ne güzel . hadi bakalım emir bebeğe güzel bir mobilya seçin. bende iş hayatını bırakanlardanım gerçekten zor oluyor. ama baştan beri paralarımız hep ortak oldu senın benım olmadı. bu yüzden okadar garipsemedim. inş bebişler büyür ve bizde iş hayatına geri döneriz :)
Kızlar merhaba herkes yemekte galiba, biz kızımla doktordan geldik.. Allah a şükür herşey yolunda gözüküyor.. Şeker tansiyonda çok iyi son zamanlarda.. Bebek büyümüş, bu hafta erken doğurursam korkusuyla baya bi yedim herhalde işe yaradı.. 2.230 gr. 45 cm. olmuş.. Semirmiş kuzucum.. Doktor 1 ayın kaldı dedi.. 37 de alcam en iyi ihtimal dedi.. Yani 23 mayısta falan gelir benim kuzu.. Tabi o zamana kadar durursa... Sizden naber.. karakan gittin mi doktora..
çok güzel haberler bende haftaya gidicem doktora bakalım ne kadar olmuş bizim tosuncuk neden 37 de alıcak doktor kilo fazla olucak diyemi
Kızlar merhaba herkes yemekte galiba, biz kızımla doktordan geldik.. Allah a şükür herşey yolunda gözüküyor.. Şeker tansiyonda çok iyi son zamanlarda.. Bebek büyümüş, bu hafta erken doğurursam korkusuyla baya bi yedim herhalde işe yaradı.. 2.230 gr. 45 cm. olmuş.. Semirmiş kuzucum.. Doktor 1 ayın kaldı dedi.. 37 de alcam en iyi ihtimal dedi.. Yani 23 mayısta falan gelir benim kuzu.. Tabi o zamana kadar durursa... Sizden naber.. karakan gittin mi doktora..
Maşallah senden iyi haberler duymak ne güzel :) siz doğum yaptıktan anca bi ay sonra doğurucam ben. bi ay in cin top atar artık burda :)
1 ay kaldığına göre 36. haftada filansın galiba. sezeryanmı olacak ondamı erken alıcak bebeğinizi ?
Yok canım benim zaten ikinic bebek ve sezeryan olcaktı... 38 de falan alıyorlar sezeryanda, bende birde şeker tansiyon olunca 37 de alırız diyor doktor.. Tansiyon ilaçları falan çok sağlıklı değil bebek için.. ondan.. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..
Valla kızlar mayısta yaprak dökümü başlar topikte kesin..
Yok canım 37 haftalık doğcak gibi görünüyorda ondan 33 haftalık falanım.. şeker, tansiyondan dolayı 37,5 ta falan alcak doktor.. Mecbur sezeryan olcak ...
Valla kızlar mayısta yaprak dökümü başlar topikte kesin..
Yok canım 37 haftalık doğcak gibi görünüyorda ondan 33 haftalık falanım.. şeker, tansiyondan dolayı 37,5 ta falan alcak doktor.. Mecbur sezeryan olcak ...
yıne baslara dönduk sanırım benım burnum cok hassaslastı yıne yemek kokusu canımı alacak sankı
kızlar merhaba herkes yemekte galiba, biz kızımla doktordan geldik.. Allah a şükür herşey yolunda gözüküyor.. şeker tansiyonda çok iyi son zamanlarda.. Bebek büyümüş, bu hafta erken doğurursam korkusuyla baya bi yedim herhalde işe yaradı.. 2.230 gr. 45 cm. Olmuş.. Semirmiş kuzucum.. Doktor 1 ayın kaldı dedi.. 37 de alcam en iyi ihtimal dedi.. Yani 23 mayısta falan gelir benim kuzu.. Tabi o zamana kadar durursa... Sizden naber.. Karakan gittin mi doktora..
başta yaşadıklarını sonlardada yaşayabiliyomuşsun malesefbenimde iştahım çok açıldı yine.. az önce 30cmlik karışık sandwich yedim :S normalde 3 günde bitiremem ama..
inşallah bende doktor gününde dedi ama ben inanamıyorm sanki haziran başı gibi doğurcakmışım geliyo ama eger gününde olursa evlilik yıldönümüzde dünyaya gözlerini açıcak inşallah doktorumun dediği olur
geçmiş olsun. inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. yanlız herkes 33 haftalık galiba :)))
Öykümmm çok sevindim, ne güzel büyümüş kızımın adaşı maşallah
karakan geldi güzel haberlerle, hiçbir problem yokmuş
masallah cnmm benım allah saglık sıhhat versın benımde acılmam oldu( sanırım senden sonrada ben alırım ele dogumu
ben baslara donersem yıne kılo verırım cnmmm suan bıle bır ıkı bıskuvı ıle duryorummm bıse yıyemıyorum anca varsa yoksa yogurt allahtan onu yıyebılıyorum :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?