hos bulduk cnmmsağol fatmaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canım.. bende uyanalı 1 saat olacak ama kalkmak istemiyorum yataktan :))))
slm hoşgeldinnnn
oohhh keyfe bak
kız sen nasılsın bakayım
evet sgk yı falan takmıyolar.sağlık bakanı bas bas bağırdı acile gelen hastadan kesinlikle para alınmaz yatsa dahi alınmaz diyede özellikle vurguladı.ama medicanada acil gece gittim dğum katına yönlendirip yatış yaptırdılar ödeme yaparken ısrarla acil geldik doğum olmadı ki desek de doğum acile girmez yanıtını aldık.:-((
DOĞURAM HELE ŞİKAYET ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ BABAMLA.GICIK OLDUK MEDİCANA YA BU KONUDA.TAMAM HİZMET SÜPER ODALAR SÜPER FALAN AMA SOYGUNCU GİBİLER ...
slm herkese tünaydın ya kızlar canım çok sıkkın ben doktoruma güvenemiyorum başka hangi doktor iyi bilmiyorum neyse bilenler vardır herhalde ben doktorumun beni 4 hafta sonrasına çağırmasına sinir olmuştum bunu geçiyoruum,sağ elim ve ayağımda şişme ve uyuşma var bide bacaklarımın arkası kan topladı varis gibi bunun için doktorumu aradım tabi numarasını bile vermediydi yarım saatde zorla ulaştım muaynehansne bana demesinmi kalp damara git diye ya en azaından yanına çağır bi kontrol et kafasından attı resmen bugn başka bi doktora gidiyorum o ne kadar iyi bilmiyorum ben iyi bi doktor bulmak istiyorum ya bana akıl verin nolur
bende aynı şeyi dr umla yaşıyorum canım. özel hastane olmasına rağmen gittiğimde en az 1 saat sıra bekliyorum, toplam muayenem 5dk sürüyo ve dr um dan numarasını istedim vermedi, acil durumlarda odasını arayacakmışımslm herkese tünaydın ya kızlar canım çok sıkkın ben doktoruma güvenemiyorum başka hangi doktor iyi bilmiyorum neyse bilenler vardır herhalde ben doktorumun beni 4 hafta sonrasına çağırmasına sinir olmuştum bunu geçiyoruum,sağ elim ve ayağımda şişme ve uyuşma var bide bacaklarımın arkası kan topladı varis gibi bunun için doktorumu aradım tabi numarasını bile vermediydi yarım saatde zorla ulaştım muaynehansne bana demesinmi kalp damara git diye ya en azaından yanına çağır bi kontrol et kafasından attı resmen bugn başka bi doktora gidiyorum o ne kadar iyi bilmiyorum ben iyi bi doktor bulmak istiyorum ya bana akıl verin nolur
bişicik olmaz annesi bekler o merak etmehos bulduk cnmm
nasıl olalım ıyıyız ıste cnm ya ıdare edıoz alttan cıkacak gıbı 2 yada 3 hafta daha bekler ınsallah
ayy benideeeayyyy uyku bastı :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
anam herşeyi bitirmiş ben daha yeni başlıcammerhabalar haziran anneleri... bende şuan 33. haftadayım. şuan haziran 9 muhtemel doğum tarihimiz. bakalım inş erken gelmek istemez . bakıyorum hazırlıklar yapılıyo. bende 6. ayımdan sonra başladım. kıyafetlerin herşeyini aldım. yıkadım ütüledim çekmecelere yerleştirdim. çantamızı hazırladım :) ufak tefek şeyler kaldı tırnak makası filan... bende ayaklı sepetlerden kullanıcam ayrı odada olmasına karşıyım. tüm hamişlere allah kolaylık versin. sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhhh ....
senin niye çizelgen yok selinnnnnn????ben de 33.haftamdayım az kaldı .sanki haftalar çok hızlı geçiyor
merabalar... hazırlıklar tamamlanmış ne güzel... ilk defa mı geliyosun aramıza?merhabalar haziran anneleri... bende şuan 33. haftadayım. şuan haziran 9 muhtemel doğum tarihimiz. bakalım inş erken gelmek istemez . bakıyorum hazırlıklar yapılıyo. bende 6. ayımdan sonra başladım. kıyafetlerin herşeyini aldım. yıkadım ütüledim çekmecelere yerleştirdim. çantamızı hazırladım :) ufak tefek şeyler kaldı tırnak makası filan... bende ayaklı sepetlerden kullanıcam ayrı odada olmasına karşıyım. tüm hamişlere allah kolaylık versin. sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhhh ....
günaydın hoşgeldin...Günaydinlar
bende aynı şeyi dr umla yaşıyorum canım. özel hastane olmasına rağmen gittiğimde en az 1 saat sıra bekliyorum, toplam muayenem 5dk sürüyo ve dr um dan numarasını istedim vermedi, acil durumlarda odasını arayacakmışımama mecburum, gittiğim hastanenin haricinde devlet hast. var, orayı da eşim istemiyo (( alternatiflerin varsa değerlendir ama bazı dr lar da benim hastam değil diye sonradan gelenlerle fazla ilgilenmiyolarmış:26:
senin niye çizelgen yok selinnnnnn????
merabalar... hazırlıklar tamamlanmış ne güzel... ilk defa mı geliyosun aramıza?
günaydın hoşgeldin...
gecmıs olsun dedım ama nesı var eylulle egenın grıp felanmı
canım benim ben de güveniyorum dr.uma ama napalım kötünün iyisi diye gidiyoruz.
günaydın kızlar (gerçi nerdeyse öğlen oldu ama:))
EGEcim, sana da Eylül'e de geçmiş olsun
benim de bugün randevum vardı ama doktorun toplantısı çıkmış kaldı o nedenle.
bu arada ben de bi ara oda yapmayı düşündüm ama baktım ilk etapta kullanılmayacak, şu sıralar çok masraf yapmak istemedim, sadece beşik aldık. ahşap (aslında ahşap üreten pek yok bizim ahşap diye düşündüklerimizin çoğu mdf, bizim aldığımız dahil:)), istediğin takdirde sabitlenebilen ve alttan çekmecesi olandan...
merhabalar haziran anneleri... bende şuan 33. haftadayım. şuan haziran 9 muhtemel doğum tarihimiz. bakalım inş erken gelmek istemez . bakıyorum hazırlıklar yapılıyo. bende 6. ayımdan sonra başladım. kıyafetlerin herşeyini aldım. yıkadım ütüledim çekmecelere yerleştirdim. çantamızı hazırladım :) ufak tefek şeyler kaldı tırnak makası filan... bende ayaklı sepetlerden kullanıcam ayrı odada olmasına karşıyım. tüm hamişlere allah kolaylık versin. sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhhh ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?