ayyy aynı bnimde kafamdan geçn bu sölemesemde düşünceleri yazsa
ya dun yemek yaptım bulasık makınasına bulasıkları koyarken bıle nefes nefese kalıyorum yaaa esım yardım edıo canı kac gundur tatlı ıstemıs onu bıle dıyememıs yap dıee en son dun soyledı ıcım oyle bır acıdı kı kalktım yaptım hemen
bende çok yoruluyorum
doktor konusundaki sıkıntılarınıza ben de katılıyorum arkadaşlar. ben de özele gidiyorum ankara'da. ama ilk doktorum çok soğuktu pek konuşmuyordu ben bişi sormadıkça. sonradan uzun süreli bi zine ayrıldı ben de aynı hastanede başka bir doktora başladım, bu doktor nispeten iyi ama bu da herhalde sonradan başladığım için kendi hastası gibi görmüyor pek. şurda az bir zaman kaldı zaten diye artık doktor değiştirmekle uğraşasım yok, hastaneden de memnunuz başka hastaneye gitmek istemiyorum.
bide benım oturdugum ev dag etegıne kurulu caddeden bakınca 25 ıncı kattayım :S:S:S:S:Sdurmadan bayır cıkıyoz hiç ınemıcem sanırım bu saatten sonra
senin niye çizelgen yok selinnnnnn????
merabalar... hazırlıklar tamamlanmış ne güzel... ilk defa mı geliyosun aramıza?
günaydın hoşgeldin...
Gunaydinn kizlarr,
Maashallah hemen herkes burada.:)
Ben bir hizlica bakip cikayim size dedim. kahvalti yapiyorum. ogleden sonra doktora gidcegim inshallah.
Kocacik biraz hasta. Grip gibi. huysuzlugu ustunde.Dun gece atistik biraz.. Neyse ben onu boyle de seviyorum:)
doktor konusundaki sıkıntılarınıza ben de katılıyorum arkadaşlar. ben de özele gidiyorum ankara'da. ama ilk doktorum çok soğuktu pek konuşmuyordu ben bişi sormadıkça. sonradan uzun süreli bi zine ayrıldı ben de aynı hastanede başka bir doktora başladım, bu doktor nispeten iyi ama bu da herhalde sonradan başladığım için kendi hastası gibi görmüyor pek. şurda az bir zaman kaldı zaten diye artık doktor değiştirmekle uğraşasım yok, hastaneden de memnunuz başka hastaneye gitmek istemiyorum.
ben 32+5im 13 kilo aldımkızlar kaç kilo aldınız ? bebişleriniz kaç gram ?
kızlar bugnlerde karnımda gerilmelerden dolayı oluşan ağrılar war ağrı kesici almaya korkuyorum acaba parol alsam yan etkisi falan olur mu bildiğim kadarıyla tek hap o hamileyken kullanılabilen
kızlar bugnlerde karnımda gerilmelerden dolayı oluşan ağrılar war ağrı kesici almaya korkuyorum acaba parol alsam yan etkisi falan olur mu bildiğim kadarıyla tek hap o hamileyken kullanılabilen
ben 32+5im 13 kilo aldım
bebeşim 32+1de 2001 grdı............
maşallahh allah sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin
yuppiiii kocacım aradı akşam iş çıkışı bebeğimizin mobilyalarını alıcakmışız çok mutlu oldum bu arad çalışmıyo olmanın üzüntüsünü çekiyorum ben uzun yıllardır çalışan eğtimci kimliği olan biri olarak kocanın eline bakmak çok zormuş gerçi oo kredi kartı bile taşımaz herşey bendedir ama nede olsa gece gündüz o çalışınca harcarken bişeyler alırke dikkat ediyorum yada yapamıyorm ama şimdi kendi maaşım olsa çatır çatır harcardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?