nbr nasıl oldun cnm
korkulu rüya iğne ha kıyamam eylülüme. Sen de yanında su şişesi bulundur sürekli. Ben iyiyim, yaman mıymıy bugün,pek tekmelemiyor, annesi 12ye kadar uyuyunca kendine gelemedi herhalde o da:))
evettttttttt
bende 37.haftamda randevu alacağım sezeryan için
benim sezeryan tarihim belli değil 23 mayıstan sonra heran
bi ben eksiğim heralde
iyiyim sağol toparladım kendimi.
Grev yüzünden adamı hastane hastane dolaştırmışlar.
Kimse acımamış. En sonunda medical park'a yatırmışlar.
Maddi durumları da yok. Devlet hastanelerinin yaptığına bak.
Haber bekliyoruz bakalım. Allahtan hayırlısı.
söle kız senide ekleyelim nolcek
Kızlar merhaba herkes yemekte galiba, biz kızımla doktordan geldik.. Allah a şükür herşey yolunda gözüküyor.. Şeker tansiyonda çok iyi son zamanlarda.. Bebek büyümüş, bu hafta erken doğurursam korkusuyla baya bi yedim herhalde işe yaradı.. 2.230 gr. 45 cm. olmuş.. Semirmiş kuzucum.. Doktor 1 ayın kaldı dedi.. 37 de alcam en iyi ihtimal dedi.. Yani 23 mayısta falan gelir benim kuzu.. Tabi o zamana kadar durursa... Sizden naber.. karakan gittin mi doktora..
aaaa acil hastalara bakıyoruz dediler. Neyin ghrevi ya dünya kadar para alıyorlar insanın yüzüne bakmıyorlar. Her dakika grev. Oh ya..
aaaa acil hastalara bakıyoruz dediler. Neyin ghrevi ya dünya kadar para alıyorlar insanın yüzüne bakmıyorlar. Her dakika grev. Oh ya..
az kaldı ege bugün bana doktor diyorki 4 hafta falan kaldı sık dişini biraz daha.. Ben bir fena oldum gerçekten az kaldı.. Artık 34-35 den sonra da rahatlarım herhalde.. Biraz erken olcak ama napalım ya..
senden 2 gün sonrayım zaten
sat 10 eylül
Doğum tarihi 17 haziran
Kız
Adıda Burcu
allah allah enteresan ya insan sağlığı sanki ne bnlar için..yaaaa gör işte adam beyin kanaması geçiriyor allahtan korkuları yok bunların. Saniyeler bile önemli böyle hastalar için.
Sabah 8:30 da ambulans çıktı burdan öğlene kadar dolaştırmışlar adamı.
Pes yani.
Teşekkürler arkadaşım.. Benden önce karakan doğurur bence ama belli de olmaz 38 i falan görür belki o da..
Bende hiç mide yanması olmuyordu son zamanlarda tabi hep diyete dikkat ediyorum ya, tam buğday ekmeği falan, 3 saatte bir meyve süt yapıyorum... Midem hiç yanmıyordu, dün biraz börek yedim öldüm mide yanmasından demek ki yediklerimle alakalıymış..
ohhh maaşallah çok sevindim bak ben diyom size hızla almaya başlıyorlar seker ve tansiyonunda çok sevindim öyküm... ben gittiğimde nst ve vajinal kültür sonucu için on dakka görüştüm tansiyon ölçtürdü falan doktorla muhabbet ettik panik yapma evim hastaneye çok yakın sen gelene kadar ben çoktan gelirim dedi 36 sonrada gün belirleriz dedi öyle benimde canım hadi sıkalım dişimizi aynı zaman doğuracaz
benim sezeryan tarihim belli değil 23 mayıstan sonra heran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?