2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nbr nasıl oldun cnm

iyiyim sağol toparladım kendimi.
grev yüzünden adamı hastane hastane dolaştırmışlar.
kimse acımamış. en sonunda medical park'a yatırmışlar.
maddi durumları da yok. devlet hastanelerinin yaptığına bak.
haber bekliyoruz bakalım. allahtan hayırlısı.

evettttttttt
bende 37.haftamda randevu alacağım sezeryan için

benim sezeryan tarihim belli değil 23 mayıstan sonra heran

az kaldı Ege bugün bana doktor diyorki 4 hafta falan kaldı sık dişini biraz daha.. Ben bir fena oldum gerçekten az kaldı.. Artık 34-35 den sonra da rahatlarım herhalde.. Biraz erken olcak ama napalım ya..

aaaa acil hastalara bakıyoruz dediler. Neyin ghrevi ya dünya kadar para alıyorlar insanın yüzüne bakmıyorlar. Her dakika grev. Oh ya..

ohhh maaşallah çok sevindim bak ben diyom size hızla almaya başlıyorlar seker ve tansiyonunda çok sevindim öyküm... ben gittiğimde nst ve vajinal kültür sonucu için on dakka görüştüm tansiyon ölçtürdü falan doktorla muhabbet ettik panik yapma evim hastaneye çok yakın sen gelene kadar ben çoktan gelirim dedi 36 sonrada gün belirleriz dedi öyle benimde canım hadi sıkalım dişimizi aynı zaman doğuracaz

aaaa acil hastalara bakıyoruz dediler. Neyin ghrevi ya dünya kadar para alıyorlar insanın yüzüne bakmıyorlar. Her dakika grev. Oh ya..

yaaaa gör işte adam beyin kanaması geçiriyor allahtan korkuları yok bunların. saniyeler bile önemli böyle hastalar için.
sabah 8:30 da ambulans çıktı burdan öğlene kadar dolaştırmışlar adamı.
pes yani.

az kaldı ege bugün bana doktor diyorki 4 hafta falan kaldı sık dişini biraz daha.. Ben bir fena oldum gerçekten az kaldı.. Artık 34-35 den sonra da rahatlarım herhalde.. Biraz erken olcak ama napalım ya..

aman sağlıklı olsunda varsın 37 de doğsun sen ona dıarda daha güzel bakarsın annesi. Valla az kaldı ve ben biişey yapmadım hayırlısıı bakalım

allah allah enteresan ya insan sağlığı sanki ne bnlar için..

Blueee naber hemşom nerelerdesin sen

evetttttt ben doğuracam doktor 36 da gün veririm dedi 10 mayıs falan verir :)))))))))

Zaten 33-34 haftalarda çok hızlı kilo alıyorlarmış.. Valla bu gidişle ben senden önce doğurcam.. Senin doktor aştı kendini artık 36 lara dikti gözünü.. Sen benden öndesin aynı zamanlar gerçekten.. İlk kim doğurcak yakında belli olcak ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…