2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım güzel haberlere. mira da kocaman olmuş, maşallah...

egecim geçmiş olsun, eylül de sen de hastaymışsınız. şimdi nasıl oldunuz?

haziranın ilk haftasında yaprak dökümü başlıcak kimsecikler kalmıcak burda 30 yada 31 haftalık olanlar haziranın 20 leri gibi doğuracağımızdan burası sakinleşicek ama arada bi yazarsınız deneyimlerinizi bebişlerden haber verirsiniz dimi 21 haziranda doğum yapıcak varmııı

27 mayıs benimde sabah 08.00 inşalllaaaaah çok heyecanlıyımmmm 36 gün var sadece

Ay gerçekten çok az kalmışşşşşşşş
siz böyle yazıyorsunuz ben panikliyorum sonra :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İpekcim

Canım cornflakes çektüüüüü , gidip aliyim olmazsa

çok sevindim canım güzel haberlere. Mira da kocaman olmuş, maşallah...

egecim geçmiş olsun, eylül de sen de hastaymışsınız. şimdi nasıl oldunuz?
canım çok sağol daha iyiyiz ama nefes alamdığım için boğazım kuruyor. Eylülde iyi fena hasta oldu.. Iğne onu ayağa kaldırdı. Sen nasılsın yamanım nasıl

öyküm gözünaydın. Güzel haberlerine çok sevindim :)
nbr nasıl oldun cnm

hazirana kalmaz mayısta ağır toplar doğurcaklar:)))))))))

evet cnm bel agrımla basladı hastanede yatacaktım eve geldım zar zor ama iş yapamıyorumm
bende lifli gıdalar cok tukenmeye calısyorum hele su kepeklı gevrekler super mıde yanmasını onluyor yada benımkını önlüyorr ben kılo verırsem hıc kılo almadan dogururm cıkarım sanırım :))
Ben de başlarda çok uyuyordum yine başladım uykuya :)))

hoşgeldinizzzz

:))))))))

ay ben herkes sevmez diye rahat rahat yazdıydım ösür dilerim

egee gecmıs olsun dedım cıkmısın kuzum yaaaaaa gecmıs olsun cnmm eylulle sana bıde kucuk pıtırcıgıma oda etkılenıo benımkıde dunden berı 20 oldu hıckırıyor dr a soracaktım netten hıckırık ıyı dıye okudum aramaktan vazgectım herseyde herseyde aranırmı dr bızı kovacak artık

sağol cnmm dinlenmek iyi geliyor ama yetmiyor 1 gün... Neyse bunada şükür. Sen nasılın miden kötü sanırım. Yoğurt süt yiyorsan yeter zorlama kendini alır ordan besinini bebişim.

canım çok sağol daha iyiyiz ama nefes alamdığım için boğazım kuruyor. Eylülde iyi fena hasta oldu.. Iğne onu ayağa kaldırdı. Sen nasılsın yamanım nasıl

korkulu rüya iğne ha kıyamam eylülüme. sen de yanında su şişesi bulundur sürekli. ben iyiyim, yaman mıymıy bugün,pek tekmelemiyor, annesi 12ye kadar uyuyunca kendine gelemedi herhalde o da:))

öyküm gözünaydın. güzel haberlerine çok sevindim :)

en erken öykümden hbaer alıcz o zaman vay beee

Teşekkürler arkadaşım.. Benden önce karakan doğurur bence ama belli de olmaz 38 i falan görür belki o da..

Bende hiç mide yanması olmuyordu son zamanlarda tabi hep diyete dikkat ediyorum ya, tam buğday ekmeği falan, 3 saatte bir meyve süt yapıyorum... Midem hiç yanmıyordu, dün biraz börek yedim öldüm mide yanmasından demek ki yediklerimle alakalıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…