benim

galiba ayakta duruyo yaaa..çok canımı yakmayan bi acı ama rahatsız edici

idare et annesi sev konuş azıcık. toparlar belki kendini.

bilmiyorum ben napıcağımı. ama zor ücretsiz izin olayı. hele seneyi kapatmam imkansız.
ancak işi bırakmam lazım.

ne biliyim kız şimdi rahatsız falan olduğunu sanar diye öyle dedim
dinlen bacım allah korusun. işlere kaptırma kendini.

canımmm seni sordum az önce rapor almışsınn. Evini yerleştirdin tabi mis olmuştur. Bizim işler beklemede..
Daha iyiyim cnm eylülde daha iyi sağolun iszleri görünce gözüm açılıyor benim

dun okudum valla eyluse uzuldum off ben bıtırdım cnm darısı senın basınaaaa:)))::)

yaaa BU FATMAAAAAAAA SOguk havayı bu tarafa attıı

hahhahaha.evde olmuyo ıste cnm yaaa muhakkak bısıler yapıosunnnn.

kuzu nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…