2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy aynı bnimde kafamdan geçn bu sölemesemde düşünceleri yazsa

ya dun yemek yaptım bulasık makınasına bulasıkları koyarken bıle nefes nefese kalıyorum yaaa esım yardım edıo canı kac gundur tatlı ıstemıs onu bıle dıyememıs yap dıee en son dun soyledı ıcım oyle bır acıdı kı kalktım yaptım hemen

CANIM SENİN HANGİ HASTANE??fiyatlar nasıl??

Canım hoşgeldin inşallah güzel haberlerle gelirsin hasta olunca çocuklaşıyorlar kocişler

ben bugün itibariyle dr umu değiştiriyorum biliyosunuz bodrumla aynı dra gidiyorduk hatta son kontrole birlikte gitmiştik ogün güle oynaya çıktık kadının odasından 3 gün sonra izmire gidince bebişin bağırsak sorununu öğrendiler kadın resmen film oytanıyor sormasak kalbine böbreklerine baktığı yok amiyon sıvım azalmış nedeni böbrek te olabilir demişti izmirdeki drum o hiç böbreklerine bakmadı bile sadece fotp çekip elimize tutuşturuyo bizde tabi bebişin fotosunu alınca havalara uçuyoruz gerçi burdaki dr ların hepsi ticarethane ve resmen kasap olmuşlar dediğiniz gibi özel olmasına rağmen 1 saat kapının önünde bekliyoruz kime gideceğimi neyapacağımı canımı kime teslim edeceğimi bilemiyorum hepsinin kötü bir haberi dolaşıyor burada kötünün iyisi resmen bakalımm ne yapacağız??

kızlar bugnlerde karnımda gerilmelerden dolayı oluşan ağrılar war ağrı kesici almaya korkuyorum acaba parol alsam yan etkisi falan olur mu bildiğim kadarıyla tek hap o hamileyken kullanılabilen

kızlar bugnlerde karnımda gerilmelerden dolayı oluşan ağrılar war ağrı kesici almaya korkuyorum acaba parol alsam yan etkisi falan olur mu bildiğim kadarıyla tek hap o hamileyken kullanılabilen

geçmiş olsun. ama bence biraz ağrıya dayanmalıyız. hemen ilaç almak pek doğru değil helede dr sormadan. siz bilirsiniz ama dayanmaya çalışınnn...

bence hap içmemeye çalış tabi dayanılmayacak derecede ise doktorunun verdiği ağrı kesici içilebilir....

yuppiiii kocacım aradı akşam iş çıkışı bebeğimizin mobilyalarını alıcakmışız çok mutlu oldum bu arad çalışmıyo olmanın üzüntüsünü çekiyorum ben uzun yıllardır çalışan eğtimci kimliği olan biri olarak kocanın eline bakmak çok zormuş gerçi oo kredi kartı bile taşımaz herşey bendedir ama nede olsa gece gündüz o çalışınca harcarken bişeyler alırke dikkat ediyorum yada yapamıyorm ama şimdi kendi maaşım olsa çatır çatır harcardım :)

ne güzel . hadi bakalım emir bebeğe güzel bir mobilya seçin. bende iş hayatını bırakanlardanım gerçekten zor oluyor. ama baştan beri paralarımız hep ortak oldu senın benım olmadı. bu yüzden okadar garipsemedim. inş bebişler büyür ve bizde iş hayatına geri döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…