2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız nerdesin sen göremedim seni demek doktora gidicen hadi güzel haberler getir bende gidicem galiba akşam uğrarım nete

bende yavas yavas giysi aliyorum... bebek arabasi tamam alindi, yatak odasi alindi... yatak örtüleri yorganlari pike takimlari yaptirildi:))) bebek legeni alindi... eee geriye kaldi elbiseler..

canımmm allah ın izniyle 33-34. Haftadan sora doğan bebekler küveze konmuyo.. Dua edelim şu iki haftayı da atlatalım..

gerçekten mi???ben 36 dan sonra falan koymuyolar diye biliyorum.bi de ben şöyle duydum.haftadan çok bebeğin gelişimiyle alakalıymış küvez olayı.37 ye gelem zaten hiç korkmucam.1 ay daha dayansın bebişlerimiz yavvv..

ilk baştan beri böyle valla, detaylı muayene falan da olmadı benim kızım(özel ya hani)... amannn Allah a emanet ettim naapiym:18:

hosbulduk...nasilsiniz bakalim???
iyiyiz canım sen nasılsın?

günaydınnnnn hoşgeldinnnnn. güzel haberlerle gel inş. dr undan. bende kocişle konuşmuyorum haftasonundan beri,gerizekalılık yaptı, hamile bi bayana adam gibi davranmayı öğrenene kadar da kedi gibi dolanacak böyle arkamdaçok kızgınım naapim

gazianteeeeeeeeeeep uffffffffffff

Ben burda central hospital başak sel e gidiyorum.. Çok ilgili tatlı bı bayan, ikigun yatış , bebek bakım ücretleri dahil sezeryan paket fiyat 1,350 SGK lilar için.. Sizin orda central hospital var mı bilmiyorum belki kendisine sorabilirim tavsiye edeceği uygun bir meslektaşı var mı diye? Sormamı ister mısın , önümüzdeki hafta kontrolum..

iyiyiz kizimm sanki icimden cikacak gibi:)) kipir kipir... havalar güzel burda, dolasmaya cikacaz birazdan..

doktor konusundaki sıkıntılarınıza ben de katılıyorum arkadaşlar. ben de özele gidiyorum ankara'da. ama ilk doktorum çok soğuktu pek konuşmuyordu ben bişi sormadıkça. sonradan uzun süreli bi zine ayrıldı ben de aynı hastanede başka bir doktora başladım, bu doktor nispeten iyi ama bu da herhalde sonradan başladığım için kendi hastası gibi görmüyor pek. şurda az bir zaman kaldı zaten diye artık doktor değiştirmekle uğraşasım yok, hastaneden de memnunuz başka hastaneye gitmek istemiyorum.

ayy canım benim çok sağol sor ama ben bi şey çıkıcanı sanmıyorum burda central hospital yok zaten bakıcaz artık şansıma ne gelicek

arkadaşlar sağlık bakanlığının yayınladığı kanuna göre hiç bir özel hastanenin yeni doğan bakım ünitesinden para alma hakkı yok ben hastanede çalıştım biliyorum dişli hastalar sizi şikayet edicem diyince daha size üstüne para bile teklif edildiğini biliyorum ben medicine hospitalde çalıştım nst özel 20 tl ama ssk dan bunun parasının hepsini alıyo hastane tahlililerin tüm parasını da alıyor ama bizden çatır çatır alıyorlar doğrusu ben kocaelide özel bi hastanede 350 tl sezeryan doğum 220 tl normal doğum yeni doğan ünitesinin çocuk doktoru cerrahpaşa dan bu yüzden tercih ettim gebzede tek yenidoğan bakımı olan hastane olunca tercih ettik fiyatlar çok cazip odalarda tek kişilik ve çok güzel bakalım nasip

hiç düşünmedim ve uğraşmadım çizelge ie nasıl nerden yapıcam bilmiyorum açıkcası kolaysa söyle de yapıyım doğurmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda anlatılıyo canım bi bak istersen :)

evet bak ben demiştim, çünkü kendi dr uma gidemediğim bi hafta aynı hastanede başka bi dr a gittim, kadın beni sallamadı bile, haftasıyla uyumlu deyip yolladı, bu da 2 dk falan sürdü, kapıda 2 saat beklememerağmen...

Doğumun geldiginde hangi hastane olursa olsun acilden seni kabul etmek zorunda ve dogum gerçekleştiği anda para alamaz, SGk ile yaptıgım tel görüşmesinde bir bey tarafından bana aktarilmsti bu bilgi ama ben sezeryan yapacagım için bu benim için geçerli deil tabi... Suni sancisiz, ağrın tuttuğu an ambulansla acile giriş yap, para alamazlar SGK yi arayıp olmadı sikayetedersin..

ben çıkıyorum kızlar evi toplayıp hazırlanıp çıkmam lazım bakalım bebiş kaç gr almış
ok tatlım git bakalım, güzel haberlerle gelirsin inş. tosuncuk olmuştur bebişin :)))

selam kızlar nasılsınız geçmiş çok uzun okumadım herşey yolundadır inşallah
selam hoşgeldinnnnn, iyiyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…