Kızlar merhaba herkes yemekte galiba, biz kızımla doktordan geldik.. Allah a şükür herşey yolunda gözüküyor.. Şeker tansiyonda çok iyi son zamanlarda.. Bebek büyümüş, bu hafta erken doğurursam korkusuyla baya bi yedim herhalde işe yaradı.. 2.230 gr. 45 cm. olmuş.. Semirmiş kuzucum.. Doktor 1 ayın kaldı dedi.. 37 de alcam en iyi ihtimal dedi.. Yani 23 mayısta falan gelir benim kuzu.. Tabi o zamana kadar durursa... Sizden naber.. karakan gittin mi doktora..
yıne baslara dönduk sanırım benım burnum cok hassaslastı yıne yemek kokusu canımı alacak sankı
Biiizz geldik evde biraz uzanınca ii geldi yaaa
27 mayıs benimde sabah 08.00 inşalllaaaaah çok heyecanlıyımmmm 36 gün var sadece
olsun sen vercen kiloyu bebiş vermicek nasılolsa. annemde bana hamileyken son haftalarda bi kaç kilo vermiş. sen yinede az çok bişiler yemeye çalış tabii.. ben sabahları bu cornflakes ler varya bi sürü vitamin var onların içinde önce onlardan yiyorum sütle. bi iki saat sora kahvaltı ediyorum. hem hafif oluyo hem sabahta süt içmiş oluyorum hemde lifli vitaminli bişiy..
canım çok sağol daha iyiyiz ama nefes alamdığım için boğazım kuruyor. Eylülde iyi fena hasta oldu.. Iğne onu ayağa kaldırdı. Sen nasılsın yamanım nasılçok sevindim canım güzel haberlere. Mira da kocaman olmuş, maşallah...
egecim geçmiş olsun, eylül de sen de hastaymışsınız. şimdi nasıl oldunuz?
nbr nasıl oldun cnmöyküm gözünaydın. Güzel haberlerine çok sevindim :)
haziranın ilk haftasında yaprak dökümü başlıcak kimsecikler kalmıcak burda 30 yada 31 haftalık olanlar haziranın 20 leri gibi doğuracağımızdan burası sakinleşicek ama arada bi yazarsınız deneyimlerinizi bebişlerden haber verirsiniz dimi 21 haziranda doğum yapıcak varmııı
evet cnm bel agrımla basladı hastanede yatacaktım eve geldım zar zor ama iş yapamıyorummAman inşallah zamanını beklerler canım...vaktinde olması çok iyi bence... Size de evlilik yıldönümü hediyesi olur inşallah..
Evet 33 hafta dolayında çok kişi var burda..
Geçmişe de bakamadım onun için sordum.. onunda güzel haberlerini almış olduk bakalım.. Benim kız büyüdü teyzesi, çokta hareketli hala dönmedi..ayaklar anasının canına okuyor ama napalım katlancaz artık..
Rahimdemi açılman var anlayamadım.. valla ard arda patlatırız doğumları hayırlısıyla..
bende lifli gıdalar cok tukenmeye calısyorum hele su kepeklı gevrekler super mıde yanmasını onluyor yada benımkını önlüyorr ben kılo verırsem hıc kılo almadan dogururm cıkarım sanırım :))olsun sen vercen kiloyu bebiş vermicek nasılolsa. annemde bana hamileyken son haftalarda bi kaç kilo vermiş. sen yinede az çok bişiler yemeye çalış tabii.. ben sabahları bu cornflakes ler varya bi sürü vitamin var onların içinde önce onlardan yiyorum sütle. bi iki saat sora kahvaltı ediyorum. hem hafif oluyo hem sabahta süt içmiş oluyorum hemde lifli vitaminli bişiy..
Ben de başlarda çok uyuyordum yine başladım uykuya :)))
hoşgeldinizzzz
Ay gerçekten çok az kalmışşşşşşşş
siz böyle yazıyorsunuz ben panikliyorum sonra :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İpekcim
Canım cornflakes çektüüüüü , gidip aliyim olmazsa
en erken öykümden hbaer alıcz o zaman vay beee
yıne baslara dönduk sanırım benım burnum cok hassaslastı yıne yemek kokusu canımı alacak sankı
egee gecmıs olsun dedım cıkmısın kuzum yaaaaaa gecmıs olsun cnmm eylulle sana bıde kucuk pıtırcıgıma oda etkılenıo benımkıde dunden berı 20 oldu hıckırıyor dr a soracaktım netten hıckırık ıyı dıye okudum aramaktan vazgectım herseyde herseyde aranırmı dr bızı kovacak artık
canım çok sağol daha iyiyiz ama nefes alamdığım için boğazım kuruyor. Eylülde iyi fena hasta oldu.. Iğne onu ayağa kaldırdı. Sen nasılsın yamanım nasıl
öyküm gözünaydın. güzel haberlerine çok sevindim :)
en erken öykümden hbaer alıcz o zaman vay beee
evet cnm bel agrımla basladı hastanede yatacaktım eve geldım zar zor ama iş yapamıyorumm
bende lifli gıdalar cok tukenmeye calısyorum hele su kepeklı gevrekler super mıde yanmasını onluyor yada benımkını önlüyorr ben kılo verırsem hıc kılo almadan dogururm cıkarım sanırım :))
:))))))))
benim sezeryan tarihim belli değil 23 mayıstan sonra heran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?