2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım bende ankaradayım başkente gidiyorum sen nereye gidiyorsun

merhaba canım bende ankaradayım başkente gidiyorum sen nereye gidiyorsun

canım ben Fatih'e gidiyorum, dediğim gibi hastane güzel, ama işte baştan tercih ettiğim doktordan çok memnun kalamadım. aslında tıbbi anlamda iyiydi belki ama hamileyken insani anlamda da daha yüksek beklentileri oluyor insanın. bi ara başkentte bi doktoru tavsiye etmişlerdi bize ama gidemedik. şimdi de artık haftam çok ilerledi, doktor değiştirsem de verim alamam diye düşünüyorum. zaten risk takibi anlamında yaptırılacak rutin tetkiklerin hepsini yaptırdık, beklemesi kaldı sadece inşallah.
ama şimdi de kafamda sürekli acaba uyduruk bi sebepten sezaryen yapacağız derler mi diye şüpheler var. inşallah olmaz öyle bi şey...

sıcak bi şeyler içsen Fatmacım, ıhlamur falan, iyi gelir. sen mideni üşüttün herhalde. bulantı insanın tüm neşesini alıp götürüyor ya

şuan öğle arası çay ocagı kapalı bende eşimi bekliyorum çıkarım birazdan öğle arasına

bende kusuyorum bacım yaaa aksam yemekkleri hep burnumdan gelıo annemde yat daha cok ararsın dıooo amannnn bır gelselerdi hayırlısıyla... dogumdan ne zaman sonra normale dönerizki :44:

sabah kan hapını attım dk durmadan geri çıkarttı çok yaramaz bu veletler

bende kusuyorum bacım yaaa aksam yemekkleri hep burnumdan gelıo annemde yat daha cok ararsın dıooo amannnn bır gelselerdi hayırlısıyla... dogumdan ne zaman sonra normale dönerizki :44:

ben hemen döneceğimizi umuyorum ama bi yandan da sanki hep sürecekmiş gibi geçiyor. midemin varlığını bile hissetmediğim günler çok uzakta kalmış gibi:44:

velet deme benim yakışıklı damadımaa :) maviş maviş olacak o :))
ben iyiyim demeye geldim, biraz uzanıcam şimdi öğle tatilinde yine gelirim
öpüyorum çok

aman aman damadınada laf ettirmez miş kaynanaya bak hele.. hadi dinlen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…