İstanbul için mı doktor arıyorsunuz?
evt üşütmüş.........
Gunaydinn kizlarr,
Maashallah hemen herkes burada.:)
Ben bir hizlica bakip cikayim size dedim. kahvalti yapiyorum. ogleden sonra doktora gidcegim inshallah.
Kocacik biraz hasta. Grip gibi. huysuzlugu ustunde.Dun gece atistik biraz.. Neyse ben onu boyle de seviyorum:)
senin niye çizelgen yok selinnnnnn????
...
canımmm allah ın izniyle 33-34. Haftadan sora doğan bebekler küveze konmuyo.. Dua edelim şu iki haftayı da atlatalım..
ya benım bu kız durmadan hıckırıyor bır sorun yoktur dımı :26::26:
aaa canım senle aynı günlerdeyiz benimde son gün 9 haziran bende hazırlıkları bitirdim ama hastane çantamı hazırlamadım bian önce yapsam iyi olur
ilk baştan beri böyle valla, detaylı muayene falan da olmadı benim kızım(özel ya hani)... amannn Allah a emanet ettim naapiym:18:tam benim sinir olduğum noktaya bastın saatlerce bekle sgk bile olsa devletden aldıklarıyla hasta başı 80 tl alıyolar 5 dk zor igileniyolarkafayı yiycem ya bu doktorlara elimiz mahkum gıcıklar amaan ne bileyim başka doktorada kıyaslamak için gidiyorum arkadaşlardan araştırdım ama bakalım
iyiyiz canım sen nasılsın?hosbulduk...nasilsiniz bakalim???
günaydınnnnn hoşgeldinnnnn. güzel haberlerle gel inş. dr undan. bende kocişle konuşmuyorum haftasonundan beri,gerizekalılık yaptı, hamile bi bayana adam gibi davranmayı öğrenene kadar da kedi gibi dolanacak böyle arkamdaGunaydinn kizlarr,
Maashallah hemen herkes burada.:)
Ben bir hizlica bakip cikayim size dedim. kahvalti yapiyorum. ogleden sonra doktora gidcegim inshallah.
Kocacik biraz hasta. Grip gibi. huysuzlugu ustunde.Dun gece atistik biraz.. Neyse ben onu boyle de seviyorum:)
gazianteeeeeeeeeeep uffffffffffff
Ben burda central hospital başak sel e gidiyorum.. Çok ilgili tatlı bı bayan, ikigun yatış , bebek bakım ücretleri dahil sezeryan paket fiyat 1,350 SGK lilar için.. Sizin orda central hospital var mı bilmiyorum belki kendisine sorabilirim tavsiye edeceği uygun bir meslektaşı var mı diye? Sormamı ister mısın , önümüzdeki hafta kontrolum..
evet sgk yı falan takmıyolar.sağlık bakanı bas bas bağırdı acile gelen hastadan kesinlikle para alınmaz yatsa dahi alınmaz diyede özellikle vurguladı.ama medicanada acil gece gittim dğum katına yönlendirip yatış yaptırdılar ödeme yaparken ısrarla acil geldik doğum olmadı ki desek de doğum acile girmez yanıtını aldık.:-((
DOĞURAM HELE ŞİKAYET ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ BABAMLA.GICIK OLDUK MEDİCANA YA BU KONUDA.TAMAM HİZMET SÜPER ODALAR SÜPER FALAN AMA SOYGUNCU GİBİLER ...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlhiç düşünmedim ve uğraşmadım çizelge ie nasıl nerden yapıcam bilmiyorum açıkcası kolaysa söyle de yapıyım doğurmadan
evet bak ben demiştim, çünkü kendi dr uma gidemediğim bi hafta aynı hastanede başka bi dr a gittim, kadın beni sallamadı bile, haftasıyla uyumlu deyip yolladı, bu da 2 dk falan sürdü, kapıda 2 saat beklememerağmen...doktor konusundaki sıkıntılarınıza ben de katılıyorum arkadaşlar. ben de özele gidiyorum ankara'da. ama ilk doktorum çok soğuktu pek konuşmuyordu ben bişi sormadıkça. sonradan uzun süreli bi zine ayrıldı ben de aynı hastanede başka bir doktora başladım, bu doktor nispeten iyi ama bu da herhalde sonradan başladığım için kendi hastası gibi görmüyor pek. şurda az bir zaman kaldı zaten diye artık doktor değiştirmekle uğraşasım yok, hastaneden de memnunuz başka hastaneye gitmek istemiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda anlatılıyo canım bi bak istersen :)
...
arkadaşlar sağlık bakanlığının yayınladığı kanuna göre hiç bir özel hastanenin yeni doğan bakım ünitesinden para alma hakkı yok ben hastanede çalıştım biliyorum dişli hastalar sizi şikayet edicem diyince daha size üstüne para bile teklif edildiğini biliyorum ben medicine hospitalde çalıştım nst özel 20 tl ama ssk dan bunun parasının hepsini alıyo hastane tahlililerin tüm parasını da alıyor ama bizden çatır çatır alıyorlar doğrusu ben kocaelide özel bi hastanede 350 tl sezeryan doğum 220 tl normal doğum yeni doğan ünitesinin çocuk doktoru cerrahpaşa dan bu yüzden tercih ettim gebzede tek yenidoğan bakımı olan hastane olunca tercih ettik fiyatlar çok cazip odalarda tek kişilik ve çok güzel bakalım nasip
ok tatlım git bakalım, güzel haberlerle gelirsin inş. tosuncuk olmuştur bebişin :)))ben çıkıyorum kızlar evi toplayıp hazırlanıp çıkmam lazım bakalım bebiş kaç gr almış
selam hoşgeldinnnnn, iyiyiz sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız geçmiş çok uzun okumadım herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?