2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elim karnımda yaa kalabalık yaa burası
dun okudum valla eyluse uzuldum off ben bıtırdım cnm darısı senın basınaaaa:)))::)

yaaa BU FATMAAAAAAAA SOguk havayı bu tarafa attıı

burası ii hava düzeldi burda 23 nsanda ii olur inş. pikniğe gdicem

bende orda yapacağım doğumu zaten sekreteryada asılı sağlık Bakanlığı Yönetmelik gereği ücretsiz yapacakları tedavi ve bakım arasında yoğun bakım yenidoğan yoğun bakım hizmetleri olarak listeli şekilde ve ayrıca konustum hemşire ile almadıklarını söylediler yoğun bakımdan ücret hiçbir özel hastane alamaz ancak yoğun bakımda esktra bebeğe ilaç uyguluyorlarsa onların fiyat farklarını alabilirler

sabah bizim bekçi amca bayılmış. apar-topar hastaneye götürdüler.
adamcağız beyin kanaması geçirmiş. çok üzüldüm yaaa.

ben idilbaby 10 lu aldım
park yatak sevmediğim için odahazırladım oda takımı aldım birde ilk zamnlar yanımdayasın diye küçük beşik aldım

canım bende badana yaptırmadm tüm eve zaten yaptırmayacaktım ama bbek odasın istiyordum ama mobilyalar beklediğimiz tarihten bir hafta önce gelince badana işi kaldı eşya girince odaya gözüm yemedi
belki kışa girerken yaptırırım bebek odasının badanasını

sabah bizim bekçi amca bayılmış. apar-topar hastaneye götürdüler.
adamcağız beyin kanaması geçirmiş. çok üzüldüm yaaa.
ayy geömiş olsun yaaaa
:) cnım yaaaaa ınsallah gıdersın pıknıgeee duzelsın artık zaten yeterrrrrrrrrrr

evt yaaaa bunaldım iice.... hafta sonu kocam evde süper olucak bu haftasonu

offf evde bıraz dınleneyım dedım ama ne dınlenmekkk adam sabahhh okadar ses cıkartıyokı gıderkennn uyaıyorummmm. Ben esyalarımı bıle farklı odaya koyuyodum o uyanmasın dıye yaaaaaaaaa:)):):)
ay sorma benim öküzde alarmını kuruyor ben kapatırım hemen adam ertelemeye basıyor zır zırrrrrrrr 50 defa anlamıyorlar valla naziklikten..

valla bende böyle düşündüm ama bakıcaz vermezlerse çıkarsınlar... Illaki bulurum iş.
6 aylık olana kadar emzirmek istiyorum sonrasında ek besinlere geçer bende 1 kere sağıp eve koyarım hiç değilse arada yemeklere geçmiş olur. Inşallah

dun okudum valla eyluse uzuldum off ben bıtırdım cnm darısı senın basınaaaa:)))::)

yaaa bu fatmaaaaaaaa soguk havayı bu tarafa attıı

sorma ben bu hafta başlıycam bakalımm((((((((( perşembe akşamı toparlarım cuma akşam başlıycaklar cumartesi pazar bititrirler.

tatlım ben hastane çıkışlarını BEBETTO dan aldım.bi takım organik aldım.park yataklar kimi arkadaşım için çok kullanışlı bulunuyo.ama ben çok hoşlanmıyorum açıkcası.sanki yolculuğa çıkınca yanımıza alınması gereken portatif biş yatak giibi geliyo bana.yazın tatile falan çıkarken olabilir.

o yüzden en mantıklısı karyola bence.ben şu beşiği aldım.7 aydan sonrada oda yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar hepiciğinizi çok seviyorum lakin ben biraz mola vermem lazım işler birikti toparlamam gerek yemeğe çıkarım sonrasında burda olurum görüşürüz..

YA CANIM BELKİ DOĞRUDUR PARA ALMAMALARI LAZIM DİYOSUN DA VALLAHİ MEDİCANADA BENDEN Bİ GECE YATIŞ 580 LİRA PARA ALDILAR.YANİ SÖZDE SGK ANLAŞMALIAR.sağlık bakanlığını takan kim:-((AYRICA YENİDOĞAN KISMINDA ÖZEL HASTANELER KESİNLİKLE PARA ALIYO.SEN EMİNMİSİN YAV???KEŞKE SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSA:-(((
ben hrs de 287 milyon muayene ücreti ödedim.12 lirası sgk için kesilmiştir diye elimde makbuzum bile var.275 muayene ücreti.ama dersen ki hastane güzel ben hrs yi de medicananın vip odalarını da çok beğendim.tarık aksu var hrs de o da iyi diye biliyorum.ama para konusunda yanıldığını düşünüyorum.

günaydıınn

herkes iyidir umarım kıslar bizde iyiyiyz oğlumla kahvaltımızı yaptık bugün baya bi çalışmamız lazım
egem geçmiş olsun eylül mü hastalandı sen mi nasılsınız şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…