2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul Anadolu yakasında hangi hastanelerde dogum yapmayı planlıyorsunuz, fiyat bilgisi olan paylasabili mı? Özel sigorta hariç. SGK lilar yardım pls..

merhabalar haziran anneleri... bende şuan 33. haftadayım. şuan haziran 9 muhtemel doğum tarihimiz. bakalım inş erken gelmek istemez . bakıyorum hazırlıklar yapılıyo. bende 6. ayımdan sonra başladım. kıyafetlerin herşeyini aldım. yıkadım ütüledim çekmecelere yerleştirdim. çantamızı hazırladım :) ufak tefek şeyler kaldı tırnak makası filan... bende ayaklı sepetlerden kullanıcam ayrı odada olmasına karşıyım. tüm hamişlere allah kolaylık versin. sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhhh ....

canım şunu da söliyim. sağlık bakanı çıkıp çkıp orda laflar ediyo ama uygulamada öle olmuyo orda sölediği ile gelen yazılar bir olmuyo orda üücret alınmayacak diyo ama hoopp bakanlıktan bi yazı geliyo uyduruk bi kç işlemden para almıcaksın şu şu işlemlerden alıcaksın diye...karışık yani bu işler

canım benim ben de güveniyorum dr.uma ama napalım kötünün iyisi diye gidiyoruz.

bende aynı şeyi dr umla yaşıyorum canım. özel hastane olmasına rağmen gittiğimde en az 1 saat sıra bekliyorum, toplam muayenem 5dk sürüyo ve dr um dan numarasını istedim vermedi, acil durumlarda odasını arayacakmışım ama mecburum, gittiğim hastanenin haricinde devlet hast. var, orayı da eşim istemiyo (( alternatiflerin varsa değerlendir ama bazı dr lar da benim hastam değil diye sonradan gelenlerle fazla ilgilenmiyolarmış:26:

günaydın kızlar (gerçi nerdeyse öğlen oldu ama:))
EGEcim, sana da Eylül'e de geçmiş olsun
benim de bugün randevum vardı ama doktorun toplantısı çıkmış kaldı o nedenle.
bu arada ben de bi ara oda yapmayı düşündüm ama baktım ilk etapta kullanılmayacak, şu sıralar çok masraf yapmak istemedim, sadece beşik aldık. ahşap (aslında ahşap üreten pek yok bizim ahşap diye düşündüklerimizin çoğu mdf, bizim aldığımız dahil:)), istediğin takdirde sabitlenebilen ve alttan çekmecesi olandan...

hos bulduk cnmm

nasıl olalım ıyıyız ıste cnm ya ıdare edıoz alttan cıkacak gıbı 2 yada 3 hafta daha bekler ınsallah
bişicik olmaz annesi bekler o merak etme

ayyyy uyku bastı :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ayy benideee
anam herşeyi bitirmiş ben daha yeni başlıcam

ben de 33.haftamdayım az kaldı .sanki haftalar çok hızlı geçiyor
senin niye çizelgen yok selinnnnnn????

merabalar... hazırlıklar tamamlanmış ne güzel... ilk defa mı geliyosun aramıza?

günaydın hoşgeldin...

tam benim sinir olduğum noktaya bastın saatlerce bekle sgk bile olsa devletden aldıklarıyla hasta başı 80 tl alıyolar 5 dk zor igileniyolar kafayı yiycem ya bu doktorlara elimiz mahkum gıcıklar amaan ne bileyim başka doktorada kıyaslamak için gidiyorum arkadaşlardan araştırdım ama bakalım

hayırlı olsun beşiğinizzz benim drumda izinliymiş haftaya kaldı muayenem

aaa canım senle aynı günlerdeyiz benimde son gün 9 haziran bende hazırlıkları bitirdim ama hastane çantamı hazırlamadım bian önce yapsam iyi olur

Gunaydinn kizlarr,
Maashallah hemen herkes burada.:)
Ben bir hizlica bakip cikayim size dedim. kahvalti yapiyorum. ogleden sonra doktora gidcegim inshallah.
Kocacik biraz hasta. Grip gibi. huysuzlugu ustunde.Dun gece atistik biraz.. Neyse ben onu boyle de seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…