doktor konusundaki sıkıntılarınıza ben de katılıyorum arkadaşlar. ben de özele gidiyorum ankara'da. ama ilk doktorum çok soğuktu pek konuşmuyordu ben bişi sormadıkça. sonradan uzun süreli bi zine ayrıldı ben de aynı hastanede başka bir doktora başladım, bu doktor nispeten iyi ama bu da herhalde sonradan başladığım için kendi hastası gibi görmüyor pek. şurda az bir zaman kaldı zaten diye artık doktor değiştirmekle uğraşasım yok, hastaneden de memnunuz başka hastaneye gitmek istemiyorum.
ayy canım benim çok sağol sor ama ben bi şey çıkıcanı sanmıyorum burda central hospital yok zaten bakıcaz artık şansıma ne gelicek
yoktur kızz benimkide ayakta diki,liyo sabahtan beri uff oturmnadı bi yaa
insallah yotur dunden berı 20 oldu hıckırık tutyo 5 dk azda bırakmıo netten okudum cigerleri gelısıo dıo ama anlamadım :44::26::26::26:
iyidir iidir merak etme.. Ayy midem bulanıoooooooo:84:
merhaba canım bende ankaradayım başkente gidiyorum sen nereye gidiyorsun
benımde yanıyorrrr
benımde yanıyorrrr
ok tatlım git bakalım, güzel haberlerle gelirsin inş. tosuncuk olmuştur bebişin :)))
selam hoşgeldinnnnn, iyiyiz sen nasılsın?
UFFFF bulanmadan nefret ediorum yaa sabah çıkarttım daha yaaaa:84:
UFFFF bulanmadan nefret ediorum yaa sabah çıkarttım daha yaaaa:84:
sıcak bi şeyler içsen Fatmacım, ıhlamur falan, iyi gelir. sen mideni üşüttün herhalde. bulantı insanın tüm neşesini alıp götürüyor ya
bende kusuyorum bacım yaaa aksam yemekkleri hep burnumdan gelıo annemde yat daha cok ararsın dıooo amannnn bır gelselerdi hayırlısıyla... dogumdan ne zaman sonra normale dönerizki :44:
bende kusuyorum bacım yaaa aksam yemekkleri hep burnumdan gelıo annemde yat daha cok ararsın dıooo amannnn bır gelselerdi hayırlısıyla... dogumdan ne zaman sonra normale dönerizki :44:
sabah kan hapını attım dk durmadan geri çıkarttı çok yaramaz bu veletler
velet deme benim yakışıklı damadımaa :) maviş maviş olacak o :))
ben iyiyim demeye geldim, biraz uzanıcam şimdi öğle tatilinde yine gelirim
öpüyorum çok
artık okadar yorgunum kı keske sıtede cvp yazılacak yere ben solesemde bırıleri yazsa dıoyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?