elim karnımda yaa kalabalık yaa burasıidare et annesi sev konuş azıcık. toparlar belki kendini.
bilmiyorum ben napıcağımı. ama zor ücretsiz izin olayı. hele seneyi kapatmam imkansız.
ancak işi bırakmam lazım.
ne biliyim kız şimdi rahatsız falan olduğunu sanar diye öyle dedim
dinlen bacım allah korusun. işlere kaptırma kendini.
dun okudum valla eyluse uzuldum off ben bıtırdım cnm darısı senın basınaaaa:)))::)
yaaa BU FATMAAAAAAAA SOguk havayı bu tarafa attıı
hrs de yoğun bakım için ücret almıyoruz demeleri hiç inandırıcı değil
ben tüp bebk tedavisine başlamadan gitmiştim oraya ücretsiz öngörüşme diye randevu aldım sonra 250 tl ödedim geçen yıl bi de ücretli diye randevu alsaydım allah korusun ne kadar alırlardı acaba benden
hrs de ayrı bir paragöz olma durumu seziyorum ben
günaydın arkadaşlar hastane çıkışını ne marka aldınız yada kaçlı aldınız of ya bide oyun alanı şeklinde beşikmi yoksa karyolamı alsak karar veremedik yaa bu hafta bu kararı vermemiz lazım ve odasını son hızla tamamlamak gerek
canım bende badana yaptırmadm tüm eve zaten yaptırmayacaktım ama bbek odasın istiyordum ama mobilyalar beklediğimiz tarihten bir hafta önce gelince badana işi kaldı eşya girince odaya gözüm yemedivalla cnmaz kaldı tatilleri sayma 9 gün var:)))))))
mayısdan sonra 3 ay kalıyor sonrada duruma göre 3-4 ay ücretsiz kullanabilirim. Bu senneyi kapatmak istiyorum kısmet bakalım. Kesin değil. Sen ne yapacaksın. Seninde az kaldı
pipsini kopar kız onun oyyyyyyyyyy yer onu teyzesi.
ohh biz daha boyaya başlıycaz yıkama ütüleme şurda kalsın hele((((((((((
elim karnımda yaa kalabalık yaa burası
burası ii hava düzeldi burda 23 nsanda ii olur inş. pikniğe gdicem
ayy geömiş olsun yaaaasabah bizim bekçi amca bayılmış. apar-topar hastaneye götürdüler.
adamcağız beyin kanaması geçirmiş. çok üzüldüm yaaa.
:) cnım yaaaaa ınsallah gıdersın pıknıgeee duzelsın artık zaten yeterrrrrrrrrrr
ay sorma benim öküzde alarmını kuruyor ben kapatırım hemen adam ertelemeye basıyor zır zırrrrrrrr 50 defa anlamıyorlar valla naziklikten..offf evde bıraz dınleneyım dedım ama ne dınlenmekkk adam sabahhh okadar ses cıkartıyokı gıderkennn uyaıyorummmm. Ben esyalarımı bıle farklı odaya koyuyodum o uyanmasın dıye yaaaaaaaaa:)):):)
valla bende böyle düşündüm ama bakıcaz vermezlerse çıkarsınlar... Illaki bulurum iş.idare et annesi sev konuş azıcık. Toparlar belki kendini.
Bilmiyorum ben napıcağımı. Ama zor ücretsiz izin olayı. Hele seneyi kapatmam imkansız.
Ancak işi bırakmam lazım.
Ne biliyim kız şimdi rahatsız falan olduğunu sanar diye öyle dedim
Dinlen bacım allah korusun. Işlere kaptırma kendini.
dun okudum valla eyluse uzuldum off ben bıtırdım cnm darısı senın basınaaaa:)))::)
yaaa bu fatmaaaaaaaa soguk havayı bu tarafa attıı
sabah bizim bekçi amca bayılmış. apar-topar hastaneye götürdüler.
adamcağız beyin kanaması geçirmiş. çok üzüldüm yaaa.
günaydın arkadaşlar hastane çıkışını ne marka aldınız yada kaçlı aldınız of ya bide oyun alanı şeklinde beşikmi yoksa karyolamı alsak karar veremedik yaa bu hafta bu kararı vermemiz lazım ve odasını son hızla tamamlamak gerek
moralim sıfırlandı(
moralim sıfırlandı(
aaaaaaaaa yazıkkk geçmiş olsun allah korusun çocuklarına bağışlasın.. Bozma mıoralinisabah bizim bekçi amca bayılmış. Apar-topar hastaneye götürdüler.
Adamcağız beyin kanaması geçirmiş. çok üzüldüm yaaa.
bende orda yapacağım doğumu zaten sekreteryada asılı sağlık Bakanlığı Yönetmelik gereği ücretsiz yapacakları tedavi ve bakım arasında yoğun bakım yenidoğan yoğun bakım hizmetleri olarak listeli şekilde ve ayrıca konustum hemşire ile almadıklarını söylediler yoğun bakımdan ücret hiçbir özel hastane alamaz ancak yoğun bakımda esktra bebeğe ilaç uyguluyorlarsa onların fiyat farklarını alabilirler
Arkadaşlar hepiciğinizi çok seviyorum lakin ben biraz mola vermem lazım işler birikti toparlamam gerek yemeğe çıkarım sonrasında burda olurum görüşürüz..
günaydıınn
herkes iyidir umarım kıslar bizde iyiyiyz oğlumla kahvaltımızı yaptık bugün baya bi çalışmamız lazım
egem geçmiş olsun eylül mü hastalandı sen mi nasılsınız şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?