2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba herkes yemekte galiba, biz kızımla doktordan geldik.. Allah a şükür herşey yolunda gözüküyor.. Şeker tansiyonda çok iyi son zamanlarda.. Bebek büyümüş, bu hafta erken doğurursam korkusuyla baya bi yedim herhalde işe yaradı.. 2.230 gr. 45 cm. olmuş.. Semirmiş kuzucum.. Doktor 1 ayın kaldı dedi.. 37 de alcam en iyi ihtimal dedi.. Yani 23 mayısta falan gelir benim kuzu.. Tabi o zamana kadar durursa... Sizden naber.. karakan gittin mi doktora..

inşallah kreşe vermicem çocuğumu derdim bi anaokulu öğretmeni olarak ama çalışmak için ona güzel gelicek vadede bilmemk için çalışmam gerek olduğunu şimdi anlıyosun bizimde olmadı ayrımız gayrımız ama ben yapamıyorum sağlıkla gelsinler hepimizin bebeği ve sağlıkla büyüsünler annişleride onlar için çalışmaya başlasın

çok güzel haberler bende haftaya gidicem doktora bakalım ne kadar olmuş bizim tosuncuk neden 37 de alıcak doktor kilo fazla olucak diyemi

çok güzel haberler bende haftaya gidicem doktora bakalım ne kadar olmuş bizim tosuncuk neden 37 de alıcak doktor kilo fazla olucak diyemi

Yok canım benim zaten ikinic bebek ve sezeryan olcaktı... 38 de falan alıyorlar sezeryanda, bende birde şeker tansiyon olunca 37 de alırız diyor doktor.. Tansiyon ilaçları falan çok sağlıklı değil bebek için.. ondan.. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..

Maşallah senden iyi haberler duymak ne güzel :) siz doğum yaptıktan anca bi ay sonra doğurucam ben. bi ay in cin top atar artık burda :)

1 ay kaldığına göre 36. haftada filansın galiba. sezeryanmı olacak ondamı erken alıcak bebeğinizi ?

Maşallah senden iyi haberler duymak ne güzel :) siz doğum yaptıktan anca bi ay sonra doğurucam ben. bi ay in cin top atar artık burda :)

Valla kızlar mayısta yaprak dökümü başlar topikte kesin..

1 ay kaldığına göre 36. haftada filansın galiba. sezeryanmı olacak ondamı erken alıcak bebeğinizi ?

Yok canım 37 haftalık doğcak gibi görünüyorda ondan 33 haftalık falanım.. şeker, tansiyondan dolayı 37,5 ta falan alcak doktor.. Mecbur sezeryan olcak ...

inşallah bende doktor gününde dedi ama ben inanamıyorm sanki haziran başı gibi doğurcakmışım geliyo ama eger gününde olursa evlilik yıldönümüzde dünyaya gözlerini açıcak inşallah doktorumun dediği olur

geçmiş olsun. inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. yanlız herkes 33 haftalık galiba :)))

Öykümmm çok sevindim, ne güzel büyümüş kızımın adaşı maşallah
karakan geldi güzel haberlerle, hiçbir problem yokmuş

masallah cnmm benım allah saglık sıhhat versın benımde acılmam oldu ( sanırım senden sonrada ben alırım ele dogumu

içim kıpır kıpır bizim oğlişle 23 nisan şenliklerini izliyoruz içimden ahhhhh lar çekiyorum çünkü ilk defa olmayan öğrencilerim ve kutlayamadığım 23 nisan şimdi bursada şenliklerde olmak isterdim

yıne baslara dönduk sanırım benım burnum cok hassaslastı yıne yemek kokusu canımı alacak sankı

başta yaşadıklarını sonlardada yaşayabiliyomuşsun malesef benimde iştahım çok açıldı yine.. az önce 30cmlik karışık sandwich yedim :S normalde 3 günde bitiremem ama..

öykümmmmmmmmmmmmmmmm canikom ben geldim nasılsın. özledim seni dün yoktum bende evde yattım burnum tıkalı eylüşde daha iyi çok şükür. Idil hanım tosuncuk olmuş maşallah göznaydın. Bende perşembe gidicem grev varmış hastanelerde.. çok heyecanlıyımm

merhaba kızlar ben de haziranda doğum yapacaklardanım 31 haftalık olduk yarın doktorumdan rapor almaya ve bebeğimi görmeye gideceğim doğum öncesi izne ayrılıyoruz biraz bebek gelmeden kızımla ilgilenmek istiyorum

başta yaşadıklarını sonlardada yaşayabiliyomuşsun malesef benimde iştahım çok açıldı yine.. az önce 30cmlik karışık sandwich yedim :S normalde 3 günde bitiremem ama..

ben baslara donersem yıne kılo verırım cnmmm suan bıle bır ıkı bıskuvı ıle duryorummm bıse yıyemıyorum anca varsa yoksa yogurt allahtan onu yıyebılıyorum :44::44:

Aman inşallah zamanını beklerler canım...vaktinde olması çok iyi bence... Size de evlilik yıldönümü hediyesi olur inşallah..

geçmiş olsun. inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. yanlız herkes 33 haftalık galiba :)))

Evet 33 hafta dolayında çok kişi var burda..

Öykümmm çok sevindim, ne güzel büyümüş kızımın adaşı maşallah
karakan geldi güzel haberlerle, hiçbir problem yokmuş

Geçmişe de bakamadım onun için sordum.. onunda güzel haberlerini almış olduk bakalım.. Benim kız büyüdü teyzesi, çokta hareketli hala dönmedi..ayaklar anasının canına okuyor ama napalım katlancaz artık..

masallah cnmm benım allah saglık sıhhat versın benımde acılmam oldu ( sanırım senden sonrada ben alırım ele dogumu

Rahimdemi açılman var anlayamadım.. valla ard arda patlatırız doğumları hayırlısıyla..

ben baslara donersem yıne kılo verırım cnmmm suan bıle bır ıkı bıskuvı ıle duryorummm bıse yıyemıyorum anca varsa yoksa yogurt allahtan onu yıyebılıyorum :44::44:

olsun sen vercen kiloyu bebiş vermicek nasılolsa. annemde bana hamileyken son haftalarda bi kaç kilo vermiş. sen yinede az çok bişiler yemeye çalış tabii.. ben sabahları bu cornflakes ler varya bi sürü vitamin var onların içinde önce onlardan yiyorum sütle. bi iki saat sora kahvaltı ediyorum. hem hafif oluyo hem sabahta süt içmiş oluyorum hemde lifli vitaminli bişiy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…